Преизбраха Бетина Жотева за председател на СЕМ

Регулаторът пише на ЕК заради намалените бюджети на обществените медии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със скрибуцащия, ръждасал глас, най-неприятния глас в родния ефир. Нито да я гледаш каква едра крава е, нито да я слушаш. Поради какви ли нейни качества са я дотътрили до шеф на СЕМ, че даже я преизбират.

Голям капацитет.

Мислех ,че вече са ги закрили.Помня я ,като Чампоева...-.. нищо не става от нея!

Поредното назначение 12 без 5. Бърза се, защо ли.... А дали щеше да се бърза ако не бе с герберастка кръв?

Гнусната кочина завинаги.

Това

Тая защо видимо надебеля след като стана шеф на СЕМ? Като Сачева - докато критикуваше борисов слабичка за годините си, а като стана министър и се освини.

Винаги е била дебела, нодменна и зла, такава е от млада.

:))) Ми, под мъдрото ръководство на СЕМ от тази герберска калинка, престояла дълго време в Брюксел, България вече години наред спада в световната класация на свободата на словото. Вече сме на "призовото" 112-то място, Скоро ще задминем и Северна Корея. Напред СЕМ! Дерзайте все така! Направете излъчванията на Кавал Севда ТВ задължителни за ретранслиране от всички телевизии! Платете и на чужди телевизии - да осените с мъдростта на Борисов международната общост!

Троле, къде забрави, че над 80% от медиите са на червена хранилка - на твоите господари? Вас кога ще ви разкараме? Е.ахте мамата на журналистиката в България!

Нексо, мноу си проЗД!

А ДОСЕГА КЪДЕ БЕШЕ?!

Тази безсрамна и тежко дишаща лелка е предложение и натикана в този съвет от нищото - миналия президент на България, ирландската пастирка, по негови думи. Примирявам се, че ще има възможност да ДИША тежко и ръси продиктувани от покровителите й опорки най-много в продължение на една година. АКО ИМАШЕ ПОНЕ МАЛКО чувство за самооценка, щеше да се притесни, че е на този пост. Но какъвто смотльото плювнелиев, такава и тя. Да не говорим за ЛИПСАТА на всякакъв разум и ефективност на този женски съвет - СЕМ.

Аз не мога да разбера защо журналистите се оплакват. Г-жа Жотева преди години, като член на същата тази организация, на която сега е председател заплаши журналистка с уволнение заради неудобни въпроси. Сега се попитайте защо сме само на 112 място, а не на 180 място.

Ебати противната тетка!

ОТКАК СЕ ВНЕДРИ ЦИФРОВИЗАЦИЯТА,ТОЧНО ЕДИН МЕСЕЦ СЕ СПАЗВАХА ПРАВИЛАТА.ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ЧЕСТИТЕ РЕКЛАМИ УВЕЛИЧАВАТ ЗВЪКА НА ТЕЛЕВИЗОРА КОЕТО МНОГО ДРАЗНИ,ДОРИ ,ЧЕ ИМАМ ПРОБЛЕМ СЪС СЛУХА.ТОЗИ ТОРМОЗ ОТ ГРЪМКИТЕ РЕКЛАМИ Е УЖАСЕН.МОЛЯ АКО Е ОТ ВАШИТЕ ПРАВОМОЩИЯ ,,ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ,,ВИЕ ЕДВА ШЕ ПРОЧЕТЕТЕ МНЕНИЕТО МИ ,НО ДАНО ВАШИТЕ ПИАРИ ВИ УВЕДОМЯТ.МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ТОЗИ ВИД ГЕНОЦИД НАД ОБИКНОВЕНИЯТ ЗРИТЕЛ.

И както винаги единият глас ''за'' е нейният както при предишното и ''избиране... Питам се и тия там дето са ''избрани'' от парламент с такова ниско доверир 10% как си мислят че въобще някой има и дверие в тях.

Какъв е този женски сексизъм? Аз не виждам нито един мъж! А да не говорим за чернокожи или ЛГБТ-та!

Габровската звезда "за добро или за лошо" пак се изложи за пореден път.

Хрантутница от зората на демокрацията. Безполезен орган на врата на данъкоплатеца.

МУТРИ ВЪН!

Те са вън и искат да влизат - от Белград, от Дубай......

Леле каква се е сбабичасала, а като млада какво парче беше !

И пъшкаше като да са и го вкарали във всички дупки.

"Регулатурът" РЕДАКТОРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!

извинявайте, имах предвид редактУритееееееее !!!!!

Коментар, я !

Тия всичките няма да ги има до есента