17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента в руската империя има 140 народа под руско иго( искат и още народи да заробят както беше при СССР) . Руските паразити ползват населението за труд и за войската да се бие за интересите на руските олигарси. Руската войска е по подобие на еничарите в османската империя. Грабят и всички богатства от тези народи.

Пьрвородния грях е доизбиването на индиянцитп.Никакви шансове, не са имали.Причината и последствия а,старательно се прикриват.

А кога ще честваме края на робството от ипотеки и заеми? А си мръднал, а са те изхвърлили от работа, а оттам те делят 2-3 месеца Банката те изхвърли на улицата, и оттам още 5-6 месеца да свършиш в някоя канавка.

Преди известно време американците откриха, че движенията BLM и МеТоо се финансират основно от Русия! Само, дето нищо не могат да направят, за да спрат разцепленията в обществото.

Аааа, американското тролче се задейства, четеш ми коментарите :))). И двете движения са на либерастите и се финансират от Сорос чрез неговите организации. И това не е никаква тайна, а е известен факт. Защо Лъжеш? Както и феминистките и гейчетата. Всички те имат една обща философия, която се опитват да наложат. А не са някакви еднократни действия. Ма много тъпо лъжеш.

Пак фалшифи дати... На16 Март,1995 г, Мисисипи става последният американски щат, който ратифицира 13-ата поправка в Конституцията, забраняваща робството... но реално законното робство в САЩ е отменено чак през 2013, когато законът за ратификацията на 13-та поправка официално е записан във Федералният регистър;)

ЗАБРАВИ..... СЕВЕРНОАМЕРИКАНСКИТЕ КОРЕННИ ПЛЕМЕНА В РЕЗЕРВАТИТЕ И ОТНЕТИТЕ ИМ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА Е ТОВА АКО НЕ Е РОБСТВО... ТОЙ Е НАЙ ОТЯВЛЕНИЯТ ПОДДРЪЖНИК И СПОНСОР НА БАНДЕРОВСКИТЕ НАЦИСТКИ ПАРАВОЕННИ ФОРМИРОВАНИЯ В УКРАЙНА......... НАЦИСТА ОТ СС ДЬОРТ ШВАРЦ-СОРОС И ТОЙ Е "демократ" и "хуманист" ПАЛПАТИН-САТАНИСТ..... НОВИТЕ ГОСПОДАРИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ БАНКИ, БРОКЕРСКИ И ОДИТОРСКИ КОМПАНИИ И ФИРМИ, СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ, ФИРМИ ЗА НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО, СИНДИКАТИ И ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ГИГАНТИ А ПОЛИТИЦИТЕ СЕ МАРИОНЕТКИ В РЪЦЕТЕ ИМ....

Америка както обикновено не спира да ме изумява с простотията си! Тръгнал демократа президент да ни говори за робството като "морално петно" и "първородния грях на Америка", въпреки че именно неговата партия се бореше то да остане, както и да се запази сегрегацията и липсата на равни права!?! Да не говорим че ментора в политиката на Джо е бил високопоставен член на ККК, а първата политика на Джо е била да се въведе сегрегация в училищата за да не се получават тъй нареченинте от него "цветни джунгли". А най-забавното е че именно демократите са спечелили сърцата на чернокожите, въпреки че всичките права които имат са благодарение на републиканците. "Празникът "символизира едновременно дългата и трудна нощ на робството и подчинението и обещанието за по-добър ден" В превод най-хубавото нещо за демократите!

Интересно от къде са стигнали американците до Америка... ВСЪЩНОСТ къде е тази Американия от която идват и се заселват В САЩ.

Тия съвсем изтрещяха..., и там става това, които ние имаме с нашите цигани. Негри и цигани са със знак на равенство: не работят и не искат да работят, не учат, и не искат да учат, не плащат данъци, на социални помощи разчитат, без грам усилия за интеграция към нормалното общество... Е докога така, драги негри и цигани??? Вие скоро ще сте повече от белите хора, и тогава кой ще ви осигурява такъв лукс, без труд, а с ядене и пиене...

Те по-скоро трябва да честват 1966 година откогато цветнокожите добиват избирателни права. Цял век по-късно!

А кога ще е празникът на света, кога ще е световният дан на свободата, дан без американска "демокрация"! Навсякъде по света живеят един вид хора, по признаци и външни белези, на всички им викат- ЧОВЕЦИ! Няма такова извратено лицемери- болни клинично болни са половината американци, заразени с маполитиците на 100%! Манията за величие един ден ще спука балона Америка!

заразени с манипулации*

"Свободата е робство! Незнанието е сила!" 1984. Хубава книга. Чети и спри да пишеш малоумия!

вземи и я прочети поне де. Може и да е хубава от вън, ама прочети поне една страница.

Ерик Артър Блеър, по-известен като Джордж Оруел, при представянето на книгата си „1984”казва че нищо от написаното не е измислено... просто е описал служебните си задължения като пропагандист в ВВС по време на Втората световна война;)

Айде четете малко повече! Робството е въведено от Британската империя, северните щати го премахват и остава само в няколко южни щати и след това е премахнато навсякъде! Пишете малко за греховете на Русия и Китай, може и да се вразумят някои идиоти в България! Едва ли, но може би! Но на вас не ви изнася!

И какви са греховете на Русия и Китай, ако не е тайна. Не искат да се подчиняват на САЩ и не искат да предоставят природните си богатства на САЩ и управляващите ги групичка с еврейски произход. Които са решили, че всичко е тяхно. Който не слуша САЩ е диктатор и там няма демокрация. Държавата трябва да бъде нападната. Русия и Китай никого не са нападнали и окрали. А, да, Русия е агресор, вярно. С ЕДНА военна база в Сирия. А добричките миролюбиви САШ имат близо 950 военни бази по света, половината около руските граници. Но това не се брои, защото е демократично. Нещо, състоянието ти наистина е трагично неадекватно.

Какво робство бе ??? Американците и англичаните са купували Добитък ( негри, кучета, волове и коне ) от Африка, за да ОБРАБОТВАТ плантациите..Плащали са с ЗЛАТО на богати РОбовладелци- негри, които с апродавали други негри като животни, роби.. Все едни да извикаш двама цигани да изчистят лайната в тоалетната ти.. И циганите, след като изчистят лайната да кажат- :: Искаме да живеем в твоята къща. Твоето имущество и пари са вече наши !! """

За евреите, всички останали са гои, добитък. А те са висши същества. Реални клинични случаи за психиатрията.

Западните лицемери са непоправими, убиваш някого и казваш извинявай (sorry), взимаш му земята и пак извинявай. Американски боклуци върнете земята на индианците, това вече не е лицемерие

И да върнат черните на земята им. В Африка.

Първородния им грях е че са провели геноцид срещу местното индианско население, който си продължава и до ден днешен!

поредното лицемерие на либерастолерастите на Джо деменцията.Никой не ви се връзва, въпроса е дали ще имаме сили да ви разкараме преди да сте ни унищожили.

Точно ти ли пръдльо ще ги разкараш? А кой ще прави ваксини, за да не умрат децата ти преди да са навършили 5 години, ти ли? Кой ще прави и измисля още един милион неща, ти ли? Ти ли ще ги сваляш от власт САЩ с ловджийската си кремъклийка след 5 ракии и шопска? Друго освен да псуваш и да се правиш на мъж пред жена си за лузъри като теб и много други Ганьовци не остава.

Уааауу. Евреина в атака. Ма много си Висш. Що се не погледнеш в менталното огледало да се видиш какво натурално и 100% екстремент си. Тръгнал да се прави на отворко. та ти дори не можешп да стоплиш какво се случва около теб. Какво като си в САЩ, и си си въобразил, че си хванал господа за шлифера? Че ти си потънал в нищета. Но за прасето, кочината си е супер. И то е най-доброто място на света. И други мнения не се приемат. Такива са правилата на кочината САЩ.

Първо не съм евреин, второ не живея в САЩ, трето ти си неграмотник - пише се ЕКСКРЕМЕНТ, А НЕ ЕКСТРЕМЕНТ, четвърто хората като мен, които уважават САЩ и Запада много добре знаят недостатъците им за разлика от малоумните русофили и комунсити като теб, с които е пълна тази територия наречена България за жалост - това е и основната причина да сме най - загубената държава в ЕС и пето най - важното - ти си пълен тъпанар, хабящ ресурсите на планетата Земя.

А кога ще е денят на Винету..

Наште емигрантчета дали коленичат пред негрите, за да покажат солидарност с тях ?

а бе да се гласува закон , че всеки черен има право на $1000 джобни на месец и безплатна квартива в центъровете на градовете и всичко приключва

Съвсем между другото. Това на снимката е запазената марка на Сорос. Ако някой иска, да си потърси в нета. Във всички цветни революции го има. И в Сърбия беше, В Украйна, в Грузия, У нас също - при соросовата окупация на умните и красивите на СУ го пуснаха. Дори при опита за цветна революция в Иран го ползваха. Навсякъде. А това какво значи? Значи, че този празник си е еврейска измислица. Става съвсем ясно кой стои зад BLM. Или наблюдавама все същия прастар принцип - Разделяй и владей. Евреийте винаги се мъчат да дефрагментират едно общество. Било на бели и черни. Или каро в стара Русия - на червени и бели. Мъже срещу жени, хетеро срещу хомо, което върви днес. Котколюбители и други животни срещу не-такива. Между другото, хората са си направили труда да потърсят източниците на финансиране на всякакви такива организации и са стигнали до един източник. А що ли не е изненадващо. У нас в момента ни работят с циганизацията на България. Съвсем същата история като с BLM. Няма да се учудя ако американското посолство почнат настоятелно да ни препоръчват да почнем да коленичим пред паметник няма Незнайния циганин. Държащ в ръка откраднат тиган, за пример. В този дух е този "паметник". Ярък пример до какви висини стига лицемерието в САЩ и дегенерацията на едни човешки същества. А иначе, може съвсем да сте убедени, че на тези ама хич не им дреме ни за робство, ни за живота на черните. Всичко това са инструменти за манипулиране на събраната на това място у.д. човешка популация.

Между другото, това са пълни глупости за отмяна на робството в САЩ. Просто прангите и камшиците са заменени с Договор за заем. Не се грижиш за надзиратели, за изхранване и подслон на роба, за здравето му. Пускаш го сам да се оправя. И той като подпише договора, ще си си скъса задника от работа. Особено ако му покажеш и набиеш в главата, че задължително трябва да се снабди с ред лъскавини. Защото акло не го направи, той просто не е човек и т.н. Една добра психо обработка и набиване на фалшива ценностна система и перфектния роб е готов. Днес, САЩ са най-голямата финансово-робовладелска държава в света. Но като всяка империя на злото, противоестествената й същност до толкова се е разраснала, че следва неминуемото Бум.

А пък руснаците и заем не мога да вземат горките. Защото няма кой да го отпусне. И не смеят да мечтаят за лъскави благинки. Стане ли петък следобяд- всички се чупят по села и дачи да садят картофи, за да има какво да ядат.

Пич, Нещо, джендър или гейче ли си. Статията по някаква случайност няма нищо общо с Русия. Или да отклоним вниманието в друга, по безопасна посока. Стандартен номер, дето и изпадналите тролове го знаят. Абе в тъпите кратуни не ви ли набиха, че малко тъпо да се сравнява сега с едно време. Отделно, всеки народ си има манталитет. Разбираеми се форматираните безмозъчни същества като теб. На които им е набито в изпразнениете предварително от съдържание неща върху шията, че има САМО един модел и САМО една ценностна ситема. Които следва да се следват. Останалите са нисши същества. Свят широк, различните народи си имат свои ценности, бит и култура. Съвсем съзнателно на "западния свят" е ридаден изкуствен елитарен статус. На принципа: Ние сме велики, защото ... сме велики. Не те виждам да надскочиш себе си и да вденеш за какво иде реч. Дълбоко форматиран и тотално объркан, като папагал рецитира набитите клишета. Жалко, но факт. Насочи се към някакво друго поприще жизнено.

А избиването, поробването и вкарване на какво е останалото от коренното население, т.н. индианци?!

Ония са "съпътстващи жертви". На "свободата", "демокрацията" и правата на човека.

Точно това си помислих - първородния грях е към коренното население - индианците. Черните се появяват там по-късно и то във векове, в които роби е имало навсякъде ...., но това е друга тема.

В българските държави НИКОГА НЕ Е ИМАЛО РОБИ. Да те уведомя.

Нека всички комунисти се изсерат под тази статия.

Кой не скача, е "червен". Идиотите не можахте да научите друго през последните 30г.

Нещо, като "Клин, клин избива.А, последният винаги остава вътре". За грехът от робството на черните, ще се "покайват" като потискат белите. А, пък банкерите и в двата случая печелят. Ма като има балами да им връзват, що не.

Пак не уцелиха! Защото са гадни лицемери. Избиването на коренното население е първородния грях на САЩ.

Всички народи са избивали други народи.

Българите кого са избили. Да ме подсетиш. Пък аз да те информирам. Че в хилядолетната история на българската държава, никога не е имало робство. Под никаква форма.

Не всички. Българите са се смесили с коренното население - славяните. Никога не са поробвали никой! Нещо повече българите са били под гнет и клани, че на са искали да сложат феса.до айде

Търговията с роби е сериозен бизнес в Първата българска държава....както и за целия свят.

Вонящи лъжи. Има исторически документи.

Значи за едни празник а за други робство. На 19 юни тогава е началото на робството на белите.

Правилно след 19 юни се разменят ролите както стана при нас преди 30 години - сега сме роби на тъмнозелените.

На Запад - защо бият негрите, на Изток - а Волга-та колко харчи?

"Защо бият негрите" казват на Изток. На Запад не ги интересува волгата.

На запад викат защо забранявате джендарлъка..