Предотвратиха терористична атака в Калининград

Мъж е планирал да взриви едно от енергийните съоръжения в региона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ФСБ работи здраво.

Тези пък от Формация СБ кога отидоха там.

Още от времето на Джерджински

кой знае още колко са скрили

Какво изобщо му цепят басмата на тоя боклук ! е да направят руснаците както направиха с краварските Джихади Джон ислямистите от ИДИЛ, да го пратят на оня свят! Путин си беше казал човек относно терористите , дали са от умерената или крайно неумерената опозиция ! Е аз ги пращам при Аллах, той ги сортира!

"В Русия предотвратиха терористична атака в Калининград." - Този абсурд кой го написа бе, дир-ници неизбърсани? Все едно да кажеш "В Китай, предодвратиха атака в Тайван", хахаха! Това е Кьонигсберг, мужикистански окупиран анклав. Толкова законен, колкото е Крим.

Объркал си се тролчо, част от русия е

:))) И що така се връзвате на руската пропаганда бе, ДИР? Ъ-м-м-м-м?! Що не написахте, че са арестували борец за демокрация срещу деспотичния режим на Путин?! Ще ви дърпат ушите от Козяк, ей! Някои събития ги отразявате политически правилно! Атаката на Капитолия - вътрешен тероризъм; възможната атака на Кремъл (както писа посолството на САЩ в Москва в предупреждението до американските граждани) от привърженици на Навални - борба за демокрация! Ето това е правилната и отговорна политика, съответстваща на винаги правата линия на Партията! Толкова хубаво и точно ги отразихте тези неща! А сега - а-у-у-у-у каква голяма грешка!

Това като един от лагер по комунизма турчин (неясно колко), дето си призна че с баща си правили бомба.

Дефиниция: Всяка линия успоредна на партийната, е права линия.

Знаеш ли на тъй наричаният Тайван, какво е приетото от тях име? Република Китай! Реално там бягат някакви след политически борби, но те си се считат за китайци.

И по същото време най-много територия сигурно взима Украйна. Те не са стигали Черно море преди СССР. А без Русия, сигурно нямаше да съществуват след ПСВ.

Поредната издънка на педалчетата от ФСБ

Я, веднага ЕС да наложи санкции срещу рушняците. Веднагически.

В САЩ са по-зле. По-важна е новината, че Конгресът на САЩ не работи. Конгресмените, начело с Пелоси, се разбягали. Очаквали нападение на десни екстремисти, изпратени от Тръмп, въоръжени с тежко оръжие и бомби .... Калининград е бял кахър

айде сега... и ватенките с модата на света. Ами защо наричат терористи опълченци които се борят срещу руското иго? Ами всеки народ трябва да бъде свободен. Руските окупатори пият кръвчицата на 140 народ грабят подземните им и надземни богатства .. а отгоре на всичко вземат за руския еничарски корпус млади момчета да умират за путлерофашизмъ. от същите поробени народи

Щерев, много вата има в главата ти

Човека се борил за демокрация, а сега ушанките го изкарват терорист, но все едно един ден демокрацията е непобедима защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходно

Изобщо не сте прав. Черно море по право е украинско, защото то е ръкотворно създадено в следствие строителният подвиг на древните укри, които го изкопават, като успоредно с това насипват кавказките планини.

Демократе, пий с мезе,защото не само че пишеш пълни глупости ами и нищо не ти се разбира.

Негодници. Човекът е искал да изрази своят протест срещу диктатурата