Президентът награди с орден "Стара планина" и германския посланик

За миналата година търговският стокообмен е надхвърлил 8 милиарда евро, което е рекорд, изтъкна Румен Радев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога му свършва мандата на резидента?

Тези ги награждава с некви тенекета, а руския помешчик ш награди с цяла България.

И защо трябва да е новина нещо дето заради дипломацията се прави с всеки тръгнал си посланик??????Само че от този милиарден стокообмен на нас се пада милиончето да изнас1ме чиста продукция дето не я вижфдаме на нашите пазари а милиардите са за онова що ядем бъкано с гмо и залежавали при тях...

толкова си празен, че кънтиш, и ехото се носи с часове!

Румен Грипена е прост като гъдулка и прилича на своя кумир бай Тошо от 60-те и 70-те години на миналия век. Освен това е руско- бесепарска кукла на конци.Или казано с две думи: ПРАЗНА ОПАКОВКА.

Айде сега и орден за руския та да не е капо.

пРезидент Хвърчилков забрави да награди посланиците на Непал и на Буркина Фасо.

Не знам дали с тия ордени ще се отърве след представлението, което изнесе в Москва. Едно е ясно с такива съюзници като Радев на кой му трябват врагове.

Румене, това никога нямаше да се случи, ако твоята приятелка, Нинова, управляваше. И защо пред външни говориш едно, а пред вътрешни и Русия - друго.

"търговският стокообмен е надхвърлил 8 милиарда евро, което е рекорд за нашата страна", ама плюеш правителството. Двуличник! Раздава ордена само и само поне малко тия двамата да го уважат. Едва ли ще си купи уважение с тези ордени.

Такъв орден се дава по етикет в края на мандата на въпросния посланик, не поради някакво желание.

търговски отношения България - германия положително салдо 400 000 000 € България - россия отрицателно салдо 6 000 000 000 $

Другарю Радев, извади най-накрая и един медал за полковник Решетников, че толкова работи ти свърши човекът, а ти насреща - нищо!

Слага им се ама VW няма да ни огрее, май.

Да бяха изчакали решението на VW