Предизборно напрежение при десните - Огнян Минчев срещу Стефан Тафров

Ако се присъединиш към АЛДЕ, ще си рамо до рамо с депутатите на Ахмед Доган, обърна се политологът към бившия дипломат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви десни са уж Демократична България, при положение, че техните идеи са леви?!?

Не си ли извлякохте поуките?! Жалко... защото рибата е още в морето, но вие вече тигана турихте и спорите коя да е най-личната риба, дето първа да скочи в него?! Най-важно в момента е да излъчвате единство - иначе десните избиратели пак ще имаме "изборен проблем" и вота ни ще се пилее между партии и фракции!

ВИДНИЯТ ХРАНЕНИК НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО И АМЕРИКА ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ОГНЯН МИНЧЕВ РЪСИ МОЗЪК!!!

Очевидно ще се ходи за "гъби".... Всички по- най-десни за нищо не стават, освен за грабеж и слугинаж! Комунистите са се доказали много пъти - същата работа, само че се кланят в друга посока! Всичко обаче вкупом мислят само за себе си!! Както поше в Евангелието "По делета им ще ги познаете!" Който и от тях да бяха на власт резултата е 1 България най-бедна в Европа със всички последици от този факт!!

Това не е предизборно напрежение при десните, а е напрежение между десните и "нито леви, нито десни"-те от "Да, България". Такова напрежение е съвсем закономерно, защото различията са принципни.

за кокал кучета бесни. Е няма. Няма кокал за десни - кучета бесни.

Дразнят хората. Демокрацията ме завари в казармата - последния набор служил 2 години. Бързо станах демократ - фен на СДС. Ама за няколко години като гледах как страната се разсипва се отказах от тях. След КОСТОВСКИЯ СЕДЕСАРСКИ ДОРАЗГРОМ на България минах на страната на БСП, защото в дясната идея няма нищо хуманно и човешко явно - поне у нашенския вариант. Не, че БСП са ми много присърце с тея Герговци, Миковци, Найденовци и всякаква конформистка, баничарска и кокалска сган ама то друго просто не остана. АБВ се предадоха на герб за жълти стотинки и вече не са ми интересни. Може би Т. Дончеа все още може нещо да направи. То човек няма избор между читави у нас. Май и в целия свят е така. Десница - тя е един вид у нас - ЯЛОВА, КРАДЛИВА, ПРОДАЖНА. Никога. Никога повече няма да гласувам за тях, дори да знам, че утре БГ ще изчезне. НИКОГА ДЕСНИЦА. Само като знам как приватизираха, как лапаха не едро и дребно, как даже депутати си носеха стария компютър в тяхна партийна фирма, оставяха го и вземаха нов за в къщи - играчи. В сравнение със сегашните и те крадяха по-малко, но пък убиха идеята за модерна, нова, демократична България.

Трябва да си голяма фурнаджийска лопата или олигофрен за да гласуваш първо за СДС, а след тоа за БСП:) ОК, разочаровал си се от СДС, не си само ти, много сме такива, но....да гласувам за БСП - никога! Ти просто си един неориентиран, вероятно не много образован и лесен за манипулиране лумпен. Това е дефиницията за индивиди като теб. Покриваш я на 100%!

ЛУМПЕНЕ, ЗДРАСТИ!

БСП ще спечели изборите с 89%

пред вид огромната беднотия и отчаяние БСП има най-голямата социална база и трябва да се ориентира към по-високи цели - 50 процента. Пълно мнозинство. Или, или. Тя и без това България загива.

България може да загине само при едно условие - още едно управление на БСП. 2 години на власт и край.

Се едно е щото няма да ги изберат. Кой ще гласува за тия напълно разложени политически трупове ХАХАХАХАХАХАХ а те се бият за места ХАХАХАХАХАХ нещастни гладни калинки.

бе те и двамата са педали

гума ли си гьон ли си , пък аз да ти кажа , всички партии са ДЕСНИ с изключение на БКП /автентични/ АБВ както и ченгетата от Герб , дори и БСП са десни

що се пробваш в сфера дето хич не ти е ясна? От БСП по-десни почти няма - както идеологически - въведоха плоския данък, така и по състав на партийния си елит - 90% милионери. Седнал и той да обяснява кое е дясно и кое ляво:))))

Тия и двамата са "фани единия, удари другия"...

Бай Ганьо, за теб всички са маскари, нали ...

то си е така. Всичките са маскари. Особено пък "автентичните десни", дето най-много разсипаха България.

2 години са извън политиката, не можаха ли нещо да се разберат и да си направят някакви изводи. Връщат се оттам , откъдето почнаха и се провалиха От много ум и учени глави , накрая и един депутат няма да вкарат за радост на бандюгите и ченгетата.

Огняне , вие щото имате да вкарате дори един евродепутат , та вече почнахте да редите групите . Ако я подкарате пак по тая линия на разправии , ще станете за смях като патриотите, за радост на БСП, герб и ДПС , които ще вземат всичко и всички групи , към които не искате да се присъедините , ще се запълнят без вас.

Абе гербаджиите толкова ли го закъсаха, че почнаха да пускат мюрета като Огнян Минчев срещу Да, България? Забелязахте ли как избягва да спомене името на Борисов до това на Орбан? То бива блюдолизец, бива, ама чак пък толкова...

се подържат....

На един политик, на един музикант, на един художник не му е нужна здрава китка. Гледате, че вече и жените навлизат в тези области. Навремето жените не са можели да избират, не да бъдат избирани!

Тоя идиот тафров е Мека китка.

Отново мурзилската русофилистична пасмина е надала вой, защото крадлата КУРнелия гарантирано ще ИЗГУУБИ поредните избори !!! Така ще е, комунистическите гниди власт повече НЯМА да помиришат !!!

Поклон г-н Огнян Минчев !!! Храня невероятно уважение към личността Ви !!!

До 89 г член на БКП и преподавател по научен комунизъм....

Абе червен гьотверен, то крадлата КУРнелия беше в СДС, ама сега оглавява БКП …. opsss ….БСП, нали ??? Както и плешивото ботоксово кремълско джудже беше в КГБ, а сега на "президент" по западен образец го играе … и имитира демокрация, пазарна икономика и подобие на ЕС … нали така ????

прочетох го в уикипедия....факти.

"Който на 20 г. не е бил социалист, няма сърце. Ако и на 40 години си социалист - нямаш мозък."

какъв социалист те гони?

Щото сегашните комуняги от БКП станаха "социалисти" за една нощ …. или ти си малък и не ги помниш тези неща ….

Не му обръщай внимание на сополанкото … той вероятно е копелдак от "модерните леви", с родители облажени от социализма и с дядо и баба "борци против фашизма и капитализма" ...

Има и други групи!

Аз предлагам всички десни да подкрепят Тафров. Най-малкото, защото е гей. А гейщината е основна евроантлантическа ценност.

Малеей, какви спорове страшни :))) Абе хора, ДеБа няма да вкарат и половин човек в Европарламента. Защо се смразявате за нищо?

Тук пак квичат червени гниди. Бе манете ги тия, гледайте си във вашата кочинка и командите на Путя. Бай Решетников какво нареди?

Кандидатурата за ЕС е подадена при Виденов, приемането - при Станишев. Благодарение на тях се гласува за европарламент у нас. Решетников не знам какво мисли.Чувал съм, че според него Русия работи у нас най-добре с ГЕРБ

Червей срещу глист!

Добро определение за ръководството на БСП и за електората ...

Вземи единия, удари другия. Един дол дренки. Присмял се хърбел на щърбел. Не било по тикви, а по кратуни... Двама предатели, джавкащи се за пари!

Тоя шопар от коя кочина излезе, за да припомни, че го има

To и мен да ме изберете ще съм щастлив,и ще служа на баламите избиратели до гроб.А някои ще бъдат богато възнаградени.........пак от баламите.Къде са идеите ,кой ги представя ,каква му е програмата.......някой знае ли.Няма ли да има има Десни,що ли..........

Каква политическа драма драги зрители. Буря в чаша вода за политическото семейство на нероден Петко, който и най-вероятно няма да се пръкне!

някакъв коментар от Минчев за ситуацията с Изборния кодекс и демокрацията.... А той взел да се разправя с Тафров ...

Навремето в България е имало две партии, консервативна и либерална. И сега трябва да стане така, всички партии, които имат консервативни идеи, да се обединят в една консервативна пратия - БСП, ГЕРБ, ВМРО, СДС, Воля, Бареков, Атака и т.н., заедно с православната, католическата и протестантската църква.

Консервативната партия е просъществувала реално от Учредителното събрание февруари 1879 докъм есента на 1882.

Е той от къде да го знае товам човекот? Но пък идеята му не е лоша. В цивилизования свят разделението е по тази линия от векове. От времне на време някое популистко движение коригира орбитата и се разпада, като си свърши ртаботата. А роенето на либерални партии у нас, комбинирано с бързото маргинализиране на консервите, може да го приемете за дълбинен дефицит на политическото ни развитие.

Сега има роене на сума ти консервативни партии и само една либерална, ДПС! Всичко друго е консерва!

Сегашното роене на консервативни партии е модерен дефицит. Преди 120 години е липсвала силна и влиятелна Консервативна партия. И Днес липсва истинска консервативна формация, която да е авторитетен носител на консервативни ценности (рояка псевдоконсерватори не могат да заемат нишата, нямат капацитет и/или са неискрени);. Липсва също истинска либертарианска формация - за такава май няма дори опит. Формацията с най-много материални ресурси - Герп 10 години го играха неолиберали, сега искат да минат за консерви... Ветропоказатели с ниска идейна култура, мотивирани от алчност . Новите ляволиберали, които сега набират сили, имат място под лсънцето, но ще се сблъскат с еидн сериозен проблем - да формират отношение към ДПС. Там ако не уцелят ваксата, ще се разтурят. Някакви хора като Минчев биха могли да дадат началото на истинска КП, може би. Та така. Много е сложен въпроса към днешна дата, какво имаме и какво нямаме в политическия спектър. Предвид качеството на акторите и неискреността им.....

майка ти изпускала ли те е на глава като малък?

Буря в чаша вода, предвид факта, че въпросният Тафров - с или без гласа на Минджев- ще види европарламента само през крив макарон. А Минчев като не иска да гласува за Тафров, да беше протестирал срещу отменянето на преференциите от неговите и на ЕНП любимци.

Махайте го Малинов, бе! Тоя не гласува един път в полза на България. Уж десен, ама гласува като френски комунист.

ДВАМА ДЕСНИ ПЕДЕР.СА.

Там е работата, че се пишат за десни, но са леви!

Единствените представители на либерализма в България трябвало да са ДПС и те държали монопола над либералната идея! Всички партии сега се натискат да са консервативни, а либерална можело да има само една!

когато някой е против Бойко Борисов и Герб.... Спомням си че д-р Михайлов даде един съкрушителен коментар по телевизията за Герб и на следващия ден Минчев го укори пламенно...

Най-смешното в случая е, че сегашните "десни" са пребоядисали се комунисти. Дори в момрнта те изповядват ревизионизма на Хърбърт Маркузе, но иначе плюят комунистите.

Минджо, мене ми е през дедовия за кого ще гласуваш!