Дуейн Джонсън- Скалата гледа към поста на Тръмп

Актьорът и кечист Дуейн Джонсън - Скалата не изключва възможността да попадне в политиката и да се кандидатира за президент на САЩ, съобщи Фокс нюз.

Обратно в новината

Коментари - Дуейн Джонсън- Скалата гледа към поста на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който и да смени деменцията /Бени Хил / ще е по добре

Напълно му подхожда !

Скалата има уникално родословие. Баща му е шампион по кеч, дядо му също, майка организира кеч състезания, братовчедите му от Самоа са кеч звезди, цяла родова кеч династия. Самоанците са някви уникати в мъжкарските спортове, по света има само половин милион самоанци, но масово изпъкват в силовите спортове, освен изброените един от двамата йокодзуни чужденци в сумото е самоанец, както и първият чужденец озеки.. В бокса супер звезди са Маселино Масое/шампион/, Дейвид Туа- най - силно удрящата лява ръка, , сега претендент беше Джозеф Паркър, шамипон по кикбокс и легенда в мма е Марк Хънт, Половината ръгбисти на трикратните световни от Нова Зенландия са самоанци.

и кво отоо това?! да става президент на кечистите и това е

Ей, много си се загрижил за САЩ, тук управлява мутра каратист, в русия джудист. Кви претенции имаш към американците, тоя поне е шампион, не избутан напред с мръсни игри и не е доносиник. Пък и там системата е такава , че , който и да управлява все са първи, пък тук и при польошите системата и с все "велики " лидери и все се на дъното.

Сегашния е чекист , следващия кечист.

в надпреварата за американските чифтокопитни ценности

Да, ние сме къде къде по-добре. При нас Светльо Витков е само в парламента...

айде нема нужда - тъпанари има колкото искаш

Те вече имаха актьор президент. Скалата е бая популярен. Така или иначе президента е просто лицето на управляващите зад кулисите, така, че е без значение кого ще сложат на този пост

"Дуейн Джонсън- Скалата гледа към поста на Тръмп" Ами....може, да. Има повече акъл от бай Тръмп.

Кечист - президент? Не изглежда невъзможно - особено ако си гледал филма "Идиокрация".

Винаги е трагикомично, когато тъпунгер си повярва.

ChatGPT

Ще го наредим до терминатора

този проблем в "Бунтът на масите", характерен не само в България, но и за цял свят, когато всеки фасулковец си въобразява, че може да бъде всичко ??? Абе що не кандидатства тая Скала да защити докторат и да стане известен учен ???

икономиката, глупако! -беше казал бил клинтън между две свирки в овалния кабинет и е абсолютно прав. невероятно мощния кон на американска икономика може да изтърпи за 4 години всякакъв ездач на гърба си. не че някой ще го допусне, де, но като кандидатура е доста симпатично и екзотично... пък и да не забравяме бате арни начело на свръх-богатата калифорния два мандата. ...случаят с рейгън е съвсем различен. рейгън имаше тапия по икономика и много богата политическа кариера и преди президентството. актьорството му беше хоби, а не политиката.

Дуейн има бакалавърска степен по психология...

И нашия е пожарникар генерал, ама... Нищо де, няма да е нито първият, нито последният, който не е за там. Като гледам не е рядко явление... Тони Блеър със средно образование, Тереза Мей учителка по география, Боце пожарникар.... Около него ще има достатъчно които ще му кажат кое е правилното ...

То и Доналд Тръмп никой не вярваше, че ще го допуснат, ама стана тя каквато стана ...

Бъдещето на народите е да ги управляват Тикви. Явно Изпростейшъна се е разпрострял в международен план

Явно човечеството не е направило много крачки в развитието си от времето на каменната епоха ! Водача на ордата и сега трябва да е най-едрата буца ! Не ,че нещо ще зависи от него ! Което май е и идеята на илюминатите !

Че той нали е от Самоа. Все едно пуерториканец да се кандидатира.

Роден е в Хейуърд, Калифорния, никакъв проблем да се кандидатира.

Е това ще е голям проблем за Путин :) Вече няма да посмее да се снима без риза ...

Добре де , той ще е президент.Ами кой ще играе вицето.Много ще му подхожда една порноактриса.

Защо ли досега в САЩ няма президент ИНДИАНЕЦ ?! Нали са най-демократичната страна в света !

Няма проблем, стига да спечели изборите. Има много индианци, кандитатсвали за Президент от малки партии. За периода 1929-1933 е имало индианец вицепрезидент - Чарлз Куртис, бивш сенатор от Канзас.

Навремето така се критикуваше и кандидатурата на Роналд Рейгън, а той се оказа един от най-успешните американски президенти.

Не толкова той се оказа успешен, колкото Горбачев се оказа неуспешен.

Успехите му не се заключават само до срива на СССР (към който той се отнесе много толерантно), но и към многото споразумения за ограничаване на ОМП, надпреварата във въоръжаването, икономиката (рейгъномика) и т.н.

не бих сравнил скалата точно с рейгън. бих го сравнил с бате арни-два пъти губернатор на най-богатия им щат-калифорния. и също-чужденец. а относно рейгън. бяха ни обяснили, че е кух холивудски треторазряден актьор. после се оказа, че има диплома по икономика и богата политичске кариера, включително е бил един от най-успешните губернатори на същата калифорния...

Докато Арнолд е чужденец и никога не е имало възможност да се кандидатира за президент, Дуейн е роден в Калифорния и няма такива спънки. Отделно вече доколко е за този пост, бакалавър по психология не като по икономика, ама карай, ние имаме пожарникар...

е, какво му е на човека, определено става и според социологическите проучвания у нас - ТОЙ Е, само да се кандидатира

Ами много добре, направо супер. Този ще бие Путя и северно корейското кюфте заедно. Такъв пич е нужен на Америка, само че да се избели малко като Джако.

Идиокрация става научно популярен филм.

"Скалата" ще е кандидата на демократите.За републиканците ще се кандидарира "Ледения" Стив Остин.Важно е обаче кой е собственика на "Федерацията".

Тогава изборите стават излишни. Директен двубой ще определи победителя. Собственикът Моше ще го назначи за президент.

Абе не я мислете Америка, там има добре смазана държавна машина и идиот да я яхне, тя си върви. Сменят се всякви циркаджии, американците гледат шоу и Сащ все са номер 1 . Виж тук е обратно , блатото е толкова всеобвхватно , че и чудото да стане и полит гений да изберем все се тая ще е, все на дъното на Европа. На държава дето ще и трябва умник да я оправя значи нищо не ни е наред. На скандинавците и швейцарците един управник един велик управник не сме чули, пък са най-уредени.

Ми причината е че народа е проз, ама много проз. Даже не знаят как да ходят по тротоара и как да се редят на опашка. 45 г. ни управляваха тъпи шумкари, селяци, ума не се ценеше, всеки умен беше преследван и пращан в лагер и народа затъпя.

Факта, че след почти 30 години демокрация си е все същия тъп народ, едва ли причината е в социализма.

ами да си пусне една молба към путин...

Cкалата срещу сланината!замахва скалата сланината се изпуска в оранжева дiaрiя! изzапва ринга и скалата губи по точки!

фантазии на фекалокомунодоиди

Комунистически са да ,доставени от другаря Путя ,на оранжевият.Сега той като яростен орангутан ги мята по света.Забележка; орангутаните имат по развит мозък!

един идиот в повече или по-малко няма никакво значение, и без това караварникът е страна на безумията и идиотите

Ами обикновенно на идиотите им трябват "велики" политици , точно щото са идиоти и трябва да ги оправят. Сещам се за една дето всичките господари са велики от царете, през вождовете до последния им джобен великан - страната на вечните идиоти , все недорасли да се управляват и все онодани от някои от някои болшой ученьй.

В този ред на мисли и ние имаме много добър кадър за нашата мила родина - Митьо Крика!

единият е световно известен актьор милионер ... другият е световно неизвестен , даже не мога да се сетя с какво беше известен у нас :) ... е нема да ровя с гугъла за митьо :)

voknid

Той Тръмп поведе хорото - Да направим Америка отново велика. А кой по подходящ за целта, ако не Скалата, да ги мачка всички "лоши" наред, без да му пука?

Само тоя липсва. Въздух под налягане в тенджерата. Поколението на пуканките и кеча.

Амче какво стана с Хиларито ? Хлъц

...хубаво е всяка jaа да си знае гиола !!!...когатo не е така се получава като в нашето правителство !...никои не си е на мястото и никои няма идея за какво е там и какво трябва да прави ,но всички крадат ,валачат и разпродават дарjaват на парче и се смятат за недосегаеми !!!

Ей ,неграмотна твар!Скрий се в кенефа(вляво от плевнята).Можеш и да се гмурнеш в дупката ,от която си изпълзяла!

Кога ще ни стигнат американците? Никога. Ние си имаме премиер: каратист, мутра, доносник, милиционер, доктор на науките, генерал, педал, монархист. Всичко това в едно лице.

Филмът "Идиотокрация" е най-пророческия филм. Президентът Камачо сигурно вече се е родил.

Точно за него се сетих, след като видях новината. Явно е пророчески този филм!

Щом клоунът Мъск ще качва американците на Луната, защо и Скалата да не стане президент?

тоя ще ги млати наред - горна камара, долна камара, президенство, департаменти, щатски губернаторства и прочие, докато не засмърди на изгоряло говеждо

Джоун Аткинсън(Мистър Бийн) гледа към поста не Мей.

Ще са добър тандем с Борис Джонсън.

*Роуън Аткинсън

Роуън Аткинс има диплома за инженер, учил е в Оксфорд и е с Ай Кю 178 - по-висок коефициент от Айнщайн и Хокинг, така че...

А онова момиче Хилари, дали няма пак да се кандидатира? Сериозно - тия май са взели сценария на Идиокрация за предизборна програма.

И мен ме спохожда същата мисъл от няколко години насам. Щом един охранител стана глава на една държава, що да не може всеки да стане. Не е важно какво ще направиш, важното е да се поназобаш с пари. :)))

хахахаха, гледайте филма Идиокрация. Страшно е колко е истина

Рейгън е бил къде по-слаб актьор от Скалата, пък остава в историята като победител на нашия лагер тогава. Не виждам защо Скалата да не се класира. Президента на САЩ напоследък няма пълна самостоятелност. Най-добрия президент, който можеха да имат беше Ал Гор. Но не го допуснаха, нямаше да е управляем. Така, че Скалата си става от всякъде. Току виж успял. В сравнение с Хилари е много по-добър.

Рейгън е в пъти по-добър от тази мумия. Просто когато се снима, каубойският жанр е в упадък. Пък и той доста бързо се преквалифицира от второразряден актьор на успешен политик.

На президентските избори трябва да направят един мач в клетка с всички кандидати - Тръмпи Скалата и други ;д;д който бие той да спечели колана президент на страната ;д;

Мега достоен пич,дори за президент!

Всеки може да гледа към поста на чичо Дончо, но само да гледа без да пипа, че нашия е от Трънско потекло!

Ми то, както се убедихме през последни 30-40 години, всеки идиот може да бъде президент на говедарите. При всички случаи политката я определят милиардерите, а президентът само подрусва дупе в такт с тяхната музика.

А пък в Русия за кой ли път вече е джудже диктатор или не е истина, а дедок-старчок