Президентът опростил 473 хил. лв. на 221 граждани

Тридесет и девет указа са издадени от май 2012 г. до момента, с които са опростени задължения към държавата на 221 граждани за общата сума от 472 533,65 лева.

Обратно в новината

Коментари - Президентът опростил 473 хил. лв. на 221 граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Открадаха милиарди, опростиха половин милион. Ганъовска му работа.

а днес в сутрешния блок на Нова Кузов каза ,че ще опрощава задължения на хората а те му се смееха

закона за социално подпомагане трябва да се промени.Защото поне половината от хората го получават несправедливо.Познавам много хора,които са си предписали по няколко жилища на децата си и получават помощи.А си живеят в жилищата си.Били използвали по една стая.Бедните те?Като че ли мнозинството от българските семейства живеят с повече стаи.Едно двустайно,та дори и тристайно жилище,където живее семейство с деца,дали всеки живеещ има повече от една стая,а не се брой социално слаб.Даже тези социални помощи трябва да се премахнат.

ТАзи " комисия " е изяла 10 пъти повече отколкото са опростили !

Имаме толкова много паразитни структури, че още една комисийка не ме изненадва изобщо...Държавната хранилка се разраства при всички власти... като се сетя колко на брой борят корупцията само и смях, смях,...

А Комисията кога ще направи равносметка на парите на мутрите, на колите и хотелите им, на ресторантите и чалготеките им? Кога някой ще поиска на мутрите и политиците декларация за доход, за да се провери имат ли реална възможност да закупят и поддържат имотите си? Всяко престъпно деяние следва да се преследва от закона, но в случая нещата са на плоскостта "за кокошка няма прошка, за милиони няма закони".

Дори не съм знаела за съществуването на подобна комисия. Не е ли срамно да правиш с чужди пари опрощавания?? Ако искаш да помогнеш някому, извади от твоите, а не от нашите пари. Тази комисия кой и кога я създаде. Не може да се опрощават средства за данъци. Ами да си продадат имотите, като не могат да плащат данъци. Възмутително е това, което става зад гърба на почтенният гражданин. Кога ще намалите, а не опростите ДДС на храните и лекарствата? Безобразие!!

Извратеняк, за задника ми ли мислиш?

TIREX

а марин що кинти направи с гоце от предсрочно пуснати, помилвани крадци и убийци...

Президента реципрочно да намали разходите си да не е само в тежест на държавата и без това е безгласна буква

А има ли наказани за това че тормозят хората когато е погасено по давност това задължение??защото да се обръщат за опростяване значи някой ги рекетира незаконно..Всички се правите на много ''почтенни'' ама никой от вас не знае значението на тази дума вземайки парите си за това че участвал в някакви ''сбирки'' за такива решения

Да се обезпичи, тоя глупак! Ичка да не види, даде ходи! Почне ли да се насира, да се пенцйонира със 170 пенция ! Да опита Бойковото магаре как една година с 2 000 ще живее? Не животно, а комсомолски сопол!

че втори ред е излишен :-) Той е на другия бряг.

Чилсото хич не е чак толкова голямо! Първанов сумарно за двата си мандата опрости 2,2 милиона или около два пъти повече на мандат. Дори за 2011 г поставя рекорд с почти 600 хил. опростени за една година!

Първанката и Чехльо са едни и същи червени боклуци. Бойко също е червен боклук.

С баба им Цецка, Плесенката парти- секлецарка, станаха 4! "Тримата мръсници и кучката", тос ли беше за Митко бомбата? Да се заклещат групово, дано ! една бабичка във Гладна кома

Да плащат баламите, комунисти, цигани, мутри пари не плащат, само крадат чужди.

Президентшата е помилвала задължението на двама трима големи длъжници, най-вероятно ченгета от ДС пребоядисани като гербери, а всичко останало е масовка( мангали с по 20-30 лв. задължения) Дано ви сполети още някоя трагедия българоубиецо. Лизач на американски задници. Какво ли е чувството да си долен предател и да продадеш интересите на България на Клинтън и мръсната и клика

Уважаеми г-н ПрезидентЕ, Кой ви дава правото да опрощавате кредити, а неможете да осигурите лечението на болните с ХеПАТИТ С ? Умишлено си пиша името, да , това е моето име, което сигурно скоро може и да бъде изтрито от списъка на чакащите лечението, което се прилага успешно в целия свят. Вие и Вашето тикварско правителство осъждате този народ на изтриване от лицето на земята. Какво от това, че си плащам редовно и данъците, и здравните осигуровки, погасявам си кредитите най-редовно защото в тая страна и на работа ходиш пък парите не стигат за ежемесечните разходи? Защо трябва аз и други болни като мен вече с усложнения да чакаме лечението на напълно лечимо заболяване? Виновна ли съм? Отговорете ми моля!

ujabg

Списък?

Значи 441 гербера не са си плащали данъците, така ли? Прокуратурата няма ли да се задейства? Как може един човек да "опростява" данъци? Да не сме му клрепостни селяни на този бързоизоставащ чехъл?

Тоя мръсен предател като му изтече мандата ще гушне няколко милиона. Мръсна продажна гнида. Този боклук ли ни е главнокомандващ???? Даолу мръсно говедо Държавата умира а тая пача*ра президентката ни помилва задълженията на червените мутро-ченгета. Долен боклук. Държава на мутри и цигани. Пикая ви на скапана комунисточеско-ченгесарска демокрация. Дано Ердоган ни завладее

Значи и такава Комисия имало?! И те заплати вземат...

Хубаво би било всички БГ институции да се произнасят по сигнали, жалби, преписки и др. в 3 дневен срок.

Бащице, бащице, защо ни оставяш , на кого ни оставяш? Кой ще се грижи за нас от есента? За Цветан Ц. имаме да даваме пари, щото ни осъди Европата, а сега ти искаш да даваме пари и на некакви хора , които обичат парите, ама не обичат да ги връщат....Боже боже, защо ни причиняваш тази мъка?

Кой и как така дава правомощия на този тъпак Плевнелиев да опрощава пари? Искам списъка на хората с опрощения и причини за това опрощение.Този кретен се взе много на сериозно.Този боклук не спря да мърси ден и нощ.

В статията е написано. Конституцията на РБ му дава тези правомощия.

Тя Конституцията и други нещша му разпорежда ама той толкоз време не ги забелязва:((((

Президентът опростил 473 хил. лв. на 221 граждани, гравитиращи около т.н. "герб"!

Кой и как така дава правомощия на този тъпак Плевнелиев да опрощава пари? Искам списъка на хората с опрощения и причини за това опрощение.Този кретен с взе много ба сериозно.Този боклук не спря да мърси ден и нощ.

Интересна новина. Само че не разбрахме колко от тези с опростени дългове са примерно бедни пенсионери и колко са "римляни". Хубаво би било да се види бившият комсомолец и сегашен върл евроатлантик Плевнелиев чии интереси защитава.

Лесно се раздават чужди пари.А самия президент като работодател бил циция.Иначе от къде пари за офшорки.Господ бави ,но.....

Писна ми от тази държава. Писна ми от този президент. Писна ми от освободените изчезващи за закона. Издържа ви работещият народ в България, а вие опрощавате! Кой ви е упълномощил да опрощавате?

Глупак! Дано никога не бъдеш на мястото на хората, на които опрощават.

Глупави са другите май дето ядът кофичка мляко два дена, стоят с пет ката дрехи през зимата, гледат витрините с храни със светнали насълзени очи ама си плащат дълговете:((((

Ето и една от схемите.Млада майка записва се като студентка във ВИХВП,получаваш сума от няколко хиляди и после заеб..ш студенството.Ще им опростим защото са "бедни"горките те.Нищо подобно.Даже са богати.

Дали някой от вас ще успее точна на коя част от обществото ни президента е опростил дължимото?

Дали някой от вас ще успее да познае точно на коя част от обществото ни президента е опростил дължимото?

Нищо не е това. Ще видите Президент Манолова колко ще опрости.

1. Президентът ще е ГЕНЕРАЛ РАДЕВ. 2. Дори Манолова е 10000000 пъти по-читава от Роско Чехъла. 3. Калинките стягайте багажа, че палачинката се обръща и никой няма да търпи некадърници из администрацията.

Много е опрасти )))))

Ако е точно по закона - нека, благородно е !