17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това призив към подсъзнанието на хората да не гласуват ли е? Не, не сме уморени от избори.

Каква криза? На държавната трапеза, всичко си беше на ред! Пълна до горе! Ако имаше, лена щеше да каже! Освен да е била на парапета!

Ама нали това е целта,да им писне на хората,да кажат,че партийте за нищо нд стават,да не се сработят,да чегъртат и да станем президенска република.Осъзнай се българино,мисли ако имаш мозък

Добре де! Вие/партиите / извадете от ръкава поне един качествен и НЕКОРУМПИРАН управленец - и готово! Не ,че ако го намерите ,та другите няма да го провалят де ! Народа не е уморен от избори ,а от клатене в потъващата спасителна лодка .

Либералфашистите повтарят ли повтарят колко не е добре да има избори, зорлем останат на власт ище някоя годинка. Избори трябва да има докато дойде някой нормален !!!!

+ Ама вече почвам да се съмнявам ,че имаме такъв.

ПРЕЗИДЕНТСКА република! ЗАКОНОДАТЕЛНАТА власт на НС; ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА - при ПРЕЗИДЕНТА.

Айдееее Мунчово-Кировия блюдолизец. Не разбра ли, че точно Радев ни докара кризата като лансира умнокрасивите боклуци??? Май друг ти пълни хладилника.

Where the ignorance is bless, It's folly to be wise (безумие е да си мъдър там, където невежеството е блаженство) Единствената разлика между служебното и редовното правителство е, че при сллужебното няма парламент с произтичащите от това обстоятелства. България не е суверенна държава защото решенията се вземат в Брюксел и Вашингрон. Евроатлантическата "секта", която има кресливата доминираща роля в българския политически живот, проповядва "ценности", които не съвпадат с тези на болшинството от българския народ. Може ли нашият национален идеал да е : членството ни в ЕС и НАТО????. Политическите партии нямат идеология и социална база. Това са клубове по интереси формирани като дружества по Търговския закон(ЕООД "Герб", ООД "БСП" , АД "ДПС" , ЕТ "ПП" и т.н.), които обслужват "икономическите обръчи" от фирми. Една сбъркана "политическа система" от един идейно ипотентен политически "елит".

Олигархичната демокрация в България е ясно че не функционира. Трябва да се премахне олигархията за да добрува народа.

Трябва ли да се възстановят доставките от “Газпром”? Според мен не. Това би означавало да се изтрият вересиите на онези, които създадоха кризата. На посредниците-комисионери. В краткосрочен план това спасява зимата, за което служебният кабинет ще бъде демонизиран. По-оздравително ще е всеки, и последният заблуден, да преживее режим на тока, да зъзне, да чака митичните танкери, да се чуди кога и как да се къпе, как да зареди айфона си, че да пише статуси за орките и зеления чорап. Едва тогава ще изградим стаден имунитет срещу демагогията, която ни доведе дотук.

ще има "бомбастични новини" като грабнем метлата и изметем отвсякъде фатмашките пудели барабар с Мунчо самия.

Вече ще имаме само служебни кабинети, защото "демократите" станаха много народ и започнаха да си пречат, кой ще се натегне повече на господарите си във Вашингтон и Брюксел и кой ще има правото да краде повече от другите "демократи"! Просто, това което може да се открадне вече е малко и няма да има за всичките "демократи".

Истината е, че служебни или редовни, кабинетите на Мунчо Херомустафов Мъдуровски са съставени основно от лъжци, измамници и престъпници, че даже и пияници и белосани. За този последния сл. кабинет Мунчо си избра другаря "бях точен с парите" и терориста, който по време на организираните от Мунчо шорошки протести през 2020 г. прекъсна тока на метрото. Ей такива ни натриса Мунчо за управлението на държавата и в назначените от него и сл. кабинети, и в редовните, чрез Мунчо-Мъдуравската машинна изборна измама, с която ни натресе полуграмотни джендъри, чалги и простокировци и шорошки комундета и получи втория си мандат на клетвопрестъпник, подиграл се с българската Конституция и държавност. Т'ва е положението при Мунчо Херомустафов Мъдуровски. Боже пази България!

хората не са изморени от избори, няма как временен кабинет да замести редовен.

ХОРАТА СА УМОРЕНИ, ЧЕ 30 ГОДИНИ НИ КЛАТЯТ ЕДНИ И СЪЩИ "В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ", ПЪЛНЕЙКИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СОБСТВЕНИЯ СИ ДЖОБ...УПРАВЛЯВАЩИ И ОПОЗИЦИЯ СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО...ВАЖНИ СА КОМИСИОННИТЕ И ПАРИЧНИТЕ ПОТОЦИ ДА ВЪРВЯТ В НАШИТЕ ФИРМИ...ПАРТИИТЕ СЕ РОЯТ, ПРЕБОЯДИСВАТ И РАЯТА ТЪРПИ...НАЙ-БЕДНАТА СТРАНА В ИЗМИСЛЕНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ...

ПРЕМЕСТВАНЕ Прокуратурата в Изпълнителната власт! - по-бързо право раздаване - по-добра координация - по-малко разходи РИСК: - злоупотреби - но този риск го има и СЕГА , но СЕГА е НЕКОНТРОЛИРУЕМ!

Аз съм навит на един съдия Дред. Има ли преки доказателства за вина, куршума и това е. Да видим, къде ще избягат предателите тогава. И кой ще издава незаконни заповеди за маски. Или ще раздава пари под масата. Или ще купува гласове...

Хората не са уморени, хората са отвратени от всички там. От лицемери и педераси като Христо Иванов, като Кирчо и Кокорчо. А най- смешното е, че е пълно с хора, които просто си взимат парите, а са пълни идиотите. За справка, мой бегъл познат, който доскоро качваше клипчета в тик ток и инстаграм с какви ли не простотии. Последната му публикация е, че излиза в отпуск от работата си в Министерски съвет, а след това предстои тежка работа с колегите от Продължаваме промяната. Е от такива парашутисти идиоти са отвратени хората.

То не знаеш кое е по-малкото зло - чести избори и служебни кабинети или редовно избрано импотетнтно и продажно правителство!

Най-хубаво е да върнем МОНАРХИЯТА! Цар си имаме - фалшивият комунистически референдум трябва да се отмени! Царят да определя всички министри, да избира възможно най-добрите и който не успява да се справи - да бъде сменян... Народното събрание да не става сбироток от случайно попаднали хора, а там да влизах само хора над 40 г., семейни с деца, специалисти в дадена област с РЕАЛНО ДОКАЗУЕМА ПРОФЕСИОНАЛНА биография, а не като бившия зам.-председател на Народното събрание - разнасяло кафета в една кантора момченцето и хоп - кариерно-политически скок до върха на държавата. ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕ - ако искаме да оцелеем като народ и държава.

lu4ka

То един цар ченгеджия.

Па ти си ного убав, налЕ! Ти какво направи за държавата? Само да искаш знаш, като че ли цел свет ти е нещо длъжен!

Повее избори повече демокрация.. докато изберем правилните... кви са тия статии.. Точно на избори безличния обикновен човек е някой и точно тогава решаваме кой да иде в кенефа

За който харесва и избира философията на европейската уж християнско, уж не империалистична система - "Така казва Господ на Силите: Широките стени на Вавилон съвсем ще се съборят, И високите му порти ще се изгорят с огън; Племената му суетно ще се трудят, И народите му само да се предадат на огъня и да се изморят. " ще се бъхти, докато се умори и разбере, че Вавилон е паднал.

мен ми е интересно след провала на ИТН, а след тях и на ПП, какво ще е отношението към партията на Янев, защото на хората им омръзна да гледат едни и същи оядени и самодоволни физиономии, които само се менкат вече 30 години и затова надеждата им беше в новите, а се оказа че зад ПП стоят Костов и ДБ.

Янчо зелен сетификатов натовски генерал ще отече в канала защото е никой и също така куче на запада.. и нстига го спрягахте с русия нали някак трябваше да го разграничат от пп и да го пуснат като самостоятелен проект от козяк

По-скоро сме изморени от идиоти и идиотии!