Вучич:Ситуацията в света е като преди Първата световна война

Обстановката в света след ударите на САЩ, Великобритания и Франция в Сирия напомня ситуацията преди Първата световна война.

Обратно в новината

Коментари - Вучич:Ситуацията в света е като преди Първата световна война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вучич:Ситуацията в света е като преди Първата световна война Само, че след първата е имало и втора световна война, но след трета,едва ли ще има четвърта.

Само е пропуснал да спомене, че за първата световна е виновна на първо място сърбия и на второ са братовчедите ники и вили.

Правете любов, а не война.

Как мислите- кой ще бъде убитият принц- някакво име на берг?

Pesh0

не им трябва убит принц . Ще защитават от химическа атака или от лошите .... или ще се борят да освободят народа на .... от ....

Югославия, Ирак, Либия, Сирия... Дълъг е списъкът с "постиженията" на Световния терорист.

Меланиьо, стисни зуби !

Ми и зъбите ми са от пластмаса като всичко останало от силикон та не става.

Хайде стреляйте по ерцхерцога.

... а ти пък тоя път си с рашките- погрешната страна. Май накрая ще се наложи да ни върнеш Западните Покрайнини, на сребърен поднос и с панделка !

Вуче, КомунистическоКоминтерска Югославия ПРАВИЛНО беше НАМЕСТЕНА. Само на Сърбия и се иска да я цица още с Русия. Вече другите са в НАТО и ЕС накъдето и Сърбия драпа. Не плямпай упадъка е факт на Сърбия от времето на Тито,който се опъна на Сталин,не като нашия Лакей Димитров мазника.

НАТО казваш- ми те краставите кучета все на едно мяста се събират.

Кога ще ни върнете Поморавието и Тимошко или да дойдем сами да си го вземем? Така или иначе видяхме вашите "брача словени" руснаците как си го преместиха от левия в десния крачол, когато ви взеха косово.

Не бъркай Русия на Елцин с Русия на Путин !

Русия на Путин, която им подари 9 Миг-а, които самите руснаци признаха, че са за основен ремонт и сега и те се чудят къде да ги ремонтират. Да им имам отношенията!

Вучич е издул големите си устни сякаш се готви да направи свирка на някой манаф!