Президентът награди светила в науката и изкуството (снимки)

Президентът удостои с висши държавни отличия 11 дейци на науката, културата, изкуството и медицината по случай 24 май - Денят на българската просвета и култура.

Обратно в новината

Коментари - Президентът награди светила в науката и изкуството (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има ли друга държава с толкова много "дейци и светила " , които да получават непрекъснато медали, грамоти и пр. Държава пълна с академици , професори , доценти и пр. В същото време младите хора са напуснали държавата и търсят щастието си в странство .Нещо не мога да проумея?

ИМАШЕ ДВЕ ТУРЧЕТА И ЕДНА ЛИГЛА - ГЕНИЙЧЕТАТА НА СЛАВИ ЩО ЗА ТЯХ НЯМА ОРДЕНИ . МНОГО БЪРЗО ГИ ЗАБРАВИХТЕ ПОКРАЙ ТЪПАТА ЕВРОВИЗИЯ И ОГРОМНИЯ УСПЕХ НА СОФИ МАРИНОВА И СЕГАШНОТО ЧЕТВЪРТО МЯСТО - ГОЛА ВОДА .

на негодника Плевнелиев.

какъв президент е този виц?

Да се премахнат тези ордени! За свършена работа се плаща.

Всеки път като му видя слузестата физиономия на това предателско нищожество и вдигам кръвното.

В такъв случай сигурно ще е добре за вас да приемете някакво лекарство.

Лекарството е ясно - нищожеството да изчезне

11 дейци на науката, културата, изкуството и медицината и нито един представител на образованието. По-ясен сигнал за отношението на държавата към образованието здраве му кажи. Нима в тази държава няма нито един достоен учител - има, но за тях няма медали и ордени. Жалко, много жалко.

Кой е учен в този списък?

Президентът награди светила в науката и изкуството).... --- няма ли да живеем по-добре, ако някои не беше угасил тези светила? и без това светлинното замърсяване е непоносимо високо? ---

Нищо лошо няма в този акт.Само дето ордените в България вече нямат никаква стойност-на килограм се продават. Само дето на Бат Сали не сме дали орден-но дайте време и това ще доживеем.

E, Стефка Берова има страшни заслуги за културата.

Гледам и Мая Нешкова наградили за заслуги. Ами Васко Кръпката е повече заслужил от тия кифли взети заедно.

Васко е супер, ей тия негови редове са ми любими: - Когато се удариш в решетките на твоята свобода Когато падаш, а си мислиш, че летиш. Когато ти се пее, а усещаш, че мълчиш.

Тази изби моруните... А де е Дан4о Мар4инков??? ок, бяха мнооо готин дует, поморието е хит и до сега... Що не и на бившия и мъж,а??? Ордените и те нямат стойност ве4е... Най добре е да се инвестира в корупцията - тя само расте!

Камен Донев има повече вид на президент, ;-)

Орден ЧЕХЪЛ НА ГОДИНАТА

Дадоха ли орден на Тиквата неграмотна? ОРДЕН " ВИНЕТУ СМРЪДЛИВИ ПРОСТИ"

Аз тука виждам само един, който може да се определи като научен кадър, но пък той ли е най-заслужил. Колкото до културните дейци повечето са много спорни, има къде по-известни и реализира ли се (от Берова например), които обаче явно не са намерили кой да ги лансира.

Незнам каква култура е да бъркаш по мръсни дупки, това по скоро си е спорт от най трудоемките.

Чудя се когато спи дали се усмихва и гледа с отворени очи.Сега бойко трябва да ги награди с тиквен медал за заслугите му към американската кауза! или РП може да се кандидатира на следв.парламентарни избори от листата на БСП или ДПС.

За някои от имената ми е странно с какво толкова са по-различни и заслужили от други свои колеги. И защо има разлики - първа степен, втора степен, огърлие?

Внимaние,тaзи гaтaнкa е художественa измислицa и всякa приликa с лицa или събития от действителностa,е случaйнa или неволнa ! В къщи мръсни чинии мие, женa му по глaвaтa с точилкa го бие,пaрите крaдени в офшорки нa остров си крие! Нa вид е уж блaг,сговорчив,но инaк е зъл и крaдлив ! Глaеaтa си скритa в зaдокеaнски зaдник държи,вдишвa от тaм гaзове,пръдни ! Нa европейскa столицa е той слугa покорен,нa другa зaд океaнa е подлогa,смитaняк и в червaтa,той беди ще докaрa нa нaродa и стрaнaтa ! Президент нa държaвицa беднa и мaлкa,глaвнокомaндвaщ нa aрмия жaлкa,без корaби тaнкове и сaмолети,той мишенa ни прaви нa .............рaкети ! Нaшия герой лиричен,трaгичен и комичен,нa мистър Бийн много приличa ,хули подигрaвки,той си нaвличa! Нa вид е дебилен,смaчкaн,недоносен,мaлкото име нa човекa е..... ( отговор : мaлкия Мук- прикaзен герой !)

Сидераста??

Той е Мистър Биин - олигото.

А за мен няма ли поне медал за храброст? че Го критикувам? Няма да си ходи докато не изчерпа запаса от ордени и медали за следващият президент.

Е отказа на Пудела Офшорко да се кандидатира за втори мандат! Спестената обида на Българския народ, в навечерието на празника, е несранима с какъвто и да е орден!

Плевнелиев.

На РП ръцете са озапани с кръвта на хората от Донбас, след ръкостисканията и прегръдките с палача на собствения му народ Порошенко! Никога не бих приел каквото и да било от ръцете на този индивид, след тази позорна слугинска акция на легитимиране на престъпниците срещу човечеството, дошли на власт след кървав преврат в Киев

""На РП ръцете са озапани с кръвта на хората от Донбас" - викаш на Плевнелиев са му изцапани с кръв, нищо че защити всички нападнати от Русия народи, а на Путьо Маринкин са изцапани с вода, нищо че точно той реши да краде чужди територии и причини смъртта на хиляди ( и свои и чужди) ? Да ти го набием в тъпата мурзилска тиква да ти го набием.

"..11 дейци на науката, културата, изкуството и медицината.." ??!! Кога сте видели "деец" на науката с орден (не непременно за 24май) ? Чалгаджийска държава!

А НА З БОГОМ КОГА ЩЕ МУ ВРЪЧАТ ОРДЕН ЗА НЕГРАМОТНОСТ,КАТО МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА?

Поздравления на наградените! Но всички тезо награди девалвират, щом ги поднася въпросното лице. Презрян от народа си Той иска на всяка цена да се оттегли достойно. Уви не и не прав. Веднъж президент не винаги президент, особено в този случай. За мен той винаги ще бъде в съзнанието ми като шут и крадлив комсомооец. Дааа така е.

А на азис- кога?

Тези хора направиха много. Без да мрънкат, че им пречат, че нямало пари, че плебса не ценял таланта им. Поклон и уважение. Дано има повече като тях.

Дори да е кой почтен човек би взел неприетия от Нешка орден И може ли почтен човек да се ръкува с Плевнелиев ?

браво и честито

дали са за културата и науката на народа ни това, на което са способни, а то е много.

Стефка Берова

А за менеКА?

за тебека нема, евентуално жена ти мое я огрее некой ден.

самочувствието, че ние сме постигнали нещо Нещо?