17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барболино пак включи латерната.

екскурзианти на свободна практика- е вие сте независими щото на гърба на народа не се спирате в България

НЕКА НИ Е ЧЕСТИТА НЕЗАВИСИМОСТА НА БЪЛГАРИЯ На всички българи пожелавам да бъдат весели, здрави, жизнерадостни и щастливи.

“ Да се борим за независимостта си “?! Ние ще воюваме ли, и с кого г- н Президент?

Да! С мутрите! Искаме си държавата обратно!

Четете историята глупаци, без намесата на Русия тази независимост щеше да остане само на хартия. Турция не я признава, и се готви за война с България. Руската дипломация и опрощаването на дълговете на османската империя към Русия спасяват положението

От Уикипедия> На заплахите с война от страна на Османската империя България отговаря с военна мобилизация и същевременно декларира готовност за мирно уреждане. Тъй като Берлинският договор е двойно нарушен (от София и от Виена), а Великите сили не са готови за мащабна война, усилията се насочват към дипломатическо признаване на българската независимост. Българо-османските противоречия са уредени с помощта на Русия. През април 1909 г. са подписани българо-руски, руско-турски и българо-турски протокол. Според тези споразумения Русия опрощава османските задължения, останали от войната от 1877 – 1878 г., в замяна Османската империя се отказва от всякакви финансови претенции към доскорошното трибутарно княжество България, а българската страна се задължава да изплати 82 милиона франка на Русия в срок от 75 години. През същия месец империята признава независимостта на България, последвана и от Великите сили. В допълнение дългът на Бг към Руската империя е опростен от СССР

истински българи, патриоти.За българомразците със руско самосъзнание,не се отнася.

А бе, българино, научи ПОНЕ РОДНИЯ си език, бе!

РР грешка а 2 мил българи

Честит празник, г-н Президент!

Честит празник драги сънародници, старайте се да бъдете НЕзависими от заробващи елементи, които ограничават свободата Ви.

За да е независима България, вън от Нато и оставане в ЕС. Това е пътят .Тук няма никаква независимост.. На територията ни 4 американски бази ,не си плащат за тях.,а ми говорят за независимост. Дадени милиарди за виртуални самолети ,за да се угоди на отвъд океанските господари. спрян ЮП и т.н.

Ясно. За ЮП и самолетите е болката. Честит празник!

веднага Турция ни е прегазила за половин ден умнико!!!

Напълно паразитна и ненужна институция за 60 милиона годишно.ей го и тоя пъпеш,шапка 11000 заплата,отделно пенсията и олинклузиви в резиденцията.някой му написал и той плещи баналности на които сме се наслушали

Румене, остава ти една година!

За съжаление са 2!

Мечтайте мечтайте. 2.5 млн българи ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО.... А ОНЯ ПЛЕВНЮ НЕЩО ЗА НЕГО

Мечтая си за момента, в който генерал Бойко ще се изправи срещу генерал Радев на президентските избори. :) Ще МУ стиска ли?! Или ще се изхлузи като ястребчето Роско?!

Единият е истински генерал! Другият е измислен!

ЕС на няколко скорости, ЕС на децентрализираните държави с частична брюкселска администрация, пълна европейска федерализация, единен пазар, т.е. свобода на стоки, услуги, капитали без свобода на движение на хора или както до сега политика, диктувана и подчинена на интересите на САЩ, НАТО и зависимите продажни брюкселски чиновници?

за коя България питаш? моята, твоята, боцевата, радевата.... имо много различни ....

Кога всеки от нас ще го проумее, направи отговорен личен избор и работим за тази кауза?

Звучиш адски подлизурски! И неестествено! Като платен трол. На днешния ден е нелепо са се правят политически изказвания и затова няма да кажа нищо срещу Радев, но за никого не е тайна кой стои зад кандидатурата му и какви позиции защитава той. На фона на това тази му реч е мнги лицемерна. Именно защото е лицемери, Радев е абсолютна персона нон грата в Европа.

е ...шеговит празник...

A? Май утре е баш празника?

май да, но все тая... шегите почват по- рано, да има за всички...

...европейска преспектива?

като да защитаваш евроатлантическите ценности. Аз за 12 години така и не разбрах какви са тези ценности. То верно не съм от най-умните, ама все пак ...

Така е.

не пропусна да си пусне вонята!

И тука ще напиша и повторя............... Никога не я платихме, както също, твърде отдавна във времето са последните два случая, в които България е вземала НЕЗАВИСИМИ решения. Затова, аз днес няма да честитя независимостта, тъй като това би прозвучало като подигравка. Но празник е все пак, затова днес бих честитил БЪЛГАРЩИНАТА, която всеки от нас таи в себе си! ...и бих призовал, когато един ден отново обявим НЕЗАВИСИМОСТ (а такъв ден ще дойде) то трябва да имаме "едно наум" и да си я ПЛАТИМ, (това този път, едва ли ще ни се размине) както и да го направим не срещу намалящ ден, а в по-благоприятно избрано време! Вярвайте ми, това също има значение! Честит Празник Българи!

Да си я платим?! На кого, бе, Странджа да плащаме - на руснаците ли, на ЕС, на американците ли? Малка държава, на кого по-напред?

Да плюеш президента е лесно, да следваш Цецо, Пацо, Боко е УМЕСТНО !!

Да дрънкаш празни приказки от независима(В смисъл, че нищо не зависи) позиция е много лесно. 6 месеца в реалната власт(министърпредседател) и неговите ще го изгонят.

Означавало е тогава 30 год. от независимостта от османската империя, а сега е в допълнение и 30 год. независимост от съветската империя.

Независима ли е България от руската мафия?

"В онези тежки дни страната ни съумя да стане регионален лидер и да догонва с бързи темпове империи и кралства от целия континент". Г-н Президент, дали сте се замисляли как така България която е регионален лидер чак до 1939г, следпревратитеот 1944г и 1989г е на последно място в региона???? Дано се сетите.

Празникът е хубав и носи много история! Сега обаче не е валиден, било каквото било, но трябва да го има в учебниците. Иначе днес независимост и суверенитет за България не съществуват, живеем в отвъдморска подмандатна територия на велика сила, която аха ще ни вкара във война с друга велика сила! Та, нека сте здрави, яжте, пийте, носете си новите дрехи, чукайте се! Каквото ще става, ще стане! Вече и Терминал 2 не помага!

Да не би да си фен на белокосия тъпанар?

Боже-е, колко прав е президента !! Единствения истински загрижен български политик.Респект вам г-н Радев!

словоблудец

::)Комунистите на са християни, другарьо Радев. Вие, който сте градил кариерата си върху комунистически кариери от предходната епоха би трябвало да имате по - скромно мнение за себе си.net

ние , новите комунисти вече сме религиозни, както вие бившите ни другари сте сега демократични и либерални капиталисти...

нещото дето го нямате!

Кво се празнува днес? Липсата на това дето го няма?

Чада, нямам нищо против президента и никой политик - пората са си ги поискали и избрали! "Глас народен - глас Божи". Имам неприятно чувство обаче, когато събратята отци се изтъпанчват по такива тържества, тяхното място е в храма,където да отслужват благодарствена Литургия за този ден. Инак, всичко е точно като във времето на Тошо - на манифестациите по трибуните до висшите членове на БКП стояха владиците..Но, кой ли иска да си спомня.... Казано е "че Божието е Богу, а Кесаревото е кесарю" - двете власти не трява да се смесват.Грехота е!

че вие винаги сте си били близачи на властта, бе попе!

Ето затова говоря - тези,които са там навеждат хората на такива мисли и сигурно и вътрешно се гордеят с близостта и със светските хора...А гордостта е грях! Христос не беше близък с управниците ,напротив - те го разпнаха.Той е нашият Живот и ако икаме да сме достойни Нему, трябва да следваме Неговия пример - далеч от светската суета, за да си близък Богу!

Вникнете в думите на президента,защото той ще остане пълководец и след изтичането на пълномощията му на държавен глава!Не го губете и не го проваляйте,защото по този начин няма да продължите начинанията на предшествениците ни!В противен случай ще ви остане само той.

Зависи от нарежданията на Решетников. Радев е негов войник, не няш генерал.

бегай за лицерна

Пълководец ли? Кого е водил, дего полка? Ушатият не е помирисвал барут, даже на лов не е ходил. Ще води....Деса по магазините.

Честит празник на независимостта!

Президента както винаги е точен и коректен Дипломатично ! Не мрънка и не плаче като Борисов с лъжливи , обещания и оплаквания че някой му пречи и преведущите били виновни , макар 14 години Борисов е на Власт !!!

Радев не мрънка?! Това е виц, нали?

айде днес независима, съветски пРЕЗИДЕНТ

а евросъветски

Хем било хубаво да е независима, хем взима парите на Решетников.. Социалисти, Сър!

и после ги дава за самолети на книга