Премиерът и президентът на Албания приветстваха вдигането на ветото от страна на България

„Най-накрая дойде дългоочакваната новина от приятелска България. Чакаме следващите новини от срещата на Европейския съвет, който още продължава”, написа Илир Мета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци

Резаците си обичат Бойка и той така.. хихи

Интересно защо не го изтъргувахме това за членство в Шенген.

всички, които днес им обещаха в Брюксел, ще станат пълноправни членове на ЕС ан блок с Тюркйе!

Щото едното няма нищо общо с другото. Освен това дребнавото търгуване с бъдещето на Балканите е толкова подло и бай Ганьовско, че ме срам да си го помисля.

Интересно защо много чужди политици и държавници уважават Бойко Борисов,а не Румен Радев и Кирил Петков. Дали са "резаци" или не,никой не им е гледал като теб пишките отблизо.

Защото са мангали

че няма да остане "македонец", който да не му е разпрана халката!

Ако си мислите, че се радваме на това дабъдем хулени единия ден от вас, на следващия целокупното ни НС да изпълни това което искате като една слугинска институция, а вечерта вие да "приветствате"... Мани - мани.... Българина си мълчи, но унижения не понася.

Макетата се албанизират с пълни бързи крачки. Албанците дори нас изкомандориха вчера. Положението е трагично.

Каквото и да се точни - ние бяхме унизени и наврени там където ни е мясотот - с този предателски елит.....

Каква ти персона нон грата? Той вчера наруга целият ни политически елит. А днес целокупното ни НС ми направи свирка....

Нали България беше позор?! Така каза албанския премиер в яда си. А сега приписват успеха на Бойко... Той май пак го е излъгал. Ние нямаме против тяхното присъединяване. Но ЕС са ги сложили в пакет с РСМ.

Очакваше се киро тъпото да предаде България,а то Мутрата свърши тая работа.

а ве , ама вие сте велики бре , три промоскалчета си цъкат удобни пасчета с тъпни под статията ! духайте супата , мача е свирен , москалите и вие техните сукалчета пак сте губещи

Те трябва да благодарят на КП и на Макрон. А Бойко с чужда пита помен прави.

Наивниче просто, герберско - в политиката ПРИЯТЕЛИ НЯМА, А САМО ИНТЕРЕСИ, ДОРИ ДА СА КОРИСТНИ. Винаги е било така в политиката откак я има на този свят.. Всичко е маскарад, малко иши много, просто разликата е къде се спазват стриктно законите и какви са гражданите в нея! Набий си го в главата най-накрая и поумней!!

сега е приятелска, шиптъри престъпни. Сутринта друго лаеха бесните кучета....

Пак да го изберем за да довърши България .Смърт за предателите.

От мюсулмански циганин какво друго можеш да очакваш? Да се държи цивилизовано? Май асс ... и ние си имаме един такъв в Сараите! От такива примати - колкото по-далече, толкова по добре.

Защитата на националните интереси не е търгуване, за задължение, въпрос на добра дипломация. Шенген не ни трябва.

И албанци и макета знаеха, че ще бъдем натиснати. Казаха го в рпав тексът - вдигате ветото преди края на юни!!! Вие сте позор!

Попътен вятър на Албания!

Това че можете да накарате родни политици да се гънат, не оазнчава., че обшеството ще им прости предателството , нито пък ше забрави вашата арогантност!

Долнопробната Мутра и албаснките мъу връзки.... няма оттърване 20 години български катастрофи

какви ги плещят и в двете държави след вдигане на ветото. Тонът почти не е променен! Пълен политически провал!

Върви да им рпавиш вятър, жалкар

трол нескопосан Вие сте позор!

Господа политици от Албания, виновни за ветото сте вие, от момента, в който се съгласихте на обща преговорна рамка със Северна Македония. Останалото са внушения.

Рама се изразява на идеален англ. език, за разлика от нашите политици.

Бойко и Рама на какъв език са си говорили помежду си? Питам за един приятел полиглот!

Обърнаха плочата!

Може да те заколят! Двилични са!

Я! Изчезнаха поне няколко коментара, които бяха аргументирани и сериозни по отношение на двуличието на споменатите + интригите на герб, дпс, итн. Дир.бг, кого обслужвате????

Като му харесва Борисов, да си го вземе вкъщи.

Тоя албански простак Рама извини ли се? Защо гласуваме "ЗА"?Ако кандидатстваме в ЕС и кажем на Макрон ,че е геронтофил и жидска подлога дали Франция ще гласува "ЗА"? Какви са тия нашите отрепки,които гласуват?

Те се радват ама войната на балканите наближава. Македония ще се разпадне. Не знам за какъв ЕС говорим. След разпада на Македония ще има балканска война. Ще ни подлежат и нас. Напрежението около Сърбия, Косово и Босна е огромно. Много закъснява нашите тапири това с Македония трябваше да се реши преди 2-3 години. Сега.......ще ядем доста доста неприятни ефекти

Споко! Макетата са пълни идиоти и няма да приемат! Сърбите още ги контролират и ще ги похарчат евтинко. Макетата ги чака пълен кошмар, заслужено

Кога ще изпъдим двама-трима от посолството на Албания,заради обидите на Еди Рама завчера?

Френският вариант е махане на вето и признание, че ние нямаме претенции. ЕК ще преценява в хода на присъединяването дали са спазени нашите интереси. Да подскажа за слабоумни евроатлантици в България - ек и макрон казаха много пъти в прав текст, че РСМ и Албания са си добре и така и са направили достатъчно по всички критерии (за Албания даже 1 доклад няма писмен).. Пък вие продължавате да спамите и уверявате как ще ви пазят интересите. Няма по-малоумни в Европа от нас. Просто няма

Е, щом се радваме,че шиптърите ни хваляту по-добре сами да ди сложим въжето! Като си избираме да ни уплавляват продажници, родоотстъпници и чужденци това заслужаваме!!!

Не така с лошо де. Албания и България са приятелски Държави. Ако ни си помогнем , Няма да можем да спрем никога да правим вятър на големите както онзи ден в парламента.

Ако говориш за Еди Рама, той е католик по професия художник и говори перфектно четири езика , по начина на изразяване разбирам че е много по малко циганин от теб. Извинявам се на форума не можах да се задържа.