Премиер, министри и гости от Турция откриха завода за фарове на "Мерцедес" край Пловдив

Дo кpaя нa 2024 гoдинa тpябвa дa бъде гoтoв втopият зaвoд, кaктo и пpoизвoдcтвeнa бaзa зa eлeктpoникa плюc пapк зa пoддocтaвчици

Обратно в новината

Коментари - Премиер, министри и гости от Турция откриха завода за фарове на "Мерцедес" край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИКВУНЧО СТРОИ.....................

Тия ФАРОВЕ стават ли за Фолксваген?????

А за стопове кога?!))

Много празен тоз "завод"бе....болката пак ленторезач го раздава...айде таз година за фарове, догодина за коли ( по неговия учител)))), ама надали....

БРАВО Пловдив!

ТИ ли го построи , та го откриваш ,бе ЕДНОКНИЖНИКО !!!!! И не помагаш ли ТИ ПРОДАЖНИКО за създаване на ПЕТА ТУРСКА КОЛОНА в БЪЛГАРИЯ ?????

Тук се вижда че германците като бизнесмени не стават за чеп за зеле . Турската компания предпочита България пред Турция за да произвежда фарове за германски коли а германската Фолксваген предпочита Турция, защо!? Очевдно турския бизнес вижда предимстава тук и липса на геополитическия риск които е Турция.... АЛО!? Никога Фолксваген! Няма такава кола!

Върви с варел двигателно масло още като нова))))

Непонятно какъв е този възторг от мутрата? Толкова ли разбира (едва ли), или хората прави на балъци? Турците си изнасят производството у нас. Защо ли? От любов? Неее.Ние сме им дюшеш. Евтина работна ръка (робска) + минимални транспортни разходи!

ЩОМ И ЧАЛМИТЕ ИЗНАСЯТ ТЪПИТЕ ПРОИЗВОДСТВА В БГ, ЗНАЧИ СМЕ МНООООГО ЗЛЕ

Браво на г-н Борисов

Хо хо хо хооооо

Гнус ме е от тоя ! Ебати и малоумника !

"... Най-скъпото оборудване за всички електрически автомобили се пише в България, 40 човека в софийския център измислят дизайна ..." Самия Баце няма да го коментирам. То е ясно какво може да се каже за него. А защо споменатият център трябва да е в София? Какво му пречи да е където и да е из България? Когато има новина че в Германия започват производството на еди си какво - никой не очаква че това производство или развоен център ще бъдат в Берлин, нали? Даже странно ще звучи ако изобщо е близо до Берлин. Така е и в останалите добри страни по света. Столицата си е столица, производствата и бизнеса са из провинцията. Само ние се движим по мутренско-циганьорски модел, че всичко трябва да е в столицата. Гетото там трябва да расте, да се разширява. А за какво ли трябва да служи останалата територия от страната с обезлюдяващите се села и градове?

За боко-тъпото е много важно да има гости от турция. Нали обича да носи две докато го клатят отзад.

И лампата ти светеше Шушано.

"Завод след завод строим и висококвалифицирани български кадри започнаха да се връщат от чужбина, каза премиерът Бойко Борисов при откриването на завод за фарове.." Това вече ми е дежа вю:)) - след коланите и воланите дойде ред и на фаровете. Баце! Ще ти разкажа виц: Киркор питал Гарабед как така в тяхната къща се замогнали и били добре, а при Киркор не се получавало. Гарабед веднага споделил: много е просто. Жената излиза вечер, аз не питам къде ходи. Сутринта се събуждам, а на масата 3 по 20( лв.) Киркор веднага споделил с неговата жена. Вечерта тя излязла, той не питал, а сутринта на масата 60 по 1.;))) Та и нашата работа със "завод след завода" - все са ни такива, дето ти носят добавена стойност от 60 по 1...

Амчи жената като не се оплаква Киркор какво да се оплаква? Друг стар виц: Две кокошки се срещнали и едната казала: "ти какви яйца снасяш" Втората: "малки от 8 стотинки" Първата: "а пък аз големи от по 10 ст" Втората: "Е и са кво за 2 стотинки дай да си цепим г$за, а?" Та всичко е въпрос на гледна точка и двете са направили по 60 лв и никоя не се оплаква от работата. За какво да разваляме бизнеса?

Айде хаирлия да е... тази година завод за полу-проводници, догодина за цели;)

Догодина за стопове, че от тези много заводи виж колко много държави ни дишат праха.

Догодина бибитки. Ех, тогава,какъв живот. Може никога да не събера пари за Мерджан,но клаксон или фар че си купим.