Преди 95 години умира бащата на СССР Владимир Улянов - Ленин

Решението на наследниците му е тялото да бъде балсамирано и запазено за поколенията в специално построен за целта мавзолей

Обратно в новината

Коментари - Преди 95 години умира бащата на СССР Владимир Улянов - Ленин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Сатанист и Юда земята още дълго няма да го иска защото се пече в Ада! Човекоубиец и ненавистна твар !

90 процента от т.н революционери са евреи Нищо лично против етноса но и Троцки и Каменев и Зиновиев и почти всички там Кагановичовци Блюхеровци се отбор юнаци клали руснаци както и татари не са клали

Идеална операция на германските тайни служби Резултата е излизането на Руската империя от войната и потъванети и в хаос и разруха за няколко месеца до победата Резултата и Бресткия договор обричащ Русия на глад и гладна Русия започва да храни победена Германия

По интересно е кой е дърпал тогава, а и до ден днешен конците на германските тайни служби.

Че е тровен, тровен е. Една Енциклопедия от 1933 година с годрост посочва името на тази непозната до тогва отрова, идващ от едно дърво в Индия. Дали и името leninacrisarobine - тоест, причиняваща криза у Ленин. Кой е направитова зверство-само един може да го стори и то се казва в текста.

Не разбирам как в днешно време хора могат да се кланят на една мумия и да издигат в култ някой. Това са абсолютно промити мозъци, комплексари и хора без никакво достойнство и себеуважение.

Официалната версия е инсулт но истината е сифилис

Русофобите панически ги е страх от един умрял човек - Владимир Ленин! Бъдете спокойни, той няма да излезе от мавзолея си и няма да ви изяде!

Хахахааааа, лягай до него да го гушкаш!

"Бащата на СССР",да бе!А "майката"коя е?Или СССР е непорочно заченат,а Улянов е Бог!? Германия го финансира и праща в Русия.Заговор.За да се спре войната на Източния фронт. По-големият брат на Улянов,е убит за тероризъм от Царската власт,което Ленин не прощава на Романови.Със сигурност Ленин е идеолог и баща на "Червения терор",избил милиони.А самите Романови са заколени със щикове и ограбени,както си му е редът."Бащата на СССР"трасира пътя на следващия сатрап-"Бащата на народите".

Злодей, винозчвен за унищожението на царизма в Русия!

1. Исторически резултат от смърта на Ленин е излизането на Троцки на предна линия. Сталин през това време си прави структурите все още ... 2. Мавзолея се превръща в символ на СССР. За това и слагат Сталин в него ... за кратко 3. Няма нужда Ленин да бъде отровен. Сталин го е бил изолирал доста надежно. 4. Сталин никога не е бил наследник на Ленин. Зиновиев и Каменев се обединяват срещу Троцки. Сталин играе в миманса ... 5. Борбата между тройката (след 1936 - само Сталин) и Троцки продължава до смърта на Троцки. Където са имали надмощие сталинистите - троцкистите са били в затвора; където троцкистите са били водеци - сталинистите са били в затвора. На практика Сталин утвърждава власта си чак през 1940-1941, което обяснява проблемите с Германия в началото на ВВС.

какво да кажем за рожбата му (СССР)?

Пукнал като куче обладан от лудост която е вследствие от сифилиса който е имал тоя педал

Умира от усложнения на сифилиса , от който е бил болен.

Вампирясалият му дух не оставя Русия и сега. Затова кочината се гърчи в бедност.

Олигофрените му държат мумията все още.

Какъв хубав ден! Ако Ленин и Сталин не бяха живели, светът щеше да е мааалко по-хубав.

Ден за празнуване е денят дето дявола се е върнал обратно в ада! Но семената дето е посял избуяват плевели и до днес.

За тоя каскет поне може да се изкара някой леф от посещения и биене на глава по плочника пред мумиата. Обаче при нас няма такъв,дето да го мумифицираме и хората да правят тълпи за да го посетят.

Трябва да го погребат, за да намери душата му покой. Сега душата му се лута някъде и недай си боже да се превлъплъти в друг човек...

днес се води най-потискащия ден в годината: ))))

дайте сега да отбележим годишнина от смъртта на някой фараон.

Голям ден! Умира един видиотен сифилистик, нанесъл най-големите поражения на Русия. Жалко за руският народ - измъчен, тероризиран, ограбван и избиван десетки години. Този геноцид продължава и до днес. А руснаците са добри хора.

Не може да е умрял. Жив е и ще живее вечно ни учеха навремето. И сега има опашки пред мавзолея за да му се радват.

Вече от размразени немски архиви се вижда ясно, че Ленин е бил шпионин на Канцлера по времето на Първата световна война , подготвен, финансиран и изпратен с влак в Царска Русия именно да свали монархисткото управление и да отслаби Руската империя по време на войната. Ама работата малко се забавя и излиза извън рамките на очакваното от немците... Въпреки това целта е постигната!

Да, като в романа за Франкенщайн...

Дано повече не се ражда такъв зъл човек докаръл комунизма на русия и на нас!

Сифилиса на времето се е лекувал в Русия с ЖИВАК или АРСЕН. Нормално е да се натрови и да не разбере, че е бил Новичок.

Сифилиса по това време е бил голям проблем в Русия и Европа. В Русия е имало населени места с 16% болни от сифилис. Ленин е бил жертва на това заболяване и са го лекували според тогавашните методи. Счита се че това е истинската причина за смъртта на Ленин но явно са решили че не е подходяща за другаря Ленин. Още едно доказателство че всичко при комунизма е лъжа и измама.

ама той от жена или от мъж се е заразил??? говори се ,че тимур и неговата команда са го трийнали,не знам дали е слух

Заболяването си е заболяване но по нареждане на другаря Сталин Ленин обърква хапчетата, после Троцки отнася чука, Каменев и Зиновиев отнасят оловото. И така Сталин открадва октомврийският преврат платен с американски и германски пари и прави наново империя и не позволява да разпарчетосат Русия.

с еврейски пари от Германия и САЩ.

Е ако бяха ескимоски парите щеше да е доста интересно :) Но важното е че Императорската разведка начело със техния шпионин Сталин надхитри евреите и инвестицията им отиде на кино. Въпреки че си я избиха със кражбата на царското злато, ама после Сталин си изкопа още.

Ленин сменя Троцки защото е бил по жесток от Сталин. Колкото до Ленин трудовете му се изучават във всички водещи университети по света.

хахахахахахахха,абе кой изучава ленин беееееее хаахахааах, болен промит мозак хахахахахахахахаахха,лелееее комунистите колко сте тъпи и ограничени не е истина,ленин изучавали,боже господиии...

Като не знаеш неграмотник, недей се излага. Лично съм ги видял, както и печатите за взимане.

то в Карлуково чувате и виждате всичко

А кой е дядото?

Дядото е дядо Мойше -Александър Парвус (на руски: Алекса́ндр Льво́вич Па́рвус, истинско име на руски: Изра́иль Ла́заревич Ге́льфанд) е деец на руското и германското социалдемократическо движение, теоретик на марксизма, публицист, доктор по философия. Той също така е сътрудник на тайните служби. Той е от еврейски произход. През 1891 година става доктор по икономика. Малко след това се мести в Германия и става приятел с Роза Люксембург. През 1900 година се среща за първи път с Владимир Ленин в Мюнхен. Умира в Берлин на 12 декември 1924 г. Известен с псевдонимите Александр Молотов и Москович. Още трябва ли да обяснявам?

златото на партията, което Парвус изтегли? На кого го даде?

След като взима властта, Сталин прави цял отдел в НКВД, после КГБ, който да се занимава с отрови. За Ленин не е сигурно, но куп други партийни функционери и сподвижници умират пре силно неизяснени обстоятелства. Троцки се опитва да избяга в Мексико, но е ликвидиран там. Всичко това продължава докато страната не се превръща в тоталитарна диктатура, по грузински образец. Единствената справедливост е, че него самия май по същия начин му виждат сметката.

много глупости си написал. обидно е да те чете човек. ГРУЗИНСКИ ОБРАЗЕЦ?! найух бляд?! Коя е грузинската тоталитарна система и по кои земи е просъществувала, та да може джугашвили да я е имал за... ЕТАЛОН?! И да гради като нея?!

е искал да каже по образец от организираната престъпност, от която идва в партията Рибой :)

PEYTSCH

Сифилисът е коварна болест придобит още от Швейцария. С парите на германците, охраняван от тях докато го транспортират към Финландия, можел да се лекува, нооо...любовта му в колибката със Зиновиев го праща в ада...

Трябва да го погребат и да бутнат мавзолея.

PEYTSCH

Преди това да му направят дисекция за да бъде потвърдена причината за смърта му ! За историята.

Да екстрадираме Костофф и Бакърджиефф в Москва, ли предлагаш?

така са постъпвали и римските императори-кръв и никой претендент след това жив иначе е "най-хуманният" режим:)))))))))))))))

Баща на о-Крайна бе тъпегьози.