17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А охрана на нощни заведения нямат ли право да искат лични карти на тийнеджъри за достъп?! Не само имат право но и са длъжни по закон. Същото и за продажба на алкохол и цигари. Супермакета подлежи на глоба ако продадат водка на дванайсет-годишни например.

И какъв е смисъла от тоя сертификат тогава??? Ебаси и идиотщината. В България едно нещо не може да е като хората.

И тези катили знаят ли ,че лична карта се показва на точно определени длъжностни лица със достъп до обработка на лични данни.И дали всеки копой , сложен на вратата има такова.С абсолютна сигурност-не.

Еби си майката миризлива. Не дрънкай измислени глупости бе червей нищожен.

Че показваш лична карта на който ти поиска отворко. Иначе ще има по зъбите.

ВСИЧКИ ИМАТ зъби ЗА ИЗБИВАНЕ. не може само един да удря. тва го запомни следващият път като го вадиш голям на някого.

Да де, точно. Имай го предвид.

И в метрото кат те хванат контрольорите че смърдиш и си без билет и там ще показваш всичко, не само лична карта. Смешник. Аман от такива прости като тебе, а на бас че ходиш по цял ден с анцуг.

документи се показват само на полиция и то само в определени ситуации. това, че си серопозитивен не интересува никого. здравният статус е лична информация.

Бегай ве пикльо, документи за самоличност се представят пред нямаш си на представа колко институции и органи. Бегай си еби майката селска

Тъкмо да напиша най после нещо се случи в майка България, и ето на случи се ама по български. Няма европейска държава да не иска документ за самоличност при показване на сертификат, той сам по себе си не е такъв.....

Де юре е така,де факто не.

първият, който се опита да ме "провери" за сетификат ще трябва да задели пари за пластична операция на нос и зъбни импланти.

А дървено пардесю имаш ли си?

Стига да не го извади по-голям.

Ако му го покажеш или кажеш,че нямаш какво ще ти стане ,кретен?

защото здравният статус е лична и неприкосновена информация.

Здравният ти статус е обществена информация кретен тъп. В пандемия се намираме. Да ти еба майката проста, дано умреш заедно със семейството си!!!

като искаш да умра, защо ме караш да се ваксинирам? прегледайте си главите облъчени. логиката не ви е по силата. естествено, че НКОГА няма да се набода с нещо рекламирано от психопати като вас!

Не е задължително бе манаф. Изолиранй си се у дома и ме се ваксинирай. Ма не щеш нали?! Ревеш Ваксините са за умните хора. Генетичен боклук като теб трябва да мре като мухи. Най-после да се изчисти малко генетичният пул на България. Тази смрадлива клоака пълна с орки.