17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Mен като ме спрат полицаите ме питат на колко тека си тарикат,а не на колко ракии си,и знаете ли защо-защото от дълеч си личи че съм най ебачо!

Абе всичко е ,,куче влачи рейс,,-тоя Слави не мога да го гледам ама поне пее истински песни.И кво толкова вече интересува тая винетка,плаща се 1път в годината,за 2минути,само да се пишат простотии Я да разгледаме поведението на насрания таксиметровия,защото на тоя насран бакшиш,трябва да му тежи смъртта на невинното детенце докато е жив.Аз поне никога не бих простил на тоя идиот!Запомнете от мен-по големи кретени,всичко знаещи,и можещи от софийски бакшиши няма.Ето в тоя случай се видя колко са нищожни всички.Пълни боклуци!Застанали на Стоянка пред НДКато,питаш ги да те откарат най много на 2км,а те ти отговарят,,за по малко от 15лв не може,,-пълни идиоти-но в тоя случай си пролича какви бездушни душици са.А за двойния убиец, мисля,че по виновна е убитата,защото съм сигурен,че го е провокирала и то много жестоко!Тръгвай си ,че сега ще дойде другия.......Ми кой мъж би устоял на подобни думи,замислете се??

Гражданската в Германия е привързана към шофьорската книжка защото конкретния шофьор носи отговорността, но по нашите земи умниците с фуражки са решили че ламарините носят отговорност.

Я стига с тия глупости, ами най-добре да искат и квитанция за течността за чистачките и за моблния телефон. Че знае ли, човек може да са откраднати...

Ще бъде мазало, кой с хартиена кой с електронна. Моята хартиена винетка е до 08.2019

Мазало е в главата ти. Всичко е регламентирано. Чети.

По същия начин и стикерчето за технически преглед трябва да изчезне. И за гражданската. Защо трябва да ги има, като може всичко да се проверява електронно.

За техническия си прав, но за гражданската все трябва да остане някаква хартия. За най-елементарното ПТП се пише протокол, в който фигурира информация за полицата, до която не би трябвало всеки да има достъп. Другият вариант е отново всеки път ще се викат упълномощени органи като КАТ, които да констатират.