Преврат в Гвинея, армията обяви, че президентът е задържан (видео)

Една от най-бедните страни в света, въпреки значителните си природни богатства, тя е разтърсена от тежка икономическа и политическа криза, след като 83-годишният политик зае поста за трети път

Обратно в новината

Коментари - Преврат в Гвинея, армията обяви, че президентът е задържан (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Талибаните и Гвинейците са по умни от българите. В България командват не Президент и премиер и парламент, а групировката ТИМ, и разни други групировки. Колония сме не на Америка и Русия, а на нашите си престъпни групировки. Такъв преврат трябваше отдавна да стане в България. Но няма да стане никога защото доброволно си дадохме свободата. Тъп и овчедушен е българина..

От години желая да посетя Гвинея. Моят дядо е бил съветник по механизация на селското стопанство през 1970-те по комунистическа линия. Пазя снимки и скъпите ми спомени от тази прекрасна държава. За съжаление през последните 20 години страната е разкъсвана от гражданска война, подстрекавана от вътрешни и външни фактори. Мислите ми са с гвинейския народ, който се надявам да видя на живо един ден.

Сигурно вече е транжиране и готов за трапезата на превратаджиите

Армията, докога ще позволявате един руски агент да ви излага в България!?

Разликата глупав троле е че над70% от българите си искат Румен Радев. Аз се чудя как прокуратурата още не е арестувала лицето БМБ заради чекмеджетата и оръжието върху чекмеджето..

Аз хич не се чудя хаха

Явно е отказал ваксините този президент. Обаче с новия ще има и втора, и трета доза. :)

Гвинеите са няколко:гвинея конакри(френска),екваториална гвинея.

Добре е, че сме в ЕС, че иначе щяхме да сме като тия хора в Гвинея, че и по-зле щото българите са по-глупави.

А в България кога? Явно и гвинейците са по-умни от нас!