Президентът започва консултации за изборите в неделя

Президентът ще започне в неделя консултации с парламентарно представените политически сили и партиите, които имат представители в Европейския парламент.

Обратно в новината

Коментари - Президентът започва консултации за изборите в неделя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Правителството НЕЗАБАВНО да си подава оставката, за да се успокоят нещата в държавата!

ГУСИН ПРЕЗИДЕНТ , МОЛЯ ДА НИ СВЕТНЕТЕ НАС АМЕРИКАНЦИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД , В КОЯ ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСОВ КОНТРОЛ И ДАНС МОГАТ ДА ЗАПЛАШВАТ СЪС ТОЯГАТА ПРЕСАТА И ДА И НАЛАГАТ ЦЕНЗУРА ???? .... ЯВНО ОЛИГАРСИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ СТЕ МНОГО ПРИТЕСНЕНИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИМА "ВИДЕНОВ ДЕН 2-РА СЕРИЯ" :))) ... МИШОЦИ :)

Ей, псевдо-америкачнче, псевдо-българче, Я опитай да разпространиш такъв слух там, където живееш, да видим за колко време и от коя служба точно ще потропат с голямия чук на вратата ти... Бтв, там, при "вас" не действаше ли някакът патриотичен акт?? (дето изчезваш без съд и присъда в Куба) Смешник...

Президента да се посъветва най-напред с всички президенти досега!Всеки от тях има много повече опит и авторитет от всички сегашни т.н. Лидери на политически партии !!!!Обедини досегашните президенти !!!!

Още един лешояд си точи зъбите да управлява със служебно правителство!?Защо бърза познайте?!!!

Той обикновено е циганин, който очаква да му се плати, за да гласува. Разбира се, предпочита да му се плати в пари, но понеже е широко скроена волна душа, приема плащане и в натура да не му търсят сметки за ток, да не го гонят за кражба на кабели, капаци на шахти и бронзови бюстове на възрожденци. Кебапчетата изострят политическото му чувство, а майчинските надбавки изчерпват представата му за социална политика. Не разбира, че парите, които е получил в деня на изборите, ще му бъдат отнети от победителя под една или друга форма до обяд на деня след изборите. Той обикновено не знае за кого и за какво гласува, а и не му дреме.

ПЛЕВЕНЛИЕВ ДА ИЗЛЕЗЕ И КАЖЕ ЗАЩО ОТ 2 ДНИ СЕ НАЛАГА ДЪРЖАВНА ЦЕНЗУРА НА БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ И КОЙ ИМА СМЕТКА ОТ ТОВА ??? ... ... МАЙ ОЛИГАРСИТЕ ДОСТА СА РАЗТРЕПЕРЕНИ В БЪЛГАРИСТАНА ... .... СТИГА С ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЕТОДИ ДРУГАРИ КОМСОМОЛЦИ :)))

Роската, като младо комсомолче, вярно на ДКМС на БКП си знае, конултацията си върви със консумацията, та си консумира от малък.

За някои неща не са нужни сто пъти.. ясно ли е?

онзи недорасъл изрод Бар...в пак ли ще влезе с взлом, както правеше и един друг, дето разбиваше министерски врати? И дето сега е в Москва. да бяха заминали заедно и да се не връщат.

дорасъл.Вече е 2 метра и 120 кг

нов критерий измисли господин Президент ...партиите, които имат представители в Европейския парламент?

това определение в Конституцията?

Аз не помня да съм ходил поопашки по времето в което управлваше борисов. А за финансова култура и познания на бсп не ми се говори. тези са толкова семпли че похарчиха една торба пари за да направят първи 15 тия си в евролистата. сматай колко им е акъла

Откога Борисов взе да разбира от управление на държавата, от финанси и т.н. Да пази Господ тоя отново да дойде на власт!

VIPER

Е , дано се върнат Станишев и Доган тогава

Сега като си се наговориха политиците за следващата баница, се сетиха да отронят две думи и за парите на хората.

VIPER

Борисов никога не е казвал , че банковата система е зле , а държавата.Има голяма разлика...

Не го защитавай!Срамота е една многовековна държава с древна култура да има такъв неителигентен политик с високо влияние върху част от населението.

Може да е тъп,но е постоянен.Не е като оня плъхок,дето казва,аз но не точно;никога,но ситуацията е променлива,България,но друг път

Та коя държава е многовекона ка'иш? България е получила независимост 1908...а от размятаните 1300 и повече години има наченки на държава , но не и нация

Не се живее само със стара слава и култура, важно е сега какво предлага държавата...

..как така банковата с-ма и финанси са много добре у нас? Бате Ви Бойко каза обратното,ще вземе да Ви накаже! Все пак браво на смелостта Ви да кажете истината и да призовете народа в правилна посока,както и заспалата дебела Прокуратура да си свърши работата.

Със сигурност има хора,които с удоволствие ще вземат една пушка и бързо ще ги изредят тези от НС!!

Предлагам името на този министър председателя да не се споменава а да се назавава "плужека" - по аналогия с убиеца на Дж. Ленън.

доларова мрежа да каже кой я финансира.

като не гласувате за единствения читав и способен политик, пада ви се. от криза в криза

кой тоа уа??

що се спотайваш, украйна е станала Член на ЕС

Да не бъркаш малко?? Да не е ЧЛЕНКА?!

член , а не пълноправен член. ЕС има много такива споразумения с редица африкански държави,бивши колонии на Франция например.Вземи се пообразовай малко и тогава възкликвай като Бай Ганьо! От ГЕРБ ли си?

ще има да чака. Подписа само свободна търговия, което значи краят на нейните производители. А членството ще има да чака десетина години наймалко, защото голям бардак е там.

ко се радвате на тия избори,кого ще избирате бе......

Стари мутри се надигат,даже осъдени престъпници

В Аспарухово всичко е потънало в прахоляк или кал. Банковите катри на хората са блокирани. Плевнята мисли за избори. А този с Бойко и сие и всички сегашни дуПетати ще отговарят пред Бога някой ден.

Като му гледам .кадрото. на Мавродиев - ако е актуално - ша го копаме!?

А Роската, май е в небрано лозе?!

То коментарите към горната може и да са ги спрели, ма ние ша си ги пишем тука!? Парата му е майката!

Москоу не спи, изсмуква всичките пари на българите.

Тъпанарин! КОй беше в Америка преди 3 седмици и крещеше, че "България фалирала", а? Кой, кой, кой? БОЙКО, как кой, тъпанарино неден! А сега се сети - щатите или Русия? Щатите или Русия, тъпако, кой е в криза, я пак помисли!?

е, кои е в криза?

Колко ли пари имат Булгаристанците??! Ша стигнат ли и за по една водка?! Тъпанар!!

Продавам банка за 1 лев!! По-скъпите - за 1 евро!!! И Президентът да знае .... може да си купи!?

Да живее САЩ, ЕС и НАТО!

Винаги ТЪП, да живее и вечната дружба... ;-)))

До кога??!

И на изборите обеца на ухото "Никога вече БСП на власт"!

И никога ГЕРБ на власт!!

Да помним никога ГЕРБ на власт

Помните ли Виденов, сега ще запомните и Станишев, все некадърници на БСП.

Помним! Ама помним и тези, които го свалиха от власт как живеят сега!!!

Най-после след една година протести, достойни за книгата на Гинес ще се махне това омразно БСП.

НАЙ-ПОСЛЕ ОМРАЗНАТА БСП ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЖИВОТА НИ СКОРО И ЩЕ КЮТА В ОПОЗИЦИЯ С НЯКОЙ И ДРУГ ДЕПУТАТ.

В консултациите могат да участват парламентарно представените партии, но не е зле президентът да състави служебен кабинет от почтени и доказали се професионалисти, но не и от досега управляващата коалиция БСП, ДПС И Атака! Считам, че е справедливо и морално неукоримо!

Махнете го тоя комсомолски вредител, само ви излага.

Роско Комсомолко, добре ли спа, 27 юни 2014 сме, ако не знаеш.

Щом американците са назначили ново правителство на ГЕРБ + ДПС начело с Бойко защо трябва да се правяр избори да ни губят времето и да харчат грешни пари??!!

"Държавният глава..." P.S. Б*хти глвата, ИМПИЙЧМЪНТ!!!

"косултации" или косНултации?!?

"Президентът започва косултации..." косултации-те, коНсултации, май се наричаха ;-)

Ела си купи от мен една гумена кукла да се намериш и ти в некаква работа бе, Росенчо..

Думам, в неделя да се съберем при Неврокопската пастирка ( в предишния си живот тя е била ирландска пастирка), но без турчолята. Всички останали и без това имаме общ корен - БКП. Да спретнем едно национално правителство, което да изправи държавата , която лично фалирах през 2010 г. (виж. сп. "Икономист" бр.10/2010 г.). Интересува ме какво е мнението на коментаторите в този сайт ? Зная , че сте прости, но и аз съм прост, значи ще се разбираме занапред.

Последно, като какъв се изживява, като к.т.н. (Кандидат на Техническите Науки) или д.т.н. (Доктор на Техническите Науки), за първото се изискваше "кандидатска дисертация", за второто "докторска дисертация". Доколкото зная в "пожарникарския" в Симеоново, такива титли на се присъждат. P.S. Е, и без такива дипломи можеш да станеш Охранител, после Охранител на ТАТО, Главен секретар на МВР, кмет на София, Премиер на България... Ама то тъй в България ;-)

6+++

кво сега, тия ще ги търпим до 5-ти август, така ли..

По-добре да прави консултатации за банките...

точно!