17-11-2017 20-11-2018

Коментари

международната независима лаборатория установи че (нерегистриран) (нерегистриран) гювендиите тиква и кадет рилски след кючека при арабелите не са били подложени на задължителната карантина в резултат на което е възникнала епидемия от смъртоносната източно-нилска чума по прасетата, козите, говедата и дърветата в страната

ДОКЪДЕ СТИГНАХТЕ ... НАРОДА ДА СЕ СТРАХУВА ЧЕ БОЦИ МАЙМУНАТА МОЖЕ ДА ИМ УНИЩОЖИ ЛУКАНКИТЕ ЗА ДА СЕ НАТЕГНЕ НА БРЮКСЕЛСКИЯ КУРВАР :))

Пак гласувайте за Бойко и скоро сами ще си теглите ножа! Хахха 2018г. годината на идиотите!

Преди да почнат с платените простотии червените тролове , да прочетат как Путя е умъртвил над 700 000 прасета до момента заради същата болест ! Румънците "само" 120 000 .

гробарските тролове, примера го виждаме с Странджа! Същата история ще е с свинете! Африканската чума трябва да се приеме с ново име ГЕРБАДЖИЙСКА ЧУМА!

Какво за Странджа бе , чебуРашке !? Карантината отмина , хората си получиха пари над пазарната цена за убитите животни , и вече си накупиха нов добитък и всички са доволни . Защо не отиде да види как е там положението Корнелия !?

От близо 1/4 век" жълтите павета" в София носят на БЪЛГАРИЯ само нещастия. Трябва да ги подменим!

Прави са хората защото си отглеждат прасетата за да могат да преживеят годината а сега герберурунгелите и това им препитание ще вземат:((((

Не е само в пограничните райони. Масово се колят прасета в цяла северна България. На места се усеща напрежение между жителите и кметовете на селата.