Бивш шеф на ДАНС става шеф на кабинета на Плевнелиев

Вече са ясни част от хората, които са подбрани за екипа на новия президент Росен Плевнелиев и в неделя ще влязат заедно с него на "Дондуков" 2. Тогава официално изтича мандатът на Георги Първанов.

Обратно в новината

Коментари - Бивш шеф на ДАНС става шеф на кабинета на Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми харесват първите ходове на Плевнелиев, въпреки че гласувах за него. Добре, вземи 2-3 наистина приближени хора - всеки висш ръководител има нужда от това. Но Президентството не е приют за безработни строители и ченгета. Сред съветниците на президента трябва да има авторитетни общественици и специалисти в различни области - икономисти, юристи, културни дейци, дипломати, лекари, специалисти по военно дело...

Отвсякъде изникват ченгета,управлението на ГЕРБ е рай за ченгетата.

"Супер" екип, от мижитурки няма що. Катето Захариева се мъкнеше постоянно с Плевнелиев по разни ПР мероприятия, без дума да обелва. В мррб никой не знаеше за какво е там и какво прави като зам. министър, след като и за секретарка не ставаше. Ако това му е администрацията, значи ще е хиляда пъти по-зле от първановата, там поне имаше хора със собствено мнение.

Какъвто президента такъв и екипа. И аз очаквах да се напълни с мижитурки обаче как да го обясниш на хората като отсреща наляха 50 милиона за ЧЕТКИ.

Плевнелиев трябва много добре да проветри и почисти Президентството. Много мухъл и застоял въздух е останал след Гоце. И с новия екип да почне на чисто...

У екипо на "Гоце" имаше един човек дето на Виденов му извърли поправката на бюджето през прозореца на парламенто. Кога Вие/ полицай ли сте , милиционери ли сте/ напрайте това на бюджето на Дянков че Ви уважавам, ама Вие сите сте ...... некви дето чакате ББ да изръси неква глупост и почвате да го възхвалявате, а тези дето го критикуват ги заклеймявате. Осъзнайте се.

Като гледам екипчето, все свои хора, малки и големи номенклатурки, служили и на БСП и на Царя в различни държавни цлужбици, с нови имотчета придобити в последните 1-2 години. С това псевдопрезидентче и това лакомо екипче около него, нищо същественно не се очаква.

ПО ГОЛЯМА ШУРОБАДЖАНАЩИНА ОТ ТАЗИ В ГЕРБ, ОТ НАЧАЛОТО НА ПРЕХОДА ДО СЕГА, НЕ Е ИМАЛО !!!

Като типичен селски хитрец, комплексар и накадърник, Пленелиев се обгражда с хорица, които в никакъв случай да не са "по-високи от него". Проблемът е в това, че той самият е доста нисичък и семпличък не само на ръст.

Добър екип сформира Плевнелиев. Все млади, работещи и переспективни хора със знания и професионална подготовка. Няма място за сравнение с така наречените сътрудници на Гоце - доносници на ДС и кандидати за правосъдие.

ДАЛИ Е ДОБЪР ЕКИПА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ.АКО И ДРУГИТЕ СА КАТО ЙОВЧЕВ-ЖАЛНА ИМ МАЙКА. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО-ПОЩЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХ.

Лъжа и измама е всичко което прави Плевнелиев-спекулантина и лъжеца. Само послушковци като него, та да има на кой да пробутва вината и неуспехите за да оства вечно чист. Същото беше и в мррб, само медиини фишеци, некомпетентност и шуробаджанащина в селски стил.

Не може всички да са доволни. Най - недоволни са от БСП.

Абсолютно си прав, този ползва лъжата като основна житейска практика.

направо да обявят божко за император,няма власт която не е в герб.дано е разумен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Варат карат все до държавна сигурност опират

обрaчът се затваря мислете му

човече за изпълнение на поръчкоте на вожда. само с това е известен в НСС и ДАНС.

къде бил, навсякъде се провалил

Нищо ново,едни и същи оплетени като черва.

ТОЯ ТАКА "ОПРАВИ" ДАНС,ЧЕ ТАМ НЕ ОСТАНА НИЩО КОЕТО ДА ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. СЕГА ПРЕДСТОИ ДА "ОПРАВИ" И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО.

Г-н Йовчев е техническо лице. Той е измислил метод за това, как записаните СРС-та да не може никоя лаборатория в света да докаже, че са истински. Е и тая ситема дава малко фира, която съдът успява да използва в делата - 1-2%. Все пак това си е постижение.

какво значение има кой е назначил. Приятелски кръг и нищо повече. Каквото каже ББ това ще бъде. Гоце беше скучен на приказка, но все пак мърдаше от време на време, тоя е безличен, скучен и е на конци.

Бойко му натриса Цветлин за да не би да си помисли да направи нещо самостоятелно е непоръчано от Бойко. Плевнята ще е като последния китайски император Пу И по време на окупацията на японците - ще се перчи по конференции и паради, но власт никаква.

ДО БЯГАЙТЕ,ГРАЖДАНИН И ПАТРИОТ-напълно съм съгласен с Вашите коментари.Не бих добавил друго.Освен,който не е прочел все още интервюто на Умберто Еко пред Дарик,да го направи на спокойствие,че е толкова истинско и мрачно,че заболява глава.

Ако все още има млади учени в България (университетите и БАН), лекари или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Търсят се лекари, биолози, химици, физици и особено в областа на приложните науки и нанотехнологиите. Тук във всяка акдемия, институт или университет, най-ниската заплата с която ще започнете първия месец ако имате докторска степен е 2500-3000 до 7000 евро (да не говорим ако участватев проекти). За професори заплатите започват ит 7000 до около 15 000 (за ръководители на големи проекти). Дори да имате семейства, тръгвайте с тях! Не се оставяйте да се гаврят с вас и да ви подхвърлят трохи по-малки от на чистака! Как е възможно в 21 век млади учени да живеят в Булгаристан и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически изроди. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Новата комунистическа власт на ГЕРБ е подложила на невиждан геноцид интелигенцията, учените, хората на изкуството Терорът е по-голям от този при Сталин и Хитлер. На почит са само мутри, милиционери, спортни полуидиоти Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, Цигани и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии! Държави като Булгаристан и Гърция, които залагат само на туризъм и история (кавичките са за Булгаристан) са обречени на мизерия! Това, кото прави една държава развита са технологиите...

Да бягаме, ама с какви пари?! Навън "бягат" само храненичетата на местните бандити и циганите, един учен (не далавераджия) няма как да избяга. Впрочем Б-я от САЩ се учи сега и точно тях имитира, така, че едва ли САЩ е изходът :)

Спести си злобата и замини да чистиш тоалетните на запад.

Няма балами да ти се вържат на 2500-7000-10000-15000 евро. Или искаш в България да останат само циганите? Стой си на запад и не давай акъл който нямаш.

Hавремето църквата е спасила българщината,а сега младите и умни хора които емигрират на запад ще спасят българщината.Kогато се върнат в пустинята която ще е останала след управлението на гроб ще трябва да започнат да стоят нова българия.Kогато държaвата води воина срщу собственния си народ,нямаш друг избор освен изгнанието.бог да им помага на новите изгнаници.

ОПА става ли ви ясно, че Герб и БСП играят комбина?? Ако не сте го разбрали ще го видите в следващото правителство КОАЛИЦИЯ Герб-БСП. Може и Доганчо да се уреди. Сега очаквам да ме оплюят всички Гербери и комунисти, но помнете за коалицията която ви споменал. Със здраве!

Хаха, изобщо: 1. През "соц-а", всички управници били милиционери от ДС. 2. Днес в "демоН-крацията", управниците са полицаи от ДанС (които пък от своя страна пак са били милиционери от... и т.н. до трето коляно Хахаа). Който вижда някаква разлика, да пише.

местенце за послушното пале- поредния некадърник

Със стари к..ви- нов бардак!

ченгеджийницата продължава!

пак ченгета? писна ми от измекяри!