Преди седмица България падна под 7 млн. души

Само днес до обед от България са емигрирали 13 души, изчисляват в ООН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само няма раждаемост, защото младите избягаха през терминал 1 и терминал 2, но и тук в България поради сгрешената и най-вече корумпирана здравна система масово умират хора!!! Ето стана 2 месеца, моят съпруг си отиде на 60 години в разцвета на силите и на енергията поради лекарска грешка. А лекаря, той знае кой е, не може да му се сложи и на малкия пръст по интелект, доброто и даденото за държавата! Но сега лекарите гледат само как да вземат по-скъпи пътеки, а дали е правилното лечение не ги е грижа. Важното е парите!!!! Така си отиват хората заради алчността на докторите и как няма да станем под 7 мил, скоро с тази политика на здравеопазването ще сме и под 6мил. Боже какво става в тая държава.....къде сте хора? Само мъка има тук....

Причината не е в бедността. Изобщо не. А в неморалността,безверието и изоставянето на християнските ценности. Егото ни стана по- важно от децата и курварството по- ценно от семейството. Затова и все по- често виждаме баби като булки.

Интересно обаче в развитите държави защо например в Швейцария и в Англия бели работят във фирми за изхвърляне на боклука? Не мога да си го обясня, а тук примерно роми. Защо?

Българи, юнаци! Много сме, силни сме! Гордея се, че съм българин заради киселото мляко! Законът е врата у полето, само балъците минават през нея! Народе, събуди се (но мен не ме търсете)! Протестиращите са платени протестъри! Те циганите са виновни за престъпността, ние не сме такива! ЕС са еврогеЮве, ние сме мъжкари! Какво като са били детето в детската градина, боят възпитава! ХАХАХАХА! Похвалете се още нещо бе, ганювци!

Здравейте. В официалният доклад на ООН (United Nations) тук: https://esa.un.org/unpd/wpp/publications/Files/WPP2017_KeyFindings.pdf (дано dir не скрият линка), пише че населението на България 7 085 * към 2017.

Бедни сме, и масово родителите имат по едно дете.

Така е, но това не важи за "седемчелнното дете" ... на бай ман*л!

...това не важи за седемчелнното дете ...

България сега Храни ЦИГАНИ и даже им плаща и Тока и водата. В 2021 ще има цигани, а АМ Тракия ще е АМ Цигойнер ...с БМВ-та подарък от семейство Меркел ...

Болшинството емигрират и отиват в "по-малкия" боклук. Малцина успяват, останалите са Гастарбайтер, така както го разбират западняците - да вършиш това, което за тях е гнусно, даже да са по тъпи и от гастарбайтера...

Станахме половин Цариград ...че и по-малко, поне с милион...

ще стоя тук да убиват детето ми още когато се е родили в родилното и още да няма присъда към извършителката. Какво е туй бе - детето бито ли е, наранено ли е, виждали се кой го извършва - ДА. Или да я затварят в лудница или в затвора.

Излез от летаргията. Има,но не пишат за това. Трябва да се плюе Русия.

Реално сме под 5мил,но никой няма да го признае....

С БОЖИЯТА ВОЛЯ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ РОДИНАТА НИ ЩЕ НИ ИМА И ЩЕ ОЦЕЛЕЕМ НА РОДНА ЗЕМЯ И ЩЕ СЕ РАДВАМЕ НА ДОБЪР ЖИВОТ. Не вярайте и не слушайте ВНУШЕНИЯ на хора, които не вярват в Бога. ИМАЙТЕ ВЯРА В БОГА! ИМАМЕ ЛИ Я ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД.

Бог съществува само в главите на хора лишени от логическа мисъл. А БГ след 50 години няма да я има и за това не е нужна и логика, а само чифт функциониращи очи и уши.

Вие изкукалите религиозници все чакате бог да ви оправя и все викате на бялото черно. То си има причина през Средновековието човечеството да е било на такова дередже.

Какво друго може да се очаква при безогледната експлатация на хората срещу нищожно заплащане. Така е, като ни управлява мутренско/фашистко правителство. Всичко кадърно се изнесе.

След 70 години "соц-затвор" редно е българина да опознае "мръсния капит. лагер". Гаден беше, мръсен и какво ли още не "пустия му кап. лагер" ама сега на Ганьовци не им се връща от там. И за нито един не се чу да се е заселил във великата Русия. Що ли ???

Високият прираст е в Сливенско/циганистан/.А тези дето емигрират да ходят да работят по автомивки,заведения,перални,да чистят къщи и да разнасят пици,да ги е..т черните,индийци,пакистанци и т.н.,да правят свирки за 20 евро и да живеят като скотове по 10 човека в един имот,в който и маймуните няма да живеят.\да ви е честито.

нали много от нас реват че в чужбина престъпниоците били само цигани, тогава колко са т.н. чисти българи? Май са само 3 - 4 милиона или са още по малко?

Докато работодателите експлоатират хората и им налагат да работят по 16 часа на ден, като на две работни места назначават само един човек, а плащат за работа и за изработено време вместо на 2-ма, на един човек, а от инспекцията по труда се правят на глухи и слепи хората ще бягат. Някой тук беше написал, че и в Америка работели по 16 часа, да ама там им плащат за 16 часа работно време, а тук за 8!

Тук ако вземат да ти изчислят колко пари си изработил, ще се окаже, че дължиш пари на работодателя си. Радвай се, че не го правят.

да ама не е верно, ако се сверите с ЦИК те обявяват в списъците от 26.03.2017 г..... 6.810.341 български!!! избиратели. хайде сега уважаеми от дир.бг..... кво става значи или вие не живеете в българия? преди година ни съобщавате, че има 7 милиона избиратели, а днес ни съобщавате, че има 7 милиона (и по малко) жители.... ха ха ха кой ви плаща пожарникара, физкултурника.... или дебелия зад... ппеем си песничка!!! аиде сега плюнчете гумите и трийте.

Хубава новина

Смях през сълзи ли искаш?

България цъфти,доходите се увелипават,а народОТ бЕга. Що тъй?

Като довърша книгата ,ще чуете,защо се върнахме и защо заминахме,за съжаление ....като му дойде времето..дотогава търсете отговорите за себе си,може пък да се промените всек един от вас за себе си, на усмивката се отговаря с усмивка,поне се научете да се усмихвате ...

Така ще е! Много знаещи, работещи хора се доказват навън, зарази по -висок стандарт, по -добра среда за развитие за тях и децата им!В България няма ред, сигурност , добро качество цялостно в здравеопазването! Хората завършват навън и по -голямата част не желаят тук да се развиват и работят, цялата държава не функционира правилно! Как може да се допусне ромите да се множат като буболечките, без да работят!Това не е нормална държава!

с риск да ме наплюват на БХК, смея да твърдя, че в България някои правила се спазват - правото на икономическа инициатива например - или казано по шопски - "ако сакам, че работа, ако сакам нема да работа". А относно размножаването - за това писани закони няма освен един. Така, че (понеже виждам имаш позиция по темата) имаш поне 2 възможности - да намериш работа на мургавите ни съотечественици и да им обясниш що е то "нормална държава" или да си събереш багажа и да отидеш ти в "нормална държава".

не казваш нищо с това: "работещи хора се доказват навън....." Какво доказват? Не всички работят, в Зап. Европа 2/3 са на социални, смучат ли смучат там работещите. Онези са глупави че се оставят опасни Паразити да ги използват . Нали ЕС били лоши

От тези 87 новородени колко са цигани колко турци и колко българи ако изобщо има.България е много под 7 000 000 . Това че някои имат български документи ни значи че са българи

не знам какви са ти критериите да си "българин", но по моите критерии и по твоите правила за броене на България, то не само, че сме под 7 милиона, ами и под 700 хиляди.

расистите -до колко са сигурни че са българи след 200 године Византиици и 500 години османите, ония да не са били всичките кастрирани..... Къде има чиста раса? Надценяването е нереално.

От тези 87 новородени колко са цигани колко турци и колко българи ако изобщо има.България е много под 7 000 000 . Това че някои имат български документи ни значи че са българи

Убедих се, че и искреното псуване на майка не помага!.

На вниманието на МС и Бащата на народа....

..... спешно да направи българчета, че идат избори!

Докато има хора, чието работно време е по 16 часа на ден и никой не наказва работодателите им, които разбира се правят фалшиви работни графици безнаказано, което си е чиста проба робство, хората ще намаляват и намаляват.

А Америка 16 часа работен е съвсем нормално. Хората работят на 2 и 3 работи, за да могат да си платят сметките.

Да бе, няма лошо. Нека си бачкат колкото искат или колкото е нужно. Проблемът е, че там ти си получаваш паринките за всичките часове, а тук половината ги подаряваш на бедничкия ти шеф. Държавата също пие една студена вода, защото така шефът ти си спестява неговия дял от осигуровките, които трябва да плати. Като ти плаща по-малко, ти плащаш също по-малко осигуровки и данъци! От цялата схема единствено шефът ти печели. Всички други духат супата.

Не, не е нормално. Нормално е в твоя заблуден мозък да се превърнеш в ходещо черво и портфейл. Иначе не е нормално. Нормално е да работиш според силите си и толкова време колкото е законово регламентирано, а също така и да имаш законово регламентирани почивки и отпуски. А това, за което споменаваш в Америка си е жив робовладелски строй в 21 век. Ама те хората са си експерти в тази област. Все пак последната държава в която робството е премахнато официално са сатанинските съединени щати.

въй не думай! Тези хора от кого си търсят парите? от работодателите или от държавните органи? Щото у нас е от държавата, щото тя има една бездънна каца, от която гребе и раздава. И е пълно или с такива дето искат държавата да им гарантира минимален мизерен доход, на който да си живуркат щастливо без да си дават сметка, колко много държавата вече им е дала и гарантирала и те само трябва да се размърдат да защитят собствените си права. Е наистина много от тези сметки са за психиатри или наркотици, с които да си успокоят психиката, но всеки сам си носи отговорност за решенията и (без)действията си. Въобще споменаването на американските трудови навици тука беше малко неуместно.

Аз само да отбележа че намалянето на населените започва още 1986. Още от комунизма е това Демек не са виновни дмешните управляващи. Процеса е започнал преди 30 години и повече !

Да, оттога започва да се прокрадва демокрацията.

На глупсците в този форум владтта им виновна. Ами като предпочитате да харчите за нова таратайка вместо за второ дете така е. Не са парите. Не се оправдавайте. Продто ви мързи да гледате деца. Какво общо имат доходите???? Индийците са по бедни имат повече деца. Китайците през бума на раждаемостта са били бедни като мишки Американците са по богати имат повече Турците са по богати раждат повече Както виждате и по бедните и по богатите от нас имат повече деца Не е въпроса парите и политиците Матриала е виновен

Е айде сега, до 86-та матриала не е бил виновен после става виновен. В Индия са бедни, ама задружно и всенародно бедни почти. Раждаш, понеже се прцаш като циганин. То те са си цигани де. Като нашите. Впрочем и нашите цигани само това правят. Виновен ти е матрияла че иска детето му да не расте нещастно от матрияла на неравенството, та изкуствено трябваше да въведат униформи в училищата, че да има фалшиво равенство. Ама равенството на някои ви попречи, понеже не можехте да си изкарате зелено за яхти и да се прцате по Малдивите с вашите ку*ви, докато лошия матриал не му се работи за вас срещу 400 лв по провинцията и 1400 у столицата, от която мислите че произлизате.

До 1989г. ако не си член на БКП и то от висшия ешалон (не редовите мижитурки) не можеше да помиришеш да отидеш на Запад, да посетиш приятел -Боже! Ами ако имаш приятел, който живее в държава от кап. лагера значи си враг народен и обезателно си под наблюдение-картички, писма ако се разменяха всички бяха отваряни от родното МВР.

А защо цените на имотите тогава продължават да се покачват ? Балонче нещо.... Пук....

Къде се качват ? Само в София и то защото , в София е куцо , кьораво и съкато . В кв. Младост покрай бизнес парка наемите на дупка 40-50кв е по 800лв , но затова са виновни селяните , че ги плащат .

В Пловдив панелките в ЖР "Тракия" от преди 35-40г. се продават днес по 800/900 евро/м2. Преди 3/4 г. вървяха на 1/2 от настоящата цена.

Защото всички селяни искат да са софиянци. Пазарни закони.

Докато управляващите гледат на нас като на кучета та ще бъде. Явно разчитат после да заделят мигранти, но те няма да са прости колкото нас и да им се подиграват. Дори и циганите бягат, защото крадците горе мислят само какво да откраднат, а не на кого да помогнат.

И ти като станеш управляващ ще правиш така. Това е мечтата на всеки българин, да прецака другите.

85 % не приемат премиера и шайката му. Това е факт и една от причините за масовата емиграция. Тези 85% са българи-седсари, бесепари, земвделци, безпартийни +турците и помаците, т.е хората, които работят и плащат данъци. Тези хора не приемат мутрашките терикатлъци и плоскоумие, а също и плоскодумие намутрите от 90-те години,които си назначиха и премиер, и на президентските избори показаха,ченеса аполитични: Радев срещу ГЕРБ резултат 64:24.. Т.е.не всичко е загубено. България си търси човека

Докато бившите ченгета са в управлението, никакъв "човек" няма да изскочи...

Факт! Аз не познавам хора, гласували за ГЕРБ.

Каквото и да си пишем , докато не ги изметеме всички виновни за дереджето ни на лагер в Сибир , няма да се оправят нещата . Я ги извади от дупките всички продажни маймуни с все родата им от 1990 до сега и им вземи всичко където са окрали и ги изкарай на любимия им площад голи без да ги пази милиция , за да усетят любовта на народа , за назидание на следващите .

И кой да го направи, като властта е в същите тези хора? Та ние дори не знаем кой дърпа конците...

Съвсем естествен процес.

Корабът потъва нормално!

Тиквата и ГРОБ за последните 10 години изгониха всички работоспособни млади хора. Тук останаха само търтеите. Затова сме на тоя хал, но докато продължаваме да търпим тая шайка ще е така.

Тиквун ще ни докара на първо време 60 хиляди подарък от голямата му любов Меркелица, а после и още афганци и пакистанци.

Което показва все по острата необходимост от внос на работна ръка. И защо да не се възползваме от хората, които ни идват на крака? Хора, които иначе са онеправдани и бягат от куршум, насилие и непоносими битови условия от дома си? Те могат да дадат живот на умиращите ни села, да населят празните апартаменти, да плащат липсващите пенсионни и здравни вноски и да възродят България

Много си наивен! Тия хора,дето ще дойдат,нямат намерение да работят ,а да ползват социалната система ,за да си живеят живота!Ако беше за работа,щяха да си стоят в държавите!

И те не са глупави да бачкат за без пари.(Съмнявам се дали въобще искат да бачкат)Никой не ще да стои в Задунайският кенеф.Пустеещ имот няма в правният мир,всеки има собственик по не на хартия.

Те ако бяха тръгнали да работят, нямаше панически да напускат България!

Приеми ги в къщата си да оправят жена ти Евролеберал. Много са работливи в това отношение.

Време е и броя на депутатите и министрите да се "топи" .

Из тролската творческа съкровищница на дира. "Няма по-долен и мрсен народ от българският. Всичко ни е гадно и пртивно - историята ни е проституттска и помярска. Фолклорът - цгански и вулгарен. Традициите - варврски. Манталитетът ни - ориенталски. Морал и ценности - никакви. Срам ме е, че съм българин.

Крайно време е т.н. държава България да се закрие !Тя и без това ще изчезне след някоя и друга година!

То държава и сега няма. Държава има там, където законът важи за всички и има ред. Тук има мафия и тя диктува всичко.

Колко о новородените са нормални човеци? Поне половината са римляни, т.е. паразити, чиято мисия кат пораснат я е да доопростачат средата и без това опростачена ужасно от избирателите на Тиквата, Жулете гроздова, нагъвайте шопска салата, друсайте кючеци, сшушайте Азис и Глория, подплясквайте дебелите задници на женените си, но не се оплаквайте-няма кой да ви чуе, освен бате ви Бойко за 2-3 дена по избори

Държава която полага грижи само за пенсионери, цигани и инвалиди а здравите и прави младежи гледа как да ги прогони е обречена на изчезване. Няма никакво значение кой е на власт и управлява държавата.

"Дето старо не се почита, там за добро недей пита." Българска пословица

От толкова почитане на старото след 20г в България няма да има нито старо, нито младо. Дори ромляните ще избягат защото няма да има кой да изкарва пари за помощи..

Ама като се е загрижила за нас държавата! С 200 лв.пенсия,ела да живееш ти!

Управляващите правят държавата - тя не е нещо отделно съществуващо. Сега управлява мафията и нейна цел е да граби. Родолюбците останаха в далечното минало...

Борисов и цялата политическа класа избягват официални коментари по темата. Неофициалната политика е ясна: чрез циганизация, изгонване на мислещите, изтребване на пенсионерите и опростачване на младите да се гарантират изборни победи, ограбване на страната и “справедливо” разпределяне на еврофондовете

Много добре сме си българите. Само че една сериозна част не живее в България. Моето поколение започна да забягва през 90-те. Първо се изнесоха най-квалифицираните. Изводите си правете сами.

Ghosts

Властимащите нямат интерес от толкова много хора в България! Особено от интелигентни и образовани хора. За тях е по-добре тук да остане скудоумна и лесна за манипулиране маса от пенсионери и по-тъмнозелени избиратели. А останалите - да емигрират! И да пращат парички на родителите и роднините, та да има какво да краде родния политически "елит"!

И емигрантите ще приключат с пращането на парички към БГ като влезе еврото и тогава средния ще бъде много дебел

Лошо е, че количеството намалява, но много по-лошо е, че качеството е потресаващо!

Хората напускат България не само заради мизерията. В страната средното интелектуално ниво е много ниско, средата е просташка, условията и атмосферата на живот нямат нищо общо с европейските.