Премиерът и главният прокурор се явяват пред групата за мониторинг на демокрацията в ЕП

Кирил Петков ще се срещне и с новоизбрания председател на Европейския парламент Роберта Мецола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много се избелил, бе. Гледах му снимки от по-млад, ми та той си е жив син на Цар Киро, бе, мангал та дрънка! Българите най-после се сдобиха с премиер-циганин.

Защо е атакувал Президентството и той да си признае,че е било по заповед на Борисов.Ама ,не ми се вярва да си признае. Затова най вероятно ще обсъждат правата на ЛГБТ общност в България.

Кирил Петков ще е първият премиер, който се отзовава на поканата. Киро в първият, който е ПОВИКАН там. И това не е покана.

Лъжеца Киро е дебил, дебилите се хилят, дебилите говорят накъсно, защото мисълта им е бавна и хаотична, имат ниско чело и гъста коса

Да измисли корумпираната Елена Йончева , Прокопиев и слугинажа им!!!

Към Кирил Петков : Искаме писмено уверение, че съдебната реформа в България продължава и няма да се свежда само до персонални промени. Във връзка с това бихме искали чуем Вашата позиция относно продължаващите призиви за оставка на главния прокурор и Вашето разбиране дали подобни призиви не представляват пряко нарушение на принципа на разделение на властите и опит за упражняване на политическо влияние върху независимостта на съдебната власт.

Има въпроси към Кирил, защо чете декларация за оставка на Гешев и да обясни защо се бърка в независимостта на съдебната система, същия въпрос има към правосъдната, освен това там ще е културния министър Наско, незнам защо

Ето официалния въпрос към нашата делегация: "- Какви мерки ще въведе новото правителство за справяне със системните и непрекъснато нарастващи случаи на насилие, основано на пола, в светлината на решението на Конституционния съд от 2018 г. за несъответствие на Истанбулската конвенция с българската Конституция?" Народното събрание оторизирало ли е министъра за конкретна позиция и ангажимент?

И още един от въпросите е: "- Относно правата на жените, ще се заеме ли вашето правителство с ниския процент на докладване за домашно насилие, както съобщава Европейският институт за равноправие на половете? Ще се ангажира ли Вашето правителство да ратифицира Истанбулската конвенция?"

И още един по тази тема: "- На 14 декември 2021 г. Съдът на ЕС обяви решението си по дело C-490/20, задължаващо българските власти да дадат гражданство на бебе от еднополова двойка. Как българските власти ще се отнесат към решението на Съда? Планирани ли са някакви общи реформи, за да се подобрят правата на еднополовите двойки?"

ЦЕЛТА НА ВСИЧКО ТОВА Е ДА СЕ СЛОЖИ НАШ ПРОКУРОР, ЗА ДА ПОРЪЧВАТ ПРИСЪДИ. ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА,ЩЕ ИМА ИЗБОРИ И КОМСОМОЛЦИЪЕ ЩЕ ГЛЕДАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НА ВСЯКА ЦЕНА. А ТОКА И ЦЕНИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ СПОМЕНАВА.

Киро Гриндъра ще отговаря на въпроса кога България ще приеме Инстанбулската конвенция. Интересно дали тя е заложена в коалиционното споразумение и каква позицията на БСП и ИТН

Кирчо ще реши проблемите с лгбт, а Гешев ще се съгласи да не бият наркоманите, ако са гейове. Двамата ще обещаят, че ще оставят циганите да вилнеят, за да си съхранят варварските традиции. Тази промяна, водена от гей дружина, ще унищожи България окончателно. Честита ви промяна.

Бившият ПРЕМИЕР и настоящият ГЛАВЕН ПРОКУРОР на ЕВРОПЕЙСКА България, са ЕДИНСТВЕНИТЕ, ОТКАЗАЛИ покани ЗА ИЗСЛУШВАНЕ в ЕК. На въпрос към Гешев ЗАЩО 2 ПЪТИ СЕ Е СКРИЛ от изслушване, ИНТЕЛЕКТУАЛНОТО гуру отговори, че НЕ СЕ Е КРИЛО - изпратило ЗАМЕСТНИЦИТЕ СИ. :))) ВЕСЕЛО е с Каренин :)

Киро седи на два стола - в Европейския съюз са наясно с това. България ще бъде винаги най- слабото звено в Европейския съюз , защото Кремъл активно работи и саботира в България.

Отивай в джамията. Може да поумнееш.

Ей, мое мило курвенце внимавай не се дупи и смаквай гащите . Че бате ти Спецко, че ти сдере гъзенцето.

Айде, знаем ви колко сте нежни с ИК.

Отиват "да им набиват обръчите" , че "кацата" нещо се разсъхна. :)

кирчо и върховенството на закона! това си е готино заглавие за басня!

Го забърка Елена Йончева.Във всички страни има корупция и престъпници,но само ние се оплюваме сами,за да се докопат комунистите до властта.Комично е ,че Прокуратурата се занимава с фотомонтаж с чекмедже с кюлчета и пачки.Още по-скандално е,че има хора,които повярваха,че наистина Борисов си е купил кюлчета,сложил ги в едно чекмедже и извикал една дама на повикване.

Той си е купил кюлчето.Всеки може да си купи кюлче.Въпроса е кой е подарил кюлчетата и каква услуга му е направил Борисов,то е заслужил такъв подарък.

Кирето ще води и министърката на правосъдието Надето да видет у ЕС какви моми за удоволствие си имаме какви виртоози са на свиренето на кавал

Кирето ще е победител, защото най-важното е върховенството на гейовете!

Остави се. Като разрешат гей браковете, ще се питаш в коя лудница си попаднал.

Очаквам Киро тъпиро да приоретизира приоритетите, да куролира куро...вете и да скрие топките на тея в Европата. ееех, Канада...

Като се има предвид, че Гешев много добре говори по същество, предполагам Кирил Петков ще бъде доста комичен с непрестанното си хилене и общи приказки без конкретика. Вече са известни темите, по които ще бъдат препитвани нашите представители. Има един въпрос и към Министъра на Правосъдието (и тя ще е там), а именно изказването ѝ, че ще въздействиа върху прокуратурата чрез намаляване на бюджета ѝ. Май в Европа не са очаровани от юридическият капацитет на кака Надка и неюредическите ѝ методи. Прокопиев пак не е намерил подходящ човек за длъжността...

Хехавото, - КАРЕНИН освен оратор е и ИНТЕЛЕКТУАРЕН ГИГАНТ: "Опитът на един, засега неуспял политик, да щурмува Зимния дворец, е неуспешен към този момент поради няколко причини. Най-малкото това не е Зимния дворец, вътре не е Каренин, той е с гумена лодка, а не с Аврора. Явно се опитва да установи работническо-селска власт. Дали ще успее, не мога да ви кажа." Речник на ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

И какво му е на речника. Добре е осмял случката, така по комбайнеро - интелигентската, та да може този, за който се отнася да го разбере

Езиковият запас на Каренин е на типичен кадър на МИЛИЦИОНЕРСКАТА школа. Да добавя, КОНКРЕТНИЯТ език на Милиционера започва и завършва с НЕОПРЕДЕЛЕНОСТ - "ВЕРОЯТНО". Сравни речника и интелекта на Цацаров и Гешев! И замълчи от срам!

Я, след 2 ОТКАЗА другарят Гешев набрал мъжество да се яви НА ИЗСЛУШВАНЕ. :) Тъкмо докторантът по МЕЖДУНАРОДНО право на ЮЗУ-то ще упражни АНГЛИЙСКИЯ си . :))) ... Прокуратурата търси в чужбина еврото от чекмеджето на Борисов "Главният прокурор Иван Гешев...вече е изпратил актуална информация по въпроси, от които се вълнуват евродепутатите. Той ги уведомява, че ЗА разследването НА КЮЛЧЕТАТА и ПАЧКИТЕ от чекмеджето в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов СЕ ТЪРСИ ПРАВНА ПОМОЩ от Германия, Австрия, Испания и Франция. Прокуратурата иска да се установи дали централните банки на тези страни са поръчвали отпечатването на конкретните евро банкноти. Гешев информира още евродепутатите, че предстоят разпити на свидетели по случая с чекмеджето и Мата Хари.  Държавното обвинение е изпратило запитвания до Министерството на икономиката и Агенция "Митници" за информация за сделки в страната със златни кюлчета на конкретен производител. Остава въпросът защо всички тези действия по разследването не са били проведени досега - скандалът с Бойко Борисов избухна преди близо 2 години. Вместо това прокуратурата спря досъдебното производство с аргумента, че не може да разкрие самоличността на нарочената за фотограф Мата Хари, въпреки че Борисов публично призна, че знае коя е дамата."

Като чухме на Киро КУРУлацията английския.... Малиииии. За толкова години в Канада очаквах много повече. При него случая е нито английския, нито българския...

Инфо и ти си от гей сбирката на Кирето как бързо се надушват пенделите

Гешев - оставка !

А на теб фоостата

Гешко ще води ли Сия да говори

Това са на Костов жалките маринки като този изрод на снимката.

А новите за девет дена похарчиха девет милиарда ,но те не са корумпирани.

Циркова маймуна

Гешев ще те изяде бе дришльо.

Гешев ще говори и то на ниво но Киро гея ще пелтечи и мляска такова е нивото на джендърското правителство

Гешев ще говори, а Петков усмихнато ще обещава. И добре, че не са ги поканили по едно и също време....

Не знаех че ние имаме премиер . Тоя не е ли от манекенскя ансамбъл.

Не България няма премиер вече близо 2 год във момента имаме едно правителсво съставено от джендъри педали и коври

По всичко личи ,че няма правителство.Цените скачат като ураган,студуваме,ама само глупави действия от страна на управляващите,а да не говоря за смъртноста

Ще ни натискат да приемем Истанбулската конвенция, а интересите ще бъдат защитавани от един пед ер аст

Нещо е сбъркала редакторката и е писала за премиер Кирил Петков, явно нелепа грешка, и децата в Бългрария знаят, че премиер е Румен Радев, а Корнелия неговото вице.

Да не клатим корупционната лодка на която всички партии седят,да не потънем,населението ще се разбяга във Германия,защото корупцията,монополите и картелите,мафията дават работа и хляб,стабилност,спокйствие и социален мир!Ето ,Китай произвежда всякакви стоки,ние българите няма смисъл да се трудим и напрягаме мозъка,просто внасяме от Китай стоки,газ,петрол от Русия,еврофондове от Германия и гастарбайтери!