Плевнелиев и Попова полагат клетва

Днес клетва пред Народното събрание ще положи четвъртият президент на страната в най-новата ни история. Това става 20 години след като на 19 януари 1992 година България излъчва първия си демократично избран президент.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев и Попова полагат клетва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Желая успех на новия ни президент. След Гоце летвата е много ниско и всичко направено от новия президент ще изглежда блестящо.

Доган не бил присъствал на речта на Плевнелиев. Че тя жена му не присъства ! А може би не уважава нито България нито институциите й, защото и "първа дама" си е институция. Така ли ще ни представят пред света още от сега?

Избран с купени гласове,пародия на държавник,трагедия за България.Това е новият президент Плевнелиев.

лъжи, ревове, циврене... като истински комунисти.

Абе парцалче герберско ,това ли е новият президент ,който ще мисли само как някой да не окачи жена му.Това ли комсомолско секретарче,което ревеше 6 месеца преди изборите ,че бил експерт и никога нямяло да стане президент,този ли където подписа договора със снегопочистващите фирми и чистят не чистят те си взимат парите заради неустойката неможеш да ги пр

Защо по БТV, в полето за коментар, докато държи Плевнелиев реч, пише "Новият президент на България с първата си политическа реч". Нали Президента е аполитичен, поне до сега така беше, този ще издига политическите идеи на ГЕРБ ли?

Честито на Росен Плевнелиев!Да работи за доброто на България!Да живее България!

С избрания с измама за президент комсомослки доносник и апаратчик Плевнелиев Б-я се връща с 20 години на зад във всяко отношение.

Марионетките Плевнята и майстора гарантират , че ще са верни на мутрата!

За първи път ще похваля Волен, за лозунгите в парламента, които държеше докато Росенчо мънкаше речта си! Вярно е, всенародна публична тайна е, че последните избори бяха манипулирани от ГЕРБ!

Потресена съм ! Новият "президент" се закле без да се прекръсти и целуне кръста. Позор!!!

Честито на Росен Плевнелиев!Да работи за доброто на България!Да живее България!

Ирландската пастирка сега ще може да се отдаде на любимото си занимание, да спи спокойно.

Смешко. В България президента е представителна длъжност, трябва да има малко вид. А тоя на кво мяза? Все едно аз да стана президент - смях. Ма след като мутрон бойко обикаля из европа, не се чудя.

Фарс с все по-слаби актьори

пет години темата,защо парвата дама не е до сапруга си ще се коментира в публичното пространство и ще дава хляб на юрналистите.кои може да даде смислено обяснение,защо се крие тя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

може да е работила по магистралите

за манекен дърта за президент тъпа

Какво говорят цифрите: Желев - започва 82% завършва 25% Стоянов - започва 86% завършва 44% Първанов 1- започва 44% завършва 66% Първанов 2- започва 66% завършва 45% Плевнелиев - започва 55% завършва? Е тогава кой е най- одобрявания президент????

Е тогава кой е най- одобрявания президент???? Mишо бирата.за него няма да чуете лоши неща,вече.

От Петър Стоянов по-добър и представителен президент не е имала България. Като визия, като интелект и като изказ! И Първанов не е лош, но Стоянов си е Стоянов!

Визията на Стоянов действително е внушителна и прилича на Росинант или на Русио!

Ето един цитат, с който считам за особено подходящо да посрещнем Новият Президент: "В една държава, която се управлява с разум, бедността и нищетата са срамни. Kогато тя се управлява без разум, богатството и почестите са срамни." - Конфуций Това е моето обръщение...дали някой ще го чуе !?!?

Мишка, това беше най-умното, което съм прочел тази година в нета. Няма как да не е умно, от Конфуций е :-) Но поздравление за този, който така удачно го цитира! Да четат и да опитат да го разберат българите. Отучили са се да са богати, време е да се научат пак. Пожелавам на този президент да успее да помогне за това на нацията си! Амин!

Как?

По то зи повод един виц: Влиза наперен германец в швейцарска банка и нафукано обяваява, че е избрал да вкара там всичките си спестявания. Идва ред да го питат на касата каква сума ще вкара. Германецът се навел и тихичко казал: - Един милион Евро". Касиерката не дочула и го помолила да повтори. Малко по-смело германецът повторил '- Един милион вро...'. А швейцарката на касата с успокояващ глас: '- Ама моля ви се, кажете го спокойно, не се притеснявайте - в Швейцария бедността не се приема за порок!' ... та пожелавам на Плевнелиев, въпреки лошия материал да помогне на България да стане Швейцария. Да не забравяме, че до средата на миналия век Швейцария е била една от най-бедните страни в региона, но при определени обстоятелства всичко е възможно :-) Те тук си казват истината в политиката и печелят от това. Когато изметем комунистите, ще имаме шанс да си казваме истината без да я мачкат и плюят лумпени. Бойко започна преди години, много хора едва я понасят, боли ги за тях самите.

Какви комунисти ще метеш бе! Та Бойко от кои е, как мислиш! Абе тоя народ сляп ли е или глух, а май е глупав!

Ще гледаме този спектакъл.Най-щастлив е Ники Бареков-ЕДИНСТВЕН ще излъчва събитието от ГОРЕЩАТА точка.Жал ме е за Р.Плевнелиев,че не можа да убеди собствената си жена да присъства (много инатлива дама бе).

Той жена си не може даа убеди в идеите си, как ще го направи с нас или със света. А може би тази жена няма никакво уважение към България и нейните институции!

Хайде да се сменят, че съм си купил билет за цирка у лево. Анонсите са многообещаващи.

Съжалявам, не мога да се въздържа да не коментирам тази фраза: "в най-новата ни история"...Чудно, аз бях истанала с впечатлението, че Историята е една и не се дели на нова, стара, по-малко стара или най-нова....

... почва ... и свършва с партията..Дечицата не бива да мислят самостоятелно. Всички - с една мисъл, всички - за победата..

Гоце си отива от Дондуков,поне за известно време.Най-вероятно,ще се влее в редиците на Партията-майка,за да твори нова политическа история.Как беше там...нов бардак,със стари к....За мутро-милиционерската хунта,настъпват звездните мигове на тоталния властови епогей.Ако преди десет години,някой ми беше казал,че бивши комунисти,ченгета и/или мутри,ще овладеят изцяло властта в страната......

коси! Нямаше да го разбереш. Бил си на осем.

Поредните безидейни хрантутници дето не им стигат милионите от частния бизнес та ще похаонат и от дъжавната баница.

Та по този повод. Хвърлих поглед на НТв. Коментираха престоящата клетва на Плевн/Попова. От екрана блестеше щастливата усмивка на т. нар. политолог РУМЯНА КОЛАРОВА. Защо ми хрумна мисълта, че това щастие не е случайно и че се готви за съветническия борд на Плевн/Попова? Или поне се надява. Затова е така щастливо разчекната в усмивка. Даже мазна. Някак угодническа. И по този повод се сетих колко дясна беше и как личеше, че за гравитираща към СДС и ДСБ. Така си беше. Веднага ми хрумна-купена е. В момента тя е яростен защитник на безвремието наречено управлението Борисов. А минаваше уж за умна жена.

Ела си при нас, на село, не се бутай там де нищо не разбираш!

понеже си нямам село вече четвърто поколение ти ще ме приемеш ли при вас. Обичам пасторалната обстановка?

гражданката е права , само дето всичко в тази местност е менте,от-до.пълно е с фалшиви политици и царе,барони и прзиденти.по-нормално щеше да е да изберат цар киро и царица костадинка за вапроснта служубa.

... пак ще цитират "Вимето на народа"..

Най-после ! Да им е честито !

като гледам колко им е смешно, се сещам, че откакто свят светува, за един сватба, а за друг брадва.

Плевнята ще бъде със слушалки, че да чува боко какво му суфлира!

Този е втория палячо след Желю Желев седнал на президентския стол.Те и двамата имат една обща черта-представители са на най -страшните за България мафиотски групировки.По лошото че при този сегашния е че ще бъде пионка на Бойко Борисов.

Петков,ти от този палячо ли се плашиш?То по тази логика от Гоце си треперил по 24 часа на ден.

Не от първанов не ме е било страх.Страх ме ,че и президенството е част от муренското нашестве на Боко-.мутрата.

Най - после. Гоце да си заминава със скоростта на светлината. Той е раково образование за РБ.

Жорето ако е ракова образование , този си е направо смъртта ! Само Жельо беше по-голям нещастник от този чекиджия !

Май има някаква грешка?Не са ли два дни със стар президент и нова президентка?Тя си беше признала,че не е точно мъж?

Защо днес, а не на 22 януари, както си му е редът? Хайде пак българска простотия. Боже, боже, вземи си вересиите, най-накрая!

Простете наивността ми, но защо не изчакат до неделя - 22? Или някой има други планове за уикенда? Тъпо е, в крайна сметка това е главата на държавата и започва с гаф...

Не може на 22ри ще има лов в Пеунишко и гоце ще покаже ловни умения.Вече като Гражданина Седеффчов. На слука!

...има да довършва още няколко строителни далавери с общината.

Да му е честито,но от него нищо не зависи.В момента вся и всьо е Боко.