Премиерът спря отпуските на министрите

По нареждане на Борисов всяка сряда през август в София да има достатъчно министри за провеждане на заседание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси наглия ПОПУЛИСТ е тоя. Види и чуе нешо и си го приписва на момента!!!!!!

Цитат: "....За рекордните за този мандат на Борисов около 26 минути приключи правителственото заседание тази седмица. За това време министрите успяха да приемат 28 решения...." Световен Рекорд ?! Има-няма на всеки 40 секунди по 1 решение! Тия за една седмица мое да вземат всички решения за 2 години напред и после да излизат в отпуска за къв им е тоя график през август ? :)

Тези тикви цели 3 мандата не могат да свършат работата си, сега в отпуската си ли ще работят ?

Той не е спирал да си почива. От самолет на самолет, от прием на прием, от маса на маса. Не се е преработил.

Имитира нещо си и загриженост ?

Аз като работодател бях длъжен да имам утвърден график за отпуските за цялата година не по-късно от 31. декември на предишната. При нарушение ме заплашваше глоба от 1500 до 15000 лева. Откъде накъде Цар Тиква се сеща да реди неговия график чак през юли? Я веднага ГИТ да се самосезира и да направи проверка! P.S. "Ха-ха-ха"

Ванка , те тия хората на Царя Тиква да вземат да направят публично кой министър за какви пари купува авио билети там ще стане голямата забава ама на Сикаджията не му стиска щото ще стане срамно да спомене резултата

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И РУМЕНА КРЪЧМАРОВА СА КАТО ГРИШО КАУНА - ВСЕ ПОЛУ-ИДИОТИ :))

Полу? Сигурен ли си?

Прост популист! Държава не се управлява по телефона, а с провеждане на реформи и изграждане на ефективни институции. Нищо от това не прави махленсия сбирток, на речен ГЕРБ!

Да, помним ти как я управляваше - екстра беше! С право даваш акъл. При това докато караш таксито!

Няма ден без жизнено важни новини какво е свършил Бацето. Няма ден без неговия лик да стои цял ден на първа страница. Такива независими медии няма никъде другаде. Браво

Тъпчо, дир-а е на член на ВС на БСП. Боце му плаща, а?

виж как се сещаш... не баламосвай, че са противници...

Ужас! Пак няма да можем да си починем през август. След като Националния ни Цирк (Парламента) си взе отпуск, то Националната ни филмотека (Боко и сие) ще ни забавляват. Какви ли сапунки ще сътворят, ще бъде ли интересно, предстои да видим. Затова драги електорати и през август трябва всички да са пред телевизорите. Тъй и тъй сме си платили "билетите"!

то файда дали ще са в отпуск или не...

останаха си без отпуски! Е тва се вика мъж! Евала премиер, ашколсун министър - председател! Почти като Ердоган и Путин)))):

Защо 20 министри? Не трябва ли да станат 19, или Лилето ще продължи да е министър по Европредседателството?

Ау живи да ги ожалиш. А дали пък няма да са на плаж в работно време и просто едно кортежче да прелита от Варна до София за 2 часа, разкарвайки от пътя си простите пеони, нямащи сини лампи по колите си

Глупости! Па с подвеждащо заглавие... Аман от ссвирукащи жулналисти. Изобщо не им е спрял ББ отпуските на министрита, а просто е изискал да се създаде организация, обезпечаваща нормалния режим на институцията в летния период, когато масово се ползват отпуски. Навсякъде се прави това, не виждам защо в МС това да е някакво огромно постижение.

На кои министри е спрял отпуските този? На тези чучела около него министри ли им вика?!

"Самият той рядко взема отпуск, а съчетава почивки в "Евксиноград" със събития по Черноморското крайбрежие в т.нар. дълги уикенди."

Че за какво му е почивка като той ходи от среща на среща в чужбина, а на тези срещи не се решава нищо друго освен къде ще си починат следващият път- за тези псевдополитици това си е гратис почивка, за данъкоплатците точно както по времето на феодализма- плащаш на господаря си.

Но после си взима парите за неползван отпуск...

Добре че е Бойко!

Някой има ли, макар и бегла представа, каква численост има министерски съвет общо със служителите по министерства?

половин София сигурно. Целият център е зает от сгради и коли на държавни мишки.

Ми пресметни колко е родата на тези псевдополици и ще знаеш.

Боко не ползвал отпуски за мачлета, тенис и киснене в Евксиноград! А е най-почернял от всички още юни месец. И като си затръгва ще прибере стотина бона от неползвани ползи.

джолани на аванта...

а не като някои лостоваци...

Първи проблясъци на "интелигентна" констатация за КПД-то на управляващите. И пет дни да работят и 26 минути - все тая. Решенията се вземат на килограм с пълно мнозинство, верни за почина що да мислим, като може да не мислим, кво приемаме.

Ха ха ха Смях в залата

"...20-членен кабинет..." Леле! Затова значи така всичко върви в страната... Благоденствие отвсякъде...

Явно ше се маат гащи по Малдивите зимъска

Зимъска най добре ще им е в Сибир , мен ако питаш

Те като са там , най много някоя нова простотия да сътворят , че друго май не могат . По добре ги пусни,а и ти със тях и повече не се връщайте некадърници прости .

И КАТО ГИ СПРЕ КАКВО ЩЕ СТАНЕ?

По добре дайте позицията на зам.министър Малина Крумова по повод празните апартаменти....Балтията която се готви върху имотите на българите работещи в чужбина. Безумия в които е намесено името на валери Симеонов и инициятива на Световната банка. Итервюто е в 24 часа.

"За рекордните за този мандат на Борисов около 26 минути приключи правителственото заседание тази седмица. За това време министрите успяха да приемат 28 решения." А както знаем: Бързата работа = срам за майстора. Бързата кучка с;епи ги тажда.

Защо не? Ако решенията включват кога и къде да се развяват по бански и колко пари са спестили от банички за летните удоволствия. Едва ли може да се вземе сериозно и качествено решение за няколко минути, че и 28 при това! Ама за толкова време да ги оперират например, или да ги возят с коли, поправяни за 28 минути, или да им шият марковите дрешки за по няколко минути. Качеството ще е същото като произведеното от тях за това време!

Много крадоха, много работиха, много се умориха!!!

Някой по-долу питаше за алтернативи на управленито. Според мен единствения шанс на България е да се забранят политическите партии, за да няма "чадъри" и "сиви сектори". Парламент от 121 мажоритарно избирани депутати, които по предложение на президента утв.ърждават премиер. Последния съставя и предлага кабинет. Мажоритарно избираеми главен прокурор, общински прокурори и началници на РПУ-та с мандат колкото на депутатите. Още по-добър вариант - президентска република. Идеята е да се знае кой носи отговорността и да може да я понесе,а не да се крие зад общи, партийни решения и всякакви други вратички. Иначе си заминаваме в небитието.

То и сега знаеш кой носи отговорността, но си страхлив и мързелив, че да му я поискаш. Това няма да се промени, робска душицо.

Не ползва отпуски, защото си ги пази. В определен случай те се изплащат. Например при освобождаване.

Абе тука ръсите простотии, плюете, пцувате..., а по площадите мълчите като пукали... На това му били казвали "мълчаливо присъствие"...

Има си време и място за всичко. Не берем зелени тикви!

Пунта Мара.

Безсрамници.

Що за глупост. Да спрат закона за акциза на електронни цигари

Самият той рядко взема отпуск, а съчетава почивки в "Евксиноград" със събития по Черноморското крайбрежие в т.нар. дълги уикенди. ТАКА ДЕ, БАЦЕ НЕ ЕПРОСТ, ЗАЩО ЩЕ ДАВА СОБСТВЕНИ ПАРИ ЗА ПОЧИВКА, ПИШИ СИ КОМАНДИРОВКА И ИЗКАРАЙ ЕДНО ПЕТ ДНИ В ЕВКСИНОГРАД И ГОТОВО, ХЕМ СИ ПЕСТИ ПАРИЧКИТЕ, ХЕМ ПР - ВИЖДАТЕ ТЕ ЛИ, НЕ МОГА ДА ИЗЛЕЗА ОТПУСКА ОТ РАБОТА ЗА ДЪРЖАВАТА !

440 000 хил. бюджетни храненици гласуващи за ГЕРБ при над 40% сиФ сектор на икономиката !!!!!!!!!! Българиооооо............

Най-сериозно моля някой гений да даде алтернатива на ГЕРБ.Такава не е Столетницата д.р.и.с.л.и.ва, Волен-болен,ДПС,тъп.а.н.ар.я.т от България Reloaded и пр. не си и помислям. България няма истинска дясна партия.Моля за предложения!!!!

Националсоциалистическата германска работническа партия !!! Устройва ли те?

Г-н Премиер ,неотдавна ни уверихте ,че Германия няма да връща мигранти у нас, днес чета г-жа Меркел казала друго. Моля излезте и изяснете в крайна сметка какво се случва!!! Последно какво подписахте там?

Че Той отде да знае какво е подписал? Той не чете! Той само наставлява и се оплаква, заел героична поза пред развълнувани репортерки. Лошото е, че и тия около него не четат.

Ми не знам

Бесен популизъм и прах в очите на хората! Те имат резервации още от зимата за скъпи курорти, ей сега ще почнат да ги отменят. ПовервАхме! Просто ще си пращат заместниците на тия заседания и така. Както винаги е било.

си е айляк цела година...дреме му за отпуски.... ветър го вее него на бел кон, продал род и Родина, нема за кво да се напъва!

Всички знаем, че тиквата в парламента не стои. После не почивал?!?! И министрите му обсъждат и приемат закони за 28 минути?!?! Хубава работа ама българска. Всички знаем как се работи в бе и парламента не прави изключение! Рибата се вмирисва от главата....

И какво са решили не се казва или е просто толкова на този толкова на онзи и така да няма празно и август.

Взели са решение как да си разделят баничката.

Тоя е ЕТ, той решава, той пари раздава, той, той, той!!!!

Подавай си оставката и си събирай багажа крадлив и некадърен ГРОБАР. Вече никой не Ви иска хората от безизходица масово напускат България и не мисли, че е от "доброто" Ви управление. Това, че купените от Вас медии и социолози лъжат от сутрин до вечер колко сте велики, не означава че народа Ви вярва. ИЗБОРИ и ВЪН на ГРОБАРИТЕ!!!!!!

За какво са им отпуски на тези безполезни лентяи ? Държавните служители "работят" супер неефективно и във вреда на данъкоплатците.

Това е вчерашната претоплена манджа, за да не забравяме на кого дължим Слънцето и въздуха, докато Той е някъде си и прави нещо си, за което е забравил да спомене с каква цел.

Този е прост и се прави на прост ! Меркел ще му го набута до дъно , а ние ще сме пак виновни ! Когато Един Народ мълчи и гледа как се подиграват с него не заслужава да е свободен и да живее като бели хора ! Моля САЩ да Уволнят , Назначения от тях за Управляващ на България Бойко Методиев Борисов и позволят нови избори без тяхна намеса ,да си изберем Ново Правителство !

Не се прави на прост - естествен е. Идва му отвътре

Тивата наистоина излезе наглец по душаа и крадец по призваниее!

ЧЕ Е ТАКА, ТАКА Е, АМА КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИТЕ, ВСИЧКИ ТЕЗИ 440 000 ГЕРБЕРСКИ КАЛИНКИ, КОИТО ЗАЕДНО С РОДНИНИТЕ СТАВАТ 880 000 ГЛАСУВАТ ЗА КРАЛЯ - СЛЪНЦЕ И ЕТО ТИ ГО ОТНОВО КРАЛЯТ - ТИКВА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА.

Живи да ги ожалиш! Няма отпуски през август, а само дъъъълги уикенди на Евсиноград! А с каква скорост са работили!!!! 28 решения за 26 минути!!! Като сложиш в тия 26 минути поне 20 минутен неразбираем монолог на еднокнижния.... Ха сега си представете, какво е качеството на тия решения и дали изобщо са разбрали тъпите кратуни какво са гласували!!!!

Тоя самозабравил се нарцис магнолиите не без съдействието на целокупно то джурналистичдско войнство,може да спре въртенето на Земята и изгрева на Слънцето,камо ли едни отпуски. Чудя само що му са толкова министри,депутати,след,като всички решения взема...Той :)

Решенията ги взима той,министрите само подписват.... Така се бяга от личната отговорност.