17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е просто парцел. Това е далавера за свой човек. Веднага ще му дадат разрешение за строеж!

Според описанието на мен също ми звучи, че става въпрос за онова триъгълниче в края на хайтов до гара Юг. Не разбирам много от строителство и инвестиция, но става въпрос за 160кв.м. Цените от брокери за продажба на УПИ (частни имоти) за 350 000 Евро и нагоре са за парцели от поне 500 метра и сигурно с правилна форма... Познавам мястото и не разбирам "тежкия трафик"; Парк?! 160кв.м. Парк! Може и да има нередности в сделката, но глупостите в статията също не са малко. Не бих завел детето си в парк (детска площадка) която граничи с 2 улици. Моля, мислете преди да приемете чуждите разсъждения за достоверни и стойностни.

Мини пак, Преди встъпване на този кмет нямаше ниски сгради там, а сега се напълни. Ужас е! Само кражби, една здрава улуца няма. Нефелна работа, но така е! Като няма бой с тоягата си правят, каквото искат. КПСС БКП слава, слава, слава.

По-скъпи са парцелите в Изток. То и не са останали парцели. Това в огромна далавера. На него ще си направи търговска сграда на първа линия до главна улица и автогара. По 5 бона квадрата ще продава.

статията е чисто хейтърство - т. нар. “имот” е всъщност тротоара на ул. Хайтов, т. е. една дълга тясна ивица точно до уличното платно (видно от скиците)

И като е толкоз гадно, що го купуват??? Или и ти си от облажилите се!?

Живея в квартала от 1980г. Такъв калпав кмет никога не е имало. Детските площадки и градинките обрасли с бурени някои от тях още не са обработвани тази година. Иначе предизборно тръгват с големите обещания. Но от БСП толкова...

Ето какво прави районния кмет на БСП, видяхме какво направи кметицата на ДСБ - такива са! Сега какво крадене ни чака, още повече, че хазната е пълна! После пак ще искаме Борисов и ГЕРБ да ни спасяват, за да може после лумпените отново да го обиждат необосновано!?

Разпродадоха и застроиха всички градинки! Съд и затвор!

E що? Що ? Що? Щото требе шорене и яко келипир. А на бас че Гешефтурата пак ще пропусне или ще изследва ефекта на дефекта с извод че всичко е ОК.

Кмета е червен!

И?

За това всички искат да са в политиката и управлението. С такива сделки "работят" за избирателите си.

Изглежда доста истинско това решение! Има и приложени документи, които могат да се разгледат... И изтеглят. Може би... Неволно са сбъркали ЦЕНАТА??? БСП кмета би могъл да се коригира, ако има проблем? Ако никой не бе забелязал, Така щяха да си я карат... И те хляб ядат...

не само хлаб ядат….

Във Варна например някой е хвърлил око на детелината при слезане от Аспарухов мост. Срещу новия Кауфланд. Появиха се табели "частен имот". Някой знае ли кой се опитва да се намърда там? Абсурд навремето собствениците да са били обещетени като е правен моста???

Ще сложи една бариерка и ще събира по 10 стотинки на преминаване, само. Те хората, няма да го усетят...

Прави впечатление, че няма автор на статията и източник на информацията. Малко съмнителна тая работа. Този кмет спря доста продажби такива, обнови детска градина и сега строи църква до КАТ. Малко като някакво поръчово отмъщение ми звучи таз статия от фирма дето не е получила това дето е искала.

Изглежда доста истинско това решение! Има и приложени документи, които могат да се разгледат... И изтеглят. Може би... Неволно са сбъркали ЦЕНАТА??? БСП кмета би могъл да се коригира, ако има проблем? Ако никой не бе забелязал, Така щяха да си я карат... И те хляб ядат...

Такива неща се случват само по поръчка на Курнелия иначе от БСП не правят така!

Няма значение кмета почина е същия. Бутнаха общината и направиха блок. Общината сега е в детската градина. Свичко продават Скоро и КАТ ще бутнат и там ще има блокове. КАТ ЩЕ го местят в друг квартал

Коя площадка точно обнови? Черквата е започната от предишния кмет! Айде не ми ги пробутвайте подобни хвалебствия за този надменен кмет!

Тпва е един доста остър ъгъл м/у две улици. Не знам как ще се строи нещо нормално там. Освен градинка или кафене не виждам за какво другоможе да се построи нормлано там. Амам наще строители всякви изваретенящини могат да нацвъкат...

Това е най-острият ъгъл, в частта след караваната с бургерите (тя е разположена в частен имот. Вероятно са купили останалата част (бургерите и другите павилиони до пазарчето) и ще обединят имотите.

Те острите ъгли са по евтините, от тъпите по принцип при БСП, който купува тъпи ъгли, яко се набутва?

Тази фирма има опит в строежа на малки места строй на 2 улици. Има няколко построени згради в този квартал. Щото жената на собственика раздава имоти.

Точно така се прави общината продава всички имоти така както потрябва децка градина да викат няма къде .... А градинките да станат на блокчета ... Часният интерес над всичко...

Нормално е, кмета е от БСП, Може да е сбъркал..., заблудил за цената. Сигурно в изгрев има още такива парцели на превенциялни цени? Е кой вестник ги обявява новите и старите цени? Сигурно е имало и търг с наддаване?

Та няма на мен да ми го продаде за тия пари!

Кметът е от БСП. Някой изненадан!?

Това правят новите партии продават държавни имоти и отиват в големите фирми да работят.

Кой е луд да ходи да работи когато има тлъсти комисионни?

Има ли изобщо държава тук???

Що е то държава?