Преговорите за Брекзит в Лондон се оказаха в тупик

Организирането на втори референдум за Брекзита би отнело повече от година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дираджиите са по-тъпи от днес и блиц ,взети заедно и взеха,че ме изтриха.Истинато боли май,а?

Надежда е в безнадежен тупик!

Тупик??? Верно ли, бе? Що не кьор сокак? Докога ще ме изненадвате с вашата неграмотност, дирници!

Какво сте се хвванали за тоя тупик. И в общината при архитектите да отидеш пак ще я чуеш тая дума.

Много от сметките на британският кабинет и британският парламент са криви, защото не включват в себе си правните условия по чл. 50 пар.3 от ДЕС за получаване на удължаването на срока на брекзит, а именно- 1. Официално да поискат от Европейският съвет такова удължаване с ясно посочване на началният и краен срок 2. Да спрат да лъжат избирателите си, че за да се получи този срок, трябва само 1 нещо- ю.к. да го поиска от ЕС 3. ЕДИНСТВЕНО решение, прието с ЕДИНОДУШИЕ от всички 27 държави- членки на ЕС, дадено на заседание на Европейският съвет, може да гарантира юридически удължаване на 2годишният срок на брекзит. Това значи, че ако напр. Румъния не желае да даде този срок на ю.к., заради над 5 годишната румънофобска и българофобска политика на юкип и заради разпространяване на езика на омраза срещу българските и румънските граждани в ю.к. и в ЕП, то този срок НЯМА да бъде даден на ю.к, ако ще мей, ами господ , йехова, алах, буда и т.н. да слязат от небесата и да станат прайм министри на ю.к.- това казва чл.50 пар. 3 от ДЕС- правните правила как точно се случва искането и даването на удължаването на 2 годишния срок за брекзит от ЕС на ю.к.

Използването на русизми по дефиниция е проява на вулгарност и издава провинциално образование. А пък използването на русизми по повод на Брексит е гротескно.

Безкрайно се чудя как някой може да вярва, че Брекзит е злощастна случайност. Камерън се объркал видиш ли и сглупил та направил референдум. След което "необразованите" били подведени от хибридните истории на Путин. Брекзит е внимателно планирана акция на сенчести и нелегитимни сили, управляващи леално света, чиито инструменти са правителствата и политиците. Същите сили са образували ЕС. Тяхно дело е и "мигрантската криза". Която ни се представя като спонтанен, естествен и неуправляем процес, при това положителен и препоръчителен. Същите сили лансират либералните дивотии като конвенции, пактове или официални отвличания на деца от наддържавни органи. Въпросът е един единствен за мен-каква е истинската причина режисьорите на този цирк да извадят ВБ от ЕС. Защото ВБ 100% излиза-с или без споразумение. Причините да се случва това, които ние не знаем са толкова сериозни, че кукловодите жертват икономиката на страната и евентуална загуба на територии. Най-вероятната причина е много стряскаща. За нас. И тя е подготвяна масивна "миграция" в ЕС. В безумни мащаби. По някакви техни си причини и съображения. Въпросните сили ще запазят САЩ и ВБ от цунамито. Д. да ни е яко на мишки като нас. И няма никакво значение кой е на власт или какви ще са резултатите от евроизборите. Чакайте тепърва пактове и конвенции, както и много джамии.

Съгласен съм с теб, никой от обкръжението ми не вярва на такъв сценарий. Ако се замислим, обаче, понеже българина вярва на баба Ванга и на всеки, който го лъже(скептици сме към всички, които са добронамерени всъщност) - нека прочете дори тя какво е казала за Европа.

няма как да е така- тезата съдържа противоречия- хем "злите сили" са създали Ес, хем искат да го разрушат. по-вероятното обяснение е унаследен от миналото конфликт сред кръговете управляващи- както на местно, така и на международно ниво- със съответните взаимни пречки и създаването на взаимни проблеми. казано в стила на конспирациите- два наднационални елитни екипа се боричкат за един и същи приз. резултатът най-вероятно ще е- двама се карат, третият печели. а кой е третият?- кой да знае.

Никакво противоречие няма. ЕС никой не се гласи да го разрушава, освен ако "силите" не са преценили че е изиграл определена роля. Или че се е провалил като лабораторен експеримент. Може би ЕС е създаден точно с такава глобализаторска цел-да е инструмент на "миграцията", при това "организирана и задължителна". Вижте фактите с миграцията, оставете настрани лафовете за "конспирации".

и то е огромно- самият факт, че ВБ и САЩ бяха и са наводнени от мигранти, доказва това. тезата ви издиша. информирайте се по-добре преди да пишете в бъдеще- управляващите в ЕС, са против миксът от мигранти- елементарен пример е призивът на Юнкер да се подсили Фронтекс.

Всъщност силно се надявам да греша и вие да сте прав. И дано е така. Дано няма конспирация. Но да видим фактите. Да, и САЩ и ВБ са наводнени от мигранти, но при желание това може да се стопира, а в Европа да се усили. Фронтекс не е спрял нито един мигрант, напротив. Фронтекс е по-скоро туроператор за луксозни екскурзии на хора без документи, отколкото гранична полиция. Така че желанието на Юнкер да усилва Фронтекс е повече плашещо, отколкото успокояващо. Не случайно вишеградци ги изгониха.

няма как да се съглася. юк има вече огромни квартали и дори цели населени места само или предимно от преселници с много труден интеграционен профил. стената на границата със сащ така и не се "случва" , а керваните не са спрели, да не говорим за огромния брой нелегални мигранти вече на територията на страната им. проблемът с евромигрантите не е във фронтекс, който буквално изнемогва пред изключително добре организирания трафик, подпомаган усилено и от местни левичарски доброволци. проблемът е някъде другаде, но това не личи да е описаното от вас. все едно, няма нужда да спорим- бъдещето ще покаже най-добре. но ако започне дезинтеграция и на други общества, едно е сигурно- процесът няма да знае граници и тогава всички ще съжаляват.

Тъпанари са затова.

Дали е зле или не ще се разбере по късно?Каквото повикало това се обадило!Едно е ясно.Вижда се че свобода и демокрация няма.Има отвратителна политическа сган навсякъде без изключение която се гаври със хората.

В тон със заглавието- ами, няма как ситуацията да "сработи". Дето се казва, още не са "отпочнали" дискусиите и вече се скараха, щот не могат да "стиковат" позиции. Вероятно местните "разработчици" на идеята за Брекзит не са взели предвид възможността за хаотични последствия. Това, разбира се, не вреди на радостта на външните им "доброжелатели", но все пак англичаните трябваше да се усетят навреме. Няма как да разделиш страната си на две и да искаш добри резултати. Съединението прави силата. А Островът какво всъщност произвежда, освен финансови услуги и нарциси? А, да ягоди.

Каква страховита беграмотност лъха от коментарите дотук. Това, че някой не знае значението на дадена дума, не означава, че я няма. За сведение на неграмотниците, всяка задънена улица завършва с тупик. Семантичния произход на думата не е от значение.

Eстествено, че е от значение. Думата е чуждица в бълг. език, при това не се радва на всеобщо употребление! Ето защо не е удачно тя да бъде използвана оспбено в заглавие на статия.

Колкото и да се пънат мъртвородните не могат да станат хора, българи хич. За това става дума. А "тупик" си е руски жаргон и не се ползва в България никъде.

lu4ka

Всяка задънена улица не завършва с тупик. Всяка задъняна улица Е тупик, а също и сокак.

И какво е "тупик", щото не е на български. Рано сутрин блядовете опитващи се да минат за българи хич ги няма. Пийте едно кафе бе.

Тереза Мей - един от големите политици на XXI век Жалка, че в ЕС няма такъв ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ Г-ЖО МЕЙ!

Какъв е тоя тупик бре Жегловци, на български се казва в задънена улица.

за русофилите е "тупик", може би защото са "тупи".

Тъпите сте тъпи, без значени "русофили", "американофили".

само така. гласуването в империата е с историческа стойнос, а не тюр льа гюнеч, като е бг-то. Еваларката Тереза, премиер си та дрътка. Достойна. Бой по кербин иплъховете. Дано им станат ясни некои теща.

"Тупик", това безизходица ли трябва да означава, според сайтаджийчето, може би?

Хората владеят езици, не са като нас.