Жорж Ганчев ще се кандидатира за четвърти път за президент

Жорж Ганчев ще се кандидатира на предстоящите тази есен президентски избори – за четвърти път се бори за поста държавен глава.

Обратно в новината

Коментари - Жорж Ганчев ще се кандидатира за четвърти път за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

жорж ганчев ИЗМАМИ СВОИТЕ СЪПАРТИЙЦИ ВЪВ СТАРА ЗАГОРА навремето. О боже, по-далеч от него. Спомням си, за лицето Ганчев Жорж тъкмо направи партията си Бизнес Блок, и тръгна на обиколка из България, всеки му вярваше. Дойде на сбирка със колегите си от новия Бизнес Блок в Стара Загора. Вечерта се събраха на няколко маси в тогавашната дискотека в сградата на бившата партийна школа. Въпросният господинчо Жорж Ганчев поръчва ли поръчва само супер скъпо марково уиски, черпи наред който се сетите. А накрая на вечерта най-спокойно си тръгва без да се сети че сметката му НЕ Е ПО ДЖОБА на неговите уж нови и бъдещи съ-партийци. Моят брат беше единия от тях. Едвам се отърва без проблеми добре че познаваше собственика на дискотеката. От горчив спомен знам че поне 2 седмици събирахме пари от работа от приятели за да платим въпросната сметка, Не сещам колко беше, но знам че беше ужасно много за бедни хорица като нас. Така че БЪЛГАРИНО, както се изразяваше Жорж Ганчев. ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА, И НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТОЗИ ТЕАТРАЛЕН ИЗМАМНИК С ГОЛЯМОТО ИМЕ жорж ганчев. Това си беше самата истина защото съм присъствал там като страничен наблюдател. После спуках от бъзици и майтапи моят наивен брат, даже виц му направих но не желая да го разказвам тук че много ще ми се ядоса. Единственото правилно нещо което Жорж казваше е актуално винаги БЪЛГАРИНО, БРЪКНИ В ДЖОБА СИ И ТАМ ЩЕ НАМЕРИШ ИСТИНАТА

Тоя мустакат тарикат лъсна в тлевизора в недея. Обясняваше как щал да играе по свирката на Меркел. Не му се вързвайте на този шебек....

Е само този ни липсваше в политическия театър. Откачалки има достатъчно на хоризонта, честни, нечестни, бедни и богати, тарикати и крадци. Много малко останахме нормалните, които все още си въобразяваме, че като работим и обиичаме България сме велики....

Номерът на Роналд Рейгън е минал само веднъж - при самия Рейгън. Жорж се опитва да копира - не става! Макар, че човек като се замисли - най-откаченият навремето направо си изглежда нормален пред чудесиите (Кунев..), които напълзяха напоследък!

аз бих гласувал за него

Жорж , да си жив и здрав и за пети път да се кандидатираш и да ни забавляваш. След като не си избран, си безвреден, веселиш ни и можем по лесно да понасяме живота. Но кукловодите Ви прекалиха с Мутротикоча Милиционерски и обърнаха комедията в трагедия. Вече кара втори мандат като премиер.

Прдпочитам Жорж пред тава недуразумение което е в момента.

Май за пръв път виждаш Жоржи - умел хвехтовач, галант, празнословец и шут. Шансовете му за гласове са по-малки от тези на Сидеров. Дори в началото на демокрацията не успя да прилъже много хора. А между другото, Жоржи е един от първите направил бизнес от политиката, балъци му плащаха колосални суми да му влязат в блока БББ. С една дума, бита карта и полотически труп.

Има понятие тои то всеки има. Това са лоб, риболов,проститутки,лобиране,ползване на безплатна охрана,амистия за пари и каквото му кажат да каже от посолствата на краваристан, раша и израек. А и да плещи глупости за да сесимулира дейност. А последното Жорж го владее до савършенство.

ще се овътриш - субсидиите са само за партии и само за резултати от парламентарни избори. И трябва да си минал 1% от гласовете.

Този идиот Жоржи защо не е в Карлуково?

Жоржи ти си яко изперкал народен човек. Още помня първата ни среща на кораба от Виена дето се наслушах на големите ти пазарлъци с дузината олигарси. Още тогава си личеше какъв американизиран бастун си. За теб не глас а и оглозган кокал не бих дал.

Този човек съвсем е изкукал. На бас, че няма и понятие от правомощията на президента.

СТИГА ВЕЧЕ БЕ , ВТОРО ГЛАВНО !

Горкия и тоя сиромах бил хаха

Всеки безработен или психично болен-кандидат за политик! България,страната на неограничените възможности.

тоя пък.що не си гледа пенсията..едва ли му е малка...

Предлагам Азис или Слави Трифонов, евентуално може и Евгени Минчев...

Тоя смешник. Се излага. За пореден път

НО НАРОДА СЕ УМОРИ ДА ГЛЕДА ИДИОТИ!!!

ХАХАХА Браво Жорж, браво Ганчев само ти липсваше, ма защо НЕ, вади рапирата от г... и почвай да мушкаш наред, ако не друго майтап да става ... та, кажи си думата Ганчев?

Сите се насраа!

Парадоксално, но факт! Минусите потвърдиха и маските паднаха.Коментариите спряха!

Доста предпазливи коментарии! Определено изтичането на секретна информация,че цял сектор от данс установява критиците на държавното управление, е изиграло своята роля.

това къде го прочете? Цял сектор - това колко хора са?

Да ,не е лоша идеята ЖОРЖ да е президент.За предпочитане е като видиш президента да ти стане смешно, а не тъжно както в момента.

Аз бих подкрепил сегашния заместник-президент Маргарита Попова ако се кандидатира за президент. Много е умна. И при дебата наскоро между Росен и нея, Росен говореше за тия 4,5% а Маргарита хубаво му отговори, че народа в страната не ги вижда тия 4,5% а продължава да живее все по бедно и все в по голяма мизерия. Народа в провинцията изчезва заради глада, безпаричието и ниския стандарт на живот. Тя много точно си казва истината точно каквато е. И с това ме спечели. Ще гласувам за нея, а и отдавна България трябва да има ЖЕНА президент. Тогава ще се оправим чак...когато жена стане президент...такова поверие и предсказание съм чел. А и тя е юрист доста умен и интелигентен човек. Ако тя не се кандидатира за президент, тогава ще подкрепя Жорш. И той също като Маргарита е патриот и националист. И двамата заслужават. Но на 1-во място ми е Маргарита. После е Жорш.

по сметките на децата и как ще коментирате?!

Такова нещо чувам за първи път. Докажи го ! Ако твърдиш че е истина.

добре че не си вадиш хляба с писане ! а явно и с мислене не е !

И защо мислиш така? Може да имам някоя правописна грешка-не съм се старал да е перфект. Мисленето си ми е ок. Това ми е позицията. Заставам на нейна страна. Аз също съм висшист и доста интелигентен човек. Имам две магистратури. Общо 3 дипломи за висше. А как си вадя хляба не е твоя работа. Но мога да ти кажа....като повечето съм...не си го вадя защото няма работа в града ни и няма от къде да го вадя. Нямам и приятелски връзки за да ме уредят. Родителите ме хранят и издържат, все още...

До некакъв съгражданин на Кирячето и Балъчето!!!Болярин та дрънка бре!!! А иначе от гледна точка на развихрящата се демокатастрофа и с оглед на обозримото бъдеще и аз бих подкрепил Маргото Попова бре!Все пак тя е от етнически 24 каратов РОМСКИ ПРОИЗХОД бре!Баш за президент става бре!пп-А кажи че не е вярно твърдението ми,скъпи ми съгражданино и съселянино на най-големия футболен защитник в историята на футбола и на Човечеството бре!Дето днеска си празнува именния си ден!!!

и кое й е умното...лично аз я запомних само с това че раздаваше амнистии,на престъпници рецидивисти..

Когато държавата е цирк, а народът е бавноразвиваща се публика, не трябва да се учудваме, че от всякъде се стичат клоуни.

г-н ДПС, Вие имате нужда не само от прах за пране, а и от химическо чистене,защото ,като последица от Вашето управление ми останаха неоткраднати само сребърните лъжици.Добре,че ги скрих овреме в бабината къща,та не ги намерихте. Г-н Ганчев не е правил охрана и застраховки,живее почтено и не храни разни ненаситни мяучещи същества,които Вие оприличавате на котараци.

Задължително трябва да има телевизионни дебати , за да могат всички хора да ги преценят !

Тиквун- министър председател, клоунът Жорж-президент- ДА ЖИВЕЙ!

Абе като погледне човек списъка с кандидати за Президент май след чистката на комунистите след 1944г читави и не прости българи не са останали.... Май г-н Местан ще е най подходящ за вакантното място.

Павел си го вземете да кандидатства за президент на Турция. Има двойно гражданство, тъй, че става.

г-н Ганчев владее езици, бил е шампион по кралски спорт- фехтовка,пише книги,пее и свири.Безспорен ерудит,уважаван от висшето общество не само в Англия.Безупречно поведение,без нечистоплътно минало и участие в групировките,които ограбиха Родината ни.Ще го подкрепим, напук на изедниците!

Г-жо, става въпрос за избор на президент, а не за реклама на прах за пране!

крайно време е това посмешище Роско да се маха, а заедно с него и този който го назначи. Не е българския народ, категорично.

Ако му чуеш английския на Жорж,Бареков и Стоичков ще ти се видят като преподаватели по английска филология

И за слепите е видно, че Жорж е минал на гербаджийска котлова храна. Ще се създаде циркова ситуация, покрай която недоразумението Росица Плевен би изглеждал поне малко по-сериозно на изборите.

ха-ха... Плевнелиев няма да бъде подкрепен от ГЕРБ - това е гарантирано! Попова - може би, но сегашният - абсурд!

след чехъла жоржи ми се вижда разумен избор. то след чехъла и магаре да сложим няма да е голяма трагедия.

Само Жорж Ган4ев липсва на Бедна и оскутяла България.

българино, оскотяла, за съжаление не поумняла.

Сетила се Мара (пардон, Жоржи), да се побара..... Жоре, парите ли свършиха?

Жорж - ранния Бойко. Май сме изтървали на фона на наследника. Те ни харизма, те ни тъпотия - те тва ни е държавата сега. Барем Жорж(май) го преживяхме. Щото ББ го повтаряме като първолак - пак в първи клас.

Цирк, цирк, цирк!!!!!!!!!!

Сегашната двойка с какво са по читави?

Не коментирам кандидатурата на г-н Ганчев - всеки би могъл да опита шанса си. Стресна ме твърдението на Цветанов, че България не трябва да се отклонява от управленския път на тяхното правителство. Това е път на самодоволно самохвалство, липса на професионализъм, обедняване на хората и бавно затъване на държавата.

ми статията е точно за ганчев , смешнико !

какъвто народът- такива са и мераклиите за политически пост(сами си преценете какви личности с минало са) тоест те не са паднали от марс-българска маика ги е раждала!

ако,небесче ,''подхлазнат''от бсп,в предисчни избори,родолъубезат,патриотат''човекат,с доброто за човекат жорж ганчев,стесче да баде достоиният преззидент на балгария!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато си прост - няма поумняване.

След Президент - смешник, лесно ще понесем Президент ексцентрик.

Отивам да са изакам.

георги петрушев е на 77 г. едва ли ще преживее емоцията от победата .

Той е бил на запад, важни личности го знаят, не е част от мафията, обича страната си, има стил и лично мнение. Защо не, сравнявайки го с настоящата личност на този пост?

С двете ръце ще гласувам за Жорж Ганчев, той е Българин готов да работи за полза роду, като вече се е доказал. Да го подкрепим всички братя българи!

Жорж Ганчев = Donald Trump

още една маймуна

Дори за Жорж Ганчев бих гласувал, но не и за мутренския ( ГЕРБ или БСП ) кандидат.

Може да позира да направят паметник на бай Ганьо със светящи очи.

Докато имаше партия кандидатите за депутати трябваше да заплащат по 10к. За избираемо място - повече. Предполагам, че парите са отивали за "такси" и "оформяне на документите" и е представян отчет за всяка похарчена стотинка:)

Жорж, казват, бил луд... Може, ама... в сравнение с кого? Иначе... Светльо Витков президон, президон...

да махне генерала и да покани юлиана плевнелиева за вице