Представят F-16 Блок 70 в Пловдив

Това е най-новата и най-усъвършенствана версия на еднодвигателния изтребител на НАТО

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаххахахахаххахахахаа

1. Тъпи ватни тролчета, не се хабете. Нема смисъл. Ще бъдат купени Ф-16 и вие ще пикаете газ. Аз не разбирам защо на такива безполезни боклуци като вас кремъл плаща., И запомнете старите руски щайги като Миг-29 всеки ден падат в Педеруската помийна чяма. Хайде прочетете кога е създаден боклука ви Миг-29. Разработен е през 1970-те години от конструкторското бюро Микоян, приет е на въоръжение в Съветските ВВС през 1983 - я сега сметни глупак от 1970 г до сега -са ТЕХНОЛОГИЯ 57 ГОДИНИ 2. Ф-16 Блок е рзработен миналата година. Ф-16 Блок 70 предлага най-добрите опции пред България и българските ВВС. Говорим за напреднала технология, пълна свързаност с другите членове на НАТО, както и подхода за пълен пакет. Защото предложението, чрез правителството на САЩ, включва осем изтребителя Ф-16, оборудвани със снайперно насочване, въоръжение "Въздух-Въздух" и "Въздух-Земя", вече казах, резервни части, подкрепа в поддръжката, логистична подкрепа, обучение за пилотите и техническия състав, както и други неща. За самолетите Ф-16 Блок 70 трябва да се знае, че, когато те пристигнат в България, българските ВВС няма да се налага да се обръщат към никоя трета страна, за да ги използват. Те просто започват да ги използват. Многоцелевият изтребител Ф-16 Блок 70, който предлагаме, означава, че той може да изпълнява всяка възможна мисия, за която се сетите в обхвата на НАТО. Когато самолетът пристигне в България, ще е готов да изпълнява мисия по наблюдение във въздушното пространство, ще е готов да носи бомби и ракети, ще е във вид, напълно пригоден да се използва на 100%. Пилотите на Ф-16 ще са готови да влязат в битка, да стигнат до мястото, да пуснат ракетите и да напуснат зоната. Ето това е истински многоцелеви изтребител. Ще се върна и на новия радар, който може да прави наблюдение и за "Въздух-Въздух", и за "Въздух-Земя". И заедно с тези елементи има и снайпер насочване по тези цели - били те във въздуха, или на Земята. И е важно да се спомене, че всичко това е включено в цената.

грух грух

До момента са произведени над 4600 самолета F-16 в 139 версии за 28 страни. Отделно са модернизирани, структурно или в областта на авиониката, вече 1000 използвани машини. Досега на F-16 има регистрирани над 400 000 излитания и участието им в битки не е подобрено до този момент. Относно самия самолет той каза, че е с по-добра авионика, по-добри системи за насочване и за безопасност, с което надгражда доказалите се безупречни характеристики на F-16. F-16 Блок 70 има 12000 летателни часа продължителност на живот и 8000 часа сервизен живот, което го прави много по-лесен за поддържане, твърди Робинсън. "Към този момент за България се коментират 8 изтребителя, като цената включва, освен машините, оръжейните системи въздух-въздух и въздух-земя, подготовката на персонала и механиците, както и цялата инфраструктура за използването на самолетите

ти защо си се кръстил "велика америка" ? ето, аз се чувствам прасе и затова съм се кръстил прасе. ти "велика америка" ли се чувстваш и усещаш ?

Червените фашистки кучета си лаят, а керванът си върви. Жалки са руските подлоги в безуспешните си мъки, с които никога няма да променят НИЩО. Единствено губят и без това от ограниченото си количество мозъчни и нервни клетки. От вас руски мърши НИЩО НЕ ЗАВИСИ. ВИИ СТЕ ПОСЛЕДНАТА ДУПКА НА КАВАЛА.

Чисто нов модел самолет 2019 г. Вече ще се казва F-21 във версията за Индия. И ще гледаме битки МИГ-21 срещу F-21.

За едни краварски бараки има пари, за АЕЦ Белене няма пари. Мноооого умно!!!!!!!!!!!!!! - слугинско изпълнение.

Ф-16 Блок 70.Кучето е заровено не в Ф-16, а във втората част Блок 70-може да се санира и Л-то,отново ще има работа-анадън му? Йес!Даа...Да!

Може и да е страхотен самолет, но нарушихте всички пазарни принципи за да го наложите. Не само това но сменихте и българският избор направен от истински специалисти.

Може ли да бъде страхотен един самолет чийто производство е започнало през миналия век през 1976 година, въпреки козметичните усъвършенствания.

Без съмнение това е най новата модификация на един от най успешните модели бойни самолети в света! Със придобиването на такъв изтребител Българската Армия прави технологичен скок който е несъизмерим от военна,политическа и икономическа гледни точки със досегашното ни състояние на Авиация и Армия!

Голяма кошница в небрано поле с ягоди!!!!!! И тия са дошли в Пловдив да ни пудрят очите??????? Дано да съм жив до тогава когато кацнат у нас И ДАГО ПОТУПАМ ПО НОСА С ДУМИТЕ ЗДРАВЕЙ НАБОРЕ!!!!!!!!!

От интервюто на този директор на Локхийд Мартин Джеймс Робинсън помня, как на въпрос, отговаря ли на стандартите на НАТО, той каза, че не знае какво разбират под стандарти на НАТО! ;) На същият ден по-късно Ц.Ц. се изказваше, как отговарял на стандартите на НАТО. Нищо че в големите държави от ЕС, Ф-ките не са основни изтребители. Франция, Германия, Великобритания си ползват Рафал, Еурофайтер, Тайфун. Но какво друго да се очаква от изглеждатият като агент на САЩ Ц.Ц.! Тази сделка спрямо предлаганата от СААБ, ощетява държавата с някой милиард лева! И това не е преувеличено, а доказуемо в съда. Но най-важното се отказахме от инвестициите за 2.1 милиарда лева! Кой ще инвестира, ако не очаква печалба? Само че върху нея се плащат данъци. Загубихме и работни места. Това че офертата им е примерно 300 милона по-евтина. Онази за Ф-16 не отговаря на 4 от 7 критерия. Защо имаше изобщо конкурс? 2 самолета по-малко разпределено за цента са сигурно още около 500 милона лева. Това че е супер капризен към писти и имаме само едно пригодено летище за него - граф Игнатиево. Какво ще прави като посрещач, ако от там трябва да лети примерно до Черно море да пресреща руски, като са и бавни. Старите МиГ-25 или МиГ-31 са с една звукова скорост отгоре. Те не могат да стигнат до там навреме. Ще трябва да се ремонтират писти, а това са още милиони. При нас километър път е 43 милиона лева. Какво да говорим за няколко летища? А Грипените могат да кацат на магистрала. А и са най-икономичните западни. Икономически това е ограбване за милиарди. Други държави печелят такива на година от заводи на СААБ от данъци. Много хора трябва да бъдат съдени за предателство. Те нарушиха Конституцията и законите и дори това което са гласували.

И нали офертата още не е приключила и не са се договорили? Какво представят. Това е подобно на онези правещи пътища преди конкурса. ;)

Бойкот и протест на "представянето"!!! Стига задокеански началници в Европа!!! Независима Европа на европейците със собствена армия!!!! Ф16 тръгнали да купуват??? Като се повреди 1 компонентче, ще трябва цял океан да де премине до завода им???? Аман от слугинска бг мафия!!!!!

Съвсем очевидно става, че благодарение на това правителство, нас ни определят като послушковци-аборигени. Които ще направят всичко, каквото белите господари им кажат. Не са малко парите, които това правителство иска да пропилее. Удивен съм само за наличните на уж патриоти в тази антибългария. И особено с военен министър от ВМРО.

Бойкот и протест на "представянето"!!! Стига задокеански началници в Европа!!! Независима Европа на европейците със собствена армия!!!! Ф16 тръгнали да купуват??? Като се повреди 1 компонентче, ще трябва цял океан да се премине до завода им???? Аман от слугинска бг мафия!!!!!

Демонстрация на "уникалните " възможности на самолета , направена в хотел. Смехорията е пълна , то и ония нашенците , където ги търсят за виртуалната валута с " уникални" възможности за печалба и те си правеха презентациите в хотел , май е любимо място за мошениците . Словакия и Бахрейн също били поръчали , но не получили , те пример ли са за военна сила на гербаджиите .

Тези самолети, а и всякакъв вид американско въоръжение ни е жизнено необходимо!!!! Защото през България минава най-краткия път за доставка с опознавателна цел на американската техника от Русия. Те само да ни ги доставят, а ние ще можем да им вземем двойна цена като ги препродадем на Русия

Трябват ни два комплекса С-400 и ще свалим всички самолети навлезли в българското въздушно пространство. Комплексите не искат скъпа подръжка.

Грипен каца на магистрали и първокласни пътища. Тая барака много капризна била и ще кажа само на Безмер и Графа. Подръжката на час е двойно по-скъпа при американския . .

Ама и комисиона е по-голям. А и повече се харесвам на американските братушки. Тъй че - F16 ще купя за вас.

Къде в България има такива пътища? Само ще плащат за свинетки.

Самолета е експериментален. Българските пилоти ще го тестват. Ако се разбият повечето самолети ще прекратят производството.

Самолетите са нападателни и не ни вършат работа . Може обаче да ги ползваме когато НАТО нападне Русия.

Ако НАТО нападне Русия трябва предварително да си намислила бърз и безболезнен начин за самоубийство, защото от радиация се умира бавно и болезнено...

Бахрейн купува 16 броя от същите самолети на цена от 1 милиард долара. В сайта на Локхийд-Мартин пише всичко. Бедна България взема само осем за 2 милиарда. 4 пъти по скъпо.

що лъжеш бе руснак евтин? Кой ти вярва, я дай линк бе трольо!

САЩ ще ни продадат между 64 и 128 изтребителя за тези 2 милиарда. А троловете лъжат,, че ще ни продадат само осем.. Ей, много са лоши тези тролове БЕ!

Когато фактите говорят, тъпите тролове не е лошо да мълчат, всичко е казано. България може да е рекетирана от САЩ и изнудвана, за да купува тези самолети, но не сме идиоти, за да не виждаме рекета.

С такива политици България всеки е лъже и руснаците и американците.

И сега ще станем свидетели, как група Дебил, организирани в Правителство на България, ще забият и опропастят 1.5 млрд лева. За да подпрем военната промишленост на САЩ. А самолетите ще си ги трошим от главите, щото в момента работа няма да ни свършват. А в същият момент самородните Гении от група Дебил организират търг, да продадели новата АЕЦ Белене на чужденци. Щото не ни е пред очите ТЕЦ Марици американски и не виждаме как чужденци ни продават то на двойна пазарна цена. И не виждаме, какво се случи с "блокиращи държавни дялове" в ЕВН, направено само от 3-4 продажни чиновника. Което ни чака и с Белене. Защото за Белене нямала държавата пари. А да плаща на САЩ за безсмислена на етапа покупка, има. А за бизнес с перспективи, особено с разпространяването на електромобилите, имала. Основата на независимостта на една държава, това енергийната независимост. Подариш ли си енергетиката на чужденци, край с твоята независимост. Било от изток или от запад. С една разлика, тия от изток просто искат да си движат бизнеса и да не си военна заплаха. А тия от запад са като кърлеж с голяяма глътка. Смучат като за последно. Да живее група Дебил. И Бог да опази България от тях!

Много точно си го написал, но колко ли могат да го разберат? Наложената ни от вън 30-годишна неграмотност вече дава своите ,,плодове" - мачканите дори не разбират, че ги мачкат!

8 самолета след 3-4 години! За сравнение "фалирала" Гърция е резервирала над 80 броя гръцки Ф-16 да бъдат надградени до блок 70.

нали един национален предател Русофил от БСП се пенеше, че нямало въобще такъв самолет. Браво! Браво! Браво господине!

Малко си се объркал, предателите в България са русофоби. При русофилите преди години, България беше доволно развита държава. От както управлението стана русофобско, държавата ни е на ръба на оцеляването. Тъй че много ясно се вижда кой е националния предател. Няма нужда да ни омайваш.

платените тролове на америка за бълхаря "избикалят" темата отдалечИ! Оглушително е мълчанието на цялата евролиберастка и нпо-патреотарска гмеж!

Този Блок 70 да не е модификация на F-16 като хидроплан та ще го представят на гребната база?

Модификация е на вибратор, та ще го демонстрират на майка ти на шутката!

Че ще се показват чалъми и нищо друго!!!!! ЩО СИ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ДЖИЛЕЗО ГО НЯМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!!!! ДА НЕБИ ДА ИМА ПРЕДСТАВЯНЕ НА НАИ НОВАТА ВЕРСИЯ НА ИГРАТА AIR FORCE 10???¿??????????

Аз си помислих, че ще представят САМОЛЕТА, а те щели да представят СИМУЛАТОРА!

Що ли не го представиха в пловдивския цирк???

Книжен тигър! Какво има да представят, КАТО НЯМА ТАКЪВ САМОЛЕТ! НИТО 1 БРОЙКА РЕАЛНО НЯМА В ЦЕЛИЯ СВЯТ! кАРТИНКИ МОГА ДА СИ ГЛЕДАМ И ПО ИНТЕРНЕТ. Да произведат една бройка да я оборудват и тогава да я представят! Ало, нпо-либерастите, я се позасмейте сега как руснаците имали само 12 броя ПАК-ФА... краваросите нямат нито една! Имат 1500бройки 50 годишни шасита в пустинята без действащи двегатели! Имато само това! Даже халето дето ще се оборудват старите таралясници още не е готово!

"F-16 Блок 70 е най-новата и най-усъвършенствана версия на еднодвигателния изтребител на НАТО, която се произвежда от американския концерн, уточняват от "Локхийд Мартин". Защо не кажете, че Ф-16 е на въоръжение само в 10 европейски държави, членки на НАТО. Значи не е изтребител на НАТО. И още - по-долу на няколко места се задава въпроса за какво ни е този самолет. Ами тъй като Русия никога няма да нападне провослкавна България (ако не направим още някоя глупост в услуга на САЩ), значи ако ни запобвядат ще ги използваме да пазим Бандеровска Украйна.

Но нападна православна Украйна

Чети текста в скобите. А украинците направиха доста глупости под ръководтството на САЩ. Ако смяташ за нападение връщането на Крим в състава на Русия си в дълбока заблуда. А в Донбас хората се вдигнаха в отговор на фашисткия преврат през 2014 г.

млъкни бе няколко пъти ни в окупирала и нападала! Лъжеш като истински русомангал

Ще покажат как тази ЩАЙГА ПРАВИ ВЪВ ВЪЗДУХА НОМЕРА КАТО БЪЧВА И КОБРАТА НА ПУГАЧОВ??¿??КОГА?????

Заедно с това да направят и една презентация на МИГ 21, за сравнение де. Че един приятел се чуди какво да си купи

Simulator?Sto na jivo ne struva.)

Изтребителите F-16 Блок 70 ще бъдат представени в ХОТЕЛА Лендмарк край Гребната база в Пловдив. Още с първото изречение, трябва да ни е ясно, че ще купуваме КОТКА В ЧУВАЛ!

Специален гост ще бъде индийският пилот от пакистенския инцидент с един МиГ-21 Бизон за да го перне

Те УСА след година-све няма да ги има! К'о пра'им тогас?

Парите за партито по случай представянето ще са повече от тези за наградните материали. Дори партито ще продължи повече от презентацията.

Че ще има представяне на НАЙ НАЙ НОВИЯТ МОДЕЛ ДЕТО МИЕ НАБОР??????????

Т.е. ще бъдат представени СИМУЛАТОРИ и малки модели. Не реалня мяшина, дори прототип.

България под силен натиск от САЩ, ще закупи 8 изтребителя Ф-16! Ще похарчи 1.8 милиарда долара. Но това ще са пари за беззащитни самолети! Те ще могат да се ползват само в мирно време, но не при война! Във време на война тези самолети ще са защитени, колкото са защитени голи охлюви на аутострада! Летищата, на които ще битуват тези изтребители, трябва да са зашитени от ефикасни противоракетни системи! Никой не говори, че за целтта трябва да закупим минимум 4 противоракетни системи "Пейтриът" от САЩ, които струват $ 600 000 000 еднта ... Каква е тази простотия! За какво са ни голи охлюви - играчки, за да хвърчат няколко пилота и си чешат крастата в мирно време от ВВС?

то всеки самолет на земята е безполезен. дали ще е руски или американски вражеската артилерия не подбира.

ама как обръщате левовете ( 1.8 млрд.ЛЕВА и то с ДДС ) в долари..... ама ей такинка лекинко....и забрави да кажеш че е трябвало за пенсии да ги дадат.

Защо не сте коректни и не напишете че някакви моделчета ще бъдат представени с някакво окъпване от слова колко хубаво изглеждат като моделче ама още не е станало реалност за която ние ще да платим милиарди???? На панаир за авиомоделиране ли ще се представят?????

защо червените тролове сте толкова тъпи бре.....не,не ми отговаряй , въпроса е риторичен. Как може да плямпаш няк'ви откровенни лъжи и да се надяваш да ти мине номера , след като за 1 мин. може да се направят съответните проверки в Интернет. Дебютирал 2012 год. поръчан ВЕЧЕ от Бахрейн и Словакия , а скоро най-вероятно и от България и Индия.

До Пловдив има авиомузей. Със сигурност ще са добро попадение за там.

Наи наи новите придобиФКИ дали неса баданосани с ГОЛЕМАТА БЪДЕНАРКА ЗА НАС А???????????

Ама гледам че оня ден стар Миг21 на циганска Индия събори Ф16 на цигански Пакистан . Говорим за Миг 21, дето е на 50 г!!!

гледаш - дръжки.....ако беше гледал щеше да видиш че е съборен МиГ-21 ( и снимки показаха , и индийците си признаха ) , а не обратното......и пилота плениха пакистанците , биха му няколко шамара , държаха го 2-3 дена и го върнаха. Единственият начин МиГ-21 да събори Ф-16 е на таран....ама няма как да го достигне

Да не си сънувал това????? Сигурно и СУТО СА СЪБОРИЛИ С 5 РАКЕТИ ??????А????

Да не си останем накрая само на симулатори.

2 държави били поръчали, едната от които Бахрейн Въх!

Все пак ще имаме най добрите машини. Въпреки опитите на руските тролове и русмен радев да ни съботират.

Така е ! - ще им теглим по една баданарка и ще станат като чисто нови ! И ръждицата тук-таме ще позачистим.

в тази материя няма най-добри и най-лоши. всяка машинка има предимства и недостатъци. въпроса е за какви цели ти трябват, особеността на територията за целите и колко ти е дълбок джоба. но едно е сигурно, ако ги купим, ще имаме най-скъпите.

едно е сигурно - че си абсолютен трол....на всяка манджа мерудия , все се изказваш , ама по-така , завоалирано...не си с рогата напред като едни други грухтящи........ като е най-ново - нормално да е скъпо и не увряхте че цената не е за 8-9 бройки , а и за въоръжение , обучение , тренажори , съпътстваща/обслужваща техника и гаранционно обслужване ( мисля че беше 2 години за сметка на доставчика ). Ако след години се поръчат още бройки - тогава коментирай цената им......

Този самолет е произведен 1970 година бе льольо ...Чети преди да пишеш глупости

ами то и Мерцедес Е-Класа се произвежда от 1983 год. , стар ли е ? Ами тролчо , безаналоговите МиГ-ове и Су-та откога мислиш че са ? Нови модели с нови номера , а всичките са на базата на МиГ-29 и Су-27 от 70-те години.......ВСИЧКИТЕ , от уж новите......просто нова генерация на доказана платформа. така е и с Ф-16 Вайпър - корпус и двигател доказани , просто го тъпчат с нова електроника и въоръжение , а радара - най-новият !

Кога и как разбрахте че са ''най добрите'' като никъде не са приложени защото не са произведени въобще???? Това че ще сменя батерийките на моето моделче едва ли ще го накара да прави нещо друго....

И кое им е най-доброто? Дай поне един аргумент бе американски троле на Бойко.

Тц, няма да са най-добрите. Преди много години "Боинг" ни предложиха едни други, по-добри, дето ги ползва флотата на САЩ и корпуса на морската им пехота, ама ни видяха кви сме дебили и си се прибраха. "На терена" останаха най-отчаяните - "Сааб" с "Грипен", които отчаяно се нуждаят от продажба и занимаващите с всякакви корумпета "Локхийд-Мартин" с техния вечно млад F-16 дето е измислен 70-те години за да надскочат "Миг 21".

Картинките- добре, ама самолета- кога?

ами 2012 този вариант на Ф-16 е показан наживо , ама нали си червен папагал......имам чувството че и като ни ги доставят след 2-3 години пак ще питъате същото. Айде пукай те се от безсилие и злоба и си пускайте там мултфилмите за безаналоговите.....

От 2012 година дето са го показали на живо до сега са минали 7 години ама никой не се е излъгал да го купи и явно показания на живо вече го няма реално та немогат с пребоядисване да го покажат...