Цвета Караянчева е новият председател на парламента

Цвета Караянчева от ГЕРБ бе избрана за председател на Народното събрание, след като Димитър Главчев подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Цвета Караянчева е новият председател на парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати държавата!Пълно превъзходство на дебилите

Да смятаме ли, че новият сезон на великите географски открития вече е открит? Щото с тая на тази най-висока трибуна в държавата какво ли не може да се очаква...А след това може Боко да я прати посланик в Нубия, да си опреснява знанията...

Посредственият Главчев се заменя с агресивнопосредствената Каравиетнамчева!

По-добрият вариант,отколкото Гърневски,Биков или Десислава от Дулово.

за Караянчева, все едно че са за Корнелия Нинова. Но има разлика - не съм чула Караянчева да е крала и то в такива размери като Ниновата.

Защото не си чел в Интернет достатъчно за нея.

че не се траете вече! Смешни ПР дарителски акции!

За разлика от Главчев тази е по-проста и по-зла.След нея идва Десито Атанасова,която ще закрие НС-то.Дуловската м .....ка.Каквито избирателите,такива и управниците!80%,че и повече каза Коритаров!

Нямаше ли някой човек,ами ни хвърлиха пак в ,,,китките

Тази ще е следващата изгонена!

Главчев пак се задържа известно време, но тази никой няма да я бави!

На такава жена, устата може да и се затвори само като на руска кола....с удар!

само като на руска кола "вратата"...с удар

не е като гламавия, поне визията й е по-читава, но надали ще има промяна някаква

тази васална мутра какво мисли че я чака?! цвето цвето то лакомията за власт е голяма работа но не е за прости хора! лапай с голямата лъжица че не ти остана ама като лапаш и крий че после ще ти трябват парши за адвокати..... честито цецо...........

ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ, ЧЕ Е ПО-ВИСОК!

"опозицията" май се прееа

здравейте червени минетчии, опикани старчоци и подобни идиоти от бсп..много нещастни коментари?! Няма чеп за свирка ли? По един гъзобрък си направете и си оближете бъркалкте

, намалете незабавно чекиите. Здравословното Ви състояние не е добро. Опитайте се да владеете своите нерви. Намерете начин да обясните в какво състояние се намирате. За другото, колегите от психиaтрията ще се погрижат. Държавна психиатрична болница Карлуково, Обл. Ловеч, общ. Луковит, с. Карлуково, п. код 5782, Гара Карлуково, 0697/2337 централа; 0697/5035 факс.

... кажи го адреса с две думи, бе, келеш - тук, при мене...

Само така! Всяка говедо - дори и да е с пола - трябва да заеме важен пост в нашия обор. Въпросът е - за колко време? Но говедата не задават въпроси. Поздрави на всички в нашия прекрасен обор!

Очаква се в следващите седмици БСП-то да осъзнае грешката си и Корнелия да измоли от Бойко смяна на Караянчева с Главчев.

На този парламент авторитета ще скочи с Караянчевата Цвета, че въпреки селяшкия си вид, тя е добре известен ерудит. Тя знае нещо, дето аз не знам - Пекин е столица на Виетнам.

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Анти или про Европеец, Американец, работен или безработен - НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша. Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Престанете да ходите за гъби по време на избори!Опасно за живота!

Хора, съберети си акъла какво ще правим за в бъдеще иначе тези всички ще ни довършат окончателно. Колко мандата всякакви нищожества и некадърници изкараха за пенсия? Дайте да се обединим най-после в някаква нова партия тези дето сме против всичко правено досега за загробването ни, няма ли истински лидери ,не се ли родиха и изучиха честни българи за последните 30-на години?

В последно време всичко що започва с "цвет" и "цец" ,не е донесло нищо добро на България...

... пропусна квартет бо-бо-бо...

На този парламент авторитета ще скочи с Караянчевата Цвета, защото знае, а пък аз не знам: Пекин е столица на Виетнам!

че Караянчева знае руски език....Това е добре, но на какъв език ще разговаря с нашите партньори? Пак се излагаме пред света...

която вчера в НС каза,че подкрепя Главчев с всичките си ръце и крака... Или нещо бъркам...

На този парламент авторитета ще скочи с Караянчевата Цвета, защото знае, а пък аз не знам кой град е столица на Виетнам!

да ли е чела дебелата книга на народното събрание??????

Ники

Майор Захарова - говорител на руското външно министерство скоро ще ни поздрави с песничката "Калинка, калинка, калинка моя..". Не бива да се обиждаме защото си го заслужаваме. Ужасно неприятно е довчерашните ти приятели да се подиграват с теб, но щом и ти се държиш с тях неадекватно няма защо да им се сърдиш!

Цвета е пътник да се готви Деска Дуловска.

само да преценя само дали Деса Дуловската или тая е по-лош избор! Че е лош, няма съмнение!

Чесито и успех!

От една от телевизиите могат само да завиждат за шоуто в Народното събрание . Очаквам скоро женски бой в Къщата , само че има разлика в категориите .

много дебилна държава

дебилна, има -няма 80%...

Въпрос на време е...

Съмнявам се. Имат силни структури по места - феодализирани в голяма степен, но явно местните го предпочитат. Ей я, Цветето Караянчева, избрана четвърти (!) мандат за народен представител, а вече и председател на НС. Острието на Герб, хах. Титан на парламентаризма направо. Имат си електорат гербавите, колкото и да не ни харесва. Вече се поизхабиха от властта, но извън нея ще се разпаднат. Герб не може да вирее в опозиция, това вече го видяхме. Затова ще се държат до последно с всички средства.

Герб се възпроизвежда тотално на всички нива в градове и села. ГЕРБ се слива с държавата. Да ви напомня нещо от близкото минало.

стига сте изпарява ли безследно, не ви ли е неудобно да падате на нивото на "гащи и чорапогащи"

уа чорапогащя

Ако не друго боляровската ямболийка ще е инженер и мениджър. Правото го е изучила у Парламента. Ето малко сводка: "Цвета Караянчева е родена на 25 февруари 1968 година в град Болярово.[1] Завършила е за машинен инженер, а след това е била и на обучение по мениджмънт в Open University в НБУ. Работила е като проектант, а после директор на Формопласт-Кърджали.[3] Цвета Караянчева е основател и областен председател на ГЕРБ в Кърджали.[1][3] На парламентарните избори през 2009 година е избрана за народен представител в 41-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали.[1] На парламентарните избори през 2013 година е избрана за народен представител в 42-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали.[2] На парламентарните избори през 2014 година е избрана за народен представител в 43-то НС от листата на ГЕРБ в 9-ти МИР Кърджали."

От трън та на глог!!!!

видехте ли сега нали викахте против предишния другия път да не викате толкова че не се знае кво ше получите хаха

Още изненади може да има, казваш... Все си мислех, че по-зле не може да става, но гербаджиите постоянно ме изненадват. Отдавна снижих критериите. Късата скамейка се оказа по-къса от очакваното. Скоро критерият ще бъде поне да говорят членоразделно и да си пишат името без грешка.

lu4ka

Като вица за песимиста и оптимиста. Песимистът казва тъжно: По-лошо не може да стане. А оптимистт отговаря с усмивка: Може, можеее!

"Караянчева призова политиците да проявят мъдрост и далновидност и си пожела да оправдае доверието на всички, които са и го гласували." Мъдър политик? Това е оксиморон. Нали дебили ги избират.

Отново КАЛИНКА...

Връщам си думите назад, върнете Главчев, моля!

С Караянчева за председател на НС ,парламента достигна дъното.Най-добрата реализация на Караянчева е за директор на женсхият затвор в гр.Сливен.В парламента ГЕРБ има прекрасни кадри ,образовани и с авторитет,а заложиха на Караянчева най-неадекватният и по природа озлобен човек ,изявила се в политиката и НС само като толерантна към Бойко Борисов.Щом БСП я подкрепи ,оставам изводите за коментиращите.

Приятели, не се възмущавайте, не се вайкайте и не търсете дълбока стратегическа мисъл зад назначаването на Цвета Караянчева за директор на Републиката! Може би, това е единствения НЕнаркотрафикант в парламентарната квота на ГЕРБ? Е, не за друго, просто специализацията й е в отрасъла на суджукобаджанащината, а в ГЕРБ има ясно иновативно разделение на сферите на компетентност, като във всеки сериозен картел..

Стига с тези стари муцуни! Всички вън от парламента. Хора, застанете зад млади и образовани личности, подкрепяйте ги и на следващите избори да застанат начело на държавата. Само това ни спасява, инак се затриваме.

Лелеее, това интелектуално недоразумение.

БСП и Нинова трябва да докарат Борисов в парламента и да даде обяснения. Иначе просто направиха евтино театро за абдалите.

Нинова отново да поиска явяването на Борисов за обяснения, да видим как ще реагира тази, дето искаше да маха Вазов и Ботев от учебниците, аз я мислех за депутат на ДПС.

Тотална грешка на Герб ,Бойко,БСП и Нинова.

Не мислех, че някога ще го кажа, но Цецка вече ми липсва. Тя е направо корифей на мисълта и правото в сравнение с Караянчева. Не е истина просто. Такова дъно.