17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Президент, премиер и още редица влиятелни личности" явно единодушни по някои въпроси остава да разберем по кои по точно.

Кога Арт училище в Шумен замполит профил е имало има филиал в Лвов? или нещо бъркам.

Защо умират такива , а не такива като Цветанов , Борисов и сие .

Едно ченге по-малко!!!

От какво и как е починал? Да не би и на него да са му помогнали? ДС-ченге и голям българин-родолюбец. Някои хора у нас и в чужбина не биха харесали такава комбинация.

Четох биографията му. Типчната биография на ченге от службите просперирало в мътните времена на прехода и големия грабеж. Те и братята Бобокови според едно друго мръсно ДС ченге отец Саръев са големи патриоти, но си лапнаха 20-те милиона народна пара за губещата спортна зала в Русе. По списъка и отзивите на "много скърбящите" става ясно, че си е заминал виден мафиот от висшия ешалон. Хубаво казваше героят на един руски филм: "В ада ще се видим отново"!

И "червени" и "сини" говорят едно и също. Защо ли? Не вярвам да е само заради това, че за покойник се говори само добро или нищо.

По грешка пипнах минуса Да, големи хвалби....

Сбогом порутчик!

Всеки ден умират стотици почтени хора, хиляди пъти по- достойни от менторите от ДС. Те не крадяха, недоумяваха, не се натрапваха, не досаждаха и ня никой лошо не правеха. С труда си градяха, копаеха , умножаваха благата в държавата, смееха знание и умения. Те гледаха животни, копаеха и смееха . Те са достойните...

Влизам все по-рядко в Дир-а.Причината?Малоумни статии,четени от /болшинството/ малоумна аудитория!!!Погледнете най-четените статии...Обикновено става въпрос за сватбата на някоя силиконка или чалга "звезда".Какво да кажа повече?!?Коментарите под статията тук не правят изключение.За непросветените,плюещи ДС да кажа-няма държава без РАЗУЗНАВАНЕ.Това,че първо-не сте наясно с това и второ-да приравнявате доносниците с всички останали разузнавачи ,само говори за капацитета ви.И накрая-Красимир Узунов е от малцината,ДАЛИ СТРАШНО МНОГО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.Добре,че не сте представителна извадка от всички,които разсъждават по темата.

Тежко ни и горко, ако разузнаването беше/е ДС... Да, "разузнаваха" - кой е неблагонадежден, кой разказва вицове за правешкия дебил, кой чука съседката или ушива някоя колежка и т.н. "Разузнаване", рийш ли... Та и тоя от снимката е същия. Само дето в добавка открадна съвсем "законно" една къща в Морската градина във Варна, облажи се с едни кинти от контрабанда и задгранични сметки и израсна постепенно от лизач на задници до такъв, дето му лижат задника. Ти да видиш...

Дойде време да се изправи пред единствения справедлив съд. За каъвто ще да ни го обявяват тук - пред Свети Петър пропагандата не минава. Щом най-големите грешници се напъват да му се пишат приятели, може и светец да е. Ако наистина са му били приятели, то ще да е бил по-черен от дявола даже.

Нов политически трик!

И АЗ ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ ЗА ОНЯ ДРУГИЯТ ПОЛИТКОМИСАР ОТ ВМФ-ВАРНЕНСКИЯ КРАСИМИР УЗУНОВ,АМА ТО ПЪК ДРУГ ГО ОТНЕСЕ.....НИЩО ЛОШО,ША ДОЙДЕ РЕДА И НА МУЛТИМИЛИОНЕРА-ПОЛИТКОМИСАРЯ ИНТЕРСЕРЗИЗА КР.УЗУНОВ.....А ДАНО СКОРО,ГОСПОД БАВИ,НО НЕЗАБРАВЯ....

"Красимир Узунов беше голям мой приятел" казала Караянчева. А за мъртвите се говори или добро или нищо. Няма как да е другарувал с публично кълнящи политически вещици. Лека му пръст на човека!

При “такива” изказвания, От “такива” хора.... Веднага става ясно за какъв човек говорим..

Утре ще излезе някой и ще каже, че убийците в лагера Белене са герои, а затворниците мръсни фашисти. Хайде стига бе. Чак пък толкова. Голяма реставрация направихте след този 30 годишен мирен преход. През 90г. се извинявахте по телевизиите, че са ви карали насила да мърсувате, да не ви изтрепим като в Румъния, сега всички станахте Герои . То от такива герои за Левски и Ботев не остана място.

За сведение на някои недораслеци, патриотичните прояви Красимир Узунов по-скоро са отнели а не са допринесли за икономическия му успех. И без родолюбиви книги, статии и паметници Агенция Фокус щеше да му носи същите доходи. Поклон пред паметта му и жалко, че млад човек си отде без време.

Хайде да бъдем искрени до край, този човек не герой!!!

Щом всички в парламента припяват в една тоналност, то значи ревът за един от тях - ДС отрепка. Вероятно назначена да бъде "медиен бос". За чий ... ни е дори най-големия патриот, щом е корумпирана марионетка? Не патриоти, а чисти и честни хора трябват повсеместно във всички власти и най-вече в четвъртата.

Трябва да си голям мръсник, за да наричаш "отрепка" един човек, когото изобщо не познаваш! И да си пълен идиот за да обиждаш някой, който току що си е отишъл от този свят! Такива като теб не трябва да се раждат!

Дай сега тебе да назначим, ама си само бос а не медиен!

Патриотичното дело на Красимир Узунов ще бъде помнено, защото то в пълна степен бе олицетворявано от думите на легендарния командир и педагог полковник Борис Дрангов: "Животът не се мери по дължина, а по съдържание", пише Румен Радев в съболезнователния адрес. Ще ме прощава президента Радев , но пак не е в час. Нито една дума не е вярна. Нищо не е правено по патриотични подбуди, а от търговски/ комерсиални.

НОВИЧОК

Понеже нямаше лустрация в мафиотска БГ поредното ДС ченге, контролиращо информационната манипулация на плебеите, трябваше по друг начин да си отиде.

Как изведнъж се появиха толкова много "приятели"? Нали е бил политически офицер?

то за лицемерието граници няма, щом и пекинската патица се е включила. Мир на праха на човека.

Лошо нещо е съвпадението на имената.Таман си казах, че Господ съди, а излезе, че е друг.За един приятел казвам, и Той Кр.Уз.Ама и неговия ред ще дойде както е тръгнало.Сеш се налЕ.

Търся зрители на моя стриптийз - xxxsingle.xyz/justina Момиче, на 26 години.

А други ,, благи работи,, като Благун , няма ли да туриш?