Премиерът и президентът на Албания приветстваха вдигането на ветото от страна на България

„Най-накрая дойде дългоочакваната новина от приятелска България. Чакаме следващите новини от срещата на Европейския съвет, който още продължава”, написа Илир Мета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, щом се радваме,че шиптърите ни хваляту по-добре сами да ди сложим въжето! Като си избираме да ни уплавляват продажници, родоотстъпници и чужденци това заслужаваме!!!

Кога ще изпъдим двама-трима от посолството на Албания,заради обидите на Еди Рама завчера?

Те се радват ама войната на балканите наближава. Македония ще се разпадне. Не знам за какъв ЕС говорим. След разпада на Македония ще има балканска война. Ще ни подлежат и нас. Напрежението около Сърбия, Косово и Босна е огромно. Много закъснява нашите тапири това с Македония трябваше да се реши преди 2-3 години. Сега.......ще ядем доста доста неприятни ефекти

Тоя албански простак Рама извини ли се? Защо гласуваме "ЗА"?Ако кандидатстваме в ЕС и кажем на Макрон ,че е геронтофил и жидска подлога дали Франция ще гласува "ЗА"? Какви са тия нашите отрепки,които гласуват?

Като му харесва Борисов, да си го вземе вкъщи.

Я! Изчезнаха поне няколко коментара, които бяха аргументирани и сериозни по отношение на двуличието на споменатите + интригите на герб, дпс, итн. Дир.бг, кого обслужвате????

Може да те заколят! Двилични са!

Обърнаха плочата!

Бойко и Рама на какъв език са си говорили помежду си? Питам за един приятел полиглот!

Господа политици от Албания, виновни за ветото сте вие, от момента, в който се съгласихте на обща преговорна рамка със Северна Македония. Останалото са внушения.

Долнопробната Мутра и албаснките мъу връзки.... няма оттърване 20 години български катастрофи

Това че можете да накарате родни политици да се гънат, не оазнчава., че обшеството ще им прости предателството , нито пък ше забрави вашата арогантност!

Попътен вятър на Албания!

Върви да им рпавиш вятър, жалкар

Не така с лошо де. Албания и България са приятелски Държави. Ако ни си помогнем , Няма да можем да спрем никога да правим вятър на големите както онзи ден в парламента.

От мюсулмански циганин какво друго можеш да очакваш? Да се държи цивилизовано? Май асс ... и ние си имаме един такъв в Сараите! От такива примати - колкото по-далече, толкова по добре.

Рама се изразява на идеален англ. език, за разлика от нашите политици.

Ако говориш за Еди Рама, той е католик по професия художник и говори перфектно четири езика , по начина на изразяване разбирам че е много по малко циганин от теб. Извинявам се на форума не можах да се задържа.

Пак да го изберем за да довърши България .Смърт за предателите.

сега е приятелска, шиптъри престъпни. Сутринта друго лаеха бесните кучета....

какви ги плещят и в двете държави след вдигане на ветото. Тонът почти не е променен! Пълен политически провал!

Те трябва да благодарят на КП и на Макрон. А Бойко с чужда пита помен прави.

Очакваше се киро тъпото да предаде България,а то Мутрата свърши тая работа.

Нали България беше позор?! Така каза албанския премиер в яда си. А сега приписват успеха на Бойко... Той май пак го е излъгал. Ние нямаме против тяхното присъединяване. Но ЕС са ги сложили в пакет с РСМ.

Споко! Макетата са пълни идиоти и няма да приемат! Сърбите още ги контролират и ще ги похарчат евтинко. Макетата ги чака пълен кошмар, заслужено

Ако си мислите, че се радваме на това дабъдем хулени единия ден от вас, на следващия целокупното ни НС да изпълни това което искате като една слугинска институция, а вечерта вие да "приветствате"... Мани - мани.... Българина си мълчи, но унижения не понася.

а ве , ама вие сте велики бре , три промоскалчета си цъкат удобни пасчета с тъпни под статията ! духайте супата , мача е свирен , москалите и вие техните сукалчета пак сте губещи

че няма да остане "македонец", който да не му е разпрана халката!

Макетата се албанизират с пълни бързи крачки. Албанците дори нас изкомандориха вчера. Положението е трагично.

Интересно защо много чужди политици и държавници уважават Бойко Борисов,а не Румен Радев и Кирил Петков. Дали са "резаци" или не,никой не им е гледал като теб пишките отблизо.

Защото са мангали

всички, които днес им обещаха в Брюксел, ще станат пълноправни членове на ЕС ан блок с Тюркйе!

Интересно защо не го изтъргувахме това за членство в Шенген.

Щото едното няма нищо общо с другото. Освен това дребнавото търгуване с бъдещето на Балканите е толкова подло и бай Ганьовско, че ме срам да си го помисля.

Защитата на националните интереси не е търгуване, за задължение, въпрос на добра дипломация. Шенген не ни трябва.

Резаците си обичат Бойка и той така.. хихи

Боклуци