Предупредиха украинските бежанци, че паркирането в Слънчев бряг от 1 юни е 2,50 лв. на час

Изпълнителният директор на курорта Златко Димитров обясни, че се разпространяват съобщения на български и английски език по паркираните в момента коли

Обратно в новината

Коментари - Предупредиха украинските бежанци, че паркирането в Слънчев бряг от 1 юни е 2,50 лв. на час | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сволач украинска !

Хората разполагат с достатъчно финанси за да си платят 2.5лв/час ……

никой украинец няма да плати нищо- това е само за замазване очите на българите, които са длъжни да платят.

Развалят на хората безплатния курорт. Сега пак някоя украинска кака ще ни псува и ще ни нарича цигани в youtube.

Сега Украинците ще се окаже, че не са разбрали че трябва да плащат, а че трябва на тях да им плащат и ще почнат да си искат парите.

И не повече от два часа ?

По принцип се отнасям положително и със съчувствие към украинците, но тези с колите на са никакви бежанци и да си плащат паркинга, престоя и храната в хотелите. Бежанци са нещастните майки с дечицата, бабките и дедетата, които са пристигнали с многократни прекачвония по влакове и автобуси.

Да не се окаже, че най-добрата мярка е кирка в предния капак?

То на Съни бива, но на Златни вече месец дерибейства Паяка без предупреждение.... Що бг, румънски и укр. Коли "изгоря ха"

Бай Каиш ще плаща, за другите не съм сигурен.

- Защо не ги преместят в Планинсите ХОТЕЛИ? Банко и Пампорово ще се радват на 100% запълваемост през ЛЯТОТО!!!

Къде ги настаняват в другите страни от ЕС???? Във Франция на Ривиерата ли?

стига с тези хотели, после не могат да ги извадят. Пък и колко време на хотели- тя безплатната почивка не може да е неограничено, все някой трябва да плаща,

Само номерата на колите им украински. Пълно е с донбаски руснаци

Не трябва да се бъркат истинските бежанци с тези, които са дошли на безплатен курорт. Принципно в Украйна е лукс да имаш кола, просто кола, дори и москвич, въобще не говорим за луксозни автомобили. Т.е. когато видите украинец със скъпа кола бъдете сигурни, че е далеч от представата за обикновен беден бежанец и да плаща по 2.5 лева на час си му е по джоба.

глупости някакви говориш, да ти кажа. mda.

наложи Кулеба пак да идва

които не спряха по цяла Европа да скандират, като че ли света им е длъжен с нещо, в Полша обаче хората се събудиха https://youtu.be/MO8PXBfO8oM

Да не стане 2,5 рубли на час

Укрите моментално да се репатрират в изоставените казарми в Южна Б-ия, там където много прекараха по две години от младостта си: триъгълника Грудово-Елхово-Звездец, плюс малко Търново, Нова Загора и други места. Там има и достатъчно място за безплатно паркиране.

Да се репатрират откъдето са дошли. Тук търсят какво точно? Бежанци били. Ай сиктир.

Е, има и бежанци, недей така, да не дава Господ подобни изпитания като войната там, НО тези с колите не са за жалене, те са си богатата прослойка там.

какво си хабиш времето да отговаряш на Руско-пропаганден трол.

Упс, типни грешки, да се чете разкарва, sorry, за грешката

Наглият куролатор простокиро ни навлече и тези бежанци на главите. Как за половин година успя да ни вкара във всички кризи и беди. Който го е избирал той да му плаща сега гаврите.

да си ги прибере в САЩ. Белият Дом има място за много украински бежанци, толкова е голям, че дори и Байдън не знае точно къде се намира https://youtu.be/hamds_X7bTU Ще ги разказва с дипломатически автомобили, нама да търсят паркинг, ха ха

Той и в гарсониера да е, няма да се ориентира къде е :)))

Ами отпуснали са само 100 хиляди места за украинци, сигурно ще ги и пробират, повече не им трябват, нека заливат Европа...

Как може да си толкова тъп?

Ти да не би да си остър бе дебил??

Кой ?

Това е за Аз, не е за теб

Чакаме укросите с отворени хотели, ресторанти и синя зона. Да заповядат. Но да си плащат де.

И украинския чакаме, ама да си носят антибиотиците, че тук са скъпи

Това означава, че там е сигурно и с тези милиарди помощи, укробежанците може спокойно да се връщат по родните си места. Да не говорим за западна Украйна... Вече сън сигурен, че това не са бежанци а мисти емигранти.

Американски конгресмен изригна: Нито цент за Зеленски от парите на данъкоплатците Миналата година, като държавен служител е спечелил 100 милиона долара. Как мислите, къде ще отиде по-голямата част от 40-те милиарда долара предложени за Украйна, пита Пол Госар от Аризона Парите, които правителството на САЩ възнамерява да изпрати в подкрепа на Украйна, са загуба на пари на данъкоплатците, заяви  конгресменът от Аризона Пол Госар, съобщава БГНЕС. Правителството на Съединените щати трябва да се занимава с вътрешната си политика - с държавния дълг, инфлацията и имиграцията", смята Госар. По-рано Камарата на представителите одобри допълнителен пакет от помощи за Украйна и изпрати законопроекта за гласуване в Сената. Припомняме, че вчера сенаторът от Кентъки Ранд Пол попречи на горната камара на Конгреса на САЩ да приеме законопроект за отпускане на допълнителна помощ за Украйна в размер на рекордните близо 40 млрд. долара. Според него при сегашните обстоятелства САЩ просто не могат да си позволят да играят ролята на световен жандарм за сметка на бюджета си.

В наше село няма украински бежанци. Всичките на Слънчака, на Златните, във Варна, Бургас и в София ....

Браво на Слънчев бряг!

Предлагам на всеки един наш украински събрат управниците на територия Булгаристан да изплатят по 5 минимални работни заплати при напускане на 5-звездните им хралупи и по 4 минимални работни заплати при напускане на 4-звездните хралупи. Също така да бъде приет нормативен акт за освобождаване от всички разходи на украинските ни братя и сестри, като това да включва зареждане на гориво, взимане (не пазаруване) на стоки, плащане на сметки в заведения и т.н. пакет от мерки за съпричастност. И на последно място, който има повече от един имот, в останалите имоти да настани украински братя и сестри, да им дава безвъзмездно по 300 лв. седмично, както и да поеме всички режиини разходи за своя сметка. Предложих!

Не се приема!!!

И аз давам.Каквото имам.Сещай се какво е :))))

това не е ли само за украинките? :D

Бележките ги пишете на руски. Така ще разберат за какво става дума.

И глобите за превишена скорост да си плащат!!! За тези, които не са ги виждали - карат с бясна скорост и не им дреме има ли камера или не! Пътувам всеки ден Бургас - Сл. бряг

Укрите са най тъпата и нагла нация в европа.смотания артист най нагло се кара на целия свят как само той разбира демокрацията.след големия глад са останали само най тъпите им представители.

След българите и македонците обаче. Не си виждал катун българи из Европа изглежда, не говоря за цигани.. Урките между другото работят най-много по заводите. Нашите се омързеливиха, а ония са на две смени често.

Щом са толкова работливи имат шанс да се реализират, Полша им го дава

А намериха ли кой да ги замести по хотелите? Защото сега като тръгнат към Хърватия после ще ги търсят със свещи.. Да не плачат на правителството пак, че им е слаб сезона.

Те у Хърватска ги чакат с хляб и сол и безплатно настаняване и шведска маса.

са все още сигурни, но в Донбас украинските нацисти нападат цивилни граждани насред центъра и ги принуждават да викат Слава Украйне https://youtu.be/bfDPA_NFrAs

О години вече не ходя на БГ черномориети, алчни, прости, местни мутри

И КВО ОТ ТУЙ?! ВСИЧКИ ПЛАЧАТ ЗА ТЕБЕ!

Ще ги настаня в къщи за 2.5лв на час заедно с лъскавите им коли.

Има работещи българи , които не са виждали морето , а на тия укри нагли всичко им е безплатно и то в най-скъпият курорт у нас…???!

Ха дано и на нас да ни се случи война с руZZия за да може и ние да ходим по хотелите в чужбина.

А що не 5лв?Около нас е пълно с украинци.Не виждам да са по-бедни от българите.

хуманно, но когато виждаш как украинските бежанци унищожават жилището ти, за което години наред си работил е нещо друго https://youtu.be/ovV98DP_ovo

Да се махат от черноморието :)

В Полша хората са възмутени от украинските бежанци https://youtu.be/MO8PXBfO8oM

В Полша болшинството са на палатки в лагери!

В Германия са в лагери

След няколко месеца германците ще се чудят кое беше по-малкото зло - "гостите" дето Меркел покани или тези дето Зеленски им изпрати.

Те вече и сега се чудят как ще се оправят с инфлацията

"Разпространява се съобщение на български и на английски език по паркиралите" - това как, със спрей ?

Добра идея :)

Ами слагат бележки. Елементарно. Ама ганю или не е разбрал или се прави на интересен. Ти си избери?

Бележките фиксират с кирки.

Може и написано върху кирка збита в двигателя.

Те като видят в каква кочина са се установили и сами ще си тръгнат.

РАЗКАРВАТ СЕ С ЛЪСКАВИТЕ СИ ВОЗИЛА НОНСТОП МЕЖДУ СЛЪНЧАКА И БУРГАС, ВАРНА! ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ УБЕДИ АКО ОТИДЕ В РАЙОНА! СЪС СКЪПИЯ БЕНЗИН! ИЗСТРАДАЛИ БЕДНЯЦИ! А ВСЪЩНОСТ ДЕЗЕРТЬОРИ!

Защо бее,да върти като еврогейски работещ беден,цяла вечер,за да паркира на някой тротоар,и сутрината,преди 8,да бяга като ненормален ,да си изкара колата,за да не го глобят

Той сериала с укробежанците тепърва започва.....да ни е честито... тия дебили заедно с мангалите ще ни довършат....

Съдейки по коментара не са ви нужни украинци, довършили сте се и без тях.

Само сгодни укаинки!

всичко е заради тях, хотелиерите, пращаха автобуси да ги извеждат от украйна и да ги водят по хотелите им в морските курорти, да фалират.

Как ще взимат пари от жалните ни украински господари? Алооооооооооооооооо!!!!!!!!!!! Късакът с непраната тениска сега ще излезе по всички медии и ще ни обвини в геноцид срещу украинските ни господари. Ще ни отстранят от ЕС и нато и ще ни обявят тотална война. Аааамахаааа. Я тоя директор ли е, началник ли е да се взима в ръце и да започва да плаща на всеки паркирал украински господар по 2,50 лв./час.

Нали им плащаме, че са благоволили да ни дразнят. Слънчака кмета кво чака? Да натири българите да им плащат паркинга.

Те пак ще се правят на ударени,че не са разбрали. Кой ще докаже противното?

нека им провалят сезона, те ги доведоха в България с безкрайната си алчност държавата да им издържа хотелите извън сезона

Не е нужно да се доказва. Незнанието не е оправдание и не те освобождава от последствията.

a sega de

Нали много ги обичахте? Що им премахвате правата?

Тея сега ще си разплетат чорапите. Ще им целувате задниците на бежанците.

На бежанките :) И от мен да знаеш, където целувам, там еба :)

Най-долнопробното място място - спираш да разтовариш багажа и вече колата ти е вдигната

Спирам където е разрешено паркирането и не са ми вдигали колата. Но съм виждал гении, които паркират за малко там където е забранено и паяка ги налазва. Същото е и в София.

ЩО ХОДИШ ПО МОРЕТО?! Я ТУКА КВИ СОЧНИ ЛИВАДИ ИМА МЕЖДУ ПАНЕЛКИТЕ! МОЖЕ И НАДУВАЕМ БАСЕЙН ДА СПРЕТНЕШ!

300 камери в полицейския курорт на мутрите А хората по пътищата ги ограбват и убиват или тероризират по пътищата от страна н разни там джигити И пари за камери там няма... А държавата пълни и пълни хотелите и джобовете на мутрите