Преди 25 години България бе на ръба на гражданска война (снимки)

На 10 януари 1997 година хиляди гневни хора щурмуват парламента, чупят и палят, а депутати се барикадират

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабската пролет - българско издание. Опитът за независимост на България от сорсоидни НПО-та доведе до това.

То има цикличност

И сега след 25 години всичко е ОК! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Мноооого си зле. Дупе знае 2 и 200. Явно нещо не си спомняш много добре "онова" време. Инфлацията беше брутална. Сега всички сме цъфнали и вързали на оглед на януари 97-ма. 710 лв МРЗ си е okolo 390 долара. Както и да го смяташ, сега сме в пъти по-добре. Иначе съм съгласен, че за да живее добре, човек трябва да гледа колко по-добре може да е, а не колко по-зле е било.

Невероятно е колко много писачи тук не са наясно нито с Костов,нито с Виденов. Всичко,което се случва в тази държава след 1990 г. се чертае и провежда от американските служби. Това е грозната истина.Най вероятно след известно време форумците ще пишат,че американците са се били с турците на Шипка.

Абе чебурашке, какви американски служби има в главата ти …. Американците ли ни докараха имитация на демокрация по руски образец - погледни, Полша, Чехия, Унгария, Словения, Словакия, Литва, Латвия, Естония, защо там е различна демокрацията, само у нас е с олигарси - запазена марка на гнусната пPocuя ….

Ми те ми кой?

точно тоя Костов РАЗРУШИ и ОГРАБИ България,съсипа всички пенсионери,производства и постигнат напредък в някои отрасли,не направи нищо да запази производството като Чехия,Полша ,Унгария, а ги разпродаде за стотинки

Ето това е голямата лъжа на комунягите !!!! Ти защо разпространяваш неверни неща ???

Че Костов е класически марксистки икономист, научен да краде със замах. Престъпленията на Костов и до ден днешен не можем да надмогнем. Този човек унищожи българската икономика и индустрия и единствните, които го харесват, са 500-те комсомолци - реститути от центъра на София, които по негово време грабиха на воля. Това е. Една влакова композиция със софийски педали, това е фен базата на другаря Костоф.

Единственият успешен министър-председател в новата история на България е Жан Виденов. А че тук има е пълно с нискоинтилигентен лош генетичен материал - един друг го каза

Дай Боже никога повече да нямаме толкова "успешни" като Виденов министър-председатели … Амин !!!

Предизвика национална катастрофа и бил много успешен.Комунистите продължават да лъжат по форумите като разчитат на нашата наивност.Успяха да вземат властта с лъжи и мислят,че ще са вечни.Този път народния гняв ще ги изхвърли завинаги от политиката

ДС-БКП, СДС, ДПС, ГЕРБ-ЕДНА И СЪЩА ШКОЛА СТАРИТЕ КОРВИ У НОВИО ПРЕБОЯДИСАН БАРДАК НЕ КОМУНИСТИТЕ СТРОИХА И ПРОИЗВЕЖДАХА А ДЕДОВЦИТЕ И БАБИТЕ, РОДИТЕЛИТЕ НИ ПО 8/10/12 ЧАСОВИ СМЕНИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ...... И ПОЛУЧАВАХА ЗАПЛАТИ ЕДВА 28% ОТ РЕАЛНО ЗАРАБОТЕНИТЕ ДИВИДЕНТИ А ОСТАНАЛИТЕ АЛЧНИТЕ КРАДЛИВИ, ШЕБЕЦИ КАТО ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ И ПАРТИЙНИ СЕКРЕТАРИ И ВИДНИ КОМСОМОЛЦИ КАТО БОКО, КОСТОВ, ПЛЮВНААЛИЕВ, ПЪРВАНОВ, СЛАНИНОВА, ОВЧИ, СТАНИШКО, ЛИЛОВ... ЗАБИРАХА ЗА ДА ГЪЧАТ И ВЪРТЯТ ПЕДЕРАСКО-СОДОМИТСКИ ОРГИИ ПО ПАРТИЙНИ ХИЖИ И ВИЛИ 50 ЛВ РАЗХОДИ-КРАДИ КРАДИ.... ЗА ДА МОГАТ ЧАВЕТАТА ИМ ДА УЧАТ НА ЗАПАД ПО ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ НА ЗАПАДНИТЕ ВОЗИЛА, МОДА, ЧАСОВНИЦИ КОКАКОЛА, МКД, КФЦ, БЪРГЪРКИНГ ОТ ТЕХХ... НЕМА ПЪРВИ СА ЯХТИ, ЛИМУЗИНИ..... ШАНЕЛИ, ВЕРСАЧЕТА КОЙ БЕ ВИНОВЕН ЗА ИНФЛАЦИЯТА РЕЦЕСИЯТА,ДЕФИЦИТА, РЕЖИМА НА ТОКА И ВОДАТА.... КУПОННАТА СИСТЕМА........МАСОВАТА БЕЗРАБОТИЦА..... ФАЛИРАЛИТЕ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ....... КОМУНОШИЗОИДИТЕ-----И СЛЕД НАС ПОТОП ЧЕРВЕНИТЕ КУФАРИ ОТПЪТУВАХА ЗА ФРАНЦИЯ,БЕЛГИЯ, МОНАКО, АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, ШВЕЙЦАРИЯ, АМЕРИКА, КАНАДА, ЮАР.... ПРЕБОЯДИСАЛИТЕ СЕ В СИНЬО ДАМОКРАТИ ПРОДЪЛЖИХА ЗЛОБНО ДА КРАДЪТ И УБИВАТ НАРОДА.... СОРОСОИДНАТА ПРЕДАТЕЛСКА СГАН ОТ БЪЛГАРИЯ ОБСЛУЖВАЩА ОРАНАЛНО УНГАРСКИЯТ НАЦИСТ-ССовец ИЗПРАЩАЛ НА СИГУРНА СМЪРТ СЪГРАЖДАНИТЕ СИ.. НЕ ПОЖАЛИЛ ДОРИ РОДНИТЕ СИ БРАТЯ И СЕСТРИ, ФИНАНСОВ ПРЕСТЪПНИК ДЖРДЖ СОРОС... УВАЖАЕМИ СОРОСИФИЛИСТИЦИ-БЪЛГАРОМРАЗЦИ И ЛИЗАЧИ НА ЧУЖДИ ЗАДНИЦИ И УЙОВЕ ЧРЕЗ АНТИБЪЛГАРСКИ КОМЕНТАРИ В САЩ, ЕС, РУСИЯ И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА И ИДЕЯ СИ НЯМАТ ОТНОСНО ЖАЛКОТО ВИ МИЗЕРНО И НЕВЗРАЧНО СЪЩЕСТВУВАНЕ ПОДХРАНВЯНО ОТ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕНОСТ И БЕЗСИЛИЕ ПРЕД СЛУЧВАЩИТЕ СЕ СЪБИТИЯ.......... ЕДИНСТВЕНОТО УСПОКОЕНИЕ, УТЕШЕНИЕ, И УДВОЛЕТВОРЕНИЕ Е ИЗХОЖДАНЕТО ВИ И АНТИБЪЛГАРСКИТЕ И СЛАВЯНОФОБСКИТЕ КОМЕНТАРИ.......... НАПОЕНИ СЪС ЗЛОБЯДИСТ(ЗЛОБА, ЯД И ЗАВИСТ) В ПОДОБНИ САЙТОВЕ... ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР СТОЛТЕНБЕРГ ГО БОЛИ НОРВЕЖКАТА ГЕГА ЗА ВАС..... ЖАЛКИТЕ ВИ ОПИТИ И ТРАГИКОМИЧНИ И НАПЪНИ ЕДИНСТВЕНО ПЪЛНЯТ ПАМПЕРСИТЕ ВИ И ПРЕДИЗВИКВАТ ВСЕОБЩО ЗАБАВЛЕНИЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ....... ВИЦОВЕ И АНЕГДОТИ СЕ РАЗКАЗВАТ ЗА ВАС ОТ ГОДИНИ..... И МИНАЛОТО ВИ КОЙ КОМСОМОЛЕЦ... НА КОЙ РОДНИНИТЕ ПАРТИЙНИ ЧЛЕНОВЕ С ЗАВИДНО МИНАЛО В КОМУНОШИЗОИДНИЯТ РЕЖИМ..... КОЙ ПОМАЧОР ИБРИКЧИЯ НА АХМЕТ И ЕРДОГАН И ТН....

Много добре си спомням какво беше - спряха социалните мрежи, фейсбука, по гугъла пълна блокада и търсачката не работеше а и някои провайдъри просто предпочетоха да спрат генерално интернета. По телевизията и радиото даваха за поредния конгрес на БКП а улиците бяха задръстени с платени протестъри за по цигара марихуана, пица бира, всичко на стойност 30-ина лева. Вярно имаше проблеми с долара но повече проблеми имаше с платените протестиращи мекерета, които твърдят, че нямали какво били да ядат ама се излежават по цял ден вкъщи и се чудят как да се напият. То такива и сега има. Доларът поскъпна за кратко но веднага се върна в норми и това беше.

Хората наистина нямаше какво да ядат.Долара скочи и се оправи след като изхвърлихме комунистите от властта.в момента ситуацията е същата:всички които участват в правителството са комунисти,цените на хранителните продукти скочиха,рязко увеличение на цените на тока и газта,болниците са пълни с болни от корона вирус,спряха строежа на Хемус и Струма.Няма начин народа в скоро време да не се надигане срещу комунистите и техните производни.

е, че комунистите някога са излизали от властта. Никога не е имало "изхвърляне".

И дойде времето на Костов и сие. Грабиха, делиха и обезличиха държавата. Още не са осъдени за престъпните си деяния. До кога?

Всичко това бе дело на американските и европейски чакали, за да ограбят ресурсите на България. Виденов не искаше да продава България за без пари и на кой да е, затова пък Костов продаваше яко, ама яко на когото му кажат и за колкото му кажат.

И сега това ви чака ПП!

Червени и комунисти са само за едно, за разстрел!!! Нищо не става от тази сволач!!! Лошо е, че младите израстнаха в друга среда за да направят съпоставка! За това ще теглим всички с последните избори! Дано уври главата на МАТРЯЛА!

Всички комунета,при Ленин и Сталин!!!

Останал на власт - щяхме да сме много по-зле и от макетата!

Не е вярно , вие лъжете , другаря Жан беше най успешния ръководител , само при него българите получаваха по 20 - 30 хиляди лева заплати , никой друг не може да постигне неговите резултати !

Каква гражданска воина бе откаченяци.За да има гражданска воина е нужно наи малко 2 групи граждани от една и съща държава.Това си беше народа против управляващите каква воина какви 5лв ЕИ че неспокосани журналя.

Жанката беше просто пионката която изгоря от поредните цветни революции на нашите американски братя, още преди да ги оцветят. Ембаргота, санкции, насилствени неизгодни сделки, резултата е това. Добре че сме народ - мърша, та не стана това което ЦРУ ни беше замислило. Ако някой си мисли, че нещо зависи от БГ парламент/премиер/президент откак сме демокрация, му препоръчвам да чете приказките на Шехерезада, малко по-достоверни са.

Що не покажат и хорцето около парламента от индивиди с по100 долара в джоба?

Що то по времето на комунизма,беше по-различно а другарю????

Интересна история. Първо видиш ли комунист-социалист, знай че ще те излъже и ограби. Второ, колко ядосани хора, които бяха подведени от резервите на комунистите начело с Ванката Костов. Този човек имаше шанса да промени България, но излъга хората и ги подведе. Резултата го знаят всички, а Ванката още се прави на демократ. Трето. Когато не четеш историята и не си вземаш поука от нея идват на власт пак хора от котилото, но от друго поколение. В заключение има един лапсус, преди 9.9.44 България беше на ръба на пропастта. След 9.9. направи решителна крачка напред. Дали това отново не е на дневен ред. Всъщност докато България е управлявана от проруски правителства това винаги е възможно.

гражданска война дрън, дрън.... бях там, къде 5000 души замеряха полицията, изпочупиха пейките наоколо и няколко прозореца на НС; и като оставим настрана боклука оставен след тях, тва беше... да, тук там нячия глава пострада, но тва беше по-скоро случайно.... а днескашното овчество никога няма да стигне даже и до там.... най-много да блокират орлов мост и да развяват знамена

Нормално виждане на комунист. Говориш не истини. Все пак са 25г. и има хора, които помнят. Страната беше блокирана. Тогава хората все още вярваха, че комунизмът може да бъде унищожен. За съжаление бяха излъгани тъй като до властта се допуска ха само комунисти. Правило валидно и до днес.

Беше пълна порнография дерижирано от някой бях на лъвов мост бяха десетина мижави студента по едно време дойде един да провери дали всичко е наред трима по здрави като Динко и нямаше да има повече блокада после като имаше марша от ндк наистина изглеждаше че има много хора но пред Невски се обърнах да погледна колко бяхме не повече от двеста човека така че сами си направете сметка какви глупости говорят тия и пешо коня като викахме всички виновни в затвора му замръзна усмивката

И инфлация нямаше! Какви ги говорят тука някакви за хиперинфлация? Няма такова нещо! Лев за долар сменяхме и по 5000 долара на месец вземахме, ... даже и по шест!

България преди 25 години беше превзета от Соросоидите и ограбена до Шушка !

първо партийците си я поделиха, после за сорос квото остана

А защо на 11 януари пишем за 10 януари и не споменаваме годишнината от дивашките коалиЦионни бомбардировки над България?!

над Варна и Балчик или над Кюстендил и Горна Оряховица.

Британско юдейо хамериканските бомбардировки над София, Скопие, Ниш, Велес, Пловдив.......

Хайде за Варна и Балчик да си помисля, че руснаците са могли да ни докопат - все пак на Черно море са, а СССР към тази дата най-бизко е в Новоросийск, ама им е само до бомбардировки на други градове. Ама Кюстендил? Как са долетели да бомбардират Кюстендил? От къде? И за чий?

Същите титани на икономика я управляват и сега, аре могат, доказаха го- справка в статията за процентиъе хиперинфлация

след радевата зима ще дойде бойковата пролет... инфлация, такси непосилни за хората по банки и къде ли не, горивата скочиха със 150% цените на всичко е в пъти ... Ще си спомняме с носталгия какво беше при Бойко.

Тогава от училище ходехме всеки ден на протестите . Чаках да се срещна с Жанчо и Кольо Дамаджаната-Добрев, за тяхно щастие не се осъществи тази среща. Тогава трябваше тълпата да нахлуе в парламента и да има съд и присъди на място. Това не стана, щото българина е страхлив и до днес ни цакат.

Пишльо!!!

Заплатата ми беше 5 000 лв. през 96-та я индексираха няколко пъти и в началото на 97-ма беше 35 000 лв. Февруари курса на долара надмина 3 000 лева за долар, значи съм вземал 11 - 12 долара... На майка ми пенсията беше 2,5 долара... пълна трагедия беше ... Започнаха да ни плащат на седмица - да не се обезценяват ... Вземаш парите и бегом в чендж бюрото, дакато стигнеш заплатата ти е вече с един долар по-малка...:(((( Лошо време беше!

Глупости на търкалета ! През 1999 заплатата ми беше 150,000 лева и след като премахнаха трите нули отзад стана 150, както си беше и преди ! А на прословутите 3,000 долара като махнаха трите нули си остана 3 лева, като после започна да спада до 2.50, 2 и т.н. Никакви 35 лева не си получавал !

През 99-а може. Виж през 97-а беше друго. Човека е прав. Аз тъкмо бях завършил техникум и започнах работа като електротехник, докато учех в ТУ. Заплатата ми беше 12 000лв или 4 долара. Имах познати които бяха младоженци и събрали пари за апартамент. Накрая си купиха гардероб, за да не им се обезценят левовете.

Абе глупендер става въпрос за 97 година! Чети бе кьопек!

Добре че си ти да ми кажеш, колко ми е била заплатата.:)))

Червената олигархия чрез подставени лица окраде банките и спестяванията на народа , изнесоха всичко и предизвикаха хиперифлация която да зачисти следите ! Виденов бе просто бушон на опитни и хищни крадци !

Такива елементарни като теб сигурно и след 100 години ще наричат хората, които не харесват или им завиждат "червени, комуняги" и т.н.? Безсмислица някаква!

Такива като теб сте били от другата страна на барикадата.

Най-накрая един верен коментар!!! От глупостите на троловете младите ако четат, ще си съставят абсолютно погрешно мнение.

В тези много студени дни аз трябваше да извървявам десетина километра пеш до местоработата си, а на деца и неработещи младежи лепяха стикери с лъвчета на якетата, които им даваха правото да ползват безплатно таксита до сборните пунктове, където пък полицаи ги пазеха и им помагаха да блокират кръстовищата. Голяма война, а?!

Я не се прави бе текезесар , от вас до свинарника са 100 метра

Българите добре помнят и Луканов, и Беров, и Жан Виденов, но както винаги и под тази статия, болшинството от руcoфuлucтuчнuтe коментари са дело на руски тpoлoве, представящи се за българи-рycoфuлu. Pycкuтe бokлyцu са лесно разпознаваеми - изпуснат ли нерви, обръщат на руски в постовете. Жалките пyтuняpcкu слуги биха изкарвали повече пари спрямо копейките за глупави постове срещу НАТО-вска държава, ако се хвaнат да мият тоалетните на Европейска България.

Понеже позабравихме това неписано правило и отново си избрахме същити левендури , рискуваме да повторим сценария !

Тогава си правих ремонт на кухнята. Основен ремонт на панелена кухня с газобетонно зидане на балкона. Демек да превърна в Рай социалистическото наследие. След 2 години заминах за САЩ за постоянно и панелката премина във владение на ....Тъщата. Това се случи и с тази "събития"- мека Казахстанска ЧЕРВЕНА РЕВОЛЮЦИЯ. На генералите от ДС им омръзна играта на Демокрация. Докато правих ремонта слушах "Дарик радио" - то тогава беше радиостанцийка а шефът и световно непознат. По "Дарик" се даваха указания къде ШПИЦКОМАНДИТЕ да ходят да "протестират" . Българите имат ДВА ПЪТИ яко онодване от Столетницата - "палежа" на Партийния дом и 1997г. След РЕВОЛЮЦИЯТА в чаша вода през 1997 г "Дарик радио" се превърна в НАЦИОНАЛНА МЕДИЯ с чистак-бърсак нов офис и радиотехника на цял коридор в блок до моста "Чавдар". А чорбаджията на Дарик, СИЯЙНА МУ вече ПЕТОЛЪЧКА, стана ШЕФ НА БИЗНЕСМЕНИТЕ в България. Демек поредния отгледан олигарх честен частник. Подобно на казахстанския народ, българите бяха губещи и с Ваньо Костов и с Клара Маринова. Клара седеше на хуя на Иво Карамански, в качеството на Шеф на комунистите в Парламента, и му пееше на ушенце. Клипа е достъпен. На Кръглата Маса Ваньо искаше да седне отЛЯВО МУ на Луканов, но Луканов си го постави отДЯСНО си и така започна съществуването на СДС. Дори и днес, България има нужда от ЗДРАВОСЛОВНА ЛУСТРАЦИЯ с рязане до корена на харвардските и чалгаджийски набедени политици. Големият д-р Дертлиев заявяваше от трибуната на НС ясно: ИМА ЛИ АБЦЕС, РЕЖИ!

Ама такива тъпизми си наръсил..... американски

Възраждане май доста ги уплаши, щом дращят тия глупости!!

Пълни глупости, добре че помним . Просветете се малко, четете, гледайте , не пишете с г@за си !

Не е вярно!Пряк свидетел съм и донякъде участник в онези събития.... още повече" на случващото се под масата"Нещата си вървяха на едене, пиене и музика, вървеше смяната на едни с други и публиката очакваше някой да я припознае и да им набута нестардантни мангизи. Уви.... нямаше как да стане!Кольо Добрев- Господ да го прости, не е извършил никакъв подвиг с отказа си,както и Гошо Първанов!Нещата бяха планирани, обявени и реализирани от други служители на друга държава и нашите парапутници нямат никаво участие в развитието.

този Кольо твой Добрев не е при Господ а в ЧЕРВЕНИЯТ РАЙ с ПЕТОЛЪЧКИТЕ, мать твою. Кольо беше чист комунист. Дори при лекаря казваше: Ой, ой докторе, боли ме ПЕТОЛЪЧКАТА , отзад. Първия комунист публично целунал ръка на попа и иконата е еврея Сергей Яков-Станишев. Но чак след 2005г. После, Бочко, почна тези номера, припознавайки ги от бате Сергей.

Повече руснак от колкото еврейн

То у българия граждани няма>Само селяния и чалгари,в изобилие. Ако имаше граждани и общество то отдавна да бяхме наравно поне счехи и унгарци. Пак жърналистически изцепки.

петнайсет правописни грешки в два реда. България се пише с главна буква.

Да, а сега направи крачка напред!

Глупости.Сега обаче Е.

на какво е на ръба?

"Според последното преброяване, направено през 2021 г., населението на България е намаляло с 844 000 души в сравнение с 2011 г. и с близо 2 милиона в сравнение с 1992 г. ". И това е в резултат от "победата на СДС" през 1997 г!

Тази статия действа много добре на такива лумпени като теб!

До днес червените бабички кълнат Костов,че бил им взел парите,без да се сещат кой направи лева 3000 към един долар.

ти си много тъп. ЗА да спечели избирателите по селата, които бяха основния електорат на БКП, Костов резна пенсиите на всички пенсионери и ги преразпредели към селските пенсионери. Така се надяваше да се увеличи електората за сините, ама българския Андрешко не може да го излъжеш - той си прибра парите и пак си гласува за БКП-то , а ощетените пансионери се чудеха защо са гласували за СДС.

Какви глупости пишеш!? Как се "пререзпределят" пенсии, бе умник!? Как ще намалиш пенсията на един и ще я дадеш на друг??? Ти чуваш ли се кекви ги плещиш!? Как на практика става това??? И не!!! На извънредните избори българите гласуваха за СДС, не за БКП, най-малко в статията го пише! Лъжете като дърти циганки...!!!

Бяхме на ръба на преврата а не на гражданска война. Толкова сте смотани, ДИР...

Водят идо граждански войни!

Точно така беше!

На комунягите винаги са им виновни международното положение и мръсните капиталисти.Както се случва и в момента ,винаги имат оправдание за некадърността и кражбите си.

Дргуари, не се стараете!! Още никой не е казал лоша дума за Ран-Ът!!! Спите на постовете си!! Ще се глобяваме!!

Него го докара руснака Луканов те за Тва мълчът!

По това време или не си бил роден, или си бил твърде малък, за да проумееш тези събития! Само едно ще ти кажа! През 1989-та баща ми заемаше сравнително висок пост в Дирекцията на МВР - много от нещата, които не ставаха достояние на обществеността ги знаехме вкъщи. А по време на палежа в Партийния дом, съседката ми бе там - на работа! Що се отнася до "Гладната стачка" на Костов и приятелите му - около обяд, всички "стачкуващи-гладуващи" са отивали в апартамент, в сграда на ул. "11-ти август", където са яли на поразия. Извън тях само един, единствен човек от СДС е бил подготвен да, гладува 40 дни. Това е Едвин Сугарев - практикувал е системно гладуване, но под активен лекарски контрол.

Номенкалтура, а? И ми разказваш, как опозицията били лоши, пък управляващите едни - добри, добри... :))) Ти си един отговорник по стенвестник по душа.

Поднасяне на информация, нецелящо никаква пропаганда!

Глупак! Иван Костов въобще не участва в гладната стачка на 39-имата депутати от 7-то ВНС! Той дори не е депутат в 7-то ВНС!!!

Да точно така мисля че тогава беше финансов министър в в някакво БКП правителство

25 години по-късно на власт са същите отрепки ,начело с пРезодента.

Няма начина на кривите "социалистически" и "националистически" ракети, да не им е Виновен Сорос или Костов... :) Най-добре и двамата.

Костов,чрез фондацията на жена си "Бъдеще за България" е получавал щедри дарения от Сорос!

Да си ги харчи ли?

Не за да си ги харчи... а да свърши това което свърши.

Тоест на прехвърли цялата икономика на комунистите или директно на руснаците! Само ще ти кажа че в момента владее пряко 40% от икономиката ни! Не пряко с местните феодали и олигарси те сигурно 80%! Останалите 20% са за кока кола :) Та за Костов. Добре се е справил! Сорос сигурно е доволен! Ако Сорос е искал това значи Сорос е руснак

А на теб известно ли ти е, че Костов ни измъкна от катастрофата, в която ни вкараха коминистите???

Глупости. Тогава Виденов отказа на Сорос и на Газпром и последваха познатите ни сценарии с опити за размирици, платени и поръчани от Сорос, заедно с удара върху лева и тоталната му девалвация. В Хаоса студентите се заблудихме и мислехме, че за всичко са виновни "мръсните комуняги". Катастрофите дойдоха с Костов после и с "царчето".

Бах тоз Сорос. Един ненормалник му изпрати писмо бомба преди 3 години! Да знаех да запиша адреса да ида да го набия Путин щом не смее.

Гражданска война в България никога няма да има, защото трябват граждани..

чак пък гражданска война!

Е бил член на БКП! Що се отнася за времето, когато е бил Финансов министър - пред кабинета му е имало опашка от хора носещи куфарчета с долари! Говоря за разрешителни за експорт на гориво и за реекспорт на храни - България получава храни от чужбина, които се реекспортират, а не отиват на трапезата на българина! По време на Псевдо приватизациятя, СДС създава своя частна банка - "Света София", която малко по-късно Софиянски преименува в "Общинска банка" - т.е парите от Бюджета преминават в частни ръце!

Конкретно Костов е бил икономически съветник на ЦК на БКП... През 1986-7-а година се провеждат Юлският и Февруарският пленум на ЦК на БКП на които се приема част от идеите на Костов да бъдат приложени на дело, е тогава нещата се провалиха, а по времето на демокрацията костовите предложения бяха прекръстени на Работническо-мениджърски дружества и отново бяха пробутани като средство за приватизация.