Прецедент в САЩ: Отстраниха председателя на Камарата на представителите на Конгреса

Последният път, в който се е провеждало такова гласуване, е бил преди 113 години

Обратно в новината

Коментари - Прецедент в САЩ: Отстраниха председателя на Камарата на представителите на Конгреса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така се постъпва с предателите!

lu4ka

“… миналата събота Маккарти покара временно удължаване на срока на финансиране на правителството …” Уважаеми зрители, премахване на удължаването не се ли нарича дефолт? Макар че и удължаването, пак с във фактически дефолт. Нали рашките щяха да фалират. Каква я мислихме ние, тя каква стана!?

Защо да е прецедент?! Това си е в реда на нещата в САЩ. Една бандитска държава, създадена преди 247 години на бандитско-масонско-сатанистки принцип. Квази държава, в която никога е нямало и няма да има демокрация. Ама иначе присвоила си самоволно правото да налага със сила "демокрация" в целия свят. Такава "демокрация", че дето мине и стъпи американски крак и после трева не никне!

Тази новина е във връзка с друга новина. Защо дъртият фашист от Испания събра всички външни министри ЕС в неонацистка Украйна (сериозните от тях не отидоха)? DIRниците са забравили да ви кажат, че това решение оставя 150 000 държавни служители и лекари във фашистка Украйна без заплати и към тях се прибавят още 50 000 учители, които така ще засвидетелстват своята любов и безкрайна обич към наркомана Зеленски ,,,

За първи път в историята на Съединените щати председателят на Камарата на представителите на Конгреса беше отправен в оставка. И то именно заради любовта си към фашисткото киевско правителство и бюджетните компромиси за финансиране на бандеровците. Несъмнено има повод за гордост, защото изборът беше между решаването на многобройните вътрешни проблеми на Съединените щати и по-нататъшното подхранване на неонацистите.

"...отправен в оставка" Анонимна руска подлога опитва да превежда опорки :D :D :D

Ах, дираджии, тая новина как бързате да я скриете, а оная за 50м2 пожар седи на първа страница… По същество: “ Последният път, в който се е провеждало гласуване за отстраняването на председателя на Камарата на представителите е бил преди 113 години.” Еми ето ви го - САЩ се управлява нелигитимно и обществото е дълбоко разделено, като на страната на демократите е малцинство.

Кресливото малцинство крайно десни фашисти (тип Възраждане и по крайни) имат толкова общо с умерените консерватори-Рейгънисти колкото магаре и космос. Нега се самоунищожават. Демократите седят от страни с пуканки в ръка.

Дир-а колко свенливо е поднесъл новината :)

За това четем и други източници;)))

Ме сърби лявата топка ?!

Стария Джо пак удари.

Има още за отстраняване и дъртия козел

Много са забавни колажите с в всички министър-председатели и партаментарни ръководители, които вече не са такива след сърдечни ръкостискания със Зеленски. И нашия Кирил Петков е там.

червените дефакто са малцинство? . Очаквам червеното кремълско корумпирано куче - рижавият тулуп да бъде спрян като кандидат!

Само Жужо е вечен, иначе ще има паднали от 7 етаж.

Маккарти работеше със Демократите и Байдън. Републиканците си го свалиха и избраха истински републиканец който няма да пропуска помощи за Украйна. Браво Сглобите по Света започнаха да ги счупват. Словакия също. България скоро.

Само че в България няма да е скоро. Тук живеят масово дебили кретени и роби.

първа страница а не за каренце долу. Корумпето Макартни му набиха шута с двеста. Повече няма дс може да играе за отбора на пропускащият памперс.