Президентът представи новия служебен кабинет

Основната задача ще бъде организиране и осигуряване на безпроблемното протичане на вота на 14 ноември

Обратно в новината

Коментари - Президентът представи новия служебен кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как да гледам като не мога да го гледам тоя повече!!!!

Този ще остане в историята на България, като най-големият боклук. Да го махат по-бързо.

И диктатора си пусна паразитите...

Този лъжец изговори куп тъпотии само за няколко минути. Тъп та вдлъбнат военен. Няма смисъл повеюе да се коментира. Едно от най-срамните лекета за Българиа. Гаси..

Чухте ли го какво каза този! НЕЧОВЕК! Как може бре, НАРОДЕ, ти сляп ли си, глух ли си!

Троленето може да си върви. Резултатите на 14-ти ноември... Дано има висока избирателна активност

Браво на Радев,на изборите ще гласувам за него..

Няма министър на регионалното развитие и благоустройството. Кой ще събаря магистралите

Като ти чете човек неграмотните глупости.....Жалка картина..

Честита диктатура. Благодаря на Слави за този исторически прецедент.

Е, гледам го, слушам го и виждам, че няма толкова нагъл, откровен ЛЪЖЕЦ! Този човек е болезнено амбициозен и зависим, няма сила която да го спре да изпълни поставените му задачки. Има един единствен вариант да изхвърчи и той е на изборите!

Боклуците генерали, отново узурпираха властта.

Харвардската квота за финансов министър се запазва, трябва да сме в играта...

Изчегъртването продължава с пълна сила...

Лъжа след лъжа... Алчен за власт фигурат! Имаме най-голям икономически ръст, за който миналите управляващи нямат нощо общо, обаче поскъпването на тока, газа и цените на храните е поради бившите управляващи.... каква наглост!!! Използване на ефира за лична PR кампания... това е един изключително недостоен човек, без скруполи и етика!!!

Не можеш да напишеш правилно България, а си тръгнал да коментираш.

Надявам се, умните и красивите да са доволни! Хак да ви е президента, правителството и партията му!

И започва сезон 2 на фрийкшоу "ОФ на Радев : презареждане, пасмината се завърна"

Изчегъртването продължава с пълна сила...

Срам нямат! 10% инфлация до Нова Година! Как ги търпи земята тия изроди!

Няма такива малоумници !

да го махнеме по-бързо

Основната задача ще бъде организиране и осигуряване на безпроблемното протичане на вота на 14 ноември Аз пък, Радев, си помислих, че основната задача ще е да спрете тази разпашия с цени на стоки и услуги. Ама съм ебаси и шматката, а? :))))) Скъпоценните ти избори са къде, къде по-важни!

Напред, към светло бъдеще. Да благодарим на умните, млади и красиви. Да живее бай Мунчо хвърчилчо.

Мда, президента тази година ся слънчоглед и картофи...и сега крие, че да поскъпнат.

Най са важни изборите, друго не е от значение.

Този не трябва да е българския президент.

Патологично амбициозен кариерист зубрач. Този е готов да мине през трупове за втори мандат. Да го свалим на 14ти. За парламент си гласувайте по избор и пристрастия. За президент опонента на този. Води ни към невиждана криза, гражданска война и военна диктатура.

"Основната задача пред новото правителство ще бъде да организира и осигури безпроблемното протичане на вота на 14 ноември" Не. Основна задача ще е отново безпочвено чагъртане и рокади, които да сгъстят кашата и да ходим март месец пак на избори.

Трябваше да смени Енергетиката!!!

Грабежа и кражбите продължават. Контрабандата се вихри с пълна сила, а заеми от половин милиард лева се взеха за две седмици. За всичко е виновен пРезидента Радев. Той е бащата на инфлацията и разрухата. А децата на Стефан Янев са назначени в БЕХ и БУЛГАРГАЗ като консултанти по европроекти без конкурс с 4500 лева заплата през 2017 година, когато Янев е бил замесник министър в първото служебно правителство на Радев. Това е явно нарушение и конфликт на интереси. Представяте ли си ако дъщерята на Борисов беше назначена в държавна структура на такава заплата при неговото управление. Къде са честните журналисти в България? Или действат като бухалки срещу заплащане!

Ако Радев беше Пинокио, сега България щеше да има транс-планетарен мост с Марс. И да изпреварим всички световни сили.

МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ Θεά Ῥέα Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... =========================================== ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Сбогом, резиденте! Ще липсваш на московската общност, може би, но на България едва ли. И да спреш да се хвалиш, че си пилот, че е срамота! Ти си знаеш как си се докопал до генералските пагони.

Наглост

Предложи кабинет! Застани с името си зад него! И тогава ще се насладиш на "народната любов"!

СТЕ РУСКИ МЕКЕРЕТА, КАТО ТОЯ УШАТИЯ КЪДЕТО СТЕ ГО ИСТЪПИСАЛИ НА СНИМКАТА!

Президента сигурно разбира от военна авиация, но от икономика нищо. Да се хвалиш с икономически ръст при високата инфлация и нарасналите цени на горивата (оттам и акциза). Всички го чувстваме този ръст по все по-бързото изпразване на джоба ни при посещение в магазин.

България продължава по правилния път. Партията на тримата министри ще е първа на изборите, а Радев отново ще получи доверието на народа, още на първия тур. Свърши времето на дебелите неуки мутри. Ще видим дали Герб ще завърши трети или четвърти.

Абе... вярно ли, че директорът на погребалната агенция "Ковчези на всеки километър" Велислав Минеков пак щял да се прави на най-културния в културата?

Рашков ще продължава да рушка прекупвачите на гласове от ГЕРБ и ДПС...Този път даже повече от ДПС...За да им "върне държавността "...

Мафията си запази парите за инфраструктурни проекти в транспорта.

Те при комунизма преизпълняваха петилетките. От там му е останало...

Отново правителството от експерти, а не от селяни събирани от бензиностанции и бостани. Така изглежда едни европейско и гордо правителство - образовани и културни хора. Гербавите сричащи неандерталци да се връщат обратно по селата да стават овчари.

Това са откачалките,привърженици на крадливата пасмина гробари

Радю! С личен реваншизъм нищо няма да постигнеш! Мислещите хора в България разбраха що за стока си...

Отново правителство на безотговорност, кражби, хаос и безаконие! ГЕРБ са на светлинни години пред останалите като експертност, капацитет, управленски опит и висок международен авторитет!

а сина на Горанов къде беше назначен, май в неговото собствено министерство! Много избирателна памет имате!

карай, все някак ще ви изтърпим и тебе и служеното Оправителство до 14-ти.

D_T

Да друг освен ГЕРБ не може да се похвали с "компетентни" министри като Дани Ръбала... изявени експерти...