Радев отхвърли твърденията, че Скопие може да поиска вписване на македонско малцинство (снимки)

Дебатът за Конституцията е "на зле", за отваряне и промени са нужни консенсус, дебат, обществено съзряване и парламентарно мнозинство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

те го твърдят официално, това че не е вписано ли ти е победта бе идиот.....Пълен плосък плиткар дето радуха нещата без да позовлиш България да извелече дивиденти заради смодоволната ти амбициозност

Ползата от това че си президент е равна на две нули.

Какво ми цитираш Конституцията, която толкова пъти погази?!

а бих казал че си и дървен философ и си като Кирчо реещ се из облаците, не знаеш къде е небето и къде земята, паднаето в полтиката го приемаш за лупинг

Глупак ! Скопие прави каквото си иска и не пита Радев и Петков. В ЕС ВЕДНАГА ще посочат че имат право на самоопределение, че са дискриминирани от фашистите-бугари и че Пиринско е тяхна исконна територия. Само махнете ветото и почват от ГЕОГРАФКА Македония да станат ИСТОРИЧАРАСКА.

Имат ли американците някой, който да е направил подвига на Матросов, за да не обиждам паметта му, като го сравнявам с този?

и от дека тоя каун знае какво може и неможе да поиска скопие?? и тоя каун да не е адвокат на премиера, или си му е началник!

Явно радев нермете македонска преса Пишете вести.мк и четете на воля мнението на севрно македонците за татарите А киро канадеца срина амторитета на българия дето и без това го няма

Верно ли, аз го праскам на сухо и коколевия да се коколят.

Продажник! Не президентска република, този никаквец работи с две ръце за унищожението на България. А оФцете блеят...

Узурпиралият властта с биологическо оръжие провължава работата си на изтребител на българския народ. Ако македонците имат по-висок статус и по-малко задължения, влизайки в ЕО ще ни разкажат играта.

Абе хора! Как можахте да ми го натрапите тоя пРезидентин за още 5 години?

Абсолютен срам е този другар!!!!Цял живот и една баничка не си е купил, България го хрантути...

Наш човек е!

Скопие може и да не поиска ама хората ако продължавате да ги облъчвате с тоя убавец няма да издържат.

Пред Плюнколиев, фатмакът все пак е нещо ... но колкото един сопол е над една плюнка.

Радев, виж Петков ! Прави вицепремиер по истамбулската конвенция (домашно насилие). Тоя наложен ни премиер ще пусне географията вместо историята в ЕС. Налагане на зелени сертификати масова имунизация. Петков не прави НИЩО друго освен това. Пооправянето на пенсиите не е икономически стимул. Доходите пораснали ? Е, на кое място сме по доходи и пенсии в ЕС ? Пак на последното! Даже и Географска Македония е пред нас !

Президентът ходи на първа копка на квартална църква.. Нямам какво повече да кажа за него.

"Двете конституции са коренно различни, каза президентът" Ей го бе на китара почна да свири и от конституционно право почна да разбира .. не са само лицеви опори и лупинги в главата му

Изчегъртаха Бойко за да кОпат те първите копки

Гоце Делчев пасти, да яде пред нашия Кирчо. Може и без глутен от новото време на промяната.

Този не е ли малко нахален ? Колко пъти погази Конституцията , а сега дава съвети

Дори Бойко не е падал толкова ниско - квартална черква бе в Люлин!

Сбъдна се голямата му мечта, да е център на внимание, че покрай Боцко, не можеше да хване ръка. Само лентички на магистрали няма да може да реже, щото то магистрали няма да се прокарват вече.

Комунист! Чугуненоглав комунист! Нинова си го сложи такъв "убеден комунист", за да не се налага да го контролира, да е по-католик от Папата.

Радев от къде е толкова сигурен? Да не работи секретарка в македонските МС и НС?

Радев да не е станал говорителка на македонския премиер?? Какво точно обещава Радев, след като той няма никаква власт над подобно решение?!

кво правиш до тоя Мунчо?

Измислена тема по която се вдига шум, дали ще се запишат българите в Конституцията на РСМ от една страна и от друга дали ще признаем македонско и турско малцинство в България. Отвориха тази тема за да избягат от това дали в учебниците на РСМ още ще пише, че българите са татаро-монголи, че цар Самуил е македонски цар, че Гоце Делчев е македонец, че ВМРО е македонска организация. Ако македонския народ няма нищо с българския народ, то е нормално най-малкото нашите съграждани живеещи в Пиринска Македония да бъдат разделени на македонци и на българи и който се изясни като българин няма да може да каже, че е македонец.

Най-бързото решение на този проблем е спиране на преговорите с РСМ и спиране на издаването на български паспорти за граждани на РСМ. Тогава гражданите на РСМ сами ще преценят какво искат.

Репарации за воените штети направени во Македонија од фашистичкиот бугарски окупатор Германија ги исполнува своите обврски произлезени од Втората светска војна, а Бугарија? Околу 150 илјади еврејски жртви на нацистичкиот режим во следните денови од Германија ќе добијат итна финансиска помош во износ од околу 1.400 американски долари по лице, во знак на помош за излез од финансиските проблеми предизвикани од пандемијата на ковид-19. Од друга страна, Бугарија на Македонија не само што не ѝ исплати никакви репарации за штетите предизвикани за време на Втората светска војна туку продолжува да го условува одблокирањето на нејзините евроинтеграции со целосно бришење на бугарското фашистичко минато во периодот од 1941 до 1944 година. – Тие договори за репарација остануваат да важат. Германија продолжува и денеска да исплаќа репарации.

Чакай сега, обърках се. Нали те искат нашето позволение? Защо ние започваме да даваме разни неща?

Тая тема защо въобще се обсъжда? Или пак се открехва прозорчето на Овертон?

Я, кака Радка се изказала . Не знаех че има специализация по конституционно право. Не е ли все едно на какво ниво са отразени нечий права в конституцията - иск може да се заведе колективно и индивидуално. Защо кака Радка замазва въпроса за историята ? Щото Кирето обяви че сме били фашисти, което сигурно го е учил в Канада , но фактически не е верно. България е била в оста на влияние на нацистка Германия, България не е била нацистка, а още по- малко фашистка държава. Защо Радка остава Изявленията на Кирето без коментар ?

Какво целим както издаваме паспорти на хора, които не се чувстват за българи? Себе си ли лъжем или си мислим, че ще излъжем някой извън България. Основната причина за издаването на тези паспорти е финансова и се различава като бизнес стратегия от тази на каналджиите, свързани с емигранти, само по това, че формално е законна. Ние помагаме на граждани на РСМ да избягат в Западна Европа за да работят, същото правят и тези които се занимават с трафик на хора. Това обаче освен, че е неморално е и опасно за националната ни сигурност. Тези 120 000 човека имат законно право да гласуват в България. Ако утре РСМ ги призове да им помогнат, те може да подкрепят удобната им партия в България и да проведат едно или друго решение. Станахме народ без чест.

Няма проблем . Първо, да квантифицират щетите; Второ, да заплатят цялата материална база и снабдяване , построено, доставено и оставено от българската армия Трето, ние ще изчакаме да видим как Германия ще изчислява репарации. И после и ние ще ги изчислим, и ще ги платим след като Германия плати.

Къде, къде по-добре щеше да е Росен или Цецка... Между другото, тя къде се изгуби, нали беше много важна фигура в ГЕРБ.

Е хайде стига с това Скопие. Това трябва да е второстепенна тема както за политиците, така и за обикновените българи.

Е Кирето е негово протеже, какво да му коментира!

Mунчо каква гуша е направил само. Едва ли е туршия...

Само до преди 8- 9 месеца ,такива проблеми като оцеляване от глад ,инфлацията , Македония, обезглавяване, разчленени ...... бяха забравени неща от 90 години при рашков !!! Но мунчо и мафията си върнаха власта и ни чака фалити ! А тоя чорап е много много нагъл

Тъпи ли са. Дума не трябва да се издумва за македонско малцинство. Такова понятие няма. Дори и руснаците, които силно симпатизират на сърбите и вся чески им помагат (включително и с пропаганда) признават, че днешната северозападна част от Македонската империя ,след Рим и Византия и преди Османската империя е била основно част от Българската държава. Като освен това натъртват , че преди Александър Велики тия земи са били на траките , които се явяват генетични предци на повечето съвременни българи. Какви политици имаме. Айде единия още от малък сополан изнесен в Америка и му промиван мозъка, ама другия? ..офицер от българската армия..Господи Боже пази Родината. Римляни, варвари, византийци, монголци ,османци ке я унищожиха. Няколко нашенски селяндура за 30 години и е..аха майката.

Нещо за тока каза ли ? Дреме ми за Македония!! Обедняваме

Мнението на олигархията, през останалото на фигуранта им !!! Не ме интересува

Мунчо излезе да имитира дейност ! За 15 000 толкоз

Кървавата Коледа и стотиците хиляди бежанци от Вардара вие сръбски комундета ,кога ще се извините?

Много нагъл самозабравил се диктатор

"Радев отхвърли твърденията, че Скопие може да поиска вписване на македонско малцинство"- засега! Радев вече не е нужно да убеждаваш хората че, бялото е бяло, и само виждат , че е черно!

значи македонско малцинство? За да са малцинство някога трябва да са били мнозинство. И отделно тия наши "политици" май не са чели историята. Вместо да влизат в обяснителен режим да вземат да поискат от гражданите на Бившата югославска комунистическа республика да се извинят за Кървавата коледа, за бежанците и за разрушаването на Български исторически паметници.... па после може и да седнем по"братски" да си поговорим.

Срам за българският избирател