Пренасочват камионите по част от АМ "Тракия" в района на Чирпан

За движението по пренасочените маршрути товарните автомобили няма да заплащат допълнителна ТОЛ-такса

Обратно в новината

Коментари - Пренасочват камионите по част от АМ "Тракия" в района на Чирпан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало министъра направете оглед на трасето и ще се ужасите колко калпаво се работи. От 8 до 5. Като чиновници. И пълзят като мравки. Две години няма да я направят тези измамници. С пет камиона и стотина мангали как се прави ремонт за два месеца

Чета и разбирам, че само един от коментиращите всъщност е минал от там. Останалите може и да незнаят даже къде е това ама са компетентни и разбиращи. И съвети дават, и маана намират. Абе българи. Нормално.

Едното платно да се ремонтира бързо и да се пусне в експлоатация двупосочно, докато се ремонтира другото

И като тръгне лудницата по едното платно с мекия асфалт, на 40градуса и коловозите ще са готови, докато асфалтират другото.

Нали ако пуснат едното платно ще се види че нищо не се работи. Или се работи безобразно. Просто се крадат милиони. Никъде по света не затваря цяла магистрала. Само крадливите гербажийски фирми го правят за да скрият безумните си кражби.

Не само камионите,, всички По новият път табели няма или са скрити вув клоните июи буквите са по малки от тези за селата, тъмни и трудно се четат Нощтно вте. е е абсурд да се оправиш ако минаваш за пръв път. За с етка на това 3,,,4 копои дебнат във храстите за превишена скорост 60 км Що не направиха първо еднат а после другата. Няма ню ню. За чалга има но да свършим нещо нанай

Табелите по обходния маршрут са жълти. Не са тъмни. Има места с променено предимство и святкащ знак STOP, специално за онези, които недовиждат. Обаче тази година вселената е произвела нова партида кьорави, които и това не могат да видят.

Ако бяхте оставили едното платно на магистралата за движение, нямаше да се налага всичко това!

Докога ще е така?