17-11-2017 20-11-2018

Коментари

когато се махне "ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ", тогава може да има успех.

И вирусът кара лежерно празниците и почивните дни;)

Да не сте посмели да се ваксинирате или да носите маски ! Вирус нема , а ваксините са чипиране !

Браво, сухи съчки, браво! Изпълнявате плана с ускорени темпове!

Вчера тестваните бяха 20 хил , а днес са само 9 хил :)

Вчера вечерта по БТВ имаше репортаж от Пирогов, олицетворяващ целия този абсурд. В репортажа се каза следното: (Цитирам по памет) Виждаме детското ковид отделение, че е празно, но заболяевамостта сред децата се покачва рязко. Последва майка имунизирала едното си дете, разказваща, колко тежко го е изкарало другото и неимунизирано такова, на фона на практикуващ лекар деклариращ, че децата го карат предимно безсимптомно. Противоречието е навсякъде. Ей затова не ви вярваме. Перманентен когнитивен дисонанс. Ей така се произвеждат психопати.

И какво ще промени лично за теб това?!

Нещо прогнозите на оня алкохолик Витанов и на другите платени мър ше не се сбъдват... А тук такова медийно затъмнение, че нямам думи. Цяла Австрали, Франция, Испания, Австрия са на милионни митинги против фармацевтичният фашизъм, а тук никой нищо не казва. Губернатора на Флорида преди седмица подписа указ забраняващ зелените сертификати и фармацефтичната пропаганда. Вчераа и гурернатора на Тексас подписа подобен указ, а 24 щата са подхванали кампания да съдят администрацията на Байдън, за мерките които налага със задължителни ваксинации и ограничаването правата на неваксинираните. Честитото на опитните мишки!

Лошо, Седларов...лошо... Мирише ми на затваряне...

Млък, комунистическа гнидо

Плашат гаргите С тези стъкмистики

Евроджендърчетата от ес и атлантиците газ пикаят че нещо не им клякаме пред бизнеса с ваксините и не са ни подплашили достатъчно. Нас 500 год. турския ятаган не ни е сломил, та ония нежните меки китки ли ще го направят. Сега някой ще ме опонира за смъртността сравнена с там. Ще ви кажа и с без ковид бългсрина живее по кратко спрямо западноевропееца поради лоша система на здравеопзване, некачествена храна, много хронични болести, от които държавата е абдикирала, пушене, пиене. Така че тезата с ваксините си я заврете там къде слънцето не ви грее.

https://btvplus.bg/produkt/novini/34861?ga=2.185018657.984812971.1632371160-562329572.1632371160&gl=162woiogaNTYyMzI5NTcyLjE2MzIzNzExNjA.ga_499BZBB47X*MTYzMjM3MTE1OS4xLjEuMTYzMjM3MTE2Ni4w За тези, които имат нерви да им издържат рекламите, горецитирания репортаж е на 9та минута.

Никой няма паво да ни казва как да мрем.

За съжаление сте пълен идиот

процентът на положителните ковид тестове се бил увеличил. Елементарно - през летния сезон голяма част от тестовете са били с цел пътуване на здрави хора, а сега по-голяма част от тестовете са на хора със здравословни проблеми и драстично намаляха пътуванията в чужбина.

Забрави стреса, от това най - страдаме...

От началото на пандемията са потвърдени под половин милион души с корона вирус в България. Така пише в статията. От миналата година, месец март. Това е броят случаи при супер заразния ковид. Прибави се Делта, вариант, който е още по-заразен, така ни внушават. И за година и половина, само под 500 000 случая?Приемаме,че поне още толкова човека не са се изследвали по някаква причина. Значи, те са си изкарали вируса без излишни драми, преболедували са го,но не са се тествали. И, извинете, обаче на фона на всичко това, да ни стресират непрекъснато колко е опасен вируса, при положение, че мерките не се спазват изобщо, и въпреки това нещата в никакъв случай не кореспондират с черните им прогнози, ме навежда на една друга мисъл. Ваксините изобщо не коментирам. Хиперболизират ролята им, те изобщо не предпазват от заразяване се доказа .

Млъкни демократическа гнилдо

Броя на починалите няма значение. Броя на хората получили трайни увреждания също няма значение. Важното е на такива като тебе дали им се нарушава спокойствието.

Нареди на Кацаров, а той по веригата да се спре тестването.

Ква далавера от нещо, което струва 5 лв крайна цена? Смешна теория!

Боли ги европейците производителите на ваксини за няколко милиона ганьовци. Продължавайте да правите погребалните бива богати.

Хахахаха. Стига, ма Севдо, излагаш се вече.

Хич не е "за съжаление" ами си е точно завършен идиот.

Я да видим има ли значение за тебе броя починали на година от мръсен въздух? 15 000 са. Всяка година. Два пъти повече от корона. А на трайно увредените с астма, тежки белодробни проблеми и сърдечносъдови заболявания от същото над 100 000 на година, сред които много деца? Що не пискаш за тях бе, подлого платена.

Абе те да видят цените та тестването си е друга работа!

Проблемът е там, че противоречията не означават непременно, че проблем не съществува. Напълно прав си, че хората са объркани поради абсолютно неадекватното поведение на институциите, най-общо казано, най-вече на тези, свързани със здравеопазването. Но не разбирам защо от това трябва да следва, че проблемът е малък и несъществуващ и просто преувеличен? Според мен е по-вероятно проблемът да е силно изопачен, при това във всички посоки. С други думи идиотокрацията сама по себе си не изключва нито наличието на опасен вирус, нито на работещи ваксини срещу него. Ясно е, че цялото малоумие силно затруднява преценката на фактите, но и няма как да предопредели отричането на някои от тях. Понякога една истина може да бъде изнесена от малоумници по впечатляващо объркващ начин, но това няма да я направи по-малко истина. Но да - всички противоречия водят все повече до абсурден антагонизъм в обществото, въпреки че по природа хората са по-скоро склонни да са задружни пред заплахите.

При три милиона антиваксъри и 20 000 починали за година колко години ще са необходими за да свършат антиваксърите?

При теб тежките увреждания са налице. Както казах - психопати се произвеждат в момента масово. А грижата за психичното здраве е най-слабата част от порутената ни здравна система.

Ходете да живеете у гората - там стрес няма.

В прав текст потвърждаваш това което съм казал. Като ти пречат починалите от мръсен въздух ще спреш да караш кола. Ама и това ти нарушава спокойствието. Значи казваш броя на починалите всяка година седи малко и затова искаш да има и починали колкото се може повече от коронавирус? Гениално.

Разбира се, че проблем съществува, но нито е единствен, нито е най-страшния в момента.

Винаги за почивни дни намаляват резултатите и после за следващият ден, броят и за почивният. Освен това каква значи излекувани. Преди бе да си стоят в къщи 14 дни и после се броят излекувани - пести се и от тестове. Просто са минали 14 дни, а не че някой ги е лекувал, освен самолечението на организма.

Texas governor bans vaccine passports from being required in state Ето и видето https://abc11.com/texas-vaccine-passports-reopening-covid-cases/10491161/ Това са политици, които не желаят техните сънародници да са опитни мишки...

И като спрат тестването, спира и умирането. За какво въобще ги тестват? ;)

Хем платени, хем тъпи. Ограниченията са държавна политика. За короната ги има, за въздуха не. Тецове, печки и коли без катализатори не се контролират, но пък не можеш да мръднеш без тест за корона. А дали на мен ми е дискомфортно няма значение. Коментирам твоята мотивация, която очебийно оздиша откъм безпристрастност, аргументи и човеколюбие.

В болниците има нужда от персонал, грижи за ковид болните. Обличайте белите престилки и на работа, не ви трябват маски, искате свободен живот. Cмелите антиваксари, които носят фалшива информцаия, покажете колко сте истински. Нужда от помощ има във всеки град.

Колкото и да свършат ваксинираните. Ай сега при Витанов да ти обясни що е така :). Малко математика за идиоти, ама така става, като промотирате ваксини дето не предпазват от заразяване, от заболяване и от предаване на инфекцията.

Твърде лицемерно изказване за починалите. Защо сега точно ти пука за тях? Интересно е, че броят на починалите явно има огромно значение за теб, откакто е епидемията, така излиза. До преди март 2020 година все едно не е имало починали! И дали на теб ти е дремело тогава за тях? А знаел ли си колко са тези хора и от какво са починали? Кога преди 2020 година някой ти е набивал в канчето колко човека са починали от рак всекидневно???????

Хората които висят денонощно тука като тебе и пишат стотици коментари не са платени тролове. Хората като тебе които повтарят едни и същи опорни точки също не са платени тролове. Обаче всички останали задължително пишат платени коментари. Страхотна пропаганда да знаеш. Само че утре когато започнат да връщат нон-стоп пациенти и хората започват да умират в линейките защото няма места в болниците, вие ще започнете да отправяте обвинения към болниците а не към себе си.

Какво има да му мислим? Защо децата не ходиха на училище и имаше локдауни? А колко щяха да са случаите без тези ограничения? А колко не се регистршрат, за да не са карантинирани? Аман от "мислители". Белите държави го измислиха, не се напъвай. Ние мислим как да се изкараме умни когато всъщност сме масово функционално неграмотни и без здравна култура, пандемията само осветлява тези факти, а радикални патриотични уж партии яхват вълната.

Отварям капака на тоалетната чиния да пусна една вода и от там изкача Кирчо.

А ти си свикнал да е Бойко, а? :)

10%....един на десет е кандидат мъртвец.. какво чака правителството ? Управлява ли някой или ме ? Затворете всичко ,да се вземат мерки ! Алчни хора , аборигени , пред здравей си слагат парите. . Прост народ

Мангъра на какво мнение е? Или му отнеха лекарските права? Ако не са, призовавам да го сторят - крайно време е! Всички тъпаци, в т.ч. крайни антиваксъри и онези скъсаняци, които гориха маски на площадите, както и тъпаците с положителен тест за К-19, но които се крият и се влачат из магазини, молове, улици и на работа, за да не бъдат карантинирани, са престъпници и убийци.

Вчера изпитите ракии достигнаха 4 преди лягане. Общия брой на произведената ракия е 430 литра. Към момемта в мазето се съхраняват двадесет литра и половина. През уикенда беше достигнат психологическия рекорд от 24 ракии в селската кръчма. Ситуацията се утежнява от големото количество приготвени салати и изпечени мръвчаци. Жената и детето на първа линия пилучават допълнително възнаграждение за закупуване на други необходими провизии.

Всичко? Полицията? Болниците? Армията? Енергетиката? Водоснабдяването? Кабеларлите? Всичко викаш, а? Така и не разбрахте безсмислието си, ейййй…

Изкарал съм го и при нужда мога да стана доброволец в болница... За сега обаче местната болница се справя.

Ами затваряй се бе мишко ! Скрий се в дупката си и не се показвай поовече !