17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искате, само слагайте снимката, няма нужда да се изписва новина, ние си знаем - всичко е ШЕСТ, може и заглавие да не слагате.

Уникална словесна диария!

Докато се чудим дали е успешно това председателство, то взе че преполови. Айде стига вече! Цяло министерство работи, за да организира стотина рутинни срещи, които са ежедневие за брюкселските бюрократи! Дотук имаме една важна среща във Варна, която мина съвсем нормално, без скандали, но и без някакъв забележителен напредък. Предстои още една наистина важна среща за Западните Балкани, но и тя няма да бъде чак пък толкова "съдбоносна" за нас. Така че, господа управляващи, мирясайте вече! Нека Павлова да си кара там по дневния ред, а Вие обърнете малко внимание и на вътрешните проблеми на България, че нещо май съвсем занемарихте работата - постоянни убийства, бягства, пълна разруха на пътища и улици, мръсен въздух, беднотия и престъпност по селата....

Е,как иначе?нима нещо неуспешно сте направили? Като няма работещ Съд ,вие винаги ще сте успешни,но най вече в краденето. Крадете си на воля,сложили сте си розови очила,по далече от носа си не виждате и" о успех здравей" Толкова сте пр.сти ,че от това повече не може.

Как пък мнозинството българи не го усетиха това ''успешното''???Когато говорят такива като тая да престанат да говорят от името на българите а да уточняват че говорят оит собствено име и от това на ония 15% дето са се излъгали с бщлетина за тях.. 15% лиленце НЕ са България и българите..

успешно за кого? за вас политиците, които кръжите около евро

БСП и останалите партии в парламента са съучастници в този геноцид на българите. Къде е устата Йончева? Къде е борецът Марешки? Къде са "коврите на Бойко" дето преди изборите ходиха да се бият с бабички по турската граница, а днес вече носят шербет на Ердоган във Варна. ПА РО ДИ Я

Вместо вотове на недоверие, простести по улиците и търсене на отговорност, ставаме свидетели на мълчаливо съгласие и снишаване пред мутрите и агентите, които официално си узурпираха всички институции и прекършиха гръбнака на държавността в България. вече официално всичко е законна далавера и Вожда еднолично решава дори часа на дербито Левски - ЦСКА.

Успешно е за Мирослав Боршош с едни 30-на милиона, от които поне 5-6 са откраднати. Успешно е за евроатлантическите ни ,,партньори", на които един премиер плаща с откраднати от данъкоплатците пари за да тупат по гърба и да го хвалят.. Но за българите, за българския народ това европреЦедателство си е предателство и е на абсолютна загуба за България. Ако Лили-пълничката твърди нещо друго нека посочи благодарение на европреЦедателството с колко се намалиха цените на ел.енергията, на водата, на лихвите по кредити, на таксите и таксичките на банки, общини, министерства, с колко се намали цента на течните горива, на парното, на обществения транспорт, най-вече на данъците, които са по-високи от данъците в Дания, но ефекта от тях за българите в България е по-малък от тези в Бурунди....? Ето това са критерии по които да се оценява европреЦедателството!!!! Всичко оостанало е ала-бализми!!!

Руменчо и Курнела са се покрили яко. Да не клатим стабилността, другари! слушкане, папкане и тук таме някой гейт за испускане на парата. жабите се варят по план.

Е, да де, ти си знеш.... щото нали точно теб те варят като жаба поръчителите ти....

Три месеца са обикновено 90 календарни дни. От тях, обикновено, почивни дни са около 26. Така - 90-26=64. Провели били 100 срещи и НАД 670 заседния! 100+670=770 - или бъркам? И? Какво се получава? 770:64=12 срещи и заседания на ден!!! Абре, тия СА СЕ РАЗЦЕПИЛИ ОТ БАЧКАНЕ!!!!

Абе къде е опозицията? Имаме ли опозиция в парламента или просто ОПГ и картел?

То и личи че са успешни,Я КАК СЕ Е НАКЛАЛО ПИОНЕРЧЕТО!!!!!!

Отвратително,гнъсно,алчно,самодоволно,жалко.....НИЩО.....ВО!

Първите месеци от председателството са успешни, свиня-майката пак се опраси. До края се очаква поне още едно прасило!!!

Co69

Преди на наглите лъжи викахме пропаганда, сега им викат ПР. С лъжа мързеливите и крадливи шумкари и партийци изкараха близо половин век, сега наследниците им едвам са малко над половината дистанция. Голяма работа тоя ПР - щом може неграмотен, прост престъпник да е премиер, още по-неграмотни и прости селяндури да са министри и никой не знае на какво точно, че има и такива без министерства, дето хептен или като тая министър на нещо си там като едно нищо. Тренирани са тия издънки на старите партийци в наглост, дебелоочие, научени за да отварят големи уста за големи кълки и за безумно говорене. Тази изобщо няма и да я обиждам, че е дебела или нещо подобно, това, че е дебела е най-малкият НИ проблем, а това че е в позиция да дрънка простотии и да граби и със задника си, вместо да търка наровете в килията, щото така ама хич няма да си вземе бележка.

шшшшт! Ти за доцент баце, доктор на науките ли говориш че е неук ? как не те е срам?

Co69

Знам, че е майтап, ама на наш гръб. Ей на - не му личи, че е доктор на науките, дори отблизо и в елементарен разговор. Така че някой друг трябва да се срамува, ама де толкоз акъл и съвест.

Много е некоректно да се самооценяваш госпожо.

ТАКА Е! ВЕРНО Е!

Министър на Европредседателството - защо е нужно да има МИНИСТЪР? Тази и за Министър на Градския Транспорт не става.

минах един ден посредата на деня покрай това НДК, никой нито влизаше, нито излизаше от там....тия срещи са само във фантазията на тая дебелана, така си пълни джобовете за още плюскане....това й е работата да плямпа без да произлиза нищо от това плюямпане, освен още заплати за още плюскане .....няма да могат да я поберат в стандартен ковчег като й дойде реда....защото пред смъртта всички са равни....да не го забравят това тия свине

Имам усещането , че напълно откъснахте политиката от хората в името на които всъщност би трябвало да се прави и си правите някаква политика в която са заложени ваши лични интереси , а народите ги превърнахте от обект в инструмент на осъществяване на интересите си чрез политиката. Който е луд да ви търпи и да ви ходи по лъжите и манипулациите.

Много ги интересуват тях хората. Те овладяха цялата администрация, чрез своите хора подправят изборни протоколи и печелят избори след избори. Просто имат добри учители, които са им подсказали как се даржи власт, независимо от народа.

както го гледам това председателство (не че нещо се вижда)- то е като да го няма ....едно голямо нищо...само свинетка го е усетила, може би по по-обилните безплатни обеди, които е изплюскала и още плюска покрай това председателство....какво може да е успешното на нещо, което е нищо!? по-успешно е мойто ходене до тоалетната тази сутрин, отколкото тия плъхове , дето се крият и дремат по разни как им викат там - "заседателните" зали....заседнали и затлъстели, плюскащи и сплящи и серящи

В чужбина пресата изобщо не се вълнува от ПредЦедатеството. Количествените натрупвания не водят до качествени изменения, така че "над 100 срещи в София и над 670 заседания на всички спомагателни органи на Съвета" не са нещо повече от: яли пили и се разделили. Дори не успяхте един свестен ПиаР на страната да сътворите. Така и не ви стана ясно, че метресата-преса у дома може да ви ласкае, но на запад изобщо не ги интересувате.

Свинетка пак се е объркала тотално. Успешни ще са когато такива като мен го кажат , а не когато такива като тебе се самооценяват.

Много важно!... Председателството ще мине и замине, и ние като държава пак ще сме същите - с най-нисък БВП на човек от населението, най-ниска производителност на труда, най-ниска конкурентоспособност, най-голяма бедност, най-лоши икономически, финансови, социални, демографски, здравословни, институционални, екологични, санитарно-хигиенни, корупционни и други показатели в ЕС. За съжаление, докато огнебореца от Банкя ръководи държавата, така ще да е...

В смисъл тук там някоя скъпа вечеря за някой и друг заспал западноевропеид, който дори не знае къде е булгаристана... бля бля западните балкани бля бля западните балкани и пръц в тоалетната

С какво и за кого ? Ахмаци некадърни , вместо да поставите като приоритети национални проблеми, като мизерията , всъщност правилно тя ви е постоянен приоритет , ама в отрицателната посока , корупцията и тя верно ви е приоритет , добре папкате от нея , вие т.е. Боцко го заигра международник. Ба си фалшификата сте.

Умря ви циганката дето ви хвалеше.

Първите месеци от председателството са успешни, а аз се омазнявам неудържимо.

Не ми е ясно, за три месеца или 63 работни дни 100 срещи и 670 заседания. Всичко това в НДК ли е станало?

Едно може да и се признае - научила се е с много думи да не казва нищо !

ЗА КАКЪВ ДЕБАТ ГОВОРИШ? ЧАКА ВИ НЕ ДЕБАТ , А ЗАТВОР И КОНФИСКАЦИЯ НА ВСИЧКО КОЕТО ПРИДОБИХТЕ ПО ПРЕСТЪПЕН НАЧИН!

Ако снимките на преЦедателя с няколко "лидера" на ден за наша сметка се считат за успехи, така е.

Hашата ударничка яка, г-жа Cвинетка павлова!

Павлова, ти в коя България живееш? Най-вероятно в паралелната, защото в реалната всеки ден има убийства, самоубийства и ред други престъпления. И за теб това е успех?!...

Kenn1111

Даже не знаех че е почнало а то вече било от 3 месеца.

продължава успешно да се угоява пре първите 3 месеца. И през следващите 3 ще бъде същото.

успешно крадете европейски пари-да,но друго успешно не виждам????? кажете кое толкова успешно което сте направили-м да успешно се навеждате на всички западни капиталисти!!!!!!!!

павлова,слез на земята,попитай хората,дали са доволни.

мда, успешно се осрахте.

що шъ тъ прайм като свърши предЦедателството?

Мисля, че отчетът не е нужен, но пък има пропагандна цел. Като си помисля, че БСП се провалиха във всичките си опити да свали ГЕРБ и да помрачи председателството с размирици в България, направо не разбирам какво се случва в БКП ? Партийните членове са напълно полудели от алчност и въпреки, че са в трите управляващи партии и двете опозиционни , те не гледат интереса на държавата.

Кое му е успешното само не разбрах?