Прекратяват отпуските на шефовете на службите за среща в Министерски съвет

"Излязоха в отпуск по време на жътва", възмути се вътрешният министър Бойко Рашков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и те са пешкин момчета! Днеска радиото съобщи,че са си променили отпуските от неплатени в болнични.Явно няма да се отзоват на поканата и ще чакат другите избори.Дали са прибрали архивите по СРС-тата, че може да стане някоя беля.

СПОКОЙНО СЛЕД 2 МЕСЕЦА РАШКОВ И НЕГОВИТЕ ЛАКЕИ СИ ЗАМИНАВАТ.

ДАНС така се увлече да служи на Боце, че забрави каква и е работата и почти проспа руската разветка

Това правителство е служебно. Ангажиментите му са да проведе редовните избори и нищо повече. Не може да провежда политики, да се вживява в ролята на легитимна власт и т.н. Не може и да преследва, наказва целенасочено и прочее. Нито има време, нито има морално право. Пак повтарям - не е избрано от парламента, не представлява народната воля. Евентуално някой, който хептен е крал със задника си може да го приберат, но пак специализираните за целта органи, а не някакви комисии и пр. измишльотини.

Констотуционният съд вече се е произнесъл през 1990-те, че временното правителство може да прави всичко, което може и другото правителство. Това, че част от работата му е да проведе избори, не значи, че не може да назначава или уволнява. А пък не знам с кой акъл шеф на ключова агенция си пуска НЕПЛАТЕН отпуск за 4 месеца? Изобщо такъв човек дали заслужава каквото и да е доверие?

Работа, работа, работа. Трябва да си търся нова работа. А не умея нищо, освен да возя тлъстото си туловище на Жипката.

Представете си шефовете на ЦРУ и ФБР да излязат в 4-месечен неплатен отпуск, да го направят в един и същи ден дни преди застъпването на новия президент, с подпис на президента Тръмп. После си представете да не могат да ги открият да им прекъснат отпуска и едва ли не да ги обявят за национално издирване. Това се случи в България. Представям си колко смаяно гледат посланиците. Срам. Не съм го очаквал от български офицери, дори и да е (очевидно) под натиска на тогавашния премиер Борисов. Много е проядена държавната администрация. Много работа има по оправянето й.

Прокуратурата днес съобщи, че е ”Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. - бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания”! -цялата позиция на БОЕЦ без редакторска намеса: ВАЖНА ПОБЕДА! ТОВА Е начина - бой до дупка! Прокуратурата днес съобщи, че е "Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. - бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания"! СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА! Това е петият сигнал на БОЕЦ до българските институции за последните три години по скандала "Къщата в Барселона" на Бойко Борисов! Още през 2018г. сезирахме КПКОНПИ, след това последователно - парламента, прокуратурата, НАП и отново парламента. Междувременно сезирахме и каталунската антикурупционна прокуратура в Испания и там започнаха проверка. След три години битка принудихме и българската прокуратура и слугата на мафията, Иван Гешев да образуват проверка! Бандата на Буда падна от власт и бавно, но сигурно започват да губят кокнтрола върху институциите. Самият факт, че прокуратурата признава официално за образувана проверка за корупция срещу Борисов по сигнала на БОЕЦ е важна победа, защото както и да завърши тази проверка вече има институционна следа. А това ни дава възможност да продължим тази битка дори и в международни съдилища, ако тук получим отказ от правосъдие. И това е краят на Борисов. Трябва да продължим обаче - Пеевски, Доган, Гешев и тн... БОЕЦ плащаме тежка цена за своята дързост и битки, но чрез последователност, жертвоготовност и упоритост успяваме да разклатим кочината и да осветляваме мафиотският образ и модел на управление на държавата. И разобличаваме конкретните виновници за грабежа на държавата. Ще се преборим с всичко, важното е никога да не се отказваме и винаги да водим битките си до край. Битката продължава, поздравления за всички бойци и благодарност за всички непримирими граждани, които бяха до нас през тези години! Без вас, приятели нямаше да се справим и вашата подкрепа е най-висшата оценка за нашата дейност. Очаквайте следващите акции, сигнали, действия и протести на БОЕЦ. 18.05.2021г. Георги Георгиев - БОЕЦ"

Пак фалшива новина! Фигуранта Радев и неговия солташак Бойко Рашков са хора на мафията. Прокуратурата незабавно да започне да събира доказателства срещу тях за връзката им с организираната престъпност. Бий Гешев, олигарсите и предателите в президенството! Народа е с теб!

не е фалшива. Пише го и в ПИК.

Все си мислех че Боце е сикаджията, ама сопред теб бил Радев :)) това герберите съвсем изперкахте

Абе къде са покри Борисов?????До онзи ден изскачаше дори когато пуснеш чешмата а сега ни вопъл ни стон Това ще да е нова стратегия,

"На среща днес или утре в Министерски съвет ще бъдат извикани шефовете на службите за сигурност, излезли в дълъг неплатен отпуск" Интересно дали в САЩ шефът на ЦРУ или ФБР, могат да си позволяват това?! Май по скоро НЕ. И сега всичките "отпускари" , да бъдат подведени под съдебна отговорност за саботиране на държавата. Какви са тези волни съчинения по нареждане на Борисов и господарят му Пеевски!!! Които се опитват да избегнат възмездието за престъпленията срещу българският народ.

С отпуските си гербаджийските маймуни сами доказват, че са такива. Вън от системата на МВР на всякакви корумпирани, хулигани, келеши с връзки и ВСЯКАЯ СВОЛОЧЬ ! Келеши на ръководни постове. Хайде де !

при всяка смяна на властта винаги си вземат я отпуска, я болнични за да не може да ги уволниш лесно. Не е от днес или вчера. Но иначе е съвсем правилно такива да ги махаш дори само заради това!

Твърденията на Рашков не се нуждаят от коментар. Прокуратурата незабавно да го разследва за връзки с организираната престъпност и олигархията. И все пак не разбрахме и след третия въпрос на водещите #КОЙ# предложи все пак за шеф на кабинета на вътрешния министър съучредителка на партията на Черепа и от къде я познава? Ако това е “промяната и рестарт на системата” , от пРезидентаРадев и гологлавия Чалгар, не мерси!

Какви отпуски бе, какви болнични? Я всички на пангара, ще се жъне! И от утре всеки да знае наизуст текста на песента Комбайнеро интелигентска!

Абе, ей! Какви комбайни, какви жетви селяндурин такъв! Марш в червения свинарник!

при Тиквата и Закръгления ли!

Гледам май много го харесват колегите :)

бойко борисов първо дезертира веднага след началото на протестите м.г. и се появяваше само там, където няма нормални български граждани. За да спаси своите шайкаджии, директори на служби ги е пуснал в неплатени отпуски преди задължително да са ползвали платени до септември, когато очаква да се върне на бял кон. А това тяхното пък е дезертьорство по време на войни - с ковида, Израел и Палестина , Украйна и Донбас. При това у нас и близко до нас, които застрашават пряко сигурността на страната ни.Най-малкото за подобно предателство е уволнение. Трябва да бъдат съдени и за национално предателство и то на първо място Георгиев на ДАНС и Атанасов на ДАР. Превърнаха контраразузнаването в политическа полиция на мафията, а разузнаването е извор само на скандали през последните 10 години, породени от неговите ръководители - Кирчо Киров го ограби с милиони и има вече няколко присъди от по 10 години,следващият Драгомир Димитров е подсъдим в момента и го крият като генерален консул в Мюнхен, а последният Атанас Атанасов се оказа обикновен страхливец. Егати и разузнавачите, егати и плюнките! Единственото решение е тотално разформироване на всички специални служби, превърнати в слуги на мутренската мафия у нас и започване на чисто.

Джаф, джаф :)

Бойко Борисов си трае и само ви гледа сеира. С тази агресия и хибридни атаки от руски центрове и олигарсите Черепа, Баневи , Стайкови, Арабаджиеви, Цветан Василев, Бобокови и корумпетата като Иванчева и сие, пак връщате ГЕРБ на власт. Както подскачат така въшльовците комунисти от служебното правителство след месец и половина са изборите и ще напълнят гащите. Народа ще ги помете. Чалгаря също се издъни. Нито има капацитет,нито акъл и кураж да управлява!

Защо им развалат на хората отпуската.

че Бойко Рашков е пътник, щото този път настъпи мотиката много здраво. Дали пък началниците на тез служби не са в конфликт на интерес ?

Върви пълзящ преврат от плъха Радев и неговия солташак Рашков!

Преврат е насилствено завземане на власт. Тъпа опорка са ви спуснали, няма общо с главния мозък. Като те чета, може би и мозък няма.

Всеки случай не е с избори!

Пълзящи са вашите далавери, гербаджийски червеи. Превратът на Радев е летящ!

Много бързо забравихме комунизма! Сега бързо ще ни го припомнят. А младите да му видят истинското лице!

Е как ще сме го забравили комунизма - нали Бойко Борисов като член на комунистическата партия ежедневно прилага в управлението си нейните принципи.

Герберска подлого Борисова, какво по- голямо лице, че и Г"З на комунизма от вашия вожд?

Дрън

Подслушвали са 3 съдии и президентът Радев незаконно.И сега страх и ужас!Бойко Рашков като шеф на бюрото за контрол на подслушванията ги хванал.И сега,когато президентът е на власт,шок и ужас и паника безкрай!Достойните български офицери!Пардон,ПЛЪХОВЕ!!!

Това Канна Рачева ли ти го каза?

PEYTSCH

Смешно, че няма кого да уволни...

По смешното е че няма кого да назначи!

че ББ е мутра. "Мутра" ама българска, милееща и работеща за просперитета на България, и за независимостта от Русия. Сега си имаме проруски мутри. Да видим сега те по-добри ли са. Нищо не сме научили от историята.

Абе къде е батко? Що не се показва??

Престъпници с вдигнат юмрук насъскаха един срещу друг и разделеха хората. Сега престъпници заграбиха властта с юмручен преврат през задния вход и всичко вече може да се случи. Сложиха човек, съсед на Божков в Дубай, в НАП да заличи каквото трябва да заличи след което да избяга отново в Дубай, където не могат да го върнат. Обезкървяват службите за сигурност, за да може Българиското лято на Божков да мине 4% с корпоративен вот. Ще видим какво ще се случи, но няма да е нищо добро за държавата.

На този няма ли кой да му избърше сълзите,че ми става мъчно като го гледам как страда по ГЕРБ.

Голям си шегаджия !

Браво Рашков.

Къде е Боко? 5 дена нищо не бил писал във фейса? А преди това редовно е пускал по 5 клипа дневно?

Пускам телевизора за да чуя от бойко, колко добре живея, а той се покрил като мишка в дупката си. Няма кой да ми каже, само разни негови говнопръскачи разнасят миризмата му в пространството.

Укрили са се мишките му герберастки! С лопатата направо..без да ги жалите.

Сега разбрахте ли кои са мутренските кадри в МВР? Които са в неплатен отпуск и болнични. Внезапно болни. В ДАНС е същото. И при псевдоразузнавачите. Както в цялата администрация. Чистка до дъно! Никакъв компромис! Всички те са нарушили изискването за деполитизация.

Простотията върви по план. После всички ще ревем

Браво!

на Сопола от Росенец дали му трепери сфинктера?

Изчегъркването върви по план!

Ама как отпуски за цяло лято? Кой ще бди да пази татковината от пълчищата руски агенти обикалящи из страната? НАТО то ще му дърпа ушетата на Бойко!

Така е! В тази държава повече няма нужда от съдебна система! Всяко твърдение от Президента, новия ни Министър-Председател, Бойко Рашков или който или да е друг генерал, полковник или висш офицер от новото ни правителство, е доказан факт! Къде ще могат да се мерят някакви си университети за простолюдието да се мерят със Школата на ДС!

Щом си имаме Бойко Р.

Кърти, чисти, извозва...до последният гербераст, до последната мутра, до последната " калинка", до последният ибрикчия.

Направо ги уволнявай. Башибузужи на Доган и Пеевски.

И като са в отпуска нямат ли заместници?! А този нали не иска да работи с тях?! Кьде е проблемът?

Проблемът е че гербер-силоваците трябва да бъдат уволнени. А те се покриват в отпуск.

Ти кога последно излиза в неплатен отпуск за 6 месеца?

Бойко Борисов уреждал избори, а тия няма да ги уреждат. Още малко ще взема да повярвам.

Тази вечер по ТВ 1 АЛТЕРНАТИВАТА https://www.facebook.com/Alternativata/videos/1127883924370963

За пръв път чувствам, че живея в нормална държава. Остава да изринем и Фандъкова - 11000 деца без място в детска градина или ясла. Това е геноцид. Радев има ли как да сложи и служебен кмет.

В реалната икономика, частния бизнес, ако някой излезе неплатен отпуск за три месеца, изобщо няма да се върне на работа. Ще бъде ДИСЦИПЛИНАРНО уволнен. А тези бюрократични корумпета, освен престъпници, са и адски нагли.

Очаквам Бойко да постъпи в манастир. Хем трудно ще го извадят, хем ще има малки момченца.

Големи отпуски, тарикати страхливи. Подкокоросани от т.лупа, само и само да покажат, че не могат да работят с ново правителство (или пък да не ги изритат, докато почиват). Това наистина е саботаж. И показване на партийно пристрастие.

Защо не се допускат коментари подкрепящи Правителството ?

Дърт,нахален комунист!

Такъв съм! И се гордея с това! И партийната си книжка от БКП си пазя! Завинаги в сърцето с Партията! Виж докъде стигнах! А ти? Ти какво постигна?

С тези действия на правителството герб ще докарат държавата до недостиг на тоалетна хартия. Ще трябва пик да пускат печатно издание.

Само така! Давай с 200 по гейберастите!

Да си вземеш 4 месеца неплатен отпуск говори за страх … планирано и наредено от вожда слънце!В очакване да се върне на власт,което няма да се случи близките 30 години!

Бях забравил какво е да има нормални образовани хора в министерски съвет. Браво Радев!

За какво са му тия милюцюнери? Със сегашното правителство г-н Путин няма смисъл да праща шпиони повече. То е все едно преди 1989 да има съветски военни бази на територията. Безсмислено! Никога не гласувам, но все още си чакам младите и талантливите. Може да ги дочакам ако тези от служебното правителство бъдат сменени от отроците си на 11.11.21. Според тенденцията в последните 40 години, отроците на АБПФК се учат на активна борба в Ню Йорк, Лондон и Париж...

Като не гласуваш, хайде на село . И мълчи, защото от такива глупаци стегнахме до тук е да се радваме , че някой си върши работата .

Ти като бягаш за позив до урните в последните 75 години подбстрой да "гласуваш", какви ги натвори червена еуглено? И не никога няма да гласувам за филиалите на любимата ти партийка майка. Между другото ние сме 50%, така че бъди по-умерен червенотиквеник!

ТЕЗИ СТРАХЛИВ И. БРАВО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. СЪС 300 ГИ ИЗДУХАЙТЕ. НЕЩО МНОГО ХУБАВО СТАВА У ДЪРЖАВАТА. ЧЕСТИТО.

Тези, които явно абдикираха от задълженията си, прадставляват опасност за националната сигурност. Те трябва не само да бъдат незабавно уволнени, но и предадени на съд, ако са извършвали престъпления по време на службата си.

ДАВАААЙ ДО КОРЕН