Премиерът откри нов участък от АМ "Хемус": Най-големият ми грях е, че се кара без пари (видео)

Старите пътища комунистите са ги правили почти без наклон, и "Тракия" строихме на части, изтъкна Бойко Борисов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" За разлика от Тройната коалиция, ние българските магистрали ги правим така,ч е да са безплатни за българските граждаани." Така са безплатни, че масрафа на возещиете се по тях го плащат и тия, които никога не стъпват на магистрала.

че се кара БЕЗ ЗАПЛАТИ, гугльо...

'с които се вози в своя джип" ами той що не плаща за карането, грешника! Да дава пример, нали затова е Пръв министър

Тя колко спестява от 5 години! И тия тунели със странично осветление. което ти свети право в очите и те ослепява!

от 5 години! Т

тоя става все по неадекватен май скоро ще го въдворят

Карали сме брз пари? Ти навън излизал ли си? Да видиш какво да пътища! Тази магистрала сигурно няма да издържи и 2м и ще се деформита, ама си плащаме винетки, данъци и т.н. А когато си си платил всичко и колата ти влезе в някой кратер или отворена шахта, кой носи отговорност???

Веднага да се организират пунктове на всеки дсевет километра да се събират по 5 евро.Ако някои кара без пари това са властимащите.Всичко което потребяват е платено от народеца ,непрекъснато се вдигат цени на всичко около нас.Не знаех , че винетките са безплатни,данъците за МПС ,фонд"Републиканска пътна мрежа" и т.н. всичко това е бадева.Тези не се наядоха и колкото повече пълнят търбусите си продължават да искат още и още.Интересно и на какво основание АПИ ползва тротоара за паркиране на бул.Македония и бул.Христо Ботев.Ако гражданин паркира на тротоара жална му майка.За чиновниците ЗДП не важи ,този закон е за балъците които го спазват.

Освен 5-те евро да се прекопират и гръцките закони за движение по пътищата, така грехът ще бъде опростен, чадо!

Али Баба и 40-те....

Грях му било, 5 евро за 9 км. Да пукнеш дано гербаджииско куче.

До кога ще тиражирате глупостите на боко??? Тоя си мисли че като си кара джипа с една сюрия като него разхождащи се на чужди разноски и народа има от къде да цица като тях и си ''кара без пари'' сякаш винетки, данък , застраховки са ''нищо за тоя за който наистина тези неща не му засягат джоба.. До като се спомине ако краварите продължават да властват у нас тоя все комунистите ще са му виновни сякаш няма огледало в къщи да види че говори за себе си и за шайката си където са най много върли комунисти защото преди са цицали като такива а сега цицат като ''демократи''.. От къде се пръкбаха милионерите ти бе боко барабар с тебе ако не от това що беше построено от тия дето обвиняваш за всичко и вие го пребарахте без пари както сте свикнали.

На тоя все комунистите му виновни. Демек неговите съратници, де, от които се отрече, а тогава е викал: "Слава! Слава!" Най-ги харесвам такива... Ако ще и още 50 години да е на власт не може да построи това, което са направили хората навремето. Щото сега се краде като за световно и щото са прости.

Простак!

нали купуваме винетки, бе? а най-скъпите горива, заради ДДС-то и акцизите?

1.Винетки 2.Такса пьтища кьм бензина. 3. Даньци и такси ежегодно. Караш или не пращам!!!!

... така, само така Борисов - НЕКА ЧЕРВЕНИТЕ КЕЧЕТА И КУЧКИ(НИНОВА, МАНОЛОВА И Т. Н.) ОТ ПАРТИЯТА МАФИЯ БСП/БКП СИ ЛАЯТ, А КЕРВАНЪТ БЪЛГАРИЯ ДА СИ ВЪРВИ...!!!!!! И София и Пловдив и Стара Загора и Бургас и Варна и т. н. пак ще са на ГЕРБ...!!!!!!

Всъщност гореспоменатите другарки не знам дали са от БКП, но в герб е пълно с БКП-ци, начело с Вожда.

А вие знаете ли че това са негови фирми който строя т магистралите. Една от неговите фирми строй метрото. В цялата държава каквото се прави е негови фирми на поставени негови лица. Плащам 3 винетка на година. Данъци и карам без пари. Господ гледа но не забравя. Толко пътища и са с направен и с Евро пари.. Откакто ги има Герб България стана още по бедна. Бойко си е мутра всичко е мафия а тези където гласуват за герб са болни мозъци.

Добре, Винету, щом няма да плащаме. Догодина, като мина Калотина, ще ти дойда на гости в министерския съвет, че да ми върнете парите за винетката. Щом си грешник, бъди грешник до гроб. И така всяка година може да му ударим по едно банкетче в някое скъпо заведение. Да си жив и здрав.

И папста каза: пътища, мостове...мантинели......бре малоумното и в костюм да го сложиш, все тиква гледаш.

Лошото състояние на другия път през Витиня е голям грях. Вчера следобед потокът за София трябваше да минава през това подобие на шосе, по което на всичкото отгоре карат тарикати-камикадзета изпреварващи против правилата, принуждавайки да намалиш или отклониш. Още по-голям грях са обрастлият път през Арабаконак и затвореният Златишки проход.

Щом премиера каза че караме без пари защо купуваме винетки .

смяташ, че това е най-големия ти грях значи си много, много наивен. Добре, че друг съди според греховете човешки

Една приятна новина!

200 лева съм дал за винетки само тази година, още 400 за местни данъци на твоя кмет. Едната кола почти не излиза извън града, хиляди са като мен. Сега кой строи пътя, ние или ти еднолично? Кой краде половината събрани пари няма да питам...

tonk11

Ами и ние сме с 2 коли. И брат ми и той е с 2 коли. И знаеш ли какво? Освен коли и малко акъл трябва. Нашите и двете редовно излизат от града и имаме 2 винетки. При него е обратното. До миналата година почти не излизаше и нямаше винетки. Ползваше една от моите коли. Тази година си купи винетка ама само за една кола. И готово. Ама ти си тарикат. Като говориш с приятели обясняваш за две коли, гуми, данъци, винетки и други екстри-паралия демек. Тук ми ревеш като тигър за 100 лева. Що купи 2 винетки като не ти трябват бе тарикат?

Не всички са заквасени с мутринските прийоми на боко както се вижда и за това го следвате неотлъчно по действията му - кражби, лъжи, манипулации ама ''другите '' виновни...

10 км са направени за 18 месеца, горе долу по 2 месеца на километър, остават още 350 километра, което е 700 месеца, или 58 години...след което Боко ще се оттегли от властта, ако е още жив.

Не, 262 километра са. И от двете страни работят.

Срамувам се от премиера! Винетките били безплатни, а ТОЛ таксите и те... И по кой математически закон 9 километра движение със 130 километра в час ви спестява най-малко 30 минути ако по стария път се движиш със 70-80 км/ч ? 9 км се изминават по магистралата за 4,16 минути с 130км/ч, а по пътя за 6.76 минути при 80км/ч и за 13.63 минути с 40 км/ч къде ги видя тези 30 минути не знам? Разликата в единия случай е 2,6 минути а в случая със тежък трафик и ниска скорост 40к/ч е 9,5 минути.

Леле какъв интелект лъха от първите 2 снимки!

Две думи за вожда : лъжлив глупак !

Борисов решително е тръгнал по пътя на Виктор Янукович и със сигурност, също като него, ще стигне до международна заповед за издирване, показване на златни тоалетни и запориране на банкови сметки. За последните 10 години, откакто ГЕРБ-ът Му е на власт, нищо не е мръднало от мястото си: монополът на Газпром е съхранен,дори увеличен, няма действащи интерконектори, продължаваме да даваме милиони за несъвместими с натовските стандарти и опасни за летците ни руски летящи москвичи, дадохме и се готвим да даваме заробващи ни милиарди за допотопните ядрени самовари на Путлер, поемаме щедри и геноцидни за народа ни милиардни ангажименти да изградим проклетата нова газопреносна мрежа за руския газ, с ентусиазъм плащаме милиони евро глоби за да може колкото се може по-дълго газопроводите ни да се ползват пак само за руския газ, всички институции, цялата държавна машина – парламент, министерски съвет, президентство, съдебна система са впрегнати да прокарват данъчни привилегии и да защитават монопола на горивата и складовете на руския Лукойл, както и удобно законодателство, улесняващо заселването на хиляди руснаци в разградената българска територия. 10 изгубени години , ограбени от живота на българските граждани, 10 години целенасочено блокиране на просперитета на България и пълноценното й интегриране в ЕС, 10 години унизяващо достойнството ни пълзене в краката на Путлер и задоволяване на имперските му прищевки, 10 години безнаказан грабеж, цъфтяща корупция, пълна липса на правосъдие и справедливост, тласкаща към примитивна саморазправа, 10 години нравствено опростачване на нацията и мутренски разврат, 10 години тържество на мафиотската арогантност и жестокост! Резултатите са видни: демографски срив и обезбългаряване на България, разграбване на природните й и финансови ресурси, 111- то място по свобода на медиите, най-ниски заплати и пенсии, най-нисък стандарт на живот в ЕС! Това е “Златното” (за рублофилските мутри) десетилетие което Борисов съгради в днешната история на България! Гласувайте пак за него! Сигурно за последно, защото следващи БЪЛГАРСКИ избори на територията на България може и да няма!!!Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! ..и пак си ГО изберете Негово Височество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Микрофон Бабаит..!!

Вие, костовистите, сте много интелигентни. Все на вас Русия ви е крива. Сривът на населението почна още 89-та.

Всички тръбят, че Борисов е открил 9 нови километра от Хемус, но никой не казва, че 10 са затворени в посока София и се минава през Витиня. И е като през 83-та...

Къде навсякъде се плаща бе идиот ? Ами винетките дето се плащат за разбитите пътища ???

Ами те винетките за него са безплатни. НСО-то ги плаща. Той от къда да знае, че струват бая пара?

Идиот имаме за премиер: били сме карали без пари по идиотските му пътища. Глупако, ами винетката за 100 лева може за теб да е без пари, ама за повечето българи е удар върху мизерните им финанси. Бил строил магистрала Тракия, как не го срам да го каже това!? Ами вечните ремонти на тунелите на Витиня, колко ли милиона открадоха гербаджиите там, а!

Тракия кога я почват за ремонт? Единствената държава в света е България, в която опасен участък от магистрала не се ремонтира а се огражда със знаци за ограничение 90км/ч :)))))))

Кога ще започне ремонта на новата отсечка???? Искам да знам????А после ремонта на ремонта на новата отсечка??? Пак искам да знам???

Бойко нема ли да да откриеш още нещо че да се набиеш в предизборните очи като откривател на държавата на емигрантите и мизерията вие сте за кашмер всичките и не защото не може да огодите на всички интереси а защото толкова си можете в тоя разграбен и безлюден курник България.

Нямаш срам бе ! Нямаш , Наглецо !

Идиот малоумен, винетките безплатни ли са? С нашите пари крадени помен правят герберските уроди непоръбени селски.

На мен пък ми хареса за наклона на комунистите-право куме в очи! Не е за пренебрегване и постижението с почистването на карстовите води и евентуално- надявам се, крайпътни басейни за разхлаждане през лятото.Направи само един лапсус- 9 км за 30 мин означава да се движиш със 18 км в час по магистрала..... сигурно е имал предвид 3 минути.

Когато човек е безкнижен гамен и нищо не знае, той не знае колко не знае. Ако добавим и характерното милиционерско-мутренско самочувствие на тиквоций, смехът е готов. Но когато такъв човек представя държавата ти пред света, смехът се превръща в срам.

Неадекватен си и не ставаш. Г.Марков ти каза да си почиваш вече. Тръгни си преди да са те прибрали.

маа вие си го избрахте ..10г..., ама пък може бу комунистите пак са виновни.. тоо те за всичко са виновни.. даже да не управляват

Наистина са виновни комуноидите! И винаги са управлявали от 1944г. насам, та и до днес. И днес комуноидите ни управляват чрез своите копИлета и марионетки. Ако не си го разбрал, значи голям глупак!

За съжаление имаш много най-големи грехове.

Най-големият ми грях е, че се кара без пари (видео).........................ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГО.................ЩОТО ВИНЕТКИТЕ ,........БЕЗ ПАРИ ЛИ СА ,...ИЛИ НА "ДЕ.ИЛИТЕ ВСИЧКО МОЖЕ ДА КАЖЕЩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

Комунистите, не съм им фен разбира се, изградиха най-тегавити участъци и на Тракия, както и на Хемус. Тези виадукти и тунели, заедно с Аспарухово мост биха стрували десетки милярди. Нашия глупак с Евро средства не успя един лот да направи като хората, всичко е свлачище, тръгнал да се хвали идиот. Стига с това ресто 30% дето се рекетират фирмите, затова всичко е дроб и после им бършете задника като всичко се напуска и пропада, защото се знае за какво става въпрос

Твар.

Положението от трагично стана неспасяемо.

И ТОЗИ разбирал от "карстови земи" . В света няма такава специалност "пожарникар-пътищар". Лекарите къде са? Взел се е съвсем насериозно

Булгар, булгар...

Тоя мунчо знае ли,че в Италия за 4 години строят 1600 км.магистрали.Айде да изчезва тоя некадърен клоун вече.То човек се наака,пък се оттегли някога,а от тоя отърване няма.