Предотвратиха заговор за заливане с киселина на млада жена, 17 са в ареста

Вероятният поръчител е мъж на 38 г., който е живял на семейни начала с нарочената жертва

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

17 души. Цигани?

Случайно някой да е осъден и да му е отнето имуществото?

Сиукси, сър!...

Не обиждай тези горди и едни от коренните жители на Северна Америка - Сиуксите - с тази циг..ска паплач!

Такава пасмина от какъв етнос е?

Айде запрете се вече с тея цигански драми. Да мрат и на тор.

Колко ли е платил поръчителя та цели 17 индивида да се заемат със заливането с киселина на една жена. Или са щели да го направят за жълти стотинки или пък поръчителя е много богат, щом може да си позволи да плаща "заплати" на 17 изрода. Да кажем по 1000 лева на калпак прави 17 000 лева???? Не мога да го разбера има толкова пари, а се занимава с отмъщение. Вместо да си купи с тях нова по-млада "курва".

Schilo

Четох съобщението на друго място. Част от "наеманите", просто са се възползвали и са прибирали я дрога, я накой лев авансово.

Schilo

Явно това съобщение е на полицията, а аз съм попаднал на съобщението на прокуратурата.

Браво че са ги заловили заедно със тоя дето е поръчал заливането със кесилина у един басейн заливане със царска вода и през сифона и помен няма да остане. 17 арестувани?Че то участвалите в покушението на Кенеди са 8/9 души?

Пак цигани.....

сигурно 3-ма са носили шишето с киселината, двама капачката, петима е трябвало да я лиснат, 3-ма да хвърлят гюбеци за отвличане на вниманието...пак ми се губят няколко.

17 арестувани бъдещи коронавируси,направо ги тикайте в затвора,за да нямаме проблеми с тях...

Суган, сиган

LLL

Етнос?

Особата требе да е била много важна, при толкоз народ ангажиран ... Най-малко - от президентша нагоре ... абе да не е на тръмпета жена му? О---ооп, тя май е пълнолетна ...

Хубава работа, ама с.... добре, че някой е имал съзнание и морал и се е разприказвал. Браво и на полицията.

Явно, ще да са важни тези особи(на които не им казват имената), щото който и да го реши, ще го направи. Ама криминалистите са се справили в Провадия!

"По време на операцията са арестувани 17 души - 15 мъже и 2 жени, на възраст между 18 г. и 48 г., като сред тях има едно непълнолетно лице." А на колко, между 18 и 48 години е непълнолетното лице? Не, че очаквам някакъв полет на мисълта от пишещите, но поне явни простотии да не пишете, бре!

Това не е престъпление, това е част от уникалния бит и култура на този етнос.

И последно с киселина или с наркотици ще я заливат?

"По време на операцията са арестувани 17 души - 15 мъже и 2 жени, на възраст между 18 г. и 48 г., като сред тях има едно непълнолетно лице" Въпрос за 100 000! На колко години е непълнолетното лице?

Законът е редно да се промени. Наказанието за всяко престъпление да е това, което си нарушил. Хванали те с кило кокаин, инжектират ти го. Хващат те с киселина, заливат те. Крадеш, взимат ти, колкото си взел. Убиваш, убиват те. Всеки да прецени какво му се нарушава.

Много мъдрост има в думите ти! Абсолютно съм съгласен! Само не си засегнал подпорните стени и искам да те допълня: Начукват незаконните строежи на парчета - 15х15-20 санта и ти ги тикат в задника, докато свършат! А после арматурата. Пак на парчета...

не, просто ти правят бетонови обуща и на вълнолома

Дай да видим и за следните престъпления: - предлагане на подкуп - приемане на подкуп - злоупотреба с власт - шофиране с над 1.2 промила алкохол

За първите три - доброволец в Агромах десет години. За пияното състояние - с колкото промила са те хванали, толкова ти инжектират всеки ден в продължение на година и те пускат да ходиш по дъска на десет метра височина.

И ко прайм ако в банановата република Шментокапелания където корупция и е второто име някой ти подхвърли в къщи или в колата без да разбереш,кокаин,киселина,крадени вещи???

За това не се бях замислял. Прав си. Предложения нещо ?

бате, децата болен, жената и той...

Жинъта а с тройна плевмония и воден предвид!

На бас, че се от черните чужденци с бг лични карти.

Ромале джавале.

"По време на операцията са арестувани 17 души - 15 мъже и 2 жени, на възраст между 18 г. и 48 г., като сред тях има едно непълнолетно лице. На три адреса във Варна и областта са намерени и иззети различни количества високорискови наркотици" 100% цигани!!! Залагам 1000 лева!

Да бе, че кой би се осмелил да ти приеме облога, дори и при 1:1000, та да изкараш лесни пари :) Всичко е ясно