Петков заминава за Брюксел, където ЕС ще обсъжда европътя на Скопие и Киев

Междувременно преговорните документи със Северна Македония, както и т.нар. френско предложение, влизат за разглеждане във външната комисия на Народното събрание

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кирчо никаде няма да ходиш защото ти вече не си мин. Председател ти вече си един обикновен селтак с голяма крива уста

Верно бре, що не му объркат билета да го пратят дирекшън в Канада? Еднопосочно!

Дир е рупор на Възраждане. Троловете са техни.

А ти ди трол на кого?

На Пълен Провал може би? На Простото Киро?

Е този докато кацне в Брюксел и вече няма да е МП на България. Като какъв ще преговаря! Това нишожество трябва моментално да бъде разкарано от всякакви вкастови позиции. Това леке е вредно за България и е дебилен канадец.

Заминава за Брюксел като премиер и там ще го завари новината, че вече не е. :) Ирония

Е няма ли да остане и да отиде в НС да си гледа резила?

КАК ЗАМИНАВА? АКО УЧАСТИЕТО МУ Е КАТО В ГЪРЦИЯ, В ХОТЕЛ "ХАЯТ", Т.Е. НИКАКВО, ДА ПРЕСТАНЕ ДА ХАРЧИ ПАРИТЕ НИ ТОЯ!

Лена е болна (бушанирана). Освен некой брюкселски либераст от гриндър да е залепил.

Да си остава там, ама на свои разноски от сокчета ли, кви буламачи продаваше там...

С еднопосочен билет ли заминава?

С престой за Канада , надявам се .

А дано, ама надали...

Ето как Слави предаде България, защото ако не си беше тръгнал от коалицията имаше шанс да запазим интересите за Македония. Сега я камилата, я камиларя, а Славун е отлюспен и няма да е в следващия парламент.

Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде златото, затвориха ни реакторите на аец, изкупиха ни големите вец-ове и ерп-та, чужди компании сондират в нашето черно море за петрол и газ, разрушиха и закриха де що имаше иновативно производство(дзу ст.загора...), подкрепяха 12 години тиквата-българоубиеца за да им връща пари под масата и да ни загроби с обещания за некачествени пътища и недовършени магистрали, по които се изпотрепа маса народ! Това получихме от ЕС-бедност и унижение! Правят някакви малки заводчета с много работна ръка, на която плсщат 3-5 пъти по-малко от колкото на запад, търсят ни само за да сме им шофьори, камериерки, берачи на ягоди и нископлатена работна ръка, повечето кадърни родни мозъци отвлякоха навън с лъскави обещания за сбъдване на "американската мечта", поамериканчиха ги, откраднаха младите ни хора и нацията ни е пред изчезване, образованието и здравеопазването и пенсионната ни система са в крах, левът ни е окован към еврото и бнб има ... никакви функции! Сега посягат нагло и на историята и на националния ни идеал! Искат да ни смачкат окончателно! Не си правете илюзии: с такива приятели като ес и сащ не ни трябват врагове! Това, което беше построено за 45 години при социализма: аец, язовири, вец, безброй заводи, пътища, тунели, мостове, естакади е безвъзвратно загубено и дори не можем да го поддържсме, а тъне в разруха! Сега строим кооперацийки и хотелчета и най-много някое маааалко заводче от сандвич панели, че и му се радваме! Тъжен смях! А нато? Нато ни унищожи силната и боеспособна армия! Бяхме военна сила!!! Сега все още сме със съветско въоръжение от преди 50-60 години и със старите мигове! За новите изтребители само сме платили...! Дефакто сме окупирани от американците през военните им бази в страната! Направиха си държава в държавата ни и ни диктуват и политиката и живота! Преди съветски бази у нас нямаше, а сега сме окупирани от янките! Лицемерни, подли, зли западняци, познаваме ви и манталитета и номерата! Изобщо не се чудете, че народът ни подкрепя Русия, че и Путин! Правете референдум! Да излизаме и от ес и от нато! Щом ни натискат за рсм и рсм и шиптърите са им по-мили от нас: ОК. Ние си тръгваме! Долу нато!!! Долу ес!!!

ЕВАЛА!!!!!! ПЕРФЕКТЕН КОМЕНТАР!!!! ЖАЛКО ЧЕ ХОРА КАТО Вас СА МНОГО МАЛКО В БГ. А ЗА МЛАДИТЕ ХОРА КОЙТО ДАЖЕ НЕ ЗАГРЯВАТ КАК ГИ МАНИПУЛИТАТ НЯМА КАКВО ДА СЕ КАЖЕ. АКО БЯХМЕ ПОНЕ НА 50% КАТО УНГАРЦИТЕ И ИМАХМЕ СВЕСТЕН ПОЛИТИК КАТО ОРБАН .....АМА НЕ , ВСЕ ПРОДАЖНИ ПАРТИЙ, ЗАТЪПЯЛА МЛАДЕЖ ДЕТО НЕ СИ ЗНАЕ НАЦИОНАЛНИЯТ ИНТЕРЕС..... С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ НА "ПРОГРЕС" БГ Е ОБРЕЧЕНА НА ИЗЧЕЗВАНЕ. САМО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ

Чак пък аплодисменти за този коментар... Някои от твърденията са абсолютно неверни. Кремиковци няма шанс от самото си създаване, заради тъпотията на комунистическия режим - лоша локация, няма наблизо нито добра руда, нито нужният тип въглища, всичко трябва да се кара отдалеч, но тъпаците "ще строим завод" и толкоз! А това, че продукцията се оскъпява ненужно и след това ставанепродаваема? А това, че тровеше цяла София? ДЗИ Стара Загора - там добре, ама крадени технологии. Пак тъпотия. За заводите край Девня нама да говоря, беше лунен пейзаж. Имаше обаче други предприятия, които загробиха зорлем престъпниците! АЕЦ-а - абсолютно точен коментар. Все още можеше да се ползват 3-ти и 4-ти блок, СПОКОЙНО! Дупчиха ги, ровиха ги, всички тестове успешни и после мадам YES, ги затвори, овцата продажна. Мога да дам още примери, не съм вчерашен, но ще стане твърде дълго. Бойко бил българоубиец, а тоя сегашния какъв е? Простото Киро много убаф ли ви се вижда? Бойко Борисов направи и добри и лоши неща, не може да се отрече, но чак българоубиец... Та по негово време се завърши магистрала "Тракия" започната 40 г преди това!!! За качествата има забележки, но все пак я има. И за да е ясно, не искам той пак да управлява, 12 години стигат, той се изчерпа, даде какво даде, взе какво взе. Ама на черното да казваш бяло и обратното - не е редно.

Като питат българина прост отговорът трябва да е Много :)

И как ще ни защити по македонския въпрос този капут Петков , като не знае на кой свят се намира. Ако може нещо да излъже там е ненадминат.

sic transit gloria mundi

Днес е краят на цирка СМЕХУРКО и КОКОРКО.

утре премиерът Кирил Петков щял да лети за Брюксел... на редовното заседание на Европейския съвет Ало, още довечера ще падне от власт и утре ще е никой. Къде ще лети? Най-много да лети за Канада!

Кире мноооого искам да те видя бе …. увиснал на дърво. Продаваш Българската история защото това не е твоята история защото ти не си Българин , в интерес на истината и канадец не си ти си просто циганин ама от тия цигани дето и циганите ги е срам от тях

Каквото каже Франция, след като сме плюнки и нямаме авторитет ,като Гърция.

Дойдоха в България и ни помолиха да не вдигаме ветото,защото с тях се държат безобразно,но ние ще го вдигаме.

Дано гръмне самолета му и само персонала да остане невредим. Продажници

Борисов даде " благословията" и Кирето тръгва засмян за Брюксел. Ноооо и с твърдата " подпора" от ДПС, чийто Председател Карадайъ също пътува за Брюксел.

Петков заяви моля те че приемаме предложението. Уморени сме ветота и мрънкосване.

САЩ направиха протекторат от България и сега нашия регент Кирил Петков ще изпълни своята главна задача - да вдигне ветото на РСМ.

ОТ БРЮКСЕЛ НАПРАВО ТРЪГВАЙ ЗА КАНАДА, ДА НЕ ХАРЧИШ ПАК НАРОДНИ ПАРИ , КАКТО ДО СОЛУН С ЛЕНЧЕТО. ТЯ СЕГА Е БОЛНА ЛЕГНАЛА. ИНАЧЕ, В КАНАДА ВЗЕМИ И КОКОРЧО- ТАМ ЩЕ МУ ДУХАТ САМО БОГАТИ. ОСТАВКА!!!

Петков напазарува гербаджии да го подкрепят и вече доволен тича да лиже задници в Брюксел. Малко морал бе хора. ЕС-есовците се разпадат и за това бързат да набутат нови членки в клоаката.

"Агенция БГНЕС припомня, че Френското предложение се състои от три независими елемента, които само в комплект могат да отговорят на въпроса дали РСМ е готова да започне преговори за членство в ЕС. Първият документ, проектозаключенията на Съвета, ни казва че темата "двустранни отношения Скопие-София " ще бъде част от преговорния процес. Този документ, както и вторият документ, преговорната рамка, реферират към трети, ключов документ - двустранен протокол, в който няма нищо френско и е изцяло продукт на договореност между Външните министерства на двете страни. Това е всъщност пътната карта с конкретни ангажименти и етапи, които Скопие трябва да изпълни в замяна на това ние да вдигнем ветото. " "Ковачев: Да прецизираме Протокола и да отпушим отношенията с РСМ" - акцентира се върху общата ни история и промяна на учебниците като се определят срокове. - https://bgnes.bg/news/kovachev-da-pretcizirame-protokola-i-da-otpushim-otnosheniata-s-rsm/ Правителството на Киро нищо не направи за разбирателство с РСМ. От РСМ също нищо не направиха. Подозирам, че изпълняват инструкциите на Коминтерна :) ...

Долнопробна продажна мастия!

Жална ни майка!Този ще ни предаде.

Кога преди и след тричането в НС ?

Т.нар. "Велики сили" франция и англия, които разрушиха санстефанска България и се изгавриха с националния ни идеал и със саможертвата на хиляди родолюбци, загинали за свободата на нашата Македония, сега нагло, надменно, цинично искат за пореден път да ни ударят брадвата и да заровят миналото ни и историческите факти!!! Този път няма да стане! Видяхме за 33 години пазарна икономика и за 15 години в ес какво получихме от запада: унищожиха ни тежката индустрия(напр.кремиковци, радомир...), изкупиха на безценица стомана перник, солвей соди, аурубис пирдоп, циментовите ни заводи...), дънди ни краде златото, затвориха ни реакторите на аец, изкупиха ни големите вец-ове и ерп-та, чужди компании сондират в нашето черно море за петрол и газ, разрушиха и закриха де що имаше иновативно производство(дзу ст.загора...), подкрепяха 12 години тиквата-българоубиеца за да им връща пари под масата и да ни загроби с обещания за некачествени пътища и недовършени магистрали, по които се изпотрепа маса народ! Това получихме от ЕС-бедност и унижение! Правят някакви малки заводчета с много работна ръка, на която плсщат 3-5 пъти по-малко от колкото на запад, търсят ни само за да сме им шофьори, камериерки, берачи на ягоди и нископлатена работна ръка, повечето кадърни родни мозъци отвлякоха навън с лъскави обещания за сбъдване на "американската мечта", поамериканчиха ги, откраднаха младите ни хора и нацията ни е пред изчезване, образованието и здравеопазването и пенсионната ни система са в крах, левът ни е окован към еврото и бнб има ... никакви функции! Сега посягат нагло и на историята и на националния ни идеал! Искат да ни смачкат окончателно! Не си правете илюзии: с такива приятели като ес и сащ не ни трябват врагове! Това, което беше построено за 45 години при социализма: аец, язовири, вец, безброй заводи, пътища, тунели, мостове, естакади е безвъзвратно загубено и дори не можем да го поддържсме, а тъне в разруха! Сега строим кооперацийки и хотелчета и най-много някое маааалко заводче от сандвич панели, че и му се радваме! Тъжен смях! А нато? Нато ни унищожи силната и боеспособна армия! Бяхме военна сила!!! Сега все още сме със съветско въоръжение от преди 50-60 години и със старите мигове! За новите изтребители само сме платили...! Дефакто сме окупирани от американците през военните им бази в страната! Направиха си държава в държавата ни и ни диктуват и политиката и живота! Преди съветски бази у нас нямаше, а сега сме окупирани от янките! Лицемерни, подли, зли западняци, познаваме ви и манталитета и номерата! Изобщо не се чудете, че народът ни подкрепя Русия, че и Путин! Правете референдум! Да излизаме и от ес и от нато! Щом ни натискат за рсм и рсм и шиптърите са им по-мили от нас: ОК. Ние си тръгваме! Долу нато!!! Долу ес!!!