Преди 65 години е разстрелян Лаврентий Берия

Неговата смърт слага временно край на политическата борба за наследник на Сталин в СССР

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доналд Тръмп написа в Туитър, че последните данни потвърждават абсолютното отсъствие на доказателства за неговия "сговор с Русия" Фалшификацията на Руския сговор - е огромна измама в историята на американската политика. По думите на президента на САЩ, американското Съдебно миннистерство и ФБР при президента Барак Обама са фалшифицирали разследването, за да помогнат на Хилъри Клинтън да победи на изборите

точно навръх нова година. всичко добро и чао.

И какво искате да ни кажете с тази ,,статия,,? В Световната олитика никога не е имало прекращаване на борбата за власт в която и да било държава.

Лаврентий Берия е организирал отвличания и изнасилвания на хиляди московски момичета направо от улицата.Лично е изнасилвал и убивал жертвите.Отделно е отговорен за десетки хиляди убити руснаци.

Ако не беше Берия, СССР нямаше да има атомна бомба

Тази мърша Берия да пада на колене и да моли за милост,като е одрал живи толкова много хора.Сталин е давал заповеди,Берия сам е убивал по най-жедток начин.

Лъжи и измислици на либерална демоклатка с гноясал мозък, чела фалшивите романи на руските продажници издавани в Лондон он 1990 г. насам

Абсолютна лъжа, измислена от слугите на кукурузникът хрущов!

И както се полага на политици, нито един слаботелесен.

Берия евреин ли е бил?

Ленти само, е снимана Победата при Москва, и Хитлер и немските Цветни ленти от 1942-3. После и Берлин Юни 1945. Има записи в Интернет. Царска Русия е имала по-развита наука от Германия средата на 19 век.

Лаврентий Берия е гениален ръководител и мениджър. Под негово ръководство се изнасят всички заводи от запад на изток и през 1942 г. СССР започва да изпреварва Германия по бро произведени танкове, самолети, оръдия и т.н. Берия ръководи процеса по създаването на атомната бомба на СССР. Така Сталин остави държава с ядрена сила, която западът и досега го е страх да нападне. В противен случай СССР и Русия изчезваха.

грузинец роден в Баку

Берия бил терорист

Днешен Менделеевата таблица, а дори И тя е фалшифицирана.

монголоидни татари са прабългарите бе кьопек. Руснаците са варяги-викинги

След встъпването на поста на Хрушчов Берия е свален от власт, обвинен в шпионаж, държавна измяна и разправа с невинни граждани. Престъпленията му включват отговорността за екзекуцията на милиони хора или изпращането им в трудовите лагери ГУЛАГ. Известен е като сексуален хищник, тъй като във вечерните часове е обикалял и нареждал на полицията да отвлича за него жените, които е харесал, за сексуални цели. Извратен изверг и садист, лично изтезавал или разстрелял много известни личности, отговорен за извършване на масиран терор върху населението за поддържане на страхопочитанието към властта. На 23 декември 1953 г. е осъден на смърт чрез разстрел. Присъдата е изпълнена същия ден. След смъртта му управлението полага много грижи името и престъпните му дела да бъдат заличени.

един по съвременен герой(юнак)

колко жалко, че преди 10 години не развеселяхме всите европейски агенти и зомбита у нас! къв живот щеше да е сега!!!

Козякшият слугинаж трие яко! Сигурно са им обещали новогодишни премии?

Тръмп отдавна няма никакво значение В Ютюб има десетки клипове на Тръмп уличен в лъжи(явни) Давам кратък пример: - "господин Тръмп,преди време сте казали това или онова" Тръмп отговаря: "никога не съм казвал това" в следващия момент му пускат видео запис на това което е казал и Тръмп под ехидна усмивка казва - "следващия въпрос" Примери десетки - и за децата в САЩ вече я ясна руската намеса в изборите и че вече Тръмп откровенно работи за интересите на Русия. Въпросът вече опира до това - ще успее ли достатъчно бързо(като Янукович) да избяга до Москва след като го подгонят

Като мен стана една елементарна фалшификация, дори химията имаше и по-добри от мен. Махнаха Елементи в края на Таблицата, като тези които бяха в края й.

Прочетете поста на Тръмп най-долу и ще ви стане ясно каква мръсотия е борбата за власт в САЩ. Колко президента са убити. Нито един убиец не е разкрит от великите ФБР и ЦРУ ? Дайте една статия по този въпрос.Примерно за Кенеди. Колко години издирват убиеца.Сигурно Путин го изпрати. Тръгнали със статия за Берия преди Нова година. Ега ти и говедарските слуги

Като утрепят някой дет' се пише генерал или да кажем "генерал лейтенант" , така става - после утрепват сума'ти калабалък "наоколо"...

Резултатът от произведените руски танкове и дейността на Берия си проличава в началото на Втората Световна война. Германските танкови армии прегазват всичко и срещат минимлна съпротива. Добре, че американците им построяват заводите на изток, така че да могат да се закрепят криво ляво. Масови убийци като Берия никога не са могли да създадат нещо, което да просъществува след смъртта им. Доказателства в световната история колкото искаш!

Преди 65 години е разстрелян Лаврентий Берия Берия е бил една жестока личност с огромна власт в ръцете.

Сега сподели теб от какво повече те боли? За това, че подло са убили баща на съветската космическа програма, съветската атомна и водородна бомба, един от убийците на Сталин Лаврентий Павлович или повече те боли, че Георгий Константинович е един от инициаторите на тая работа? Май най-вече те боли, че някой вади кирливите ризи на СССР...

Социализмът уби доста повече...

Па се окаже , че не никъв генерал -лейтенант , а само майор оз. от полицията...;))

Той икономисва от закуските си за поредния/дано последния/ апартамент

Кремъл не бих го нарекъл апартамент...

И ние имаме един подобен .

Можеш да прескочиш до Венецуела да видиш що е стандарт и да се опиташ да се купиш тоалетна хартия. Малката разлика е, че Венецуела е една от най-богатите страни по отношение на петролните запаси и все още има какво да продава, за разлика от България. Можеш да отидеш и при Ким да се храниш здравословно с по шепа ориз на ден и да замезваш с киселица или поне до Приднестровието за да получаваш заплата по-малко от 50 евро в... пласмасови пари.

Путин е ваш,не е наш

Какво е "комунизъм" буквално от Латински.

и нас това ни интересува защото?

Който помни, той знае.След преврата на 10.11. 1989 година едно МИКЕРЕ от Бургас, комсомолски деец и пълна мърда-Димитър уджев стана Министър на отбраната.Първта му работа бе да разкара полковниците и генералите привърженици на твърдата линия в Партията.Те бяха най-опасни за комунистическата мафия, понеже силата и оръжието бе в тях.След като унищожиха и разоръжиха основната заплаха изгряха влечугите катоЖелю, Иван Костов, Доган, Гоцев и мутрите.Сега обаче няма армия, а полиция изцяло лоялна на мутрите, придобила синдрома на роба и трепереща да не загуби и коматчето което всеки месец и се подхвърля за нищоправене.Вече в българия няма такъв потенциал който може да се противопстави на олигархично-мутренската мафия.Дори съвсем хипотетично да предположим, че президента като бивш военен реши да први нещо такова като преврат, с такива толупи и шкембета , най -откровени чорбари нищо не може да се направи.Мафията невъзвратно и стабилно е победила армията и няма кой да вземе щздите в свои ръце, освен разни гуменки, пожарникари и софраджии с шкембаци.

PEYTSCH

Традиции по руски/ Така е било ис царете, така ще бъде и със сегашните.

Берия има две огромни заслуги към СССР. Организира прехвърлянето на руската промишленост от Белорусия, Украйна и западна Русия към Урал и Сибир, във военни условия. Създава условия за създаване на съветско ядрено оръжие и ядрен паритет със САЩ. През 1953 г. попада в клопката на Хрушчов, Маленков, Каганович и няколко висши военни.

И дума не вярвам, когато оценките са направени върху доклада на неграмотния, прост селянин Хрущов на 20 конгрес на КПСС и сателитните задици от калибъра на правешкия селянин и по-късно от неговия гавазин от Банкя!

бая глупости си написал

Берия е касапина на руските комунисти. Народният съд в България е изпълнявал заповедите на Берия и Сталин.

Украинец сменя грузинец и си изтрепва конкуренцията, но иначе всичко е по руски. Да да , ама...

Ами Сталично не са ли го поубили малко и него? То там в СССР на върха никой не си е отишъл от естествена смърт или по собствено желание.

Него пък друг украинец го изритва и ....... пак соросоидната гмеж ще смърди че било руска работа!

65% ot rusnacite vqrvat, che Lenin e jiv :)

Човече, намали дрогата

Ленин, Сталин, Брежнев, Андропов, Черненко - естествена смърт, Горбачов - собствено желание. Май НИКОЙ , а? Що не се гръмнете соросоидите???

A Putin e razstrelqn prez 2020 godina.

За Путин не знам , но от вашите има един с дълги уши и особен череп .