17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Московски кога ще поеме вината за убитите по пътищата Му? Не може все ДРУГИТЕ да са виновни

Срам ме е с този "премиер"!

Тоя май има ''деменция'' по рождение:)))) Как все другите са му виновни а той ''галения от треи папи'' все ни чул ни видял... ВВС към кое министерство към кой кабинет е вече бая години господине??Ако и това си ''забравил'' вземи че излезни в пенсия и си гледай прасенце и картофи в банкя че вече дотягаш с това как ''предишните виновни''..

Тоз чиляк хептен изкукуригал. Да поеме отговорноста за всички пожари от 10г. насам, вкл и тези в Гърция може и в калифорния.

Глупако, кой решава какви средства да се отпуснат за оборудване и ремонти? Шефа на ВСС или министрите? Нали Каракачанов и Ненков са в последните 4 години? Опааа, а нали ти си им шеф? И какво излиза сега? Има отговорни за катастрофите и смъртните случаи, но това не е Президента, както внушавате, а сте вие, некадърници такива!

Тоя развя знамето за най-тъпо копеле в Счънчевата система с това изказване. С такива аргументи си служехме, когато спорехме в детската градина..... Тоя въобще в ред ли е с главата?

Бокоооо ставаш нагъл....

Струва ми се, че борисов има сериозна нужда от мед.помощ.

Боко, дори не си дебил. Ти си див простак.

Никога, никой социалист не е бил виновен за каквото и да било в нашата държава. Ако някой знае случай някой социалист да е признал вина за нещо да ми пише.

Сиреч?? Ти искрено вярваш на това, което казва Боко, така ли???

Тук става въпрос за и инфантилно изказване на примитивен човек. Аз поне не си спомням нито социалист, нито какъвто и да е друг така агресивно да е строшил тъпомера...

Бате, ти малоумен ли си?

Малоумен съм

Ви беше виновен преди. А сега?

Бойко-премиер е олицетворение на държавата и колко големи и прости граждани има......а като прибавим и ЦИК в далавера с герб, манипулациите с бюлетини лошо ми става.

Нека да позная. Виновен е Орешарски и Станишев

Който е обещал да се пребори с войната по пътищата да си го поеме

Нали ти си тоя що разпределя парите?! Войска и оръжия с гол патриотизъм само не се поддържат, пожарникарю, а се искат пари, много пари и за поддръжка и за превъоръжаване и за подготовка и за житейски нужди, но ти пари за тия работи нямаш защото всичко даваш за магистрали, чиновнически бонуси и за пълна ликвидация и на всичко що е останало от животновъдствата и земеделието ни!

Преди време руския президент Г-н Путин има смелостта да назове причината поради която потъна подводницата Курск. И причината е общото състояние на армията по време на така наречената перестройка и след това. Военните сили съчетават технологичните, финансови и интелектуални ресурси на държавата. Искам само да попитам, абе на нашите управници къде им отиде акъла?

Ма той, твоя г-н Путин много конкретно е посочил причините за потъването на Курск!!! Ти чак си се помокрил от кеф моето момче!

Торпедо Мк 48 от " Мемфис потопи " Курск за да спаси повредената от сблъсъка " Толедо." Петър Велики прихвана "Мемфис и преследвайки я чакаше заповед от Върх главнокомандващ за унищожаването й. Такава не бе дадена. Едни $ 10 млд се преместиха от Запад на Изток. За да няма живи свидетели 119 моряка бяха оставени да умрат. Първа до потъналата "Курск пристигна руската "Кашалот от ГРУ с водолази можещи да се потопят до 200 м дълбочина и да помогнат на бедстващия екипаж. Курск лежеше на 108 метра дълбочина.Като потвърждение е и отрязването на предната част на "Курск за да остане на дъното и да не се види на ачик истината, че корпусът има и вдлъбнатина навътре от торпедото с обеднен уран.

Това е само хипотеза и теории на конспирацията. Не е доказано, включително това за дупката на корпуса на "Курск", а най-малко ти си го виждал с очите си. А ако е вярно, толкова по-зле, че американска подводница може ей така от воле с един удар да удари и унищожи бившата гордост на руския подводен флот.

За да не попаднат торпедата "Шквал" в чужди ръце.

Конспирация, ама предната част на Куск я отрязаха и остана на дъното . Защо? За да не се види, че освен деформация навън има и деформация навътре. Абе същото като ванчева- не се вижда как точно взема парите. 100 високоплатени служители на ДС разполагащи с всичко, което поискат са работили 2 месеца и не са могли да документират точно предаването на парите и вземането от кметицата. Защо? Защото е постановка. Важното е да се хвърли информационната бомба и след това медиите довършват случая. Също като 7-етажният билдинг паднал 6 часа след СТЦ . Никой не пита Как така падна без причина?

За да не попаднат торпедата "Шквал" в чужди ръце. И сериозно ли си толкоз наивен, че да смяташ, че 1) американците са дотолкова превъртели, че да извършат действие, което директно води до Трета световна война; и 2) понеже гледам, че в твоята главица си наясно даже с цифите - че, ако действително нещата бяха се развили така, както явно искрено си вярваш, американците щяха да се разминат с някакви жалки 10 милиарда и нещата, които правят сега срещу Русия, щяха да се случват, вместо внезапно руснаците да се окажат "търговски партньор с преференции"? и 3)Ако нещата действително се бяха развили така, за какво им е на американците да плащат? А? Защото руснаците ще ги обадят на целия свят ли? И какво ще стане тогава, ще повярват на руснаците и тутакси ще изолират САЩ от СТО и ще им наложат ембарго? Мислиш ли изобщо, преди да си вадиш изводи? И аз съм фен на "Досиетата Хикс", ама да държим малко връзка и със здравия разум. Да повторя - "Мемфис" е ХИПОТЕЗА на един-единствен човек, и ще си остане такава, колкото и да си вярваш.

Такива инциденти показват само едно, че предишното ръководство на ВВС не си е изпълнявало задълженията и няколко лизачи около настоящия резидент са летели, а всичко друго е било на книга.

То поглед ли е,осанка ли е,реч ли е чудеса направо.Наглост и простотия.Боже избави ни от всичкото политик по тея географски ширини,че иначе и ти няма да си в състояние да ни запазиш.Амин.

Борисов като Радев беше военен нямаше катастрофи,защото е кадърен. От както стана президент ,а всички знаем ,че сме парлемантарна република започноха катастрофите. Не забравяйте,че и 20 години си във власта. От 10 ти колиш и бесиш ....

Че нали сега е върховен главнокомандващ? Кой да поеме отговорността? Точно заради него и обкръжението му, това е дереджето във ВВС! Тия летци да не са станали такива вчера?

Бате, ти малоумен ли си?

до 10 август 2016г. генерал-майор радев е командир на военновъздушните сили на България! днес сме 25 август 2018г. наистина каквото радев е сътворил и оставил във ввс, това си е там и до днес!!

До г-н Иво Димов, кмет на община Димитровград Уважаеми господин кмете, Днес, 25.08.2018 на рокерския събор в района на плувен басейн "Химик" и по улиците на Димитровград цари пълна анархия, безредие и беззаконие. По булевард Д. Благоев се движат мотоциклети с превишена скорост, със свалени гърнета, бълващи облаци зловоние и огромен наднормен шум по целия булевард, включително и около полицията, но няма служебно лице, на което това да направи впечатление. В басейн Химик плуват пияни типове с дюшеци и плуващи с бутилки в ръце, пияни и готови да отвърнат с бой на всеки, който се осмели да им направи забележка, че има деца и че пречат на останалите хора. Има странни демонстрации с форсиране на двигатели, при които цялата месност се запушва с пушек и сажди, дишани от децата, но няма служебни лица, които да си свършат работата, няма полиция, няма организатори на празненствата, а ми се струва, че няма и общинско ръководство, което да си е на мястото. Сигнализирах на градската полиция, но ми отговориха, че не е тяхна работа да контролират какво става на басейна. Предполагам, че и това, което става по улиците не е тяхна работа. Изобщо кое е работа на полицията не разбрах, а не разбрах и анархията по улиците и районите на Димитровград чия работа е. Може би моя. Ако е така, отговорете ми. От утре ще се заема с работата си, след като няма институции за поддържане на реда в Димитровград. Очаквам отговор, за да се заема с новите си задължения. ... Или може би все пак някой в града ще сложи малко ред? С уважение, К. Дончев Писмото е изпратено по ел.поща на кмета на гр. Димитровград

ти наистина си ид.иот, но упорит! упоритостта е единственото приемливо качество на иди.отите!

Така е, в държавата на овцете трябват стотина идиоти.

С всеки изминат ден Борисов затъпява все повече. Скоро ще достигне нивото на Цветанов, след това на Цецка и Десислава ...

няма логика, те са с дипломи (уж)

с трици маймуни?

Не знам дали има такава държава но за Премиерът и Господ го създал и счупил калъпа от страх

злобно тъпаеко изказване.....заядливо

Една българска роза - в сегашната реалност песен за Асфалт паша

За кривият Сняг още чакаме Московски

ако верно си казал това(имам впредвид заглавието на статията),то наистина си мнооооого т.п

На Тиквоня винаги някой друг му е виновен....еххх тия Сикаджийски години добре са го научили

Който е бил в МВР да поеме отговорността за загиналите при катастрофи,който е бил пожарникар да понесе отговорността за зачестилите пожари в България.

Ба мааму , ако като някогашен оперативен ръководител на МВР , нарича се още Секретарица на МВР , трябва да поемеш отговорността за всички убийства , грабежи , изнасилвания , побоища , кражби , търговия с наркотици и и и и и и и , вема да ми стигне мреме да ги изброявам . Пове за Чакъра дето лично му приложи несъразверно гранатомет , поне да беше поел отговорност , да ни не съдят нас в Страсбург.

Селския тарикат, колкото и да е хитър, все пак си е идиот!

jingiby

Интересно за постоянните катастрофи и пълното безхаберие от страна на държавата кой отговаря? Шефа на КАТ или шефа на пътната агенция или командващия Съхопътни войски, или филанкишията...

А който е бил в Пожарната да поеме отговорноста за пожарите.Който е бил в СИК да поеме отговорноста за "Бизнесмените" от Олимпийски надежди-съсипали държавата.

борисов, кажи ся, кой запали гората над карлово тея дни?

ТРЕБЕ НЕЩО ДА СЕ СТРОИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ИНВЕСТОРА ОТ ГРОБАААА

Търпелив народ! И 500 год. да живее Боко - ще си го изтърпим

Простата недочела тиква дали ще поеме отговорност за вече разпадащата се "нова" подскачаща магистрала.

... и последно: за частните фърчила и гражданските летища отговаря , Гражданска въздухоплавателна админстрация, дирекция към Министерство на транспорта, което пък е с министър... изненада?!... Московски.

Проста тикво какво разбира тъпата ти кратуна от самолети.

Не е ходил войник, за пожарникар е учил, щеше иначе да чуе какво значи ВВС.

Ей сега като купи, ще видиш! Цяла дисертация ще прочете по телевизиите, как третата употреба ефки са най-добрите самолети в Галактиката, даже от новите са по-добри, че са вече "уходени".

тези думи на ББ /не е Бриджит Бардо/ тъпометъра ми изпуши, извади пистолет и се гръмна. Не можа да понесе простотиите МУ.

За мазутния разлив обаче не знам кой ще отговаря, като нямаме водолази в правителството? ... и за едни пари дето се засилват към едни премиерски авери, отново..

Президента е повече от длъжен да контролила частните фърчила на малоимотните!!!

Точно Р. Радев като началник на ВВС алармираше през годините за лошото състояние на авиацията, даже подаде оставка заради несбъдващите се обещания на правителствата, сред които и тези на Борисов, за отделяне на средства за поддръжка и закупуване на нови самолети. Накрая напусна и се кандидатира за президент. И точно на него ли Борисов казва да поеме отговорност за самолетните инциденти?! То бива дебелокожие и наглост, ама това мина всякакви граници.

Пожарникарят дали ще отговаря за пожарите и мутрата за побоищата?! То за какво ли ще отговаря изобщо бат Бойко, след като 10 години след последното не герберско правителство още му е виновен Станишев. :)))))))))))

Отново простащина демонстрирана от премиера ни, който и мен позори, няма начин. Да, вярно е, че Румен Радев е генерал от авиацията, а Бойко е генерал от пожарната и МВР - качествена разлика. Да, позор е, че човек с интелекта, образованието и простащината на Бойко управлява държава. Но Радев няма вина за това, напротив - прави каквото може човека, при това в условията на " и сам войнът е войн". И, разбира се, Бойко сега използва чиста клевета - няма връзка между президента ни и състоянието на авиацията, но Бойко не може да поеме отговорност самостоятелно - плюе, клевети опонента. В случая употребявам правилно думата.

Анти

Боко,Боко тикво тъпа.Не разбрали нещо просто.Народът вече не ти се връзва.Тегли ти една по нашенски.

Най-великия строител на пътища в историята дали ще поеме отговорност за катастрофата край Своге? Не би било справедливо Радев да носи отоговорност за ВВС а боко и шайката му, барабар с московски да нямат отоговорност. Нали баце?

Борисов.. Орешарски това, Орешарски онова ...и така 10 години. Помниш ли?

За катастрофата при Своге пак ли Президента ти е виновен бе шебек? (щото мангала Московски както винаги няма да е, ако ще и детето си да затрие).