Премянов: Връзката криминални пари - политиката не е измислена у нас

Не знам каква България ще имаме след 25-30 години, казва бившият председател на Висшия съвет на БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвайте му на Премянов - той ги разбира тези работи.

"След 25-30 години не знам България чия държава ще бъде при този темп, с който намалява и застарява", каза още Премянов. Много ясно чия държава ще бъде - на циганите.

Всички криминални деяния идват от САЩ,най големите терористи на света,пример убийството на стотици хиляди японци в Хирошима и Нагасаки с атомна бомба

А,къде бе пра.е?Само българин или по точно комунист като тебе може да измисли такива схеми за пари .Вие се нагрухате ,но не ви стига продължавате да съсипвате родината си.Вие сте "чумата" на века.

ИСКАМЕ СИ ПРЕМЯНОВ ! А БГ СЛЕД 25-30 Г. ЩЕ БЪДЕ ПРЕМЕНЕНА ! :-)

По твое време се говореше, че на изток България граничи с Премянови. Всичките сте милионери, а сте били само партийни администратори. После ми говорите за помирение и връзките на партиите с престъпността. Не ви ли е неудобно? На някой може да не му издържат балансите.

Премянов е мулти милионер в долари,а мулти означава,че има много десетки милиони долари! В БСП е пълно с такива,като него,няма един беден,няма един,който да не е милионер,а тези пари са нашите пари,откраднатото от нас!!!

Кой го казва само.. не стига че излиза от нафталина, ами и смее да го прави. Като в оня виц - 'а той откъде ги знае тези неща'

че не е, ама тук най-успешно и безнаказано се практикува!

Чак ми стана кеф, че одъртявам.Ще остарявам, намалявам и накрая ще умра с кеф, напук на вас мръсници такива.И децата си ще изгоня оттука, ако не им стига акъла да учат в чужбина да ровят в кофите там.Няма значение , главното е да не са тука.Ако единствения начин да се отървем от паразити като тоя е да измрем, така да бъде.

не е измислен у нас, но по цял свят хората имат закони срещу него, а тук го толерират!

Гледай какво пра.е е станал,да ти е драго да го заколиш по коледа. Даже няма култура на хранене.Машина за ла.на.

Я питайте Премянов за едни червени куфарчета... Той знае...

БСП-кръгът "Орион" около Жан Виденов, с активната подкрепа на СДС съсипа през 1997 г. България, ГЕРБ и ДПС разграбиха пирамидата КТБ и гушнаха поне 3 млрд. лева. Компроматите продължават с пълна сила да работят, защото чрез компромати управляват почти всички в света - за нашите управници няма да ми стигне времето да ги обрисувам, само с един щрих - изедници народни !! И тоя кретен - "очите" - и той е маша в техните ръце !! Замислете се: 30 години преход? 30 години разграбване на държавата...И най-интересното у нас - българите е защо сме такава овча нация ?!

Не сме овча нация, обезглавени, прегазени, обезкървени, обезнадеждени и най-вече предадени сме, унищожава се систематично чувството ни за принадлежност и мисленето ни като екип. Всеки ден ни замерят с помия колко сме зле, колко сме неспособни, какви сме дебили... Упражняваните скрити методи за управление на народа ни докараха до оскотяване, но е факт, че сме още тук. Не осъждай народа си, обичай го и се научи как да го водиш към по-добро, по-пълноценно и стойностно живеене. Там където си, около себе си живей и давай пример!

Другарю комунист, криминални пари и политика наистина не е измислено в България. Ние сме бледи копия на този вид дейност, понеже вие комунистите сте се хванали с най-простовата и най-изостаналата държава каквато е азиатска Русия. Русия никога нищо свястно не е дала на света. Тя винаги и крала чужд продукт и го е преобразувала по комунистически. Никога в Русия, както и в България не е имало мафия, понеже мафиите са организирани от специални хора със специални разработки и подкрепяна от специални високопоставени лица, за да се изпълнят специални задачи в специални времена. Всяка друга мафия е загивала още в зародиш, каквито са вашите комунистически опити да създадете комунистическа мафия. Вие създадохте най-обикновени, посредствени малограмотни бандити ръководени от висшестоящи комунисти със същите качества като техните, затова не успяхте да победите цивилизованият свят и да наложите комунистическият начин на живот. Много сте прости, необразовани, малограмотни комунистически фукльовци, но успяхте да изтормозите собствените си народи.

Знаеш ли, има думи в коментара ти, които са на място, но не мога да търпя покорното ориенталско овчедушие, това примиренчество у нас, това, че не си отстояваме правата на нормални човешки същества !! И това е почвата от която поникна тая корупция, която изцеди жизнените ни силици през 30-те год. чакане, че някой друг ще дойде да ни оправи бакиите !! Българинът е индивидуалист, в пакет не работи, погледни , че в индивидуалните спортове сме по-силни отколкото в колективните...А още Кубрат го е казал, че обединението прави силата. Не сме обединени, всеки се свива в черупката си !!! А това няма да ни спаси от анархията, в която живеем !!!

Когато бях студент в Икономическия-Варна,Премянов бе Първи секретар на ОК на ДКМС-Варна... Баща му бе Бивш партизанин от отряда "Васил Левски" ... От всички представители на БКП-БСП...тоя излезе ,май най-големият тарикат ...Беше активен някъде докъм "Виденовият " крах на България и после награбил яко запаси потъна като кашалот в дълбините на икогнитото...Покри се якооо... По-възрастен е от мен ,но като го гледам почти не се е променил ,освен леко прошарен ,за разлика от мен ,който оплешивях ,побелях ,останах без трудов стаж ,спестявания с които да си направя дори зъбите...Жалко за икономическото ми образование,тъй,като след промените ТО не се котираше...Шефове на нароилите се банки ,станаха ,сервитьори,шофьори,ченгета-симеоновци,а приватизатори ...партийци,спортисти ,аонсаджии и ДС-ари...Дори "боновите за масовата приватизация" ми изчезнаха ...някъде "под масата"... Еееххх,а какви маси имаше по време на студентските бригади ...Красьо...Спомени...спомениии....

Най-после мнение от експерт по черните каси и куфарчетата

приятелю...по добре ще е тях да измрем !!!

"ДругарЮ" Премянов и тоалетната хартия не е измеслена у нас, ама я ползваш нали!?

Общото между двете е че и носителите на едното и другото рано или късно отиват в затвора. Но ние няма да допуснем това да се случи в България. Демокрация, демокрация ....

"Връзката криминални пари - политиката не е измислена у нас" Това го знаем, ползвате московският челен опит!

И аз ще помагам това да не се случи, но ако все пак някое наше моче го окошарят, президентчето дето го назначихме ще го амнистира!

И ти си пълен с грехове идва времето бог да ви поиска сметката то тука си поживяхте доволно на гърба на българите