17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сводката за летния грип продължава....

Оставка на здравния министър и правителството!

Болниците са пълни с ваксъри. Сами си го търсеха и си го получават.

Трудно ще намериш ваксиниран пациент в болниците. В реанимация още по-трудно. Имам лични впечатления.

Ваксинираните са 10 процента малоумници Време е да ги смажем и да си върнем живота. Смърт на ваксърите фашисти.

“MY BODY, MY CHOICE” - КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ НА ТОЯ СЛОГАН ДНЕС ПО ПЛОЩАДИТЕ? Възниква през 1969 като протест на феминистки движения срещу католическата забрана на аборта. Днес се използва от антиваксърите срещу задължителната и/или принудителна ваксинация в някои страни. СМИСЪЛЪТ - хората в едно свободно общество са суверен (едноличен властелин) на единственото нещо, което реално притежават в тоя свят - телата си. Няма власт, включително и президентска, която има право да взема медицински решения засягащи тази собственост. Личната свобода и правото на личен избор са основни естествени (според ООН) и конституционни права в много държави. Когато разрешавате на държавата да взема наместо вас здравни решения, вие позволявате на тази държава да притежава и телата ви. Дали това е доброволно робство или особен вид проституция - ваксърите знаят най-добре…

С какво съм ти толкоз ценен, че без да ме познаваш да си губиш времето и да ме убеждаваш, да не се ваксинирам?

Или нищо не си разбрал, или по поръчка си го написал. НИКОЙ НЕ ТЕ УБЕЖДАВА да не се ваксинираш. Всеки, който ИСКА - да се ваксинира. Всеки, който НЕ ИСКА - да не бъде задължаван по никакъв начин! За това става дума тук. А ти ходи плачи на друг гроб. Тук твой роднина не лежи! Ако осъзнаваш написаното, де... Щото може да страдаш и от ментален недоимък. Тогава няма значение на чий гроб ревеш!

нямаш проблем прокажени хора да влязат в детската градина на детето ти. Хора с туберкулоза да влизат в магазините където пазаруват родителите ти? Не е проблем хора с Ебола да да се разхождат из града ти. Все пак те си решават дали да умрат или не. и ИМАТ ПРАВО ДА ВЗЕМАТ МЕДИЦИНСКИ РЕШЕНИЯ ЗАСЯГАЩИ ТЯХ. ЛИЧНАТА СВОБОДА НА ИЗБОР СА ОСНОВНИ ПРАВА. Кой си ти, че да им се бъркаш. Някой хора бъркате СВОБОДА със СЛОБОДИЯ. Няма да говоря за национална отговорност, тъй като ви е през оная работа за БЪЛГАРИЯ и БЪЛГАРИТЕ. Ама бъркате нещо... ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ИЗБОР - СТИГА ДА НЕ НАРУШАВА ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ. В този сват няма само ПРАВО НА ИЗБОР !!! Хората имат много права.

ВАКСИНАРИТЕ СТАНАХА И ФАШИСТИ. НЮРНБЕРКСКИ КОДЕКС 1947 Във връзка с насилствени медицински действия на нацистите в концентрационни лагери е записано - “никой няма право да ваксинира други без негово съгласие”. Който не съблюдава правото ще намери място на подсъдимата скамейка при следващото издание на процеса. А там знаете как съдят за геноцид. Това е причината ваксиниращите се да подписват специална декларация за информирано съгласие.

Абе да те питам, Фараона искал ли ти е да подписваш нещо, преди да ти изпие мозъка, или изневиделица ти е дошло?

И от години бъркат в задниците на хората работещи с храна да проверяват имат ли чревни инфекции. Ето трола Brant няма против да му готви готвач с дизентерия и да му сервира сервитьор с коремен тиф. Мама им фашисти.

Имаш няколко проблема с твоето изказване 1. Хората защитени от ваксината няма как да се страхуват от хора незащитени от ваксината 2. Защитен от ваксината не се равнява на НЕЗАРАЗЕН и НЕБОЛЕН, както и незащитен от ваксината не се равнява на ЗАРАЗЕН и БОЛЕН Осъзнай се докато не е късно.

Хората с имунитет не се страхуват от неваксинираните. Поне докато се държат прилично, което все повече не е така. Притеснени са че заради малкото акъл и многото инат на въпросните неваксинирани болниците не могат да работят нормално. Харчат се пари залудо, губят се пари залудо, страдат и умират хора залудо. Заради тях децата ще учат пак онлайн, и пак локдауни и простотии. Колкото и да са много заразените виждаме из чужбина че като са много ваксинираните болниците и живота като цяло си вървят нормално в огромна степен, смъртността не е висока. А най-лошото е че цялата гюрултия и драма са по поръчка и режисура на някакви дето интереса им хич не съвпада с доброто на хората. Дюшеш им дойде пандемията направо на тези.

Който иска да се ваксинира,да ходи при тези дето вярват в Тангра или ходят по черкви.

Който не вярва в Тангра е взел съдбата си в свои ръце и се е ваксинирал. Антиваксърите се "надяват" Тангра "да ги спаси", от това дето го няма.

Бесепарите и националистите да си се ваксинират колкото искат. На запад отдавна са против такива практики.

Откакто на Запад се ваксинираха, вече не искат да се ваксинират. хахахахахаха

Ауууу... Леле колко съм неграмотен. Да бъркам д със с. Ужас.

днес убих още българи, утре пак

Жалки опорки. Че вървят и в пакет.

срока изтича

Сводката върви! Трябва да се плашите! Да има боц боц, а вие не се плашите :) гледайте си кефа и не ги четете! Кацар Стойчев и компания са пълни идиоти. Надявам се, скоро да са в затвора, заедно с всички дето обикалят медиите вместо да работят.

Абе хора... Есен е. Слагайте по една тениска от долу. Стига сте мрели от няква надтинка

С кожух ходих и пак яко умрях. Ей ще видиш!

Призовавам, който може, да гледа сутрешния блок на Нова тв и да види как се държаха водещите с човек, който казва истината за КОВИД ИСТЕРИЯТА и как не изчакаха дори да стане 8.00, а пуснаха новините в 7.58. ПРОДАЖНА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!

С какво съм ти толкова ценен, че не жалиш сили да ми отваряш очите?

Не всички са мазохисти да слушат антиваксъри.

Туристите намалява защото сезона свърши ,гастербайтерите си заминаха и е нормално заболелите да спадат. Лошото е ,че има няколко професора и доценти които това не им харесва защото им се плаща от грантове за да всяват страх ! Витанов ,Кунчев, Гломб... забравих името на Ботокса. Според конституцията и законите в БГ на тези изброените продажбите трябва да им се търси съдебна отговорност!

Както се вижда, основният "бич Божий" за нас, българите, са сърдечно-съдовите заболявания и диабета. Това говори за липса на профилактика, за липса на ефективно лечение и въобще за тотална липса на съвременно здравеопазване. Инак, по болнични легла, може би сме на първо място в Европа, както и по... смъртност от сърдечно-съдови заболявания. Тези хора, дори и ваксинирани, ще продължават да умират дори и от елементарни настинки, защото това е характерно за тези заболявания - болният всяка сутрин благодари на Бога, че вижда утрото! Не ваксината е панацеята, а нормалната здравна профилактика и съвременно лечение! В България това го няма или, ако го има, то е за "елита", а не за простосмъртни.

Всъщност, основния бич за съвременните българи е тяхната простотия. От това лек няма и страната трябва да се пречисти. Именно това става в момента.

Това не е вярно! Българите не сме прости. И ние сме като всички останали народи. А, че на някои много им се иска да сме прости, вече е друга бира. Има си причина за това.

В чужбина няма по-жалка картинка от опашката на летищто за българския полет.

Ние сме и доста немарлива нация относно здравната профилактика. И здравната система е ориентирана да плаща леченията, а не профилактиката и прегледите. Те са оставени на самосъзнанието и кесията на хората. Така е в почти навсякъде. Разликата е, че при нас често ще видиш някой да си купува телефон за 1500 лв на изплащане, но няма да отиде дори веднъж годишно да си направи преглед на здравето. Малко са дори хората които, слет като ги диагностицират, променят навиците си......спират да пушат, да пият или да правят повече движения.

Какво очаквате от хора, които срещу високо кръвно пият ракия и ядат сланина с чесън и си хвърлят лекарствата, защото били вредни? 60 % от българското население е примитивно.

Ето от какво например са починали вчера по данни от Министерството на здравеопазването. Може да е малко дълго, ама си струва да се види: Нови 58 случая са регистрирани през изминалото денонощие. Починали са: жена на 87 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 54 г. със сърдечно заболяване; жена на 73 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 83 г. с диабет, хронично бъбречно, хронично неврологично и сърдечно заболяване; мъж на 68 г. със сърдечно заболяване; мъж на 58 г. със сърдечно заболяване; жена на 75 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 76 г. със сърдечно заболяване; мъж на 88 г. със сърдечно заболяване; мъж на 88 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 87 г. със сърдечно заболяване; жена на 89 г. със сърдечно заболяване; жена на 80 г. със сърдечно заболяване; мъж на 73 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 72 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 83 г. със сърдечно заболяване; мъж на 71 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 68 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; жена на 81 г. със сърдечно заболяване; жена на 89 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 80 г. със сърдечно заболяване; мъж на 79 г. със сърдечно заболяване и диабет; мъж на 84 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 71 г. с хронично чернодробно и сърдечно заболяване; жена на 83 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 75 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 56 г. със сърдечно заболяване; мъж на 85 г. със сърдечно заболяване; жена на 70 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване; жена на 91 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 79 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 86 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 70 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 66 г. с хронично белодробно заболяване; мъж на 52 г. със сърдечно заболяване; мъж на 64 г. със сърдечно заболяване; мъж на 73 г. със сърдечно заболяване; мъж на 71 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 65 г. със сърдечно заболяване; жена на 85 г. със сърдечно заболяване; жена на 63 г. с онкологично и сърдечно заболяване; мъж на 62 г. със сърдечно и онкологично заболяване; мъж на 75 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 60 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 62 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 79 г. със сърдечно заболяване; жена на 51 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 73 г. със сърдечно заболяване; жена на 81 г. с онкологично и хронично хематологично заболяване; мъж на 70 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 61 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 89 г. със сърдечно заболяване; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; жена на 84 г. със сърдечно заболяване; жена на 67 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 81 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 87 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване. Министерството на здравеопазването изказва съболезнования на семействата и близките на починалите.

главно сърдечни проблеми писани ковид

Колко може да поживее човек, заедно със сърдечните си проблеми, ако си пие редовно хапчетата?

Ами зависи от хапчетата. То на запад в болница от ковид, дори неваксинирани умират най-много 2%, ама в България 6%.

Най показателно е че не пишат дали са били боцнати. А щом като не го правят, значи МЗ пишещо некролог няма сметка.

По едно време, в началото на август, много често се сравнявахме с Великобритания и Израел. Те колко са зле, пък ние как сме екстра. Може ли да дадете отново данните за заболеваемост/смърност в България и гореспоменатите държави към текущия момент.

ама много питаш ти!

Израел има 4,259 нови случая и 15 починали вчера. 7,592 са починалите за цялта пландемия от над година и половина, което е около 13 на ден. Тоест там има ръст на починалите средно. 1,247,633 са случаите с положителен тест, което е средно около 2100 на ден, тоест има повече от удвояване на средното на новите случаи с положителен тест. Там стават от все по-зле заради мерките и "ваксините"! В Обединеното Кралство - едни от най-ваксинираните вчера има 34,460 нови случая и 166 починали. Това доказва, че нито мерките, нито "ваксините" работят.

Е, как ще са по-зле, глупако, като смъртните случаи в Израел намалявт, а у нас се увеличават?

Това, което си написал само показва, че лъжеш.

Всеки може да отвори worldometers covid и да провери.

Смъртните случаи в Израел се броят като в Германия : основната причина за смъртта трябва да е ковид. У нас се брои всеки с положителен тест. Ако броиш само болните, които са без други заболявания може би ще има някакво сравнение. По същите причини е и разликата между умрели ваксинирани и неваксинирани. Не може да се сравняват резултатите. Изобщо, предизборна ковид вълна в България. За създаване на добър имидж на фашизма, който се грижел за здравето на здравите.

Лекарите не познават добре тази болест. Няма сигурни лекарства или начин на лечение. Пробва се със всякакви, дови ветеринарни, лекарства. Но това се отнася за болниците. Почти всички от личните лекари са абдикирали и дори не преглеждат пациенти със съмнения за ковид. Всичко се насочва към болниците и там изнемогват. Наистина трябва реформа в здравеопазването и основно в здравната каса и осигуровките.

В същото време нидерландците вече нямат никакви Ковид ограничения. Явно техните лекари са опознали тази болест? Децата им са присъствено на училище и никой не говори вече за дистанционно обучение. А са само 73% ваксинирани.

Ами 73% ваксинирани са голям процент. Дори 1/3 от тях да не направят имунитет, пак ако срещнеш 10 човека, със сигурност поне половината ще са здрави.

Задачка-закачка... коя от двете държави в момента се смята за "високорискова" от Германия: а) България с 20% ваксинирани б) Великобритания с близо 70% ваксинирани?

От 6 милиона българи колко българи физически биха пренесли зараза в 84 милионна Германия. И от 68 милионна Великобритания същото.

Нидерландия има 1,900 нови сличая и 4 починали за вчера. Обикновенно имат по около 2000 нови случая и между 4 и 10 починали на ден. Тоест дори и при отлични социални условия, добро здравеопазване продължават новите случаи и смъртните такива. "Ваксинирани" и продължават да се заразяват хиляди и да умират десетки!

Пропусна да кажеш важна подробност - Нидерландия е 17 милиона човека. T.e. 17 милиона човека вчера са починали 4. При НИКАКВИ Ковид мерки + всички деца са присъствено на училище от около месец поне.

Ще репостна нещо, което много ми хареса! "Януари 2021г. "Ваксините предпазват от заразяване"; Февруари 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, обаче ваксинираните не могат да разпространяват заразата; Март 2021г. Ваксинираните също били заразни, ама със 76% по-малко от неваксинираните, тъй като произвеждали по-малко вируси; Април 2021г. Ваксинираните могат да се заразят и да заразяват другите, също както и неваксинираните, ама карат болестта 94% по-леко; Май 2021г. Някои от ваксините не са ефективни срещу някои щамове; Юни 2021г. Всички ваксини не са ефективни срещу някои щамове; Юли 2021г. Ще трябва да ви сложат трета доза, или яко ще мрете; Август 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, не предпазват от заболяване, не спират разпространението на вируса, но ако въпреки това не искате да си ги слагате , сте антиваксъри и идиоти." А после се питаме, защо над 50% от българите не искат да се ваксинират?!...

"Не е сложно за разбиране! Ето малко факти по дати както ни ги пускаха от лабораториите: "Януари 2021г. "Ваксините предпазват от заразяване"; Февруари 2021г. Ваксините не предпазват от заразяване, обаче ваксинираните не могат да разпространяват заразата; Март 2021г. Ваксинираните също били заразни, ама със 76% по-малко от неваксинираните, тъй като произвеждали по-малко вируси; Април 2021г. Ваксинираните могат да се заразят и да заразяват другите, също както и неваксинираните, ама карат болестта 94% по-леко; Май 2021г. Някои от ваксините не са ефективни срещу някои щамове; Юни 2021г. Всички ваксини не са ефективни срещу някои щамове; Юли 2021г. Ще трябва да ви сложат трета доза, или яко ще мрете; Август 2021г. Ваксините не предпозват от заразяване, не предпазват от заболяване, не спират разпространението на вируса, но ако въпреки това не искате да си ги слагате , сте антиваксъри и идиоти. Вицът е по истински случай.”

Не съм чул някой, освен в антиваксърските сайтове, да е твърдял, че ваксините не намаляват разпространението на заразата. Напротив, всички казват, че ваксините намаляват разпространението от 60-80 процента.

Повечето хора вярваха, че ваксините ще подействат, както много други преди тях и ще блокират разпространението на инфекцията. В този момент, хората наистина повярваха на това, което шефът на CDC каза. "Събраните данни на CDC днес предполагат, че ваксинираните хора не са носители на вируса, те не се разболяват," Рошел Валински каза пред Рейчъл Медоу. "И това е така не само при клиничните проучвания, същото показват и данните от това, което се случва по света." "Вие няма да се заразите с COVID, ако сте напълно ваксинирани", заяви президентът Байдън, изказвайки гласно онова, което беше общата гледна точка през лятото на 2021. Оказа се, разбира се, че това съвсем не е така.

Аз също смятам, че ваксините са вредни и пречат на Естествения подбор.

Явно ба теб ти е подействала на мозъка…

Ваксините са все едно да излизаш от вкъщи без маска и да не я сваляш единствено на места дето няма хора, да се виждаш редовно с хора пък били те и близки приятели или роднини, или все едно да не измиваш продуктите купени от магазина,или все едно да не се дезинфексираш. Единствено обявената за псевдонаучна медицина хомеопатия и вербална хомеопатия предпазват и лекуват най-бързо и успешно както всякакви заболявания ппоринцип, каква ирония. Но като не се спазват мерките пак си ебезрасъдно, въпреки че така дорбе помага.

Адаш пак почнахте да имитирате, а? Вагони с книги и години четене ни е разликата :). Не е толкоз лесна тая работа.

ХАХАХА. Комплексиран мегаломан .

Избери си едно от двете, че иначе е оксиморон :) (в уикипедия пише кво е това), за улеснение - дървено желязо - така звучи коментара ти…

Оксиморон ти е главата начетения.

И друг път съм ви го казвал - ако имахте акъл, нямаше да го работите това. Вие сте еквивалента на таксиджиите в транспортната система - който плаща той ви разпорежда, ама иначе с тежки мнения по всички въпроси, ниско образование, липса на мисъл и огромно самочувствие идващо най-вече от натрупания опит от провали довел ги до това съществуване. А и за пари сте готови и да лъжете с апарата, и да продавате дрога, че и да крадете я от колегата, я от клиента :).

ХАХАХА. Нещастник, за твое сведение никой не ми плаща ,измисли нещо друго.

Толкова висока смъртност при толкова малко заразени! Би трябвало най-после на всички да им светне лампичката, че здравеопазването ни (а не гражданите) се нуждае от спешни мерки. Голяма част от лекарите ни година и половина по-късно не знаят как правилно да диагностицират и лекуват Ковид-19, липсва елементарна организация и ред при прегледи, хоспитализация, лечение и дори при нещо толкова елементарно като изписване на лекарства. Да престанат да повтарят като папагали "ваксинирайте се, ваксинирайте се", а да се заемат с проблемите, които наистина могат да бъдат решени. Как пък никой от кандидатите за управляващи не предложи истински мерки за здравеопазването? Чухме какви ли не безумия, за българо-македонски астронавти и какви ли не още глупости, но нищо за реформи в здравеопазването ни, което продължава да генерира най-високата смъртност в Европа - със или без пандемия!

Спешни спешни... Колко да са спешни мерките? Разумните хора не разчитат на здравеопазването и се ваксинирахме. А вие се надявайте да си решите проблема с мръкване, псуване и други видове празнословие.

Викаш, ваксинираме се и няма нужда от здравеопазване, може да уволним лекарите и да затваряме болниците?

Вчера ти го казаха. Откакто започнаха да произвеждат ваксините, в столичните болници са потърсили помощ едва 13 ваксинирани. Разбирайте го както искате.

То ако вярваш на това което ти казват националните телевизии, те съветвам да си сложиш 3-та доза….

Аз вервам само на БГмама и се информирам само от Фейсбук!

Персоналът отказва да се ваксинира, ти говориш за отговорност в здравеопазването. Сега те е страх да отидеш на преглед за да не се заразиш или в чакалнята или от сесртрата.

Абе спрете се с тези умрели бе! Вие постоянно травмирате хоратанаправихте ги психари, и преди 50 години умираха хора от какво ли не, а сега само Ковид, та Ковид....ай сиктир и на вас и на ковида ви!

Хората умират и то основно от инат и тъпотия. Затова е интересна новината. Не случаино тук има най много коментари. Ако не се говори за ковид някои ще кажат, че има информационно затъмнение. Както направиха комунетата с Чернобил.

Сърдечните заболявания и диабета, които са основните "съпътстващи" заболявания на починали, от които умират инат и тъпотия ли са? Сляп ще го види това, като отвори актуални новини в сайта на Министерство на Здравеопазването и погледне "съпътстващите" заболявания.

Ами инат и тъпотия е да имаш сърдечносъдово заболяване и да откажеш да се ваксинираш или да смяташ, че ваксината ще ти навреди повече от заболяването. Как да го определиш това?

Как изведнъж броя на тестовете падна от 25000 на 950?!Опитът им за изкуствено напомпване на бройката заразени май няма да мине...

Грешка, исках да напиша 9000.

Броя на тестваните зависи от броя на контактните. Също така много тестове генерират междунродните полети. Понеже обикновено са до София, масово кацналите в София гледат веднага да се тестват и след това заминават по родните си места. Затова пък изкривено се помпа бройката заразени в София.

От самото начало е ясно по какво да се познаят хора които ще ти дадат грешна информация относно сиуацията с ковид-19. Ако някой смята че миссите Аполо са фалшиви, или че са истински,но не са открили нищо необичайно на Луната, или пък ако са видяли но техническа цивилизация- е ако е сред тези мнения са само хора които ще ти дадат объркваща информация за пандемията сега.

Естествено- тези дето смятат че мисиите да Луната са фалшификат само ти говорят колко е хубаво да се ваксинираш, че вируса наистина е случайно произлязал от прилеп, те си подвеждат, мани ги те са си разни лумпени и невежи.

Объркващ ми е целия ти пост. И ти си седнал акъл да даваш….

Чета и препрочитам. Не става по-ясно, но пък ми се изясни, колко е трудно, за един труженик на пропагандата, да каже нещо “със свои думи”, без ексел с опорки и колко му е невъзможно да изложи своята собствена мисъл.

Много ваксинирани- малко починали. Малко ваксинирани- много починали. Всичко друго е задълбочаване на плитко с користна цел.

Просто е, но не това, което визираш. В гледай се в себе си по-точно

Ти може би знаеш колко от починалите са ваксинирани?

Процента.

Прецакаме тъпите норвежци, продадохме им ваксини. Сега там са много зле, 9 норвежеца са умрели от ковид, никога няма да ни настигнат.

Като пропускаш факти е лесно. В Норвегия има 850 починали за цялата пландемия от над година и половина. Вчера има 799 нови случая и 9 починали. Близо процент от всички починали са били вчера, тоест нито мерките, нито "ваксините" спират заразяването и смъртните случаи, а дори се увеличават!

Ние, антиваксърите, ще подкрепим Радев.

Отново Израел ни диша прахта, имат само 15 умрели. А в Швеция са направо жалки с техните 2 починали. В гнилата ваксинирана Дания премахнаха мерките и масово мрат от ковид, последно имат цял един починал, жалкари... Так держать!

Израел има 4,259 нови случая и 15 починали вчера. 7,592 са починалите за цялта пландемия от над година и половина, което е около 13 на ден. Тоест там има ръст на починалите средно. 1,247,633 са случаите с положителен тест, което е средно около 2100 на ден, тоест има повече от удвояване на средното на новите случаи с положителен тест. Там стават от все по-зле заради мерките и "ваксините"!

Пишеш глупости.

Нека всеки отвори worldometers coronavirus, като натисне на държавата и да провери!

Един път прободени вие ще играете по свирката на Фарма мафията - те ще ви казват какво къде кога Ние си имаме други проблеми Въобще не ни занимавайте с вашите жалки особи

България е поръчла 7 милиона скафандри от Адидас. Специално за антиваксърските парапитеци в България. А пък скапаната капиталистическа Нидерландия от няколко дни премахна всички мерки. Оставиха нидерландците да мрът и сега гинат направо по улиците.

Тези които си слагат ваксини се заразяват от ваксините. Другите се заразяват от неспазване на мерки. От началото на пандемията, и още от преди много години е ясно че ваксините само вредят и не помагат ни най-малко, а от края на 2019сме в смъртоносна пандемия и трябват сериозни мерки прилагани от всекиго, но не ваксини.

Миче, някой те е объркал страшно много. Чети и други неща освен коментарите. Липсва ти мисъл и смисъл.

Като цяло българите нямаме вяра на чичо доктор, на чичо поп, нямаме вяра на управляващи и за всичко което се сетите в тази държава. Защо ли, сториха всичко възможно , за да ни отвратят. Защо да вярваме и на ваксини, още повече че са спорни. Това прилича както в рекламата - яжте шоколад, съдържа еди колко си процента какао и полезни съставки, а в същност ядеш марципан. Никакви гаранция че и ваксините са полезни, ами ако не са, доверие на вересия не се дава, но ако все още се намират наивници да се оставят да ги боцкат, само после да няма олеле майко минах се, излъгах се с тези ваксини. Когато му е писано на човек да се спомине, когато има тежки заболявания, нима ваксините ще го спасят.

Вчера изпитите ракии достигнаха 4 преди лягане. Общия брой на произведената ракия е 430 литра. Към момемта в мазето се съхраняват двадесет литра и половина. През уикенда беше достигнат психологическия рекорд от 24 ракии в селската кръчма. Ситуацията се утежнява от големото количество приготвени салати и изпечени мръвчаци. Жената и детето на първа линия пилучават допълнително възнаграждение за закупуване на други необходими провизии.

Мангъра на какво мнение е? Или му отнеха лекарските права? Ако не са, призовавам да го сторят - крайно време е! Всички тъпаци, в т.ч. крайни антиваксъри и онези скъсаняци, които гориха маски на площадите, както и тъпаците с положителен тест за К-19, но които се крият и се влачат из магазини, молове, улици и на работа, за да не бъдат карантинирани, са престъпници и убийци.

10%....един на десет е кандидат мъртвец.. какво чака правителството ? Управлява ли някой или ме ? Затворете всичко ,да се вземат мерки ! Алчни хора , аборигени , пред здравей си слагат парите. . Прост народ

Всичко? Полицията? Болниците? Армията? Енергетиката? Водоснабдяването? Кабеларлите? Всичко викаш, а? Така и не разбрахте безсмислието си, ейййй…

Ами затваряй се бе мишко ! Скрий се в дупката си и не се показвай поовече !

Жена ти вика да изхвърлиш боклука и да храниш рибата. Заради вируса не ще да мръдне от нас

Ама кат те опънах вчера хубаво ти беше а ? Въртя гъза кат кючекиня :) Нещаснитк !

Отварям капака на тоалетната чиния да пусна една вода и от там изкача Кирчо.

А ти си свикнал да е Бойко, а? :)

В болниците има нужда от персонал, грижи за ковид болните. Обличайте белите престилки и на работа, не ви трябват маски, искате свободен живот. Cмелите антиваксари, които носят фалшива информцаия, покажете колко сте истински. Нужда от помощ има във всеки град.

Изкарал съм го и при нужда мога да стана доброволец в болница... За сега обаче местната болница се справя.

Texas governor bans vaccine passports from being required in state Ето и видето https://abc11.com/texas-vaccine-passports-reopening-covid-cases/10491161/ Това са политици, които не желаят техните сънародници да са опитни мишки...

Винаги за почивни дни намаляват резултатите и после за следващият ден, броят и за почивният. Освен това каква значи излекувани. Преди бе да си стоят в къщи 14 дни и после се броят излекувани - пести се и от тестове. Просто са минали 14 дни, а не че някой ги е лекувал, освен самолечението на организма.

При три милиона антиваксъри и 20 000 починали за година колко години ще са необходими за да свършат антиваксърите?

Колкото и да свършат ваксинираните. Ай сега при Витанов да ти обясни що е така :). Малко математика за идиоти, ама така става, като промотирате ваксини дето не предпазват от заразяване, от заболяване и от предаване на инфекцията.

Няма на света ваксина, която да предпазва от каквото и да е заболяване. Целта на ваксините е по-различна. Елементарно, но не за всеки.

Това е някакво ново значение на термина ваксина. Точно обратното е.

Нареди на Кацаров, а той по веригата да се спре тестването.

Хахахаха. Стига, ма Севдо, излагаш се вече.

Абе те да видят цените та тестването си е друга работа!

И като спрат тестването, спира и умирането. За какво въобще ги тестват? ;)

От началото на пандемията са потвърдени под половин милион души с корона вирус в България. Така пише в статията. От миналата година, месец март. Това е броят случаи при супер заразния ковид. Прибави се Делта, вариант, който е още по-заразен, така ни внушават. И за година и половина, само под 500 000 случая?Приемаме,че поне още толкова човека не са се изследвали по някаква причина. Значи, те са си изкарали вируса без излишни драми, преболедували са го,но не са се тествали. И, извинете, обаче на фона на всичко това, да ни стресират непрекъснато колко е опасен вируса, при положение, че мерките не се спазват изобщо, и въпреки това нещата в никакъв случай не кореспондират с черните им прогнози, ме навежда на една друга мисъл. Ваксините изобщо не коментирам. Хиперболизират ролята им, те изобщо не предпазват от заразяване се доказа .

Броя на починалите няма значение. Броя на хората получили трайни увреждания също няма значение. Важното е на такива като тебе дали им се нарушава спокойствието.

Я да видим има ли значение за тебе броя починали на година от мръсен въздух? 15 000 са. Всяка година. Два пъти повече от корона. А на трайно увредените с астма, тежки белодробни проблеми и сърдечносъдови заболявания от същото над 100 000 на година, сред които много деца? Що не пискаш за тях бе, подлого платена.

В прав текст потвърждаваш това което съм казал. Като ти пречат починалите от мръсен въздух ще спреш да караш кола. Ама и това ти нарушава спокойствието. Значи казваш броя на починалите всяка година седи малко и затова искаш да има и починали колкото се може повече от коронавирус? Гениално.

Хем платени, хем тъпи. Ограниченията са държавна политика. За короната ги има, за въздуха не. Тецове, печки и коли без катализатори не се контролират, но пък не можеш да мръднеш без тест за корона. А дали на мен ми е дискомфортно няма значение. Коментирам твоята мотивация, която очебийно оздиша откъм безпристрастност, аргументи и човеколюбие.

Твърде лицемерно изказване за починалите. Защо сега точно ти пука за тях? Интересно е, че броят на починалите явно има огромно значение за теб, откакто е епидемията, така излиза. До преди март 2020 година все едно не е имало починали! И дали на теб ти е дремело тогава за тях? А знаел ли си колко са тези хора и от какво са починали? Кога преди 2020 година някой ти е набивал в канчето колко човека са починали от рак всекидневно???????

Хората които висят денонощно тука като тебе и пишат стотици коментари не са платени тролове. Хората като тебе които повтарят едни и същи опорни точки също не са платени тролове. Обаче всички останали задължително пишат платени коментари. Страхотна пропаганда да знаеш. Само че утре когато започнат да връщат нон-стоп пациенти и хората започват да умират в линейките защото няма места в болниците, вие ще започнете да отправяте обвинения към болниците а не към себе си.

Броя на починалите без ковид от мерките срещу ковид е по-голям от броя на починалите от ковид.

Какво има да му мислим? Защо децата не ходиха на училище и имаше локдауни? А колко щяха да са случаите без тези ограничения? А колко не се регистршрат, за да не са карантинирани? Аман от "мислители". Белите държави го измислиха, не се напъвай. Ние мислим как да се изкараме умни когато всъщност сме масово функционално неграмотни и без здравна култура, пандемията само осветлява тези факти, а радикални патриотични уж партии яхват вълната.

Колко са го прекарали се установява със серология. И са 43% съгласно МЗ. Минимум, защото не хващат тези, които са го прекарали преди повече от 7 месеца. Това са 3 милиона. Което показва че от половината милион регистрирани, от които 80% много леки, има още поне 2,5 милиона още по-леки или без симптоми. Ако бяха правили изследване преди ваксинация, щяхме да имаме около 63% имунни. Но едно е вируса, друго е политическото му използване.

процентът на положителните ковид тестове се бил увеличил. Елементарно - през летния сезон голяма част от тестовете са били с цел пътуване на здрави хора, а сега по-голяма част от тестовете са на хора със здравословни проблеми и драстично намаляха пътуванията в чужбина.

Евроджендърчетата от ес и атлантиците газ пикаят че нещо не им клякаме пред бизнеса с ваксините и не са ни подплашили достатъчно. Нас 500 год. турския ятаган не ни е сломил, та ония нежните меки китки ли ще го направят. Сега някой ще ме опонира за смъртността сравнена с там. Ще ви кажа и с без ковид бългсрина живее по кратко спрямо западноевропееца поради лоша система на здравеопзване, некачествена храна, много хронични болести, от които държавата е абдикирала, пушене, пиене. Така че тезата с ваксините си я заврете там къде слънцето не ви грее.

Никой няма паво да ни казва как да мрем.

Забрави стреса, от това най - страдаме...

Ходете да живеете у гората - там стрес няма.

Ква далавера от нещо, което струва 5 лв крайна цена? Смешна теория!

То лотарията струва по-малко. Ама си е далавера, след като даже харвардите я искат.

Боли ги европейците производителите на ваксини за няколко милиона ганьовци. Продължавайте да правите погребалните бива богати.

Плашат гаргите С тези стъкмистики

Лошо, Седларов...лошо... Мирише ми на затваряне...

Млък, комунистическа гнидо

Млъкни демократическа гнилдо

Нещо прогнозите на оня алкохолик Витанов и на другите платени мър ше не се сбъдват... А тук такова медийно затъмнение, че нямам думи. Цяла Австрали, Франция, Испания, Австрия са на милионни митинги против фармацевтичният фашизъм, а тук никой нищо не казва. Губернатора на Флорида преди седмица подписа указ забраняващ зелените сертификати и фармацефтичната пропаганда. Вчераа и гурернатора на Тексас подписа подобен указ, а 24 щата са подхванали кампания да съдят администрацията на Байдън, за мерките които налага със задължителни ваксинации и ограничаването правата на неваксинираните. Честитото на опитните мишки!

Вчера вечерта по БТВ имаше репортаж от Пирогов, олицетворяващ целия този абсурд. В репортажа се каза следното: (Цитирам по памет) Виждаме детското ковид отделение, че е празно, но заболяевамостта сред децата се покачва рязко. Последва майка имунизирала едното си дете, разказваща, колко тежко го е изкарало другото и неимунизирано такова, на фона на практикуващ лекар деклариращ, че децата го карат предимно безсимптомно. Противоречието е навсякъде. Ей затова не ви вярваме. Перманентен когнитивен дисонанс. Ей така се произвеждат психопати.

https://btvplus.bg/produkt/novini/34861?ga=2.185018657.984812971.1632371160-562329572.1632371160&gl=162woiogaNTYyMzI5NTcyLjE2MzIzNzExNjA.ga_499BZBB47X*MTYzMjM3MTE1OS4xLjEuMTYzMjM3MTE2Ni4w За тези, които имат нерви да им издържат рекламите, горецитирания репортаж е на 9та минута.

При теб тежките увреждания са налице. Както казах - психопати се произвеждат в момента масово. А грижата за психичното здраве е най-слабата част от порутената ни здравна система.

Проблемът е там, че противоречията не означават непременно, че проблем не съществува. Напълно прав си, че хората са объркани поради абсолютно неадекватното поведение на институциите, най-общо казано, най-вече на тези, свързани със здравеопазването. Но не разбирам защо от това трябва да следва, че проблемът е малък и несъществуващ и просто преувеличен? Според мен е по-вероятно проблемът да е силно изопачен, при това във всички посоки. С други думи идиотокрацията сама по себе си не изключва нито наличието на опасен вирус, нито на работещи ваксини срещу него. Ясно е, че цялото малоумие силно затруднява преценката на фактите, но и няма как да предопредели отричането на някои от тях. Понякога една истина може да бъде изнесена от малоумници по впечатляващо объркващ начин, но това няма да я направи по-малко истина. Но да - всички противоречия водят все повече до абсурден антагонизъм в обществото, въпреки че по природа хората са по-скоро склонни да са задружни пред заплахите.

Разбира се, че проблем съществува, но нито е единствен, нито е най-страшния в момента.

Ами като основният инструмент на здравеопазването е глобата а не хапчето и полицая е най-важния санитар, така ще е. По препоръка на СЗО, разбира се.

Браво, сухи съчки, браво! Изпълнявате плана с ускорени темпове!

Да не сте посмели да се ваксинирате или да носите маски ! Вирус нема , а ваксините са чипиране !

За ваксината всеки си решава дали да посмее, но маски носете и спазвайте дистанция, както и лична хигиена. В крайна сметка не може да призоваваш да не смеем да носим маски, защото ти си свободен дотам където започват моите и на другите хора права. Не може да ми нарушаваш моето пространство , защото си свободен. решения взимаш за себе си, но отговорност носиш и към останалите хора

И вирусът кара лежерно празниците и почивните дни;)

Вчера тестваните бяха 20 хил , а днес са само 9 хил :)

когато се махне "ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ", тогава може да има успех.

И какво ще промени лично за теб това?!

4е някой ще поеме отговорност и ако се слу4и нещо с теб могат да бъдат съдени и поне ще обезпе4ат близките ти.Разликата е голяма ама няма кой да мисли.