Преди срещата на върха на ЕС: Киев е на 100% убеден в получаването на статут за членство

Държавните и правителствените ръководители на страните от ЕС се очаква да удължат с още шест месеца санкциите, наложени срещу Русия, както и финансова, военна и по отношение на износа на зърно подкрепа на Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямат място в ЕС с тия управленци, които само цицат.

как няма да са сигурни? Смее ли някой от страхливите европейски "лидери" да е против? Може би само Унгария, но като се има в предвид, че става въпрос само за кандидат членство, едва ли ще пожелаят да настройват всички срещу себе си заради това. Но да видим!

Вече го е получила!

"Киев е на 100% убеден в получаването на член"

Може би искате да кажете: "Киев е на 100% убеден в получаването на статут на канидат-член" . Членство може да получи след няколко десетилетия, най-вероятно след половин век.

Ама.. хайде да са кандидати поотделно, а? Защото после почват изнудванията... Та. заедно с "кандидатстването", хайде да поискаме да няма групиране на кандидати в "един кюп"?

Не е Така !!! Еврейте Са Там кадето Има Външна Намеса !!! А Те са се Загмездили В Краварника От самото му Създаване Кисинзжър Бжежински Сорос !!! В БГ Луканов Надето Михаилова Соломон Паси Сега Лорер !!! И Дай Боже Да ги Изгонят В Ново Правителство ??? Такива Като Адолф Хитлер Са Еврей от Дуг Тиб Ленин Те са Вътрешни Предатели А има И Черни Еврей !! Върнете Новините От снощи и вижте Как Киро Се Здрависва С Своя Началник ЛОРЕР !!! Той Киро е Кукла На конци Като Байдъня Кукловодите Са На Сянка !!! Путин В всеки Момент Може Да Разстреля Евреина Дрогант Зеленски Но Не го прави Трябва Да покаже На Самите Украйнци Че Са му Марионетки !!! Русия Се Изправи на Крака когато Прогони Свойте Еврей В ЮК !! А и Тоя От Юкос Ходорковси Си Лежа 10 години !!! Съмнявам се да се измъкнем от тях и Американската Прегръдка ???? Току Така Та Те са Ни Шефове след Виденов 1997 25 Години Ни Лашкат !!!

Той и Киро тъппто беше убеден че правителството ще излара мандата ама нанайси

Че още поне половин година ще разтакаваме и будалкаме макетата, повредените българи преко Вардаро, и ще им рупаме наденицата, без да умрем за нея!

Путин не е Виновен !!!! Оня Мумия Байдъня с Еврейско Англиските Военолюбци те са Изтинските Лайна В Тая Каша !! Украйнци Поляци та и ние До Петков Сега Сме им Слуги !!! Без Унгария Сърбия Турция Харватска Те Що годе е нормални страни !!!

Мачкай ги тези маймунопитеци товарищ Путин. Да не им остане късче територия която ЕС да приеме. А може да почнат и да приемат бивши държави, несъществуващи.. Ахмат Сила!

Какъв Европейски е тоя съюз бре ? Германци ни хранят Била Лидъл Кауфланд ?Маймуните Немци от кода имат Земеделие ????Какво НАТО бре та това си е Американо Еврейска Терористична Организация С Воени Гаражи у нас !!!Що не взеха Украинците в Краварника Смрадливите Хамериканци? Утре решават и омитат еврото за часове !!!

Виждам, че някои неща са ти ясни. Само си пропуснал да се информираш, че Кремъл е 100% еврейски от октомврийската революция до ден днешен. Мисли върху това.

До чичо Сталин е бил еврейски, но не подчинен на евреите. То затова му викат сатрап, че е разчистил евреите от политбюро.

Преди срещата на върха на ЕС: Киев е на 100% убеден в получаването на статут за членство - това вече не е икономически съюз, а русофобски !!!

Отдавна е преди всичко русофобски.

Всъщност никой не мрази Русия и руснаците. Проблема е в поведението на Руската управляваща класа, както към останалия свят, така и към собствения им народ. Когато показваха уважение и желание за разбирателство нещата вървяха добре. Обаче като започнеш да се държиш като уличен хулиган, няма защо да се чудиш, защо никой вече не те харесва.

Посочи Z, кой е този Свят, който не ги подкрепя? Що пък над 83 % одобряват действията на Президента на РФ.

Който е против ЕС и НАТО е хомосексуалист !

Пасивен !

против Украйна в ЕС!

Ние, като част от ЕС ще си избършем задниците с ценностите и моралът, които така неистово отстояваме. https://knowyourmeme.com/photos/2328648-2022-russian-invasion-of-ukraine

Тя и северна македония беше 100% сигурна... ама ей на, сега щяла да се прекръства пак - на западна България или в най-добрия случай на Антибългария. Сметките излязоха криви.

По скоро ще стане Източна Илирия с тия шиптъри никакъв шанс..а и не ни требват фесове още июаме си и сигани

Коя Еропа бре ??? Евроидиотите Германци или Полуфранцузи Хааааахааааа Краварите скоро явно ще я разрушът Русия не подава ...хахааа

Брутално, Цяла Европа скача според тоягата на САЩ. Жалки пудели!

Никога не са били нещо повече от слугинаж на САЩ, но ще си понесат последствията.

Братчед, стигнАхте ли Масква? Как е времето на Красная площадь?

100% съм убеден че Киев е руски!

КИЕВ Е СЪЗДАДЕН ОТ БРАТА НА ХАН КУБРАТ .... И БЪЛГАРИТЕ СА СЕ ОМЕШАЛИ СЪС СЛАВЯНИ И ВАРЯГИ :)

...

Украйна спечели на Евровизия ,че сега няма да спечели и за ЕС ли ?

Ще спечели тя ...

Ще приемат Украйна на кукуво лято. Догодина няма съществува Украйна. Ще бъде поделена между Полша, Русия и Румъния.

СТАРАТА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СЕ ЗАВРЪЩА В ЕВРОПА Това е земята на Хан Кубрат и Бат Баян. Успех на братският украински народ. В тия дни той има нужда от надежда и подкрепа. Надявам се благоразумието в България да надделее и да видим скоро като редовен член и Македония - земята на хан Кубер. При Пресиян, Аспарухова и Куберова България се обединиха. Добри новини и от Волжска България. На 12.06.22 българите в Чувашия издигнаха величествен паметник на хан Котраг. Честито на всички!

Да си ни връщате земите!

СТАРАТА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ Е ОКУПИРАНА ОТ ХАЗАРИ КАТО ЗЕЛИНСКИ .... СЛАВА НА ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ ЧЕ Я ОСВОБОЖДАВАТ :)

В ЕС има все по-осезаемо недоволство от настоящата кризисна ситуация, инфлация и пост-пандемичното положение. Великобритания се доближава до годината, когато Маргарет Тачър смаза инатливо социалното недоволство и подпали войната за Фолклендските острови, за да измести обществения фокус. Континентална Европа също ежедневно се сблъсква със стачки и протести. Консервативните позиции скоро ще вземат преднина, надявам се. В този ред на мисли, на какво членство се надява Украйна, която освен, че е във война, е с тотално компрометирани институции и супер висока степен на корупция? Еврочиновниците трябва да премислят много внимателно украинското членство, мисля, че е малко рано за Украйна по този въпрос.

МАКАРОНИ ВИНАГИ МЕ КЕФИ С НЕГОВИЯ МАНИАКАЛЕН ПОГЛЕД ....

Пак 100про прупагандна статия.

Яка прУпаганда.

Това са руски земи, предоставени на т.нар. Хохли да се разпореждат с тях, но уви, те злоупотребиха жестоко, подстрекавани от САЩ и ЕС. Някой вярва ли все още в бъдещото съществуване на Украйна като самостоятелна държава... Всичко, което се прави в момента е стремеж към война с Русия, чийто изход ще бъде непредсказуем, непредсказуем за съществуването на планетата. За съжаление, в България гласът на разума е заглушен, тук вилнее гласът на русофобията и хомофобията, без значение какъв ще е изхода за съдбата на идните поколения. Не съм русофил, но по нашите земи повечето от хората са настроени позитивно към руснаците по много причини, включително и материалните зависимости. Това обаче никой от яхващите властта не иска да го забележи и признае и съвсем естествено това им "изяжда" главите.

Русофобията и хомофобията вървят ръка за ръка. Както русофилията и хомофилията.

!

Видяхме ви вчера путинофилите на протеста. Банда цигани с тъпани и зурни. Мерси! От руското посолство не можаха ли да си позволят поне някой българин. Явно санкциите работят. И на руската партийка Онождане сложиха копанар за лидер. Евтин е. И на турците се продаде, без пазарлъци.

Коя територия ще приемат в ЕС ? Тая измислена държава няма ясни граници. Да не се окаже, че приемате Русия в ЕС! Донбас чия територия е ? А двете нови държави чия територия са ? Четиво за умни хора.

Еврогейския тотално изгуби смисъла си. Една шепа бюрократични неизбрани боклуци си играят на четърти райх.

Украйна ни трябва в ЕС и в НАТО. Ебаси силата са! Унизиха Русия и прехвалената им армия пред цял свят!

Якото унижение върви - територия колкото Белгия и Холандия взети заедно вече е по руски военен, административен и граждански контрол. С това унижаване както върви - скоро всичко зад Днепър ще бъде така…

а аз защо съм сигурен, че България няма да може да защити интересите на българите и в Украйна и в Молдова, които явно и най-вече в Украйна са тероризирани и изтребвани и нямат достъп до властта и до ресурсите?

България дали ще наложи вето по тази причина като на Македония? Не. Няма да посмее.

а аз защо съм сигурен , че туземците в "България" пак ще го духат и с избори и без избори? или греша?

ВСЪЩНОСТ ПОДКРЕПАТА НА ЗАПАДА ЗА ЗЕЛИНСКИ ..... Е ДОБРЕ ДОШЛА ЗА РУСИЯ .... ДОКАТО УКРАЙНА ИМА ЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ, .... НЯМА КАК ЕС И НАТО ДА СЕ НАМЕСЯТ ДИРЕКТНО ВЪВ ВОЙНАТА ... В ДОПЪЛНЕНИЕ , ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ВОЙНАТА ЩЕ СЕ УСЕТЯТ МНОГО ЯКО ЧАК В ЕСЕННО ЗИМНИЯ ПЕРИОД

какво членство това си е пълна гавра и подигравка...в Усрална пълна корупция и диктатура (всички партии освен на Еленски са забранени) какъв ЕС толкова ли са болни тие евроидиотски мозъци?!?

..то и Кирчо твърдо вярваше, че ще остане Премиер..

Украинците на наше място да влязат в ЕС те да са най бедните и мизерните тях да сочат с присмех те да са извън шенгенови и еврозони даже и Киро Канадеца да взимат

Приемането на Украйна, Молдова ,РСМакедония и Албания в ЕС е подигравка!!!!! Това са страни НЕ отговарящи на изискванията за членство в ЕС!!!!!! Правилата са за СПАЗВАНЕ!!!!!! Но под диктовката на САЩ-ЕС е послушно негърче!?!!!

"Това са страни НЕ отговарящи на изискванията за членство в ЕС!!!!!! " що ве, мислиш , че нема моят да подмиват дърти изпосрани европърдаци из домовете за престарели западноевропейци или не стават за бИрачи на европлод и еврозеленчук ли? аве и ти вчера събу цървуляка и веднага стана ебати евроатланта.. ббаахаха

То щото ние отговаряме хайде холан

ЕС са Селски Клуб ! Ако приемат Украйна , то си слагат Таралеш в Гащите ! Никога Укри в ЕС , това е Война с Русия и унищожаване на Европа !

Хари/Хараламби, само араламбиш…повече четене трябва. Човек не трябва да пише повече отколкото е прочел. Много си написал.

СВОБОДАТА, САНЧО, СВОБОДАТА!

А ебаната рубла я помпат изкуствено с високи лихви, за да не се срине съвсем. А ще се срине неизбежно. Защото това си е на практика хартийки, не пари. И ако не я поддържат изкустено с измислени високи лихви, даже и ескимосите отатък полярният кръг ще хукнат да си теглят рублите и да ги обръщат в евро и долари. Рублата и да се качва, това е заради капиталовият контрол от страна на руската държава, а не заради реалното търсене. Такова почти няма, въпреки рекетът на путин. Което какво значи? Значи точно жан виденовата зима, кога един долар беше 3000 лева и се редяхме в 6 сутринта за един хляб и русенско варено. И те за сега удържат ситуацията, но до кога….

Рублата бавно, но сигурно мачка фалшивия без покритие долар.

Вицове, вицове хахахахаха

по Евростат, украинци и македонци посмъртно няма да искат ЕС

ГРЕТА ЩЯЛА РИТУАЛНО ДА СЕ САМОУБИЕ НА СРЕЩАТА НА ЕС .... ГЕРМАНИЯ ПУСНА ТЕЦОВЕТЕ НА КЮМЮР :)

Пали тецовете!!!!

Айде пак разлаяхме кучетата... Бау бауууу бау бауууу бау бау бау

...и макетата и шиптърите то ЕС Ще цъфти като майска роза през април!!!!!!

България трябва да наложи вето за приемане на Молдова и Украйна в европата поради неуредени териториялни претенции с тях!

Създадоха фашисткият Кирвбс незаконно правителство. Създадоха и обучиха нацистките бстсльони с фашистки свастики. Забраниха руския език,българския Смениха имената Петър стана Петро. Д това започна и Хитлер. Обявиха забрана на руски книги и култура С това започна и Хитлер Както през 1941 г. Европа беше Трети райх и нападна СССР. 8 г ЕС мълча когато бандеровците избиха 14000 души от които над 500 деца. Сега е същото като през 1941 г. Фашистка Европа срещу Русия

Свободни!

ЕС е мъртъв. Усрайна дори не се доближава до изпълнението на някой от критериите за членство

Дали е легитимен че да гласува за наркофюрера????