РБ върна мандата и обяви, че това не е краят му

От Реформаторския блок върнаха на президента третия и последен проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 43-то Народно събрание.

Обратно в новината

Коментари - РБ върна мандата и обяви, че това не е краят му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

христов, вас всички от рб, ви чака не сибирска зима, а ледников период! това е нещо като сибирска зима, но много , много, мноооого по продължително!

наскоро е научил думата "хипотеза" и я ръси 'де трябва и 'де не трябва

Защо Пепи Готиното го няма на снимката? Може би той продължава да стиска мандата,а?

Христов от РъБъ-то. Студена зима и сибирски студ ни чака!А ако те бяха докопали мандата, ни(ги) чакаше топла зима и флоридска топлина...!

Внуците на онези, които опропастиха живота на дедите ни сега опропастяват бъдещето на внуците ни. Какво правим ние? Спим ли? Нима ще им позволим да ни пуснат в същия филм още веднъж?

ГЛЕДАЛИ ЛИ СТЕ ТРИМАТА ТРИМАТА ГЛУПАЦИ А ЧЕТИРИМАТА???????? ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА И ....

А ти за умник ли се имаш бе...На тех кво им е.Те са си ОК.Живеят си охолно.Дават възможност на собствениците на БГ да ти пръскат задника колкото си искат.И ти си си ОК.Освен ако ти доставя удоволствие това с дето го прават с задника ти...Начи кво излиза:те ти прават дълбоооока пенитрациа а ти викаш: "добре ми е така","добре ми е така"...Имаше една песен дето роси панахидата я пееше...хаха

А това дето се случи преди месец-когато БГ ИМАХА ВЪЗМОЖНОСТА ДА КАЖАТ СТИГА-АКО БЕХА ИЗБРАЛИ КВАДРАТЧЕТО...- това наистина е върха на човешкото НИЩОЖЕСТВО. Само 170000-СТО ИСЕДЕМДЕСЕ хиляди да са нормални хора...ТРИ ПРОЦЕНТА ХОРА. Останалите добитък,мърша...Вече неколко пъти задавам тук хубавия въпрос:КВО ЛИ СА ВИ ПРИГОТВИЛИ ЗА ДОГОДИНА... Миналата беше ктб,таа-беленето. Нема нужда да се връщам на зад във времето...И после кажете че не сте нищожества...Сега ше ви направат "избори".И теа същите дето ги прогонихте преди 2 или 3г-пак ше си ги "изберете". Същите бе -дето преди 2г не ги харесвахте.Ми как не -те са се поправили и вече не са същите копелета дето ви изчукаха преди.Не че личната мутра на свинара от правец не ви изчукваше както теа дето пак ше изберете.Вие БГ сте толкова тъпи че не можете да проумеете че всъщност ви изчукват тези дето са отзад-куловодите, собствениците на БГ.А вие сте говедата на БГ-97% от БГ са говеда.Лоша работа.Но едно говедо за това е говедо -за да не разбира разликата между добро и зло.Не му е работа на говедото да разбира. Неговата работа е да бъде ръчкано с остена.То това заслужава.Остен и нищо друго

А бе БГ говеда,не разбирате ли че примерно в случая с ктб,ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ПОЛИТИЦИ" В БГ НАПРАВИХА ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ТЕЗИ КИНТИ ДА БЪДАТ ВЗЕТИ ОТ ВАС.Никой не си мръдна пръста парите да бъдат върнати.Едни пари ги нема гат са изядени изпити и изср...В противен случай тех си ги има и те МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ.Да ама само ако тези които са длъжни да застават крадеца да ги върне,да искат да го направат.Първо този когото обявяват за крадец не е истинския крадец.Той нема толко акъл за такава работа.Второ той не е и истинския собственик на банката-нещо което се опитват да ни убедат.Ама много странна представа за банкерството имате вие БГ.Начи спред ваще представи,всеки селяндур дошъл от нищото може да направи банка...Ей така айде оппа и готово.Казвам ви че сте примитивни хора а вие не та не...И нито той ше се върне в БГ нито вие ше си видите парите. Платихте ги 6 МИЛИАРДА лева.Ми той ако се върне ше трева да влзе в затвора заради това дето казват че е направил.Ма ако влезе в затвора той ше си отвори устата и ше каже нещата дето аз по-горе написах,а вие сте толкова тъпи че да не можете да приемете за верни...Та кои са крадците,щото единственото сигурно нещо в случая е че кинтите ги нема,тоест има кражба...Ми тези които са истинските собственици на банката. хаха.А теа на снимката ви се хилат.И как да не го прават след като са ви прекарали,платено им е било за което и те са си ОК.Как да не се хилат...

В какъв случай този цирк който се разграва тези дни може въобще да бъде разиграван.Ми в случай в който зрителите са идиоти.Тази "драма"-за "антагонизма" между герб и бсп(това е през последните години),или "антагонизма" между бсп и сдс или появата на нищожеството симеон,или фалшивите "избори" от 1990 които дадоха възможност на КУКЛОВОДИТЕ на "прехода" да си вържат гащите с ТЕХНАТА КОНСТИТУЦИЯ.Всичкото това требва да ни убеди че ЗАД ТОЗИ "ПРЕХОД" НЕ СЕДИ КРЪГА ОКОЛО ЖИВКОВ ОТ 1980-89Г.Кръга който организира и осъществи този маскарад наречен "преход".С единствената цел ЗАГРАБВАНЕТО НА СОБСТВЕНОСТА В БГ ОТ ТОЗИ КРЪГ.Дали този номер може да мине пред един цивилизован народ.Разбира се че не.Ми то именно минаванете или неминаването на номера е критерия за цивилизованоста на БГ.И днес с пълна увереност можем да кажем че БГ са един примитивен,духовно изостанал прост народ.Жалко но е така.

КАТО ГИ ГЛЕДАМ КОЛКО СА НАХИЛЕНИ И ВЕСЕЛИ НЕ Я ВИЖДА СИБИРСКАТА ЗИМА. МОЖЕ БИ ТЕ ИМАТ СЕБЕ СИ ПРЕДВИД, ЧЕ СА ЗА СИБИР?!?

е времето да изметем тази пасмина от 240 гадове в парламента - без изключения. Нови лица нови нови...

Докато избираме политици, резултатът винаги ще е все тоя. Трябва да изберем хора извън системата, но и това не ни гарантира, че когато влязат в нея и станат и те политици няма да бъдат същите. Така че ключовите думички са "контрол и отговорност". И най-вече отрезвяващ лобут при необходимост...

Рано или късно всичките Ви очаквам в пандиза.Най-вече чакаме Коцето марков т.нар. парламентарен коч, който е най-тъжен, че вече няма да е в парламента и да оножда кравите.И без това този коч само с това се занимаваше.Но много му се дървим в пандото.Чакаме го с ,,кмета Слънце" на Бургас, с който въртеше далаверите и набухаха на бургазлии поколения да плащат взетите от тях заеми.

Студена зима за монархо-фашистките прошляци, кукувици, зеленохайверци, далци и андрешковци! Дано не съм пропуснала някой та да се обиди!

До кога Господ ще ви търпи, а народа тегли от безобразията ви???? Но както се казва, кой каквото си е дробил, това ще сърба. Ако ли не го стоти, тези след нго, ще имат по-голяма доза от дробеното. И така до изплащане на сметката! А ако им и новонатрупани - всеки да се замисли!

Колкото и да се стягате в следващия парламент няма да Ви има. Край на субсидиите и мръснишките ви усмивки на снимката. Просто сте жалки кърлежи!

ДАНО,ДАНО,ДАНО,......................

РБ тръгнали да плашат народа със студ, пич, народа е свикнал на студ, сега е ваш ред да постудувате и дано е за по-дълго.

Тия от РБ освен наивници са и големи глупаци. Бойко се подиграва с народа си по 3 пъти на ден, а тях ги подхлъзна 3 пъти за 3 дена!Всички са боклуци!

не се стягайте! няма смисъл да се морите! нема да ви бъде, нито заедно, нито по отделно! мъжко дупе еднаж се кл...еца!

Тази "мода" сред политиците да ни плашат с апокалипсис и "сибирски студове" набира сили! Сега и този дето си умира от смях на снимката и той се включи в хора на плашещите! Аман от ненормалници, все отбор юнаци-Куневица, Лукарски, Москов......, все мераклии за кокала и не искат да го пуснат, глозгат го до последно!

БОКЛУЦИ!

Нда, гладните седесари ги чака дълъг глад, не, че не се накрадоха как си знаят.

Баси, тия още мърдат - хахахаа

РБ рециклирани боклуци ли значи?

Може. А може и ръбати боклуци и още много красиви епитети от този род - хахахахахаха

Виц на деня от вчера-РБ щели да пращат Мандата по Пощите,за да закъснеят с връщането още поне 14 дни.

---Боклук до боклука , мила мощя майнольо !

тази снимка, как са положили "максимални усилия", кои от тези имена да поприберат колкото може повече от баницата, та чак са се "запотили", НЕ НИ ОСТАВА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ДА НЕ ГИ ИЗБИРАМЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ!! Защото ПОТНИТЕ МНОООГО МИРИШАТ - НЕ СА ЗДРАВОСЛОВНИ ЗА НАЦИЯТА!!

То бива НАГЛОСТ , ама чак до там ?

Борислав Великов. Това е УБИЕЦ в пълния смисъл на думата. С личния си автомобил Ауди уби човек през 2010 г. Удари го в насрещното платно и остави 2 деца сираци. А сега ни го навират всеки ден в очите като "реформатор". Вместо да е в затвора, кой е пред обективите и най-безсрамно позира!!!

Той и преди беше реформатор - беше от НДСВ!

-Рапорт даден. -Рапорт приет. Резултат неть!

"Чака ни студена зима със сибирски студ, каза на брифинг Румен Христов..." Чий задник облиза с тези думи? И ти ли взе да ни плашеш,а?

Това е хубав ден за България!!!!

Биричката още не е без пари. Дано Курни се смили.

Върнаха някаква хартишка ама спечелиха доста време боко и сие да се вихрят в управлението..Целта е изпълнена парите получени така че може да продължат със следващата серия на герберомутренския цирк на гърба на хората.. Ако имаха достойнство вместо да си хортуват толкова време седмица след оставката му щяха да кажат - служебно управление, да си вземат шапките от нс ама парата няма как да изпуснат...

Не само боко и сие продължават да се вихрят и да довършват спешно поръчките. Реформаторите, ку_нева и още в три министерства разтреперани се мъчат да реализират колкото се може повече приходи. Да тормозят университети и училища. Всичко това се пише на сметката на коалицията за следващите избори!

Лукарски и Кунева още циврили пред Президентството, а Плевнелиев обмислял единия да го прави разсилен, другата чистачка, за да не се разделят с коридорите на властта?

Това е ЯКО!

Напълно ще се впишат в посочените от теб постове. Очевидно е, че за нищо друго не стават.

Стига бе! Тази снимка все едно е от GoodFellas или от The Godfather! :))) Baciamo le mani, capo!

Реформаторите върнаха мандата на Росен Плевнелиев По-скоро (по)върнаха мандата.

Който все още се съмнява във факта , че ни ''управляват'' идиоти му препоръчвам да поразгледа по-обстойно снимката.

е тъжен ден за Демокрацията, Реформацията и за Пепи Готиното....!