Коментари - При бягство от училище полицаи, социални и учители ще обикалят по домовете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Премахнете тази чума делегиран бюджет! Върнете изпитаните във времето доказани и рабитещи модели! Не може училищата да си броят учениците, защото всеки ученик =$. И да прикриват отсъствия и да търпят изродски постъпки на някои "ученици" и техните "родители", примери бол. Направете някои училища, като Спортните, държавни. Защо след като сме ковали златни страници в спортове като щанги и борба и т. н. вече не се случва подобно нещо? Как е било преди с отсъствията? Някои може да ме подсети, че не е било по моето време - намалено поведение и изключване??

Българи, събудете се и разберете, че се прави всичко възможно под благовидни предлози да ви измъкнат децата!!! Циганите никой за нищо не ги търси, а и са "защитено малцинство", на соросоидните псевдосоциални им трябват бели, умни деца, които да продават на педалски двойки, всевъзможни джендъри и педофили!

Откога бягството от час е престъпление, за да се меси полицията?

Добро решение. Но това за циганите не се отнася. Борисов никога не е казал една дума срещу циганите. НИКОГА.

ало списващите, това не е насочено към мангалите, не бъдете такива тъпаци...мангалите никой не ги пипа за нищо те живеят и ще живеят на гърба на всички нормални. Това е насочено към нас, постепено се подготвят за социалните служби които ще отнемат децата от родителите им под всякакъв измислен претекст и ще ги дават за осиновяване на педали, извратеняци и всякакви такива според новите директиви влизащи в сила от следващата година 1 януари. Не бъдете дебили и се борете за правото да бъдете родилите, борете се за децата си .. защото скоро те ще принадлежатна държавата а вие ще сте само донорите нищо повече

Вече ви мързи и подходяща снимка да слагате към новините.

Таман си помислих ,че сме ударили дъното, и се оказва че имало още по-надолу. Вместо да се подготвят за следващия де, да дават консултации, да работят с имащите желание да наваксат...учителите щели да обикалят домовете на бягащите. Срамота! Далеч по ефективно би било бегълците-рецидивисти да се настаняват в общежития от затворен тип ,където да бъдат и обучавани ,а у дома само през ваканциите. Същото и за по-агресивните и за тези ,които не си отварят учебника у дома.

Насила хубост не става. Ромовете сами трябва да вземат бъдещето си в свои ръце и да се стремят към образование.

Радвам се, че оставих тази професия зад гърба си. Жалко за хилядите интелигентни, но осакатени от българската образователна система деца. Прави са да бягат в чужбина. А учителската полиция е без всякакъв коментар.

Точно така ли ще стане при хъхрещото стадо ? Ще бъде интересно и пикантно да видим в действие там в катуна тази администрация как ще действа .

Надувайте администрацията че иначе никакви няма да се видите в резултатите на избори....

Няма никой на адреса, какво правиме - заминали преди 20 години в чужбина, какво правим, нищо, държавата не иска да си признае мълчат, като гъзове, защо не ходело на училище, ами семейството отдавна аут, цялото, преброяване как правят, ей, прозирате вече,има си полиция,други органи оставете учителите на мира!

Значи учителска полиция. Що не вземат да пращата учителите в Симеоново. И без това трябва да разбират от всичко - от бедствия и аварии, от предприемачество, от европейски институции, от наркотици и престъпления... А социални няма, изглежда не е тяхна работа. За полицията не говоря.

наказания лесно се налагат, ок. въпросът е, какъв стимул имат децата- и родителите им - да се учат добре? социалните "асансьори" отворени ли са за "отличниците"? хората получават ли професионална реализация според достойнствата и образованието си? получават, ама друг път.